Feministi nurgake
ilusad mehed
samss-saapake 29. juuni 2006, kl 17.26 |
nublu 29. juuni 2006, kl 17.30 |
Minu üllatuseks kuulsin ka seda sama kohalike slaavi tüdrukute ( päris paljude ) suust, et mehi ( ma ei räägi ainult ilusatest ) -lihtsalt normaalseid pole - tundub küll, et mehed jalutavad mõõda linna, aga tuleb välja, et mitte siit pärit - mingi likviidsus ikkagi norm meeste järgi järelikult on - rääkimata veel ilusatest kodukaunistuse meestest
naine23 29. juuni 2006, kl 17.40 |
Sina ei abielluks nii noorelt, mina abiellusin. Miks sa mind maha teed? See on sinu arvamus. Kui sa tahad vana ja kortsusena abielluda, siis see on sinu valik. Ja enda arvates olen tõesti viisakam, kui sina. Ahjaa, mis Põlval viga? Ma kahjuks ei ole ise sinna veel jõudnud, aga kavatsen kindlasti kunagi minna. Ilus kohake pidi olema.
Ja et veel õli tulle valada, pean vajalikuks mainida, et tegeleme lapse "tegemisega":) Õudne, eksju? Niiiiiiiii NOORELT tahetakse last!! Issand, ise ju alles laps!!!!:DDDDDDDDD
Ja et veel õli tulle valada, pean vajalikuks mainida, et tegeleme lapse "tegemisega":) Õudne, eksju? Niiiiiiiii NOORELT tahetakse last!! Issand, ise ju alles laps!!!!:DDDDDDDDD
samss-saapake 29. juuni 2006, kl 17.45 |
njaa 29. juuni 2006, kl 17.45 |
naine23 29. juuni 2006, kl 17.50 |
Samss-saapake, kui sa kunagi leiad omale mehe, kellega kohtudes toimub kõll!, siis saad ka minust aru. Aga kui ma olen endale sellise tee valinud ja ise super-rahul, kes oled sina, et mind maha teha?Minu pärast ela elu lõpuni lasteta ja vabaabielus, keegi ei keela! Kuidas sinuga on siis? Kavatsed lapse sünnitada kuldses keskeas, et laps peaks kooli minnes häbenema, et tal on ema, kes vanuse poolest sobiks talle vanaemaks. Ma mäletan, et kooliajal oli minu klassis selline tüdruk ja tema teine nimi oli "kompleks".
Ja kui sa ei mõtle kuldset keskiga, vaid paar aastat minust vanemana, siis mis vahet sel enam on, kas sünnitada 24selt või 28selt? Ok, liiga pikaks läks.
Aga tundub, et sinul on elus midagi puudu, miks muidu mind hukka mõistad?
Ja kui sa ei mõtle kuldset keskiga, vaid paar aastat minust vanemana, siis mis vahet sel enam on, kas sünnitada 24selt või 28selt? Ok, liiga pikaks läks.
Aga tundub, et sinul on elus midagi puudu, miks muidu mind hukka mõistad?
n22 29. juuni 2006, kl 18.10 |
naine23 29. juuni 2006, kl 18.13 |
Selge see, n22, ma ei ole veel oma elu jooksul kohanud inimest, kellel oleks täiuslik elu:D Ülbusest on asi kaugel, mind teeb pigem kurvaks, et inimesed nii õelad on:(
Aga eriti lame on hakata rääkima stiilis sina oled loll, ei, ei, hoopis sina oled. N22, oleksid võinud ikka midagi originaalsemat välja mõelda:S
Aga eriti lame on hakata rääkima stiilis sina oled loll, ei, ei, hoopis sina oled. N22, oleksid võinud ikka midagi originaalsemat välja mõelda:S
mees 29. juuni 2006, kl 18.37 |
naine23 29. juuni 2006, kl 19.07 |
.. 29. juuni 2006, kl 19.59 |
kuulakesed, mille üle te vaidelete siin?
lugesin teie kommentaarid läbi, kuid ilusatest/koldetatest meeestest ei räägi te siin juba ammu!
aga jah, ilusaid mehi eriti pole. ja seda minu meelest just näojoonte tõttu. kõik sellised ümarad, kuid mehelikuks teevad siiski natuke kandilisemad/nurgelisemad jooned.
lugesin teie kommentaarid läbi, kuid ilusatest/koldetatest meeestest ei räägi te siin juba ammu!
aga jah, ilusaid mehi eriti pole. ja seda minu meelest just näojoonte tõttu. kõik sellised ümarad, kuid mehelikuks teevad siiski natuke kandilisemad/nurgelisemad jooned.
