Feministi nurgake
Ubane peopaik koos elava või lihtsalt hea muusikaga neljakümpistele.
Ppppp 10. detsember 2014, kl 06.50 |
ahzooloog 10. detsember 2014, kl 08.15 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 172 |
uba 10. detsember 2014, kl 08.28 |
teine uba 10. detsember 2014, kl 09.02 |
Ppppp 10. detsember 2014, kl 09.10 |
Ppppp 10. detsember 2014, kl 09.12 |
Ppppp 10. detsember 2014, kl 09.19 |
to ahzooloog
Ei teadnudki,et siit saab lasta kommentaare kustutada-pole just väga tihe külaline siin.
Need harvad korrad,mis siin olen käinud,olen märganud,et siin esineb mõne inimese kirjutises tunduvalt rohkem vigu ja alati polegi sellest välja tehtud vaid asutud kohe aktiivselt teemat arutama.
Päikest teile kõigile! :)
Ei teadnudki,et siit saab lasta kommentaare kustutada-pole just väga tihe külaline siin.
Need harvad korrad,mis siin olen käinud,olen märganud,et siin esineb mõne inimese kirjutises tunduvalt rohkem vigu ja alati polegi sellest välja tehtud vaid asutud kohe aktiivselt teemat arutama.
Päikest teile kõigile! :)
funktsionaalse lugemisoskuse guru 10. detsember 2014, kl 09.35 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 7 |
Ppppp 10. detsember 2014, kl 09.53 |
Helenavanje 10. detsember 2014, kl 11.04 |
jubejube 10. detsember 2014, kl 11.21 |
kõrvaline 10. detsember 2014, kl 11.35 |
Teemaalgataja sõbranna 10. detsember 2014, kl 13.48 |
Mina olen teemaalgataja sõbranna - soovime koos kuskile linnast välja tantsima minna.
Tühikud ... komad .... Kas te suudate ette kujutada, et ilma tühikute ja komadeta inimene (neljakümnendates piinlikult veel pealegi) soovib ka vahel tantsida. Saabas? Me kõik oleme teatud valdkondades saapad. Ok, vingu ta kallal ära, aga seejärel, palun, vasta küsimusele ka! Viimsis on vist mingi Jussi kõrts?
PS. Jube hea tunne võib perfektne olla.
Tühikud ... komad .... Kas te suudate ette kujutada, et ilma tühikute ja komadeta inimene (neljakümnendates piinlikult veel pealegi) soovib ka vahel tantsida. Saabas? Me kõik oleme teatud valdkondades saapad. Ok, vingu ta kallal ära, aga seejärel, palun, vasta küsimusele ka! Viimsis on vist mingi Jussi kõrts?
PS. Jube hea tunne võib perfektne olla.
40ne 10. detsember 2014, kl 16.46 |
Helenavanje 10. detsember 2014, kl 17.32 |
Mnjah, kui sellises vanuses inimese jaoks on väike asi see, et ta oma emakeeles kirjutada ei oska, siis pole midagi ütelda.
Aga teemasse siis ka, kui Tallinn ka sobib, siis Amigo ja Kannu kõrts tõesti sobivad kohad, samuti Sossi klubi. Ilmselt sobib ka Venus klubi, seal rahva vanus suhteliselt piiritu, aga tantsida saab kõvasti.
Aga teemasse siis ka, kui Tallinn ka sobib, siis Amigo ja Kannu kõrts tõesti sobivad kohad, samuti Sossi klubi. Ilmselt sobib ka Venus klubi, seal rahva vanus suhteliselt piiritu, aga tantsida saab kõvasti.
erilane 10. detsember 2014, kl 18.24 |
ahzooloog Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kallis teemaalgataja, sa võid ju lasta siit kommen
> taare kustutada, aga see ei muuda fakti, et uba jä
> äb oaks ja ubane on oane.
> Kui sa ei soovi ilkum
> ist, siis kontrolli oma õigekiri üle.
Kallist tähenärija, sa võiksid teada, et Põhja-Eesti murdekeeles polnud kunagi sõna ees H-tähte. Kui nüüd inimene on sellest piirkonnast pärit ja koolis õpitu kipub ununema, siis kirjutab vastavalt keelevaistule ja tulebki ubane, obune, ein, ani, unt, arakas jne.
Kuna ametlikku kirjakeelt peab kasutama vaid ametlikes dokumentides, siis võib ta siin kirjutada nagu tahab.
-------------------------------------------------------
> Kallis teemaalgataja, sa võid ju lasta siit kommen
> taare kustutada, aga see ei muuda fakti, et uba jä
> äb oaks ja ubane on oane.
> Kui sa ei soovi ilkum
> ist, siis kontrolli oma õigekiri üle.
Kallist tähenärija, sa võiksid teada, et Põhja-Eesti murdekeeles polnud kunagi sõna ees H-tähte. Kui nüüd inimene on sellest piirkonnast pärit ja koolis õpitu kipub ununema, siis kirjutab vastavalt keelevaistule ja tulebki ubane, obune, ein, ani, unt, arakas jne.
Kuna ametlikku kirjakeelt peab kasutama vaid ametlikes dokumentides, siis võib ta siin kirjutada nagu tahab.
erilane 10. detsember 2014, kl 18.27 |
tagantreast 10. detsember 2014, kl 19.03 |
Teemaalgataja sõbranna 10. detsember 2014, kl 20.05 |
Naljaviskamise ja alandamise vahe võiks ikka ära tunda :).
Tegelikult oli mõte minna veidi linnast välja, sest - olgem ausad - Amigo on üks paras lihalett. Tahaks lihtsalt sundimatult süldibändi saatel tantsu vihtuda. Kannu oli kunagi selline koht, kus seda teha sai. Mingil ajal muutus ta rohkem nagu ööklubi sarnaseks. Taksojuhtde käest sai kuuldud, et ega sestsaadik seal väga ka käida. Kas kellelgi on uuemat infot? Kavast vaatasin, et seal rohkem ka DJ-d. Ööklubisse ei tahaks. Tahaks just maakõrtsi, selline lihtne ja maalähedane õhtu. Neis, mis läbi helistanud olen, pole kas elavat muusikat või ei käi rahvast. Missa seal üksi ikka keksled :). Loodan siiski, et keegi teab mõnd kohta, mis mul kahe silma vahele jäänud on.
Tegelikult oli mõte minna veidi linnast välja, sest - olgem ausad - Amigo on üks paras lihalett. Tahaks lihtsalt sundimatult süldibändi saatel tantsu vihtuda. Kannu oli kunagi selline koht, kus seda teha sai. Mingil ajal muutus ta rohkem nagu ööklubi sarnaseks. Taksojuhtde käest sai kuuldud, et ega sestsaadik seal väga ka käida. Kas kellelgi on uuemat infot? Kavast vaatasin, et seal rohkem ka DJ-d. Ööklubisse ei tahaks. Tahaks just maakõrtsi, selline lihtne ja maalähedane õhtu. Neis, mis läbi helistanud olen, pole kas elavat muusikat või ei käi rahvast. Missa seal üksi ikka keksled :). Loodan siiski, et keegi teab mõnd kohta, mis mul kahe silma vahele jäänud on.
Teemaalgataja sõbranna 10. detsember 2014, kl 21.39 |
ahzooloog 11. detsember 2014, kl 13.10 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 172 |
Teemalagatajal ja ta sõbrannal on mingi eriti naiivne rahvusromantiline ettekujutus maakõrtsidest:D Et seal mingid karused ja tõsised maamehed vihuvad rahvatantsu ja lõõts mängib nurgas....maakõrtsides on tegelt mingid dressides ossid, kes hõlma alt bocki rüüpavad ja ebamääraselt tümpsmuusika saatel kõiguvad.
Laura 11. detsember 2014, kl 13.13 |
tagantreast 11. detsember 2014, kl 14.09 |
Nõmme kõrts 11. detsember 2014, kl 14.22 |
Teemaalgataja sõbranna 12. detsember 2014, kl 00.09 |
Facebook ütleb, et Paides Ekvaator täiesti olemas. Saab helistada ja uurida. Nõmme kõrts on meid huvitaval kuupäeval pilgeni täis, kontrollitud. Seega - kuum koht ilmselt. Meie Mehe kodulehel pole veel ülejärgmise nädalavahetuse kava sees. Aga ilmselt ilmub veel sinna.
Keegi arvas, et meil on rahvusromantline ettekujutus maakõrtsist, kus tantsitakse bajaani ja parmupilli saatel polkat ja labajalavalssi. Ütlen ausalt - minul isiklikult puudub vähimgi ettekujutus. Pole käinud, ei oska arvata ka. Põuest Bock rüüplevate adibassidega ilmselt ühist keelt ei leiaks. Ma pigem lootsin, et kuskile linnast välja jalga keerutama jõuab veidi alternatiivsema mõttelaadiga edumeelsemat rahvast. Kui teadjamad räägivad, et see nii pole, siis on küll kehvasti. Siis olen jah sinisilmne olnud :).
Suur aitäh kaasamõtlejatele - on, mida uurida ja läbi helistada :)! Minge tantsige ka - teeb meele rõemsaks :).
Keegi arvas, et meil on rahvusromantline ettekujutus maakõrtsist, kus tantsitakse bajaani ja parmupilli saatel polkat ja labajalavalssi. Ütlen ausalt - minul isiklikult puudub vähimgi ettekujutus. Pole käinud, ei oska arvata ka. Põuest Bock rüüplevate adibassidega ilmselt ühist keelt ei leiaks. Ma pigem lootsin, et kuskile linnast välja jalga keerutama jõuab veidi alternatiivsema mõttelaadiga edumeelsemat rahvast. Kui teadjamad räägivad, et see nii pole, siis on küll kehvasti. Siis olen jah sinisilmne olnud :).
Suur aitäh kaasamõtlejatele - on, mida uurida ja läbi helistada :)! Minge tantsige ka - teeb meele rõemsaks :).
Lisa postitus