Päris huvitavaks on siin läinud. Igasugused meisterdetektiivid Atsid ja tema järgijad ja puha. :)
Ma proovin siis ka detektiivi mängida ja oma geniaalsusega hiilata.
Siin foorumis on kunagi "mingi Tartu jorss" astunud kuidagi Atsikesele varba peale ja vennike tunneb ennast puudutatuna. Seega ka mahategev väljend "mingi Tartu jorss". Mis see küll võis olla? Atsi postitusest tuleb välja, et nagu oleks tegemist maskuliinse isikuga, kellele meeldib jõhkram seks. Võib-olla Atsike tunneb oma mehelikkust puudutatuna? Rohkem infot mul pole, millest võiks järeldada, millega siis mingi Tartu jorss Atsikesele varba peale astus ja et vennike siiani rusikat taskus hoiab ja suvalistes inimestes kohe seda tegelast näeb.
Kuule, naine pettis sind ja nüüd vihkad selliseid mehi, kes abielunaisi panevad? :) Siis oleks arusaadav. Eks siis tõesti kutsub igal pool nägema ebasümpaatia ja viha tekitajat.
Atsikese jüngri teooriaid ei oska kommenteerida. Neid on lihtsalt nii palju ja ma pole siin foorumis nii hästi orienteeruja.
Tartu on tartlaste arvates kindlasti tore linn, seega ärge võtke südamesse mingi Tallinna jorsi arvamust, kes arvab, et Tartu on üks väike puust linnake koos vist ühe ööklubiga inimestele, kes on puberteedist välja saanud. Samuti ma ei kujuta ette, et sellises väikeses puust linnakeses prostitutsioon normaalselt arenenud oleks.
Ma võib-olla eksin, aga Tartu suurusega väikese linnakese ööelu lihtsalt ei võimalda selliselt elada, nagu ma silmas pean. Tallinnas on vähemalt omajagu meelelahutuskohti ja füüsilised distantsid on suured - Amigost Kannu kõrtsini. Saab käia siin ja seal, nii et larhv liiga tuttavaks ühes kohas ei muutu. Väikeses puust linnakeses, kus on üks (parandage, kui ma eksin) ööklubi vanematele kui 18 aastastele... ma tahan seda näha.
Seda veel, et loomulikult tuleb naisi seksi ajal släppida. Ats, sa siis ei tee nii või? :)
Nüüd on Atsikesel jälle nuputamist ja teooria aretamist. Kas ma olen mingi jorss Tallinnast, kes lõi kunagi Atsikesele võltsmulje, et ta on Tartust? Kas ma olen mingi Tartu jorss, kes üritab siin paljastatuna väita, et ei-ei, tema on hoopis Tallinnast... või Atsike peab julguse kokku võtma ja sügavale enda sisse vaatama ja tõstatama küsimuse, et ehk ta polegi eriti kirgas kriit ning on asjadest natuke valesti aru saanud, kuigi ise kindlasti arvab, et on nupukas ja tähelepanelik poiss. Või siiski lihtsalt üks luuludega mehike, kellele naine sarvi tegi ja nüüd on silme ees vaenlase tüüpportree: mingi Tartu jorss, kuna ju siis too väitis, et "k.pib abielunaisi"? Nüüd siis nähakse igal pool teda?
Küll see mäng on huvitav, kus sisuks üle neti diagnooside panemine.
Seda veel, et mina olen siin teemas kirjutanud ainult "m36" nimega ja kõik muu on Atsi ja tema fännide fantaasia.