Feministi nurgake
Ubane peopaik koos elava või lihtsalt hea muusikaga neljakümpistele.

Ppppp 10. detsember 2014, kl 06.50
Tahaksime sõbrannaga nädalavahetuseks kuskil ubases elava või lihtsalt hea muusikaga peopaigas ennast ribadeks tantsida ja ubast keskkonda nautida.Kas keegi oskab soovitada mõnd head pubi või kõrtsu Harju-,Lääne-,Raplamaa piires.

ahzooloog 10. detsember 2014, kl 08.15
Kallis teemaalgataja, sa võid ju lasta siit kommentaare kustutada, aga see ei muuda fakti, et uba jääb oaks ja ubane on oane.
Kui sa ei soovi ilkumist, siis kontrolli oma õigekiri üle.

uba 10. detsember 2014, kl 08.28
Paar suurt purki ube teevad peopaigast täitsa ubase koha.

teine uba 10. detsember 2014, kl 09.02
Soovitage mulle hubast kohta, kus saaks ennast herneks hirnuda. Võib ka ubane olla.

kolmas uba 10. detsember 2014, kl 09.04
See koht on ju su nina ees;)

Ppppp 10. detsember 2014, kl 09.10
Oi,tõesti selline kirjaviga pääses siia.Vabandan kõigi ees,kelle hommikut ma sellega häirisin.
Kahjuks pole teemast ikka keegi kirutanud :(

Ppppp 10. detsember 2014, kl 09.12
et siis kirjutanud :)
arvuti klaviatuur vajab tõsist puhastamist,tähed kipuvad vahele jääma :)

Ppppp 10. detsember 2014, kl 09.19
to ahzooloog
Ei teadnudki,et siit saab lasta kommentaare kustutada-pole just väga tihe külaline siin.
Need harvad korrad,mis siin olen käinud,olen märganud,et siin esineb mõne inimese kirjutises tunduvalt rohkem vigu ja alati polegi sellest välja tehtud vaid asutud kohe aktiivselt teemat arutama.
Päikest teile kõigile! :)

funktsionaalse lugemisoskuse guru 10. detsember 2014, kl 09.35
Ma ütleks vahele, et on vigu ja on vigu. Sõnadel "hubane" ja "ubane" on tähenduslik erinevus. On ju ikka suur vahe, kui räägid hubasest õhtust või ubasest õhtust:D

Ppppp 10. detsember 2014, kl 09.53
Minugi poolest võiks mõlemad variandid olla-et siis õhtu,milles on uba ja samas ka hubane õhtu.
Aga kuidas selle hubase peopaigaga siis ikkagi lood on?
Kas selle kohta oskab keegi midagi kirjutada? :D :D :D

Helenavanje 10. detsember 2014, kl 11.04
Päris jube on lugeda, et neljakümnendates inimene võib sellist jama kokku trükkida. Ubane ubaseks aga mis kirjavead, komad, tühikud. Piinlik pole selline saabas sellises vanuses olla?

jubejube 10. detsember 2014, kl 11.21
jube tõesti, et alati võtab teemas sõna mõni viloloog:)

kõrvaline 10. detsember 2014, kl 11.35
Kui kahju, et keegi teadja midagi ei öelnud. Kahjuks ise pinsionäär ja vähe käin väljas.

Teemaalgataja sõbranna 10. detsember 2014, kl 13.48
Mina olen teemaalgataja sõbranna - soovime koos kuskile linnast välja tantsima minna.

Tühikud ... komad .... Kas te suudate ette kujutada, et ilma tühikute ja komadeta inimene (neljakümnendates piinlikult veel pealegi) soovib ka vahel tantsida. Saabas? Me kõik oleme teatud valdkondades saapad. Ok, vingu ta kallal ära, aga seejärel, palun, vasta küsimusele ka! Viimsis on vist mingi Jussi kõrts?

PS. Jube hea tunne võib perfektne olla.

40ne 10. detsember 2014, kl 16.46
Tallinnas on Amiga ja Kannu kõrts kui soovid ka mõne tantsutajaga hiljem koos ära minna.

Helenavanje 10. detsember 2014, kl 17.32
Mnjah, kui sellises vanuses inimese jaoks on väike asi see, et ta oma emakeeles kirjutada ei oska, siis pole midagi ütelda.

Aga teemasse siis ka, kui Tallinn ka sobib, siis Amigo ja Kannu kõrts tõesti sobivad kohad, samuti Sossi klubi. Ilmselt sobib ka Venus klubi, seal rahva vanus suhteliselt piiritu, aga tantsida saab kõvasti.

erilane 10. detsember 2014, kl 18.24
ahzooloog Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kallis teemaalgataja, sa võid ju lasta siit kommen
> taare kustutada, aga see ei muuda fakti, et uba jä
> äb oaks ja ubane on oane.
> Kui sa ei soovi ilkum
> ist, siis kontrolli oma õigekiri üle.