Miski vend 29. juuni 2006, kl 20.52 |
Autor: samss-saapake
"Aga nublu - mis sa arvad, miks eesti mehed suht harva endale välismaa (lääne) naise leiavad, aga vastupidist varianti kohtab nii tihti?"
Kas annab lollimat küsimust veel olla? Eesti mees läheb välismaa naisele siis kui tõesti satuvad tunded tollevastu tekkima. Eesti naine läheb praktiliselt igale välismaa mehele kuna eeldatavasti väljamaa mehel on rohkem raha. Seega mis siin imelikku, samahästi võiks küsida miks naislitse rohkem on kui meeslitse. Muide kui vaadatat eestis neid tõesti edukamaid ja tarku naisi (ärinaisi) siis eranditult on kõigil eesti mehed. Vigisevad ja väljamaa mehejärgi kiimlevad ainult mingid sekretäridest ja muidu saamatutest klubihooradest siidriluristajad kes kergelt hõlpuelu peale tahaks pääseda aga ise ajusid ei oma selle saavutamiseks.
"Aga nublu - mis sa arvad, miks eesti mehed suht harva endale välismaa (lääne) naise leiavad, aga vastupidist varianti kohtab nii tihti?"
Kas annab lollimat küsimust veel olla? Eesti mees läheb välismaa naisele siis kui tõesti satuvad tunded tollevastu tekkima. Eesti naine läheb praktiliselt igale välismaa mehele kuna eeldatavasti väljamaa mehel on rohkem raha. Seega mis siin imelikku, samahästi võiks küsida miks naislitse rohkem on kui meeslitse. Muide kui vaadatat eestis neid tõesti edukamaid ja tarku naisi (ärinaisi) siis eranditult on kõigil eesti mehed. Vigisevad ja väljamaa mehejärgi kiimlevad ainult mingid sekretäridest ja muidu saamatutest klubihooradest siidriluristajad kes kergelt hõlpuelu peale tahaks pääseda aga ise ajusid ei oma selle saavutamiseks.
eesti naine 29. juuni 2006, kl 21.18 |
trinx 29. juuni 2006, kl 21.38 |
Lugeja 30. juuni 2006, kl 09.52 |
Paraku on tõesti eesti tänavapildis masendavalt vähe ilusaid mehi.Lähed aga välismaale-Rootsi, Norrasse, Prantsusmaale jne seal pea iga teine mees ilus ja hoolitsetud.
Eesti keskmine mees välimuselt kole aga ise peab end pandavaks:)
Meie mehed enamuses omale õllekõhu ette kasvatanud ja käivad veel maitsetult riides ka.Riided ja soeng võib välimusega imet teha!
Ilus mees:
pikk kasv ja treenitud keha,
terved valged hambad,
klassikalised näojooned (sirge nina, suured silmad),
puhas ja maitsekalt riides
Eesti keskmine mees välimuselt kole aga ise peab end pandavaks:)
Meie mehed enamuses omale õllekõhu ette kasvatanud ja käivad veel maitsetult riides ka.Riided ja soeng võib välimusega imet teha!
Ilus mees:
pikk kasv ja treenitud keha,
terved valged hambad,
klassikalised näojooned (sirge nina, suured silmad),
puhas ja maitsekalt riides
arvamus 30. juuni 2006, kl 09.57 |
m 30. juuni 2006, kl 12.48 |
naine23 30. juuni 2006, kl 14.37 |
Mari 30. juuni 2006, kl 15.15 |
yeah 30. juuni 2006, kl 18.36 |
Miski vend 01. juuli 2006, kl 19.31 |
To: arvamus
"Ilusad mehed Eestis: Veiko Täär (näitleja), Mait Malmsten (näitleja), üks hambaarst Maxilla kliinikus
Mujal maailmas: Jude Law, Jonny Depp,Richard Gere, Keanu Reeves, jne jne"
Hmm huvitav mitme eesti rahvaarvu pealt need jude law, johnny depp jne. on ameerikamaal välja otsitud? Eriliselt debiilne 13 aastase suhtumine, et eesti mehed on koledad kui vähemalt 1 10'st ei näe välja nagu mingi erispets väljamaa staar.
"Ilusad mehed Eestis: Veiko Täär (näitleja), Mait Malmsten (näitleja), üks hambaarst Maxilla kliinikus
Mujal maailmas: Jude Law, Jonny Depp,Richard Gere, Keanu Reeves, jne jne"
Hmm huvitav mitme eesti rahvaarvu pealt need jude law, johnny depp jne. on ameerikamaal välja otsitud? Eriliselt debiilne 13 aastase suhtumine, et eesti mehed on koledad kui vähemalt 1 10'st ei näe välja nagu mingi erispets väljamaa staar.
Lisa postitus