..peale orgasmi. Kohe selline häirivalt nõme ja tahaks üksi olla. Isegi kui oli väga hea (ja tavaliselt oli/on)ja ikkagi kohe niivõrd tobe, et tahaks nagu ise eemalduda või et mind üks jäetakse selleks korraks kuigi aktsiooni vägagi nautisin ja tihti mõtlen tema peale. Vägisi tekib mõte, et oli seda nüüd ikka vaja. Kuidagi nagu oleks avanud liiga palju oma isiklikku mina v privaatset tsooni või midagi sellelaadset. Ei oska seletada. Tean jah, see kuidagi peas kinni. Siis mõne aja möödudes tahaks jälle ja kõik kordub. Sellepärast pean ka enda orgasmi viimaseks jätma kuna muidu ma lihtsalt edasi toimetada ei taha.
Kas see tobe tunne võib olla sellest, et ma pole endas kindel st. et kas, mida ja kas üldse teda tahan vms.? Armastust pole, on selline kerge meeldimine.
On kellegil veel nii?
p.s.ei kuulu selliste naisterahvaste hulka kel peab mees kindlalt olema, ükskõik milline. Ka pole mul eriti suuri seksuaalseid vajadusi, üsna keskmised või isegi väiksemapoolsed ja ei taha ma teda ka muul moel ära kasutada (raha vms.)lihtsalt vahest põnev koos olla, aga mitte väga pikalt.