"Mehe jaoks on hea seks peaaegu iga seks" Ega ikka ole, pakse naisi ja meritähti küll enamus mehi ei taha, ka üheks ööks mitte. Kui mehel ikka kõvaks ei lähe su peale, siis pole seks võimalik.
"mis heast seksist on üldse juttu, kui absoluutselt mingeid tundeid, hoolimist ega isegi pealiskaudsemat meeldimist ei ole, ... ei lähe ju iga kord iga suvakaga tegema" Mul on küll omajagu juhusuhteid elu jooksul olnud (olen 30 aastane), kuid pole iial läinud enda jaoks ebameeldiva mehega voodisse. Eks põhiliselt ööklubides lantimine käib, kuid kui meestega, kes mulle ligi ajavad, seksuaalne keemia puudub, siis jääb ka seks ära. Reeglina valin nende tüüpide seast, kes ligi tikuvad, kõige ligitõmbavama välja. Ega arvukad juhusuhted tähenda suvalise jorsiga voodisse ronimist. Kust selline eksiarvamus tuleb? Üheöösuhe on mul ikka sellega, kes välimuse poolest meeldib ka, füüsiline tõmme peab olema. Samas olen käinud kordi väljas ja pole läinud ühegi mehega koos kuhugi hotelli või tema poole, sest tõmme puudub. Võib ju mitu kuud ilma olla, seda parem järjekordne üheöösuhe on. Minu puhul on küll nii ja arvan, et ka teemaalgatja valib meeste seast kõige meeldivama välja. See on naistel veres. Minu õnneks on see, et olen palju ringi reisinud ja Las Vegases elanud, varsti lähen USA-sse tagasi. Ootan päevi juba. Ega vabameelsetel naistele see konnatiik Tallinn õige koht ei ole. Liiga palju eelarvamusetega ja niisama õelutsejaid. Kliima ka suht sitt, korralikud ööklubid puuduvad ja pead väga vaatama kellega magad, muidu võib hiljem ebameeldivusi tekkida. Ja kui aus olla, siis Eesti meeste seas on vähe neid, kes mulle seksi osas pinget pakuvad, tõmmu meeste hulgas on valik suurem ja nad on rohkem aldis juhuseksiks.
Agnes, sinu viimane lause tabas naelapea pihta. Nii ongi. Hea seks võibki jääda üheks korraks ja ei pea seda kordama (kuid samas võib, siis pead lihtsalt õigel ajal oskama sekssuhte ära lõpetada, ühe mehe juurde toppamajäämine on ebameeldiv. Ja nõme ka, tüüp hakkab irvama, et näe nüüd annabki üks naine pidevallt kätte, las tüüp ikka sebib teisi ka, pole vaja nii lihtsaks talle elu teha). Samas halb seks pole mingi õudne asi. Selle mehega enam tegemist ei tee ja kõik. Väga lihtne. Kui mees keppida ei oska, tema süü.