noh, mis ma oskan veel lisada, paistab, et parem, kui on käinud, aga pole ka väga oluline.
Mõnda asja võin siin täpsustada, et millest on tekkinud arvamus, et sõjavägi on pullikaka koht ja sinna minek on ainult aja raiskamine, arvamus ise on tulnud nende inimeste peast, kes ise kõrvale tahavad hoiduda.
Tegelikult pole ta nii mõtetu koht midagi, arukas inimene oskab endale igast kogemusest midagi kasulikku leida. Mõnele on ka kool pullikaka koht ja pole kasu midagi, samahästi oleks võinud isaga korstnaid ehitusel laduda.
Praegu peavad käima sõjaväes kõik ka kellel ülikool läbi, praegu on ka hea võimalus sisse astuda ja siis sõjaväes ära käia ning hiljem kooli alustada.
Ma alati ärritun nende inimeste peale, kes arvavad, et kui keskkool läbi ja natuke inglise keelt ka oskab, siis on kohe maailma targem inimene.
Ma käisin ülikooli läbi ja siis ka ei leidnud, et ma olen liiga tark, et sõjaväkke minna, käisn ära ja polnud häda midagi.
Kui mees arvab, et ta on liiga hea sõjaväkke minekuks, siis sõjavägi ongi tema jaoks, kuna seal oskad asju näha suuremas plaanis, ilma omakasu otsimiseta.