Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Ikka üksi
 
mehe arvamus 26. detsember 2017, kl 00.08
kirja autorile ja teistele naistele:
see, et meest pole leidnud, on ilmselt enda väärtustamise küsimus _ kui sa kirjutad enda kohta "Õnnetu-saamatu-loll " , siis ei taha ilmselt ükski mees sinuga tegemist teha.
Aga... siin on veel palju teisi omadusi, mis mehi eemale peletavad. Esimene on see, kui mees tunnetab, et naine tahab teda " kodustada ja omada" , ning on meeleheitel mehe otsingutes, siis ei tule sellest midagi head välja !
Edasi on väga halvad näitajad, millega mina olen kokku puutunud, mitte prillid ja juuksed, vaid halb hingeõhk, pikad küüned ja muud kehalised häirivad lõhnad, aga ... loodan, et leiate endale siiski sobiliku kaaslase. Samas, üksinda on ka hea ja rahulik elada, kui leida endas hingerahu !
 
Õnnetu-saamatu nr. 2 09. jaanuar 2018, kl 10.56
Naljakas...mind on ahju tagant ka tuldud otsima :)

Tunnen end üksi hästi, olen ka paar a. alla 40., lasteta. Sale ja näen hulga noorem välja. Suhtlen vabalt ja julgen väljas meest vaadata. Kuna nad tunnetavad, et tunnen end hästi siis pakkumisi veel on. Ja hobid peavad selles mõttes olema, et need sind õnnelikumaks teeks. Mul on niisuguseid mitmeid. Üks on aiatöö ja kui kõnnin poristes kaltsudes aga olen seest õnnelik, on ka märgatud.

Mul aga hoopis nii, et ei julge kedagi päriseks võtta, sest mõne aja möödudes neil huvi kaob - hakkavad teisi vaatama ja minul on paar x sellest süda nii katki läinud, et üksi vist jäängi.

Üksi tunnen end turvalisemalt ja hästi. Ja siis olen atraktiivne. Suhtes mitte, tunnen, et ülekohut tehakse ja muutun murelikuks ja siis ei taha keegi. Ja südamevalu teeb depressiooni ja on tahtnud eluisu ära võtta.

Kurb oleks sellepärast üksi jääda, aga enam ei taha kedagi ja kui nüüd neile ka ära ütlen, siis usun, et rohkem võimalusi enam ei tule.
 
Ma arvan ,,et teema algataja on 40+ naine 10. jaanuar 2018, kl 06.26
Õnnetu-saamatu-loll Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vot kahjuks süütu enam ei ole, sassike !
NAINE______ ÜTLE AUSALT
Aga ----miks süütuse ära lõhkusid ;;kuhu see mees põgenes ?
Mina just ootan naist---Kes on aus ja puhas
 
Eelmisele: Arvan, et 10. jaanuar 2018, kl 15.51
tänaseks on teemaalgataja kindlasti 40+ :)
 
üksi õnnelik 13. jaanuar 2018, kl 12.39
Üksi on nii hea ja võimalus tunda end õnnelikuna.Ma ei otsiks endale iial kedagi , kui siis koduabilise.
 
eid_1573c885e506c3 23. jaanuar 2018, kl 14.47
aga milleks üldse fotot saata....ikka kohtamas tuleb käia. Mina soovitaks vaadata ka oma nõudmised üle. Mul endal ka sõprusringkonnas paar vallalist üks on mees ja teine naine -mõlemal latid kõrgel, peab kohe olema armastus esimesest silmapilgust, välimus 10+ punkti, mitu diplomit jne aa ja põhiline, et niisama aega ei raisata -kui ei kohe kõhus liblikaid ei teki või põlvist nõrgaks ei võta siis ei huvita. Ju siis on parem üksi kodus konutada. Mina otsiks endale kasvõi uusi tuttavaid, ja võimalik, et see kellega juhus kokku viis mulle ei meeldi, aga äkki hoopis temal on mõni vallaline sõber, kes mulle võiks meeldida. Ei pea ju kohe paar tekkima võib ka sõbrad olla. Koguge tuttavaid! Parem on ju kuskil seltskonnas aega veeta ja saada elamusi, suhtlust ning tuttavaid, kui kodus passida.
 
õnnetu-saamatu 2 23. jaanuar 2018, kl 20.04
eelmisega nõus, eks oma nõudmistega on jahh probleeme. Üksi harjud ära, kõik saab korraldatud ja milleks siis mees, kelle tagant nii palju koristamist ja tegemist. Kõik oma vajalikud asjad jäävad tegemata. Ja selle asemel, et läheks lihtsamaks, läheb reaalsuses hoopis raskemaks - ta toob hulga selliseid probleeme kaasa, mida üksi pole.

Olen ka üksi suht rahulolev - saan tähelepanu, kutsutakse välja ja pakutakse abi...Kui mees kodus, siis ei saa enam midagi, sest see ei viitsi ju suurt teha ja keegi sind enam kuhugile ei kutsu ega aita.

Ainult kõik need naistehordid, kes ise vaevlevad abielukoorma all nõuavad ja nuiavad, et sul peab mees olema (et mis sa mõnuled niisama :)
 
299 23. jaanuar 2018, kl 21.35
Huvitav, kas teemaalgataja, kes peaks tänaseks olema 46 leidis lõpuks kellegi ja sai lapsed?
 
KA Väsinud otsimast :: 01. veebruar 2018, kl 11.45
üksi õnnelik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Üksi on nii hea ja võimalus tunda end õnnelikuna.M
> a ei otsiks endale iial kedagi , kui siis koduabil
> ise --IKKA LEIAB
TULEKS --küll KODU ABILISEKS ....NO VÄIKENE TASU IKKA ,,
Kütan ka kodu soojaks ,,lõhun ka puud ,, teen peenramaa puhtaks ,,roosid lilled ,

kasvuhoone --kurgid tomatid ;;see oleks ka kõik
 
ARVAN KA ...... 01. veebruar 2018, kl 11.46
299 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Huvitav, kas teemaalgataja, kes peaks tänaseks ole
> ma 46 leidis lõpuks kellegi ja sai lapsed?
NO LAPSED --VÕIS VAREM KA SÜNNITADA --VÕI LASTEKODUST LAPSED VÕTTA.
eid_1534378b9962c6 19. veebruar 2018, kl 23.54
Olen ise 37 a naine, ja tõsiseid suhteid pole mul varem olnud, kuid leidsin oma elu armastuse juhuslikult internetist alles eelmine aasta. Enne seda tegin pidevalt asju üksi, reisisin üksi, kinos käisin üksi jne. Mulle tegelikult meeldis üksi - ma tundsin et saan olla sõltumatu. Samas oli mul mitmeid sõpru, mõnikord sisustasin ka sõpradega mõnusalt aega. Mul polnud kunagi igav.

Olen püüdnud teinekord elu jooksul endale päris suhet leida, aga see pole lihtne. Eriti kui otsida suhet samast soost isikuga. Mina eelistan pigem enne inimest põhjalikult tundma õppida ja siis alles välimusse süveneda. Minu jaoks on olulisem inimene ise. Seetõttu ma eelistan just internetis tutvust, kus saab enne pikki ja põhjalikke kirje vahetada. Ja see viis mind kokku minu elu armastusega, kes osutus lahutatud naiseks. Ta on täiesti hämmastav inimene ja meie sobivus on 101%. Meil on nii palju ühist alustades elu põhitõdedest kuni hobide ja maitseteni välja. Teame, et jääme terveks eluks kokku. Poleks ealeski uskunud, et see minuga võib juhtuda. Aga nüüd usun väikestviisi imedesse. Kõigil on kuskil keegi - leidke ta üles :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!