Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Mis inimesed need on?
 
luuk 06. aprill 2016, kl 09.20
Mis inimesed need sellised on, kellele suurim kättemaks on ise õnnelik olla, mitte olla madal:)!?? Sest inimene on õnelik noh ütleme 90% ajast, ülejäänud aeg on ajudega töö või raskustunde jagamine. Aga raskustundest saab palju kergemini jagu, kui pole neid sadiste, kelle tõestada enda õnnelikkust. Nagu ma vabatahtlikult ei tahaks õnnelik olla või? Nagu mu õnn on nüüd kellegi teise tahta!!? Nagu mu eesmärk oleks kedagi veel alandada oma õnne juures. Ei, selle õnnelik olemisega peab kaasnema veel mingi külm jälkusetunne vastavate isikute suhtes, kes sulle on kunagi käru pannud. See peab olema samaaegselt.
 
??? 06. aprill 2016, kl 09.50
Kas sa ise said aru, mida kirjutasid?
 
IFF24 06. aprill 2016, kl 10.14
njaa.. tunne on tuttav nii ise käitunud kui ka seda tundnud.. ei oska spekuleerida samas, millest see tuleneb.
 
Geena 06. aprill 2016, kl 12.43
Kui inimesele on keeratud korralik käru, on sellest väljatulemine teinekord neetult raske ja kui õnnestub hoolimata kõigest uuesti õnnelikuks saada, siis käru keeranud inimese tegusid ei unustata ja need on meeles jätkuvalt. Siis see segunebki õnnetundega ja see ongi kättemaks, et voh, tegid, mis sa tegid, kõigest hoolimata olen õnnelik!
 
psühholoog 11. aprill 2016, kl 20.18
sa oled ikka paraja portsu otsa sattunud :(
Võin kinnitada, et ükski inimene ei ole õnnelik 90 % ajast oma elus ! On väga palju inimesi, kes sotsiaalmeedias näitavad, et on ülimalt õnnelikud, kuid samal ajal on tegelikult väga õnnetud. Jah, selline õnnelikkuse väljendamine võib olla kättemaks, aga seda ei tasu tõsiselt võtta !
Soovitus: ole ise endaga õnnelik, sa oled siin vajalik :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!