Feministi nurgake
Millised on üldse visiitsuhtluse reeglid?
Agnes 23. november 2014, kl 14.51 |
austajanna & teised, kes puudutatuna tunnevad!
Kuidas seda ilu mõõdetakse?
On see kaal, et astud peale ja viskab seieri põhja? :)
Minu arust ka on n46 nagu suur juht ja õpetaja ja kõik naised peaksid käima tema jälgedes ning 46ks eluaastaks omandama sellised kogemused. Jahhh, see on tõesti väga kadedaks tegev.
Tahab mõni loll sellele vastu vaielda? :)
Kuidas seda ilu mõõdetakse?
On see kaal, et astud peale ja viskab seieri põhja? :)
Minu arust ka on n46 nagu suur juht ja õpetaja ja kõik naised peaksid käima tema jälgedes ning 46ks eluaastaks omandama sellised kogemused. Jahhh, see on tõesti väga kadedaks tegev.
Tahab mõni loll sellele vastu vaielda? :)
punapea 23. november 2014, kl 14.56 |
suvaline 23. november 2014, kl 14.57 |
Agnes 23. november 2014, kl 15.00 |
Sid 23. november 2014, kl 15.36 |
Agnes Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Näidake eeskuju ja käituge nagu on õige (teie arust) :)
Üldiselt võiks vähem õelutseda küll. Siin on ju teemasid jalaga segada, kus saab arutleda ja mõistliku juttu ajada, selmet üksteisele ära panna.
Isiklikuks minek on alati halb mõte, kuigi vahel on endalgi kiusatus suur. :D
-------------------------------------------------------
> Näidake eeskuju ja käituge nagu on õige (teie arust) :)
Üldiselt võiks vähem õelutseda küll. Siin on ju teemasid jalaga segada, kus saab arutleda ja mõistliku juttu ajada, selmet üksteisele ära panna.
Isiklikuks minek on alati halb mõte, kuigi vahel on endalgi kiusatus suur. :D
to n46 23. november 2014, kl 16.37 |
kapsatünn 23. november 2014, kl 17.10 |
rasedus 23. november 2014, kl 17.21 |
Agnes 23. november 2014, kl 18.07 |
tervist 23. november 2014, kl 22.16 |
hihaho 23. november 2014, kl 22.44 |
n46 24. november 2014, kl 09.46 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 434 |
varrolane,
olgu sul pealegi omas meeles "õigus" aastaid monogaamiat harrastanud naist l.ibuks pidada. kui sa muul moel rahuldust ei saa. samuti jääb ülejäänud foorumlastele õigus sind väikse haisva tilliga pihkuriks pidada. sest sa lihtsalt jätad sellise mulje. muidugi, kõikvõimalike oletuste vastavust reaalsusele on siin suhteliselt raske kontrollida...
austajanna,
mütsi võid pähe jätta, aga üleliigsest pesust võiksid end küll vabastada. loomulikult juhul kui tissid on kobedamad kui agnesel. ilusat naist ju ikka hea vaadata. eriti kui pole patoloogilist vajadust kadestada.
suvaline,
sulle vist ei jõudnud kohale, aga võimalik "halb kuulsus" pole mul juba ammu paanikat põhjustanud. mõnedest asjadest õpid elu jooksul üle olema. üldiselt pole see teema kunagi päevakorda kerkinudki, kuna enamasti suhtlesin meestega, kellele (NB!)diskreetsus olulisemgi kui mulle endale. miks peaks hea reputatsiooniga abielus ärimees oma voodiseiklusi suure kella külge panema? või 18-aastane eliitkooli kutt, kes pehmelt öeldes häbeneks kui sõbrad saaksid teada, et kaotas süütuse paarkümmend aastat vanema vambi kaisus. samuti mõni spetsiifilise fetišiga härrasmees ei torma õllelauas oma intiimelu detailidesse laskuma. aga jah, pole kunagi eriti muret tundnud mingite salajutu kõhutuulena sahistajate pärast.
olgu sul pealegi omas meeles "õigus" aastaid monogaamiat harrastanud naist l.ibuks pidada. kui sa muul moel rahuldust ei saa. samuti jääb ülejäänud foorumlastele õigus sind väikse haisva tilliga pihkuriks pidada. sest sa lihtsalt jätad sellise mulje. muidugi, kõikvõimalike oletuste vastavust reaalsusele on siin suhteliselt raske kontrollida...
austajanna,
mütsi võid pähe jätta, aga üleliigsest pesust võiksid end küll vabastada. loomulikult juhul kui tissid on kobedamad kui agnesel. ilusat naist ju ikka hea vaadata. eriti kui pole patoloogilist vajadust kadestada.
suvaline,
sulle vist ei jõudnud kohale, aga võimalik "halb kuulsus" pole mul juba ammu paanikat põhjustanud. mõnedest asjadest õpid elu jooksul üle olema. üldiselt pole see teema kunagi päevakorda kerkinudki, kuna enamasti suhtlesin meestega, kellele (NB!)diskreetsus olulisemgi kui mulle endale. miks peaks hea reputatsiooniga abielus ärimees oma voodiseiklusi suure kella külge panema? või 18-aastane eliitkooli kutt, kes pehmelt öeldes häbeneks kui sõbrad saaksid teada, et kaotas süütuse paarkümmend aastat vanema vambi kaisus. samuti mõni spetsiifilise fetišiga härrasmees ei torma õllelauas oma intiimelu detailidesse laskuma. aga jah, pole kunagi eriti muret tundnud mingite salajutu kõhutuulena sahistajate pärast.
to n46 24. november 2014, kl 09.51 |
autor ise 30. detsember 2014, kl 19.33 |
Kuriloom 31. detsember 2014, kl 11.56 |
Naine, kes otsib minu kõrvalt minust rikkamat meest ja kelle jaoks ma olen ainukt nunnutaja/seksutaja/väljaviija ei ole minu silmis mitte essugi väärt. Sellest naisest jääb nii ess maitse suhu, et mingist sõprusest ei saa hiljem juttugi olla. Räägitakse küll, et: "Võtad koleda naisukese, saad kodo üksinda leivakoorikut krõbistada. Võtad ilusa naisukese, saad teistega koos torti süüa!":D Mul on teistega koos tordisöömise kogemus olemas, polnud hea tunne :D
to Kuriloom 01. jaanuar 2015, kl 12.21 |
n46 02. jaanuar 2015, kl 11.07 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 434 |
Korilla 02. jaanuar 2015, kl 22.12 |
to K(!!!)orilla 03. jaanuar 2015, kl 23.31 |
Korilla 08. jaanuar 2015, kl 09.59 |
Orangutank 09. jaanuar 2015, kl 00.59 |
K-Korillale 09. jaanuar 2015, kl 22.30 |
Lisa postitus