Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
nunnaks loodud
 
ikka veel 17. detsember 2007, kl 11.20
Ei saa ise ka aru mis mul viga nüüd on.Iga asi ajab nutma.Rahvarohkesse kohta ei kisu kuna käest kinni kõndivad paarid ajavad masendusse.Juba 3 aastat sellest kui lastega üksi jäime.Tahaks lähedust ja kedagi kõrvale, kuid ei ole veel leidnud.Ei ole mul latt liiga kõrgel aga lihtsalt pole häid ja vallalisi omaealisi mehi.Internetist olen leidnud mõne jutututtava kuid ei midagi enamat.No igatahes olen väga kurb momendil.
 
öö 17. detsember 2007, kl 11.31
oleks mehega, oleks muud mured :D nali naljaks, aga on ju nii, eks :) et siis pea püsti, iseseisev vallaline naine oled, ka väärtus omaette, sa ei kujuta ette, kuidas TUHANDED sind selle fakti eest kadestavad. isegi kui raha eriti pole, usu mind, paljud peavad su olukorda väga ok-ks
 
nonoo 17. detsember 2007, kl 12.15
3 aastat alles ja juba nunn? Ära nüüd ennast nii puntrasse ka mõtle! Tean, millest räägin, mul see kõik läbi tehtud. Olin lastega üksi pea 10 aastat. Oli küll raske ja vahel tohutu masendus surus hinges aga lapsed olid minu elu keskpunktiks. Laste tõttu ma omale uut armastustki ei lubanud, sest ma lihtsalt ei kujutanud ette ühtki võõrast meest oma kõrval minu lapsi kasvatamas. Rabasin mitmel kohal tööd teha, võtsime lastega igasuguseid tegemisi ette ja usu, olen õnnelik ema kuna suutsin oma poegadest kasvatada toredad ja tublid inimesed. Muide, kui poisid suureks said, tuli minu ellu uus armastus kah!
 
ülli 17. detsember 2007, kl 12.26
aga vat mind ajavad need lakkuvad paarid oksele! eile seisid peatuses mu kõrval ja sõnaotses mõttes limpsisid ja lakkusid üksteise nägu, kõrvu, kaelu. no miks kurat, saunakord jäi vahele või?
 
piff 17. detsember 2007, kl 12.46
ülli, kui vanad olid need? kui teismelised, siis pole kohta, kus rahus lakkuda :D
 
ikka veel 17. detsember 2007, kl 13.00
Loomulikult need kes koos elavad arvavad et küll üksi oleks hea, kui üksi oled siis jälle vastupidi.Mul sõbranna pealtnäha õnneliklut koos ja vahepeal ütleb et küll sul veab teed mis tahad ei pea mehe ees jooksma.Aga tema ei saa tunda jälle seda kui oled kaua üksi olnud ja tunned õhtuti kui lapsed magavad täiskasvanuga.Vahek nii nii igatsen millegi kellegi üle...
 
poo 17. detsember 2007, kl 13.15
otsi aktiivsemalt, mingi huvigrupiga ei saa liituda? astu kuhugi erakonda, käi sealsetel pidudel :) no loll soovitus tundub, aga proovida ju võib. keegi ei pruugi aimata ka, et seal mehe otsimise pärast oled, äkki huvitud poliitikast :)
 
inge 17. detsember 2007, kl 13.42
ära jahi siis valimatult, et kui isane, siis sobib kohe elukaaslaseks. väärtusta kõigepealt iseennast ja vaata kuidas hoopis sind jahtima hakatakse.
päikest!
 
fakt 18. detsember 2007, kl 21.37
üksainus põhjus su jutus, miks oled üksi:

LASTEGA

eesti mees on liialt jobu ja armukade, et võõraid lapsi oma kaela peale võtta

ainus lootus, kasvata need lapsed üles, siis saad kellegi päriseks ehk...
 
to fakt 20. detsember 2007, kl 02.12
fakt sa oled idikas....
lahutusel naeris mu eks mulle näkku, kes sind lastega tahab:) irw:))) nüüd mina abielus. tema ikka üksik hunt. tehtud meest ei taheta enam isegi lasteta. armukeseks sobib. vallaslapse isaks ka. ei millekski rohkemaks.
 
Nunn 22. jaanuar 2024, kl 19.13
Õige nunn on neitsitähtkujus neitsist sündinud neitsist nunn
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!