Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Mehed selja taga lõbutsemas
 
Küss 03. märts 2017, kl 18.37
Kasutan aktiivselt tutvumisteenust ja oh häda, suurem osa mehi on juba suhtes. Naised ei tea vist sellest midagi, kuidas mehe salaja suhteid otsivad. Mehed ise loomlikult ei räägi, aga teadasaamiseks pole vaja palju teha. Naljakas, et enamkel on väga ilusad naised. Alguses tegi see natuke nalja, siis hakkas tüütama ja nüüd käib juba tõsiselt närvidele. Olen hakanud mõtlema, et kui mul oleks kaaslane, kes niimoodi selja taga kõrvalsuhteid otsiks, siis ma tahaks selles teada. Kas saadaksite meeste naistele lingi, kuidas nende kallis kaasake kusagil portaalis salasuhteid otsib?
 
RR Wraith 03. märts 2017, kl 19.33
Hei "Küss" ;)

Sinu "ebaselgest" "jutust" võib järeldada, et otsid kaaslast ja muuhulgas oled puutunud kokku (või siis Sinuga on kontakteerunud) meesisendid, kes tegelikult on juba suhtes.

Sa arened "day-to-day", sest algul see tegi Sulle nalja aga nüüd käib selline olukord Sulle tõsiselt närvidele (kui kasutada Su endi sõnu) ..

Kas Sa ei arva, et need ilusad ja (ilmselt ka) petetud naisisendid ei tahaks Sinust pisut rohkem teada - kellega on nende kaasad kontakteerund ? ;)

Hea küll - meesisendina võin öelda, et ega see meestele just suuremat sorti "au" ei tee .. paljud lihtsalt ei tea, millega nad "riskivad".

Leia endale ruttu tore ja meeldiv kaaslane, et nende meesisendite ilusad naised ei peaks rohkem muretsema ;)

Ilusat !
 
Küss 03. märts 2017, kl 19.57
Kena vastus. Ärge saage valesti aru, mina saadan sellised kiirelt oma teed ja küllap tulevad pärast mind teised, mõni kindlasti piisavalt seiklusjanuline või leplik, et nendele ilusatele kaaslastele kordades rohkem muret valmistavad, kui vaid üks vihje mehe soovist salasuhteid luua. Kurb.
 
RR Wraith 03. märts 2017, kl 20.14
Tänks :)

Njuu, eks ma proovingi juu kenasti vastata ;)
Ja samas, kui vähegi võimalik siis ausalt, kui ka diplomaatiliselt ;)
 
?? 03. märts 2017, kl 22.32
Kas saadaksite meeste naistele lingi, kuidas nende kallis kaasake kusagil portaalis salasuhteid otsib?
---------------
Milleks? Et naisele võimalikult palju valu põhjustada? Et mõtle kui põnev, sina said teada! Nüüd kuulutan tõde...
Las inimesed elavad oma elu.
 
Küss 03. märts 2017, kl 22.37
Mis siin põnevat on?
 
saada ikka 03. märts 2017, kl 22.48
mis nad aelevad mööda netti, ma saadaks küll, kui sa nende meeste naisi tead.
 
vorsti teine ots 03. märts 2017, kl 22.51
Alati on lihtne öelda, et mehed on ikka sead küll, aga võib-olla on nende meeste ilusatel naistel midagi viga või puudu, mis ei paista kõrvaltvaatajale nii selgesti kohe välja.
 
he teema, keeraks vinti juurde 03. märts 2017, kl 23.34
Mind on pannud mõtlema hoopiski teistsugune nähtus. Pideva Delfi lugejana on minule hakanud silma "Delfi Date" rubriik kus virvendavad erinevad tutvusi otsivad neiud-naised. Suureks hämmastuseks pean nentima osades kasutajates sarnast käitumismustrit: on loodud konto, konto suletakse, kohe ilmub sama neid hoopis teise kasutajanimega, lapsed kord on ja siis jälle ei ole, vanus ja isiku kirjeldus erineb eelnenust jne :)
 
vead ja puudus ei keel aus olemast 04. märts 2017, kl 00.00
kui arvestades pulmapäevaga naine / mees on muutunud , ja otsitakse uut ja põnevat, tasuks ju aus olla nii enda kui oma partneri vastu.

lõpeta üks suhe enne ära ja hoora siis edasi nagu jõuad...
 
riskimaandaja 04. märts 2017, kl 03.04
Kõik mune ei tasu ühes korvis hoida, plaanid B, C, D ja E peavad alati varuks olema
 
plaan x 04. märts 2017, kl 07.25
keegi peab esimene olema, soovitaks naisi teavitada. eriti kui asi juba närvidele käib. mis sa oma närve rikud, las nende ilusad? naised teavad, millega nende truud? mehed tegelikult tegelevad.
 
Küss 04. märts 2017, kl 14.15
Meeste reaktsioon on samuti huvitav. Olen viisakas inimene ja niisama ärakadumist ei poolda, seega enne suhtlemise katkestamist annan teada, miks enam suhelda ei soovi. Mehed lihtsalt vihastavad mu avastuse pärast või hakkavad moosima, lubades olla salasuhtes hoolivad, toetavad ja tähelepanelikud :)

Aga mõne RRWraithi suguse mehega arutleks hea meelega suhetest, maailmast ja elust. Lihtsalt niisama. Vahel on tunne, et ma olen lihtsalt liiga naiivne ja heausklik või ei ole veel mõistma akanud kõiki elu ja suhete olulisi tahke.
 
RR Wraith 04. märts 2017, kl 18.00
Tere ja ..

.. ee .. vabandust, aga RRW ei otsi SALAsuhteid ;)

Ja veel .. elu ja suhete olulistest tahkudest - neid saab olla just niipalju, kui palju elab planeedil Maa inimesi - So, sorry .. aga isegi RRW'l võib tekkida raskusi selgitamaks miks mõni mees & naisisend käitub just nii nagu ta käitub.

Ilusat laupäeva õhtut !
 
Küss 04. märts 2017, kl 22.54
Oi, see polnud küll ettepanek millekski muuks, kui siinseks aruteluks :) Kui ma salasuhted tahaks, siis need, nagu näha, jookseks ise kiiresti sülle. Sellest teemagi sai loodud, et miks just nii.
 
RR Wraith 07. märts 2017, kl 23.31
Tere Küss,

Kuna ma ei ole kahjuks/õnneks Naisteka Foorumi igapäevane jälgija & kasutaja, siis seetõttu ei osanud ma ka aimata, et oled siia taas miskit kribanud :)

Ma miskipärast kahtlustan, et ilmselt oled saanud piisavalt nö. tagasisidet Sinu poolt algatatud teemale ..

Kas Sul on veel "huvitavaid" teemasid, mida arutada ? ;)

Ole tubli !

Ja kaunist Naistepäeva rohkete lilledega !
 
Küss 08. märts 2017, kl 22.51
Aitäh :)
 
RR Wraith 11. märts 2017, kl 10.30
Hommik :)

ja .. võta heaks :)
Loodetavasti said ikki palju lilli kõikvõimalikelt salasuhte otsijatelt ;)

Kaunist nädalavahetust !
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!