Perekond
Suhted emaga
Ruby 30. september 2015, kl 23.32 |
Tere!
Olen 12 aastane tüdruk, ning arvan, et ema vihkab mind. Asi on selles, et ma rääkisin Facebookis oma klassikaaslastega tunnikese ja sellepärast läks ema väga marru. Ta lõi mind, nii et mul on suur sinikas praegu jala peal ning rikkus mu koolitöö ära. Selle peale ütles ta "Tee mis tahad, mul ükskõik".Tean, et olen väga noor ja te peate mind mingiks tatikaks, aga mul on palun abi vaja! Mu emaga on seda mitu korda juhtunud, ma ei tea mis tal viga on. Nutan iga öö selle peale.
Palun, aidake mind! :(
Olen 12 aastane tüdruk, ning arvan, et ema vihkab mind. Asi on selles, et ma rääkisin Facebookis oma klassikaaslastega tunnikese ja sellepärast läks ema väga marru. Ta lõi mind, nii et mul on suur sinikas praegu jala peal ning rikkus mu koolitöö ära. Selle peale ütles ta "Tee mis tahad, mul ükskõik".Tean, et olen väga noor ja te peate mind mingiks tatikaks, aga mul on palun abi vaja! Mu emaga on seda mitu korda juhtunud, ma ei tea mis tal viga on. Nutan iga öö selle peale.
Palun, aidake mind! :(
vii 01. oktoober 2015, kl 09.35 |
Pigem on vist jah tegemist emaga, kel on nüüd süümekad ja püüab siin oma tütre identiteedi all nõu küsida. Minu järeldus on jällegi see, et tegemist on emaga, kelle esimene laps hakkab pubeka-ikka jõudma ja ehe näide sellest, et vanem ei saa esimese hooga aru, mis äkki lahti on ja hakkab oma teismelisega sarnaselt käituma. Mõtlev vanem tunnistab mingil hetkel olukorda ja saab aru, et muutused ei ole toimunud temas, vaid tema hormoonitulva all kannatavas lapses ja tema kolm tähtsat abimeest järgnevatel aastatel saavad olema - Rahu, Rahu ja veel kord Rahu. Mittemõtlev vanem muutub ise koos lapsega teismeliseks, hakkab igapäevaselt oma lapsega vägikaigast vedama ja rikub omavahelised suhted tõenäolselt väga pikaks ajaks ja miks mitte ka kogu eluks.
lsd 01. oktoober 2015, kl 10.17 |
Mismoodi see koolitöö rikutud sai? Einoh, ma mõtlen, et kui lapsevanem on selline, kes lihtsalt sekunditki oma vehkimise tagajärgedele ei mõtle, siis on asi kehv jah.
Mis sealt tagant paistab? Purunenud perekond, niru(või ka olematu) lähisuhe ja saamatud püüdluses sellessuunas, rahamured.
Kuna tegemist on siiski vägivallaga, ole hea laps ja mine räägi koolis mõne inimesega, näiteks mõne lähedase õpetajaga või psühholoogiga, kui selline majas on. Ta aitab sul rahulikult asja mõelda ja ehk leiate sobiva viisi, kuida sedasi toimida.
Mis sealt tagant paistab? Purunenud perekond, niru(või ka olematu) lähisuhe ja saamatud püüdluses sellessuunas, rahamured.
Kuna tegemist on siiski vägivallaga, ole hea laps ja mine räägi koolis mõne inimesega, näiteks mõne lähedase õpetajaga või psühholoogiga, kui selline majas on. Ta aitab sul rahulikult asja mõelda ja ehk leiate sobiva viisi, kuida sedasi toimida.
mis sealt tagant paistab? 01. oktoober 2015, kl 11.01 |
moderaator2 01. oktoober 2015, kl 11.42 | Moderaator Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 220 |
Hea laps, kellelgi ei ole õigust sind lüüa. Võid oma murest rääkida lasteabi telefonil või nende Skype chatis:
HELISTA NUMBRIL 116111, KÕNEDELE VASTATAKSE 24H!
http://www.lasteabi.ee/
HELISTA NUMBRIL 116111, KÕNEDELE VASTATAKSE 24H!
http://www.lasteabi.ee/
Selle teema postitustele ei saa vastata, sest teema on moderaatori poolt lukustatud.