Kulla Pippin.
Sa räägid asja majanduslikust küljest. Kuidas emotsionaalse küljega on? Kas sa oled ses suhtes temaga veel kuidagi seotud?
Kui ei, siis mulle tundub ka, et sa peaksid selle mehe lihtsalt välja tõstma. See pole kerge (nutt, lubadused, stseenid jne). Sa viitad oma mehe palgale, mis ta maha mängib ja nagu ma aru saan, pead sa ka praegu kõige muu eest ise hoolitsema. Nii et kui sa ta välja viskad, siis sinu majanduslik olukord halvemaks ei muutu - pigem paraneb, ikkagi üks suu vähem toita nagu keegi juba märkis.
Loomulikult on paha tunne meest välja visata, liiatigi kipub teine nõrkusehetki ära kasutades tagasi tulema. Aga sellisel moel on sul sest mehest vähe tolku. Ja lapsed on sul ka? Oleneb, kui väikesed, aga karta on, et see isa sõltuvus ka lastele märgi hinge jätab. Kui tegemist on väikeste lastega, siis mulle näib, et nende heaolu peaks olema esimesel kohal.
Sõltuvus on muidugi haigus, aga omadest kogemustest ütlen sulle: võõraste puhul on see haigus, oma mehe puhul on see lodevus ja hoolimatus.
Nii et kui hing väga kipitama ei jää, siis saada ta tagasi sinna kust ta tuli. Näiteks tema ema juurde. Liiatigi, vabanedes sellest "küürust", saad sa ringi vaadata. "Küüruga" sa seda teha ei saa.