jajah - ja neid norme mehi on kohe lademes ootamas, eksole...
üldiselt - eristada tuleb noort meest, kel veel pole jõudnud tekkida pere loomiseks vajalikku baasi ja mõtteviisilt "rotti" - ehk siis edasijõudmatut saamatut haledat jobu (Kadri TPI haridusega mees sinna küll ei kuulu - kui väike palk, eks siis mingit sorti teadur on).
Üldiselt leian, et kui peres on väikesed lapsed, peaks üks vanematest nendega kodus olema kuni 3 a saamiseni. Ükskõik kas ema või isa - see imetamise-aeg on niikuinii väga lühike - kuid lastele tuleks vanemaga veedetud aeg kasuks. 3-4selt laps tasapisi lasteaiaga tutvustada ja siis saaks poole kohaga juba tööle minna. Seda kõike ideaalis muidugi.
Mina ise olen suutmatu jobu (aka ei armasta karjääri teha ja hobid kahjuks ei toida) ja seetõttu vajan toeks sellist meest, kes mu ideaali ka teostada aitaks. Mitte kunagi ei hakka sünnitama lapsi mehele, kellel puudu eesmärgid ja arengupotentsiaal, piisav sissetulek või ootus sellele tulevikus - järglaste ees peab olema mingigi vastutus. Ma ei ole nii edukas, et lapsed ise üksi üles kasvatada - targem on nende saamisega mitte riskida.
Niisama fuckbuddy-ks olemine ei sõltu rahakotist.