Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Soovahetus
 
J 01. mai 2015, kl 16.16
loomulikult on see libateema
valesse kehasse sündinud! naruväärne! selle peale ei tule, et psühiaatri juurde vaimset tervist kontrollima ja perearstile hormonaalset tasakaalu
aga sina Jessver kui siin elada ei meeldi keri belgiasse või hollandisse, häbi pole eestlasi sõimata
 
Jessver 01. mai 2015, kl 16.19
just - sellepärast kirjutasingi "enamuses" , et on ka neid, kes sinna kategooriasse ei kuulu. Aga sinu puhul ei ole raske arvata millisesse kategooriasse sa kuulud.
 
jessver 01. mai 2015, kl 16.25
J ei ole häbi, mis pärast peaks ma tõde rääkides häbi tundma ning elan seal kus ise tahan.
 
to J 01. mai 2015, kl 16.33
"selle peale ei tule, et psühiaatri juurde vaimset tervist kontrollima ja perearstile hormonaalset tasakaalu"
Kiisukene, ma saan aru, et sulle tuleb see väga suure üllatusena, aga soovahetusoperatsiooni ei tee keegi lihtsalt niisama, see eeldab aastatepikkust ja pidevat arstide vahet jooksmist. Tehakse ära kõik vajalikud psüühilised ja füüsilised testid.
 
to J 01. mai 2015, kl 16.35
Nõustun, et teema on liba, sest ei ole võimalik teha ühel nädalal soovahetusoperatsiooni ja järgmisel juba oluliselt muutunud välimusega sünnipäevale ilmuda. :D
 
Piibeleht 04. august 2015, kl 23.28
Lugesin ära kõik kommentaarid, tänan kaasa mõtlemise eest! Kinnitan, et tegemist ei ole libateemaga, imestan isegi, et kuidas see üldse nii on juhtunud. Ei hakka siin õe elu lahkama, aga ikkagi kumab läbi pettumus meestes. Soovahetus on hetkel veel tegemata, aga tundub et ta liigub selles suunas. Mingeid tablette ta sööb, sest habe kasvab kiirelt. Ega õega eriti rääkida ei saa, ütleb et tal ei ole probleemi, minul on, saadab mind psühholoogi juurde. Võibolla tõesti peaks laste pärast minema...
ex-riigiametnik 06. august 2015, kl 10.39
Miks peaks SINA psühholoogi juurde minema? Sinuga on ju kõik korras, sina ju ei taha oma sugu muuta? Kui tema oma sugu muudab, siis on probleem ikkagi temas, mitte sinus. Ära lase endale asjata ajupesu teha ja võõraid probleeme pähe määrida!

Ja mis see "laste pärast" siin veel tähendab? Lapsed ju ei ole eelarvamustega? Lastele ütled lihtsalt, et tädi Mari ei oska enam tädi olla, nüüd hakkab onu Jüriks. Lapsed ilmselt aksepteerivad seda lihtsamini kui täiskasvanud, kellel eetilised tõekspidamised juba välja kujunenud. Ütled, et elu on niisugune ja kõik. Või mis siin üldse pikalt seletada, kui nad telekast seda Austria Vorsti näinud ja ehk muid kahtlaseid saateid veel, siis peaks neil juba selge olema, et issanda loomaaed on kirju, nagu öeldakse.

Ja sinul pole mingit kohustust teistele midagi seletada. Seletad vaid siis, kui soovid ise oma õde aidata. Küll muud sugulased pikapeale harjuvad, on hullemagagi harjutud.
(Meie näiteks pidime harjuma mõttega, et vene ajal üks meie sugulane astus fiktiivsesse abiellu miski tšurkaga, et see Eestisse sissekirjutuse saaks - no katsu sihukestest aru saada, miskit lugupidamist selliste vastu ikka enam ei ole)
 
Piibeleht 06. august 2015, kl 23.35
Suured tänud endine ametnik!
 
lihtsalt küsin 07. august 2015, kl 21.43
Mis valemiga su õde oma naissoost DNA-le kavatseb teised kromosoomid külge pookida, et meheks muunduda? (Kui tal on keskharidus lõpetamata/omandamata, on tal ilmselt pikaldane arusaamine, mida sa öelda tahad.)
 
loomulikult 08. august 2015, kl 16.04
on see libateema, see soovahetus on pooletoobiste maailmapöörajate unelm
isegi inimkonna vähendamist annaks normaalselt hiinlaste teha kui vaid tahetakse
see on lihtsalt üks osa satanistide maailma hävitamise plaanist, paha lugu kui mõnedel sugulasabieludest sündinuna on raha palju kuid endal katust pole ollagi, eks siis peab maailma enda järgi väänama
peaaegu kõik kes on soovahetusega tegelenud kahetsevad seda hiljem, isegi need kel morrise sündroomi tõttu on selleks meditsiiniline põhjus ei tunne end hästi
parem vaadake mida sööte, igatahes soja, plastpudelite ftalaadid ja gmo keeravad hormoonid nässu
 
õnnelikult sugu vahetanud 12. august 2015, kl 21.19
hahahaaa, pange aga edasi! päris huvitav on seda ulmet lugeda, mida kõike ka teie asjast teate!
 
oh vaene 15. august 2015, kl 08.08
jobu
vähemalt viie aasta pärast tahad sa endist sugu tagasi
muidugi kui sa üldse oled miskit vahetanud,
mina igatahes soovitan sul pea ära vahetada
 
Vajan abi 30. mai 2016, kl 10.25
Teemaalgataja, ma pole muidugi sugugi kindel, et sa satud seda teemat uuesti lugema, aga kui, siis palun võta minuga ühendust. Olen samas situatsioonis, kui mitte hullemas, ja ei saa ise endaga kuidagi hakkama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!