Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
ära tüütab
 
naabrinaine 28. märts 2018, kl 16.16
Elame väikses alevikus, nn.nõuka aegses 3 korruselises "kolhoosi"majas. Päris hea läbisaamine,ühised jaaniõhtud jne. Alates sõbrapäevast on üks naabripere (naine !) justkui ära pööranud.Igal õhtul, kui mees nina korteri uksest sisse pistab hakkab naine valjusti kisama "jälle sa raisk käisid oma l..i juures, ütle, et sa sinna enam ei lähe...."Sellest on saanud justkui käibefraas, mida naine kisab õhtu jooksul sadu kordi, nõnda juba 3 kuud. Meie lapsed (8 ja 9ne) on korduvalt küsinud sõna L...tähendust, ei oskagi neile seletada, minu mees ähvardab juba politseisse avaldust kirjutama minna, pole vist põhjust,sest kella 23 ks on ikka üldjuhul naabrinaise kisa vaikinud. Joodikud nad pole, suht korralikud ja toredad inimesed, mees firmajuht jne. ei tahaks valda ka kaebama minna, ilmselt nad arvavad , et ei häiri oma arvete klaarimisega teiste õhturahu, keegi naabritest ei taha ka midagi neile otseselt öelda...kuidas oleks viisakas neid teavitada ?
 
firmajuht kolhoosi majast 28. märts 2018, kl 22.43
Ega see pikalt enam ei kesta. Varsti kolin ma ära oma l...i juurde elama.
Helve Tamm 30. märts 2018, kl 09.59
No tulebki naabrinaise poole kenasti pòòrduda ja òelda, et see sòimlemine háirib ja miks inimene oma probleeme nii valjult kòigile kuulutab. Muud lahendust ju pole! Ta ehk arvab, et teised ka tahavad iga kord teada kui tema mees paha pealt naaseb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!