Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
küsiks noortelt emadelt ,et
 
iksu 10. juuli 2015, kl 17.28
Kas teid solvaks,kui mees peale lapse sündi teie vastu enam huvi ei tunne ja kohtleb nagu oleks mingi kriminaalse kuriteoga hakkama saanud?
 
no halooo??? 10. juuli 2015, kl 18.09
laps oli teie mõlema soov ja kindel tahtmine?
kui vastus on jah (???)
siis loomulikult on mees mitte vaid labane-solvav vaid lausa kriminaalne.
kui vastus on ei siis... kasva, arene ja leiad ka vastuse
 
sellisel juhul 10. juuli 2015, kl 19.18
kriminaalne jah ja miks "selga ronis" ,kui last ei tahtnud.
 
beibele 10. juuli 2015, kl 19.46
Naine on ikka kes rasestub ja sünnitab . Igast suhtest ei tasu last hankida !
 
tegelt 10. juuli 2015, kl 20.08
ei tasuks mitte ühestki suhtest last hankida ,sest üldjuhul mehed ei tahagi lapsi.
 
elementaarne 10. juuli 2015, kl 20.33
Kui ma teadlikult mehe elu ära rikun ja talle tahte vastaselt tite teen, siis muidugi ei oota, et mees mind armastaks ja nunnutaks. Kui talitan mehe tahte vastaselt, siis olengi ju kurjategija.
 
no ja mis mees tegi? 10. juuli 2015, kl 22.34
no siin eelmine kirjutab, et mees jäi magama ta otsas. et siis kügemata nagu tilkus seemnerakke kah tilli otsast.
kui mehest ikka eest ei ole, et rasedust vältida, siis 18 aastat lapsele elatusraha maksta on ju mehe õnn, rõõm ja igavene au.
 
mis tehtud see tehtud 10. juuli 2015, kl 23.38
muidugi on inimesele au oma lapsi kasvatada ja oma elu eest vastutada. muidu oleks nagu elajaloom... aga loom hoolitseb ka oma laste eest. huvitaval kombel kustutatakse siin hoolega komme. kirjutasin, et naistel võiks ikka vähegi aruraasu olla ja ei ole tarvis mõttetutele meestele hargitada. aga mis siin imestada. tänapäeval on sex üks tavaline lihtne meelelahutus millele on kõigil elementaarne õigus. ja siit need jamad tulevadki. tagajärjed ikka teistele sokutada.
 
mitte iga loom 11. juuli 2015, kl 08.37
on palju loomamammasid ,kes omad pojad taevaisa hoolde jätavad.Nii leidub neid samuti inimeste seas.Isaste puhul on see tavaline.
 
Vanaema 11. juuli 2015, kl 15.55
Olen kohanud mitmeid mehi, kes vaatamata oma vastusesule on naiste poolt vägisi sünnituse juurde nõutud. Eriti jäi meelde ühe meeskolleegi hapu nägu pärast sünnituse juures veedetud ööd ja ütlemine, et pärast sellist elamust ei tahaks naist enam näpu otsagagi puutuda.
 
imestab 11. juuli 2015, kl 18.42
ei tea kuidas tol vanaema poolt kirjeldatud mehikesel tegemise juures kõlbas olla. tõeline imbetsill. isegi minu kehvapoolne endine mees ja laste isa tuli täitsa ise sünnituse juurde ja oli toeks ning hiljem proovis taas ikka rohkem kui näpuotsaga ja hea isuga. need kellest te siin nii armsasti kõnelete ei ole mehed vaid puhta beebid. kere on suureks kasvanud ja isud samuti, aga mõistus ja emotsionaalne areng on lapse tasemele jäänud. aga olge tublid ja mängige edasi sellistega püüdlikult ja vapralt oma kodu.
 
ttt 11. juuli 2015, kl 21.01
Jah, solvas küll mehe selline käitumine ja tegi tohutult haiget. Mees ise nii väga tahtis last, aga kui laps käes, ei tundnud enam ei minu ega lapse vastu sellist huvi, nagu oleks oodanud. Lõpuks lasigi jalga, enne veel kui laps aastasekski sai.
 
tean 11. juuli 2015, kl 22.49
Ju siis oligi kehv mees, kes nii käitus, ei tasu taga nutta. Kõige tähtsam, et laps on olemas. Raske küll üksi kasvatada, aga kui palju on neid, kes elu annaks, et last saada, aga ei saa. Mõelge selle peale, kui oma nurjatuid mehi taga nutate. Kui nii hirmsasti meest tahate, leiate uue
 
ttt 11. juuli 2015, kl 23.01
Ma ei nutagi oma eksi taga. Lihtsalt alguses pärast lahutust oli väga halb. Ma ei ole elus kunagi nii suurt kurbust ja jõuetust tundnud, kui siis. Kui ta ka väga paluks, ei tahaks ma teda iial tagasi. Ma ei ole mingi narts, kellega võib käituda kuidas tuju tuleb. Mees, kes oma naise ja lapse hülgab kõige raskemal ajal, ei väärigi ei mehe ega isa nimetust.
ex-riigiametnik 13. juuli 2015, kl 11.42
Nuujah, tüüpiline eesti mees . . . võtsid ta sünnitama kaasa või?

Üldjuhul muidugi mehed räägivad oma naisele, et see sünnituse juures olemine on ikka vaimustav kogemus ja hea ja tore. Aga kaks korda olen juhtunud kuulma, kuidas seesama avalikult sünnitusest vaimustunud mees nurga taga teistele meestele reedab, et see protsess nägi tegelikult niisugune välja . . . et enam ta oma naise vastu tõmmet ei tunne. Kuigi üritab seda naise ees kõigest hingest varjata.
 
ttt 13. juuli 2015, kl 13.51
Sünnitusel oli ta kaasas jah, aga oma tungival soovil, seega ma ei võtnud teda kaasa, vaid lubasin tal kaasa tulla. Kui see peakski põhjuseks olema oma pere maha jätta, siis sellisel tuleks munad maha võtta, et mingil juhul rohkem õnnetuid lapsi ei saaks siia maailma tekitada.
 
Ülla-ülla 13. juuli 2015, kl 16.27
Siit moraal: mees ei pea päris iga kord oma tahtmist saama. Ise otsustad, kas võtad kaasa kohta, kus sa paratamatult kole ja korratu välja näed, ja parem, kui ei võta.
 
huvitav küll 13. juuli 2015, kl 19.11
ise küll oma meest kaasa ei kutsunud ja too ei käinud isegi ultrahelis ja sain vastuseks ikka ,et " ise tahtsid " ja nüüd ,kus laps juba suurem ,siis küllalt hea manipuleerimisvahend.Ja selline mees tuleb veel ütlema ,et " miks sa pahane oled?".Kui mehed väidavad nii ,et peale sünnitust ei taha naist puudutadagi ,siis ise väidaks ,et ei taha enam eales oma ellu ka mitte ühtegi meest.Vastastikune empaatia täielik.
 
vanaemaealine 19. juuli 2015, kl 17.20
Kui minu mees oleks esimese sünnituse juures pidanud viibima, siis ilmselt vaid ühe lapsega oleksime jäänudki. Sünnitus pole nüüd küll see vaatepilt, mida normaalne mees tahaks vaadata (pervod ehk on teine asi). Ega vanastigi nurganaise juurde meest lubatud.
Kusjuures oma mehe puhul oleks toiminud mitte see, et ma talle kuidagi vastikuks oleks muutunud, vaid ta poleks iial tahtnud mulle teist korda sellist valu ja kannatusi põhjustada. Nüüd aga on meil kolm toredat täiselasit last.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!