Minul lahkuminekust möödas 5kuud. Esimesed 2kuud oli masendav, nutsin, jõin alkoholi, võtsin Xanaksit, magada ei saanud, seltskonda minna ei soovinud. Jooksin, kõndisin, sõitsin rattaga... et veidigi mõtteid eemale saada. Kolmas kuu ma enam alkoholi ja Xanaksiga end ei rahustanud, hakkasin ka magada juba suutma, seltskonda ma ikka veel ei ihanud. Neljas kuu ma eksile enam nii palju ei mõelnud ja lootsin, et olen ehk asjast ülesaamas, panin kuulutuse suhtlusportaali. Suhtlusportaal on naljakas ja hea meelelahutaja ja suhteid ei pea sõlmima. Viimasel kuul olen kohtunud 3me inimesega, kes oleksid või sooviksid kõik pikemat suhet. Esmapilgul ühega neist ma isegi tundsin, et tema oleks küll hea ja huvitav jne inimene, kellega koos oleks tore olla. Andsin võimaluse, eelkõige endale siis, olime pidevalt koos umbes 10 päeva ja ma ikkagi tundsin, et kuigi kõik on super, ei ole ma kindel kas ma seda ikka tahan, eks tuli meelde ja mõned vanad asjad... need ei teinud küll haiget, aga siiski ma võrdlesin neid... ja peale avastust, et ma seda teen, teadsin ka seda, et ei ole veel õige aeg. Ma olen lahkumineku valust üle saanud, aga ma ei taha enda lähedale kedagi lasta, ma ei soovi üksi olla, aga peret luua ka ei soovi ja armuke olla ammugi ei soovi. Ma soovin olla sõprade lähedal ja naerda ja lõbutseda koos sõbrannade ja sõpradega, aga ilmselt on minus üks koht, mis ei sula veel ilusate sõnade ees, et ma lasen end kohelda lillena ja naudin seda täiega, aga vastu ma lill olla ei soovi.
Aga mida ma veel tegin, et lasta endal olla, tulin töölt ära ja uut kohta ka ei otsi(saan majanduslikult hakkama), ostsin maale väikese nukumaja, remondin müttan aias, jalutan metsas, kütan pliiti, küpsetan ja kokkan, küpsetan leiba... mul on nii palju tegevust ja hea olla iseendaga, mul pole iial varem sellist aega ainult iseendale olnud. Kui soovin, siis lihtsalt loen terve päeva, või vaatan ööseti tähti või taevast või loojanguid või päikesetõuse, mul pole kuhugi kiiret ega vaja aega planeerida. Ja ainus mille planeerisin on üks reis, kuhu nüüd lähen lausa 3meks nädalaks. See on nüüd hea võimalus ka oma tekkinud suhet kaaluda, et kas ma ikka tahan uut peret või mitte, ehk tahan ikkagi veel minuenese aega.
See on kõik nii keeruline, aga ennast peab kuulama ja endale peab aega andma.