Kallist tähenärija, sa võiksid teada, et Põhja-Eesti murdekeeles polnud kunagi sõna ees H-tähte. Kui nüüd inimene on sellest piirkonnast pärit ja koolis õpitu kipub ununema, siis kirjutab vastavalt keelevaistule ja tulebki ubane, obune, ein, ani, unt, arakas jne.
Kuna ametlikku kirjakeelt peab kasutama vaid ametlikes dokumentides, siis võib ta siin kirjutada nagu tahab.

erilane 10. detsember 2014, kl 18.27
... ja kui antud piirkonnast, näiteks tallinna ümbrusest pärit inimene nii räägib ja kirjutab, siis see ongi tema emakeel. Kirjakeel on emakeel ainult neil, kes on oma esivanemate murdekeele unustanud.

tagantreast 10. detsember 2014, kl 19.03
Muidugi võib inimene kirjutada nii nagu tahab, aga siis tuleb arvestada, et inimesed hakkavad nalja viskama.

Teemaalgataja sõbranna 10. detsember 2014, kl 20.05
Naljaviskamise ja alandamise vahe võiks ikka ära tunda :).

Tegelikult oli mõte minna veidi linnast välja, sest - olgem ausad - Amigo on üks paras lihalett. Tahaks lihtsalt sundimatult süldibändi saatel tantsu vihtuda. Kannu oli kunagi selline koht, kus seda teha sai. Mingil ajal muutus ta rohkem nagu ööklubi sarnaseks. Taksojuhtde käest sai kuuldud, et ega sestsaadik seal väga ka käida. Kas kellelgi on uuemat infot? Kavast vaatasin, et seal rohkem ka DJ-d. Ööklubisse ei tahaks. Tahaks just maakõrtsi, selline lihtne ja maalähedane õhtu. Neis, mis läbi helistanud olen, pole kas elavat muusikat või ei käi rahvast. Missa seal üksi ikka keksled :). Loodan siiski, et keegi teab mõnd kohta, mis mul kahe silma vahele jäänud on.

Pillekas 10. detsember 2014, kl 21.20
Sossi klubi ja Kuku klubi.

Teemaalgataja sõbranna 10. detsember 2014, kl 21.39
Aitäh vastajatele. Sossis pole kunagi käinud. Võiks selle peale mõelda küll. Maamehi, kellega reilenderit ja polkat tantsida, seal ilmselt pole, aga elav muusika vähemalt on.

Kuna aega veel on, siis ootame tänuga ideesid maakõrtside kohta ka. Oleks eksootiline :).

Reena 11. detsember 2014, kl 13.02
Baila klubi vanalinnas.

ahzooloog 11. detsember 2014, kl 13.10
Teemalagatajal ja ta sõbrannal on mingi eriti naiivne rahvusromantiline ettekujutus maakõrtsidest:D Et seal mingid karused ja tõsised maamehed vihuvad rahvatantsu ja lõõts mängib nurgas....maakõrtsides on tegelt mingid dressides ossid, kes hõlma alt bocki rüüpavad ja ebamääraselt tümpsmuusika saatel kõiguvad.

Laura 11. detsember 2014, kl 13.13
Maakõrtside ehedus on jah paraku kadunud.
99% kaadrist moodustavad ADIBASS dressides ja tossudes soome ehitajad.

kõrtsulemb 11. detsember 2014, kl 13.46
Jäneda?
http://www.meiemees.ee/?id=47&item=267

tagantreast 11. detsember 2014, kl 14.09
Ma ei tea, kas Paides see Ekskavaator või Ekvaator on veel avatud. See oli muidu selline ehe provintsikoht, mittekohalikel suur võimalus kere peale saada ja puha:D

Nõmme kõrts 11. detsember 2014, kl 14.22
Nõmme kõrts
http://nommekorts.ee/?go=esinejad&lang=

Teemaalgataja sõbranna 12. detsember 2014, kl 00.09
Facebook ütleb, et Paides Ekvaator täiesti olemas. Saab helistada ja uurida. Nõmme kõrts on meid huvitaval kuupäeval pilgeni täis, kontrollitud. Seega - kuum koht ilmselt. Meie Mehe kodulehel pole veel ülejärgmise nädalavahetuse kava sees. Aga ilmselt ilmub veel sinna.

Keegi arvas, et meil on rahvusromantline ettekujutus maakõrtsist, kus tantsitakse bajaani ja parmupilli saatel polkat ja labajalavalssi. Ütlen ausalt - minul isiklikult puudub vähimgi ettekujutus. Pole käinud, ei oska arvata ka. Põuest Bock rüüplevate adibassidega ilmselt ühist keelt ei leiaks. Ma pigem lootsin, et kuskile linnast välja jalga keerutama jõuab veidi alternatiivsema mõttelaadiga edumeelsemat rahvast. Kui teadjamad räägivad, et see nii pole, siis on küll kehvasti. Siis olen jah sinisilmne olnud :).

Suur aitäh kaasamõtlejatele - on, mida uurida ja läbi helistada :)! Minge tantsige ka - teeb meele rõemsaks :).

ka miski koht 12. detsember 2014, kl 13.41
http://www.imaveretrahter.ee/?id=4
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!