Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Igal pool lapsega naised
 
M 30+ 28. veebruar 2011, kl 18.26
Tegelt küsimus suht aus ju. Veri on paksem kui vesi ja võõras veri on võõras ja oma on oma. Võibolla mingisuguses "valgustatud" ja kõrge harituse tasemega ühiskonnas oleks mehel võimalik omandada niipalju teadmisi ja treenida endas soovi sellest instinktist mõistusega üle olla. Praegune ühiskond on taolisest utoopiast vägagi kaugel. Naised meil siin jutlustavad hoopis- usaldage oma keha! kuulake oma instinkte!
Siis millest selline mögin, kui teemaalgataja just nii teebki! Mehe instinktid ongi ju need, mis protesteerivad igas mehes selle vastu, et keegi teine jõudis lapseteoga temast ette! Aga ei- naised lasku end oma instinktidest kanda ja mehed vägistagu enda omi nii kuidas mõistus võtab.
M35 loodan et leiad oma lasteta naise- asi on seda väärt! See et telfimutid sellest aru ei saa, näitab nende üleüldist suutmatust meestest üldse aru saada- aga selliste kosmopolitannade juurde ei jää ka ükski mees liiga kauaks. Elu on karm aga õiglane ja lõpuks saab igaüks, mis ta on ära teeninud.
 
Martin4 28. veebruar 2011, kl 23.17
Tallinna vanalinna kohvikud pungil ta'is.
Koli Paariks kuuks paa'''linna ja Tehtud!
 
konn hihi-le 01. märts 2011, kl 13.21
hihi on telekast näinud endel-pendelit ja arvab, et mis see selgeltnägemine ka ära pole. tema võib seda iga kell ja paremini teha. seda on nii kirjapildis kui pihtasaanud ajumahus kenasti näha. edu selgeltnägemistes!
kahjuks läks esimene katse aia tagant veel kaugemale. ;)
 
algus 01. märts 2011, kl 20.15
Oli asjalik teema üksikemade vastu, kes oma jõnglastega igale poole trügivad ja mehepoegi vabade naiste leidmisel eksitavad. Viimased paar troppi solkisid teemaarenduse ära.
 
konn 02. märts 2011, kl 11.12
asjalik teema läks kärmelt laadaks, kui tähele panid. anna võimalus foorumis halvustada ja seda kasutatakse KOHE.
kui uurida MIKS mehed naisi lehmadeks nimetavad, siis tuleb hulk pahuraid vastuseid, mis sellist loomatamist ülinormaalseks peavad. kui mehepoja peas üldse tekib kujund, et naine on lehm ja oletagem, et ka tal endal on kodus mõni selline, siis on see kaudselt iseenda halvustamine: lehmapidamine, lehmapanemine, lehmaga järglaste saamine. või?
vaadake seda matšomaailma: yksikisa on ingel, yksikema on lehm. prostituut on paaria, prosti tarbija aga tegudemees! naist mitte leidev mees on vaeseke, kellele tegelikult sobiks PARIM, aga miskipärast satub ainult kõntsa otsa. meest otsiv naine (näiteks yksikema) on aga lehm, kes pole enam midagi väärt ja peaks endale mulla peale kraapima. ökkkk!
teemaalgataja: otsi edasi ja loodan tõepoolest, et leiad ingli. samas pole ma näinud, et isegi alla keskmise välimusega aga mõnusal inimesel oleks probleeme suhteloomisega.
 
K 19. märts 2011, kl 00.03
Kuidas m35-l vahepeal läinud on?
 
kamoon 01. jaanuar 2018, kl 10.39
See on ju Tartu, ükski noor, edukas, perekonda ja püsisuhet veel mitte tahtev 20ndates ilus naine ei jää Tartusse elama. Loogiline, et seal pole ka 30ndates lastetuid naisi, sest sellised elavad tavaliselt suurlinnades ja üldse Eestist väljas. Isegi, kui akadeemikust rääkida - kui sa tahad 20ndates veel lõbutseda ja kogemusi hankida ning pole meest või naist, kes sind Tartus kinni hoiaks ja kellega pere planeeriks, siis nähakse maailma suuremalt ja minnakse mõneks ajaks välisülikooli doktorikraadi tegema või tööle. Ainsad 30ndates edukad naised võivad olla tagasitulevad akadeemikud, kes lõpuks perekonna luua otsustavad, aga tavaliselt pole nad kuigi kenad, sest juba keskmise välimusega naine oleks välismaalt mehe leidnud.
Maris Kurm 22. jaanuar 2018, kl 13.22
On naisi, kes on lasteta, kuid võibolla nad teadlikult ei sigi. Vaadates tänapäeva mehi, siis teevad lapse ära ja kaovad. Ise olen 1 neist naistest, kes lapsi ei soovi kuna eelistan keskenduda tööle. Ei oleks eriti tore olla töötu üksikema ja elada vaesuses.
Soovitan sul, mees otsida lastetuid naisi Maasikast näiteks.
 
eriarvamusel naine 23. jaanuar 2018, kl 15.56
Ütleks teemaalgataja suhtes ka midagi positiivset - vähemalt on inimesel oma kindlad tõekspidamised ja ta on aus. Ma ei oska selles midagi halba näha, et on olemas üks mees, kes teab täpselt mida ta soovib ja üritab oma sistundele ka kindlaks jääda. Pigem näen ma halba neis meestes, kes terve elu ringi tuiavad, ühest kärgperest teise maanduvad ja iga uue puhul unustavad sootuks, et neil mööda ilma järeltulevat põlve on seemendatud. Võõrad lapsed saavad naise oskusliku punumise korral omasemaks kui enda liha ja veri. Naised on muidugi sillas, eostajast polnud asja, aga üks teine tuhvel sai kodustatud. Selliseid rallimehi ei oleks, kui poleks meeleheitel naisi, kes selliste isaste külge kramplikult klammerduksid, lootes igast potentsiaalsest isasest oma perele kasvõi mingitki majanduslikku tuge. Paljud on veel seda meelt, et kui uus kakuke kerkima saab, siis on see isane jäädavalt sinu küljes kinni. Sellisesse armastusse ei usu muideks mina ka, see on rohkem nagu kalkuleeritud peremudel. Ei ole näinud veel ühtