Kas sa päris elus ka naistega suhtled? On naistest sõpru, kolleege, õdesid vms? Kui arvad, et roosamannalises trollifoorumis võib end naiste mõttemaailmaga kurssi viia, siis tõenäoliselt pole sul päris naistega peale viisakuse mingit kontakti olnud. Ja ma ei mõtle su ema või vanaema, vaid ikka omavanuseid naisi.
Sama lugu oleks, kui mõni naine läheks 4chani /b/sse, et meeste mõttemaailmaga end kurssi viia. Või Eestisse kolinud välismaalane loeks kooseluseaduse artiklite kommentaare, et end tüüpilise eestlasega kurssi viia. Internetis kirjutataksegi igasugust jama, vihaselt, enamik teeb üldse nalja, vaatab, kuidas reageeritakse. Pealegi naistelehed teenindavad vaid üht tüüpi naisi, neid, kelle jaoks on naine olemine hobi ja harrastus, omaette eesmärk. Nad on eelkõige naised, seejärel ehk emad, ning alles siis isiksused, kui üldse. Huvidega naine loeb erialakirjandust, kultuurilehti, teadus- või loodusajakirju, autofoorumit, käsitööfoorumit või mida iganes. Niisama lollitamiseks otsib ehk ka naisteka kõige idiootsemaid teemasid ja trollib siin. Aga seda teevad ka mehed, sest see on ainus registreerimata foorum Eestis.
22a mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ma ei käi siin naisi sebimas, kellega, millal ma s
> iin ültse tuttavaks sain?. käin siin lugemas, et n
> aiste mõttemaailmaga kursis olla. nagu ma ütlesin,
> mind ei huvita enam naistega suhted.