Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
liiga armukade
 
hyaojavah 01. november 2016, kl 13.49
Võimalik, et tegu on suhtesõltuvusega, aga kuidagi on kujunenud välja nii, et ma kontrollin pea igat oma mehe sammu, tahaks kogu aeg temaga koos olla ning olen üli armukade. ma vaatan igat naist või isegi sõbrannat esmalt selle pilguga, kas ta on eriline või kena ning kas mu mees vaataks ta poole ja peaks teda minust paremaks. kuna mu mees on ka selline, et ta vahib koguaeg teistele järele ja loob tutvusi pidevalt ilusate naistega, paneb see mind veel halvemini tundma. mulle teeb haiget, kui ta juhtub nägema nt alasti naise pilti, siis suu jooksb vett ja kommenteerib kui pandav keegi on jne, isegi filmi vaatamise ajal. Võibolla on viga minus ja see on liiga tühine probleem. aga olugugi, et ta kinnitab et armastab mind ja aegajalt näitab seda ka, ma sooviks teha midagi, ma isegi ei tea mida, et ma ei oleks nii armukade ja ei võtaks solvunud hoiakut juba siis kui ta tsau kellelegi ütleb ja vestlema jääb. ma ei oska seda enda peas normaaseks mõelda, mida küll teha.
 
Soovitaja 01. november 2016, kl 14.06
Hangi endale üks kotitäis enesekindlust.
 
Ei noh 01. november 2016, kl 14.27
Alusta sellest, et tunnistad endale, et teie vahel ei ole tegemist armastusega.
 
Vana Tõde 01. november 2016, kl 14.29
Sellist idiooti, kes ei oska lauset suure tähega alustada, ei armasta ükski mees.
 
maniila 01. november 2016, kl 15.14
viimasele. siin on niipalju kirjaoskamatuid, et mingi taotluslik lause väikese tähega alustamine on köki-möki. teen ka ise nii, ja seda meelega!
 
Noo 01. november 2016, kl 15.23
Kuidagi nagu joonistuks välja pilt, et teie vahel on hiljuti midagi juhtunud, kas on sul mehe poolne tähelepanupuudus, käib mees liiga sageli kuskil kodust eemal üksi või on kaua ära või hoopis pole voodis olukord enam korras. Või hoopis on su endaga midagi muutunud, lisandunud kg, vingus olek, masendus. Tühja koha pealt sellised mõtted ei tule.
 
kullerkupp 01. november 2016, kl 17.13
mees provotseerib sind, ta näeb, et saad häiritud ja see pakub talle ilmselt lõbu. võiksid temaga mõistlikul moel kokku leppida, et ta ei teeks enam nii.
 
Olin samasugune 01. november 2016, kl 19.00
elu esimeses ja ainsas suhtes. Alguses mitte, aga hiljem. Oli nii nagu kullerkupp ütles. Aga ju ma vist ise olen ka päris ebastabiilne.
 
aru 02. november 2016, kl 09.54
Tegelikult on selline armukadedus haigus. Mõtle, millest sinu selline ebastabiilsus ja tegele endaga. Mehe käitumine on peegeldus.
 
aga 02. november 2016, kl 15.14
Kuidas seda haigust siis leevendada? Või kuhu pöörduda. Kui igal sammul ongi peamine mõte et äkki see või see on ilusam/parem tema jaoks kui mina. Olgugi, et see tuleb võibolla sellest, et ta on kunagi aastaid tagasi rängalt usaldust murdnud, ma ei saa seda peast ilmselt.
 
Lill 18. november 2016, kl 21.48
Sinu kaasa tõmbab sinu enesekindlust alla sind austamata. Minu endine kallim käitus minuga samuti nii, lõppes see ära täpselt siis kui hakkasin tema käitumist peegeldama. Tänaval-poes vaatasin tema nähes noorematele meestele järele.Küsisin arvamust.Fb saatsin linke ilusatest-treenitud meestest jne jne..Ja töötas väga hästi :D Usu mind, ükski mees ei taha näha-kuulda et tema naisel jookseb suu vett teise mehe peale.
 
ebastabiilne 19. november 2016, kl 12.49
sa proovi ise ka naiseks välja areneda, oma isiksust arendada ning madala enesekindluse kui tõsise probleemiga midagi ette võtta. ebakindlal tühisel naisel seda meest kellel kümne küünega turjal istuda nagunii kauaks ei ole. klammerdumine ja sõltuvus on puue mis kõik vaba ja ilusa täielikult rikub täpselt samamoodi kui alkoholism või narkomaania. sellisena ei ole sa vaba omale kaaslast valima, lased end aina halvasti kohelda kui nartsu, samas kohtled ka ise teist halvasti ja lugupidamatult. kogu see komejant välistab täielikult armastuse ja lähedased suhted. alaarenenud värk.
 
Sandra 27. november 2016, kl 01.26
..mina sain ka kõigist probleemidest üle (olid küll teist tüüpi), kui hakkasin mehele selle peale näkku naerma...kui mind provotseeris ja ärritas. See Töötas hästi. Ei tea kust ma võtsin enesekindla-ükskõikse muige ja õlakehituse asjade peale, mis tegelikult öösel salaja nutma panid. (märksa tõsisemad sõnad....kui ilus või pandav naine).

Sain aru, et see oli puhas soov alavääristada, nagu sinu meeski teeb. Mul oli ja on enesekindlust ja -väärikust ja tegu ei pruugi lihtsalt armukadedusega olla, vaid vastusega teise provokatsioonile.

Mina jätsin mehe maha, pärast 10+ aastat kooselu, üheks põhjuseks just see, et ei tahtnud ja ei näinud mõtet eldada koos mehega, kes sulle "kaikaid loobib". Nii kaob usaldus, enesehinnang ja enese väärtus.

Minu eks oli ka imehea suhtleja klubis-baaris ja irvitas mu peale, kui ma sellest kodus numbrit tegin. Hiljem hakkasin ka vabalt võtma ja suhtlema (tema soovitusel...). Miskipärast ärritus.

Soovitan ka vabalt teisi kiigata-kommenteerida ja suhelda. Võta vabalt ja see lõppeb suht kohe. Ja püüa ükskõikseks jääda, või pigem isegi muiata üleolevalt kui sulle miskit naiste suunal shesti tehakse.

Tean, mida tunned... isegi istusin väga pikalt alavääristavas suhtes, enne kui põrgusse saatsin, seega mõistan sind. Minuga on ka hoolimata eneseaustusest mängitud, ja mitte vähe :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!