olen kindel, et mees in oma exnaises kinni. Vastupidiselt mina ei palu, ega nõua midagi. Saan ise hakkama ja olen igati tegus ja ok. Ei taha meest tagasi võrgutada, ei kasuta teda ära. Lapsed vajavad abi ja siis ISE kutsuvad oma isa appi, mina ei ole see, kes seda teha käsib. Eksivad need, kes arvavad, et exid ainult tahavad teiste elu ära rikkuda. Selline segasumma suvila see kahe pere kooselu ongi ja mina ei usu , et see kunagi paremaks läheb. Vahe on selles, et exnaine ja lapsed on selles elus nagunii ja ära kaduda ei saa. Järelikult peab teemaalgataja tõesti endale selgeks tegema, kas ta soovib sellist elu jätkata sest kellelgi ei ole õigust nõuda, et teised elaksid nii, et sinul hea oleks. Sina oled rahulolematu ja sinu valik on , millist elu sa endaöle soovid.
Olen korduvalt mõelnud, et nendel uutel naistel ei ole endast lugupidamist eriti, sest sellisel juhul peab kas tõesti väga vähenõudlik olema või siis iseenda maha salgama.
Nii nagu üks sellise mehe laps kirjutas, saad ainult iseenda mõtlemist m,uuta või siis uut elu alustada ilma nende inimesteta, kes sinu elu segavad.
P.S. Mees jääbki tihti oma esimest naist armastama, noorpõlve armastus on sügav, sinna ei ole midagi teha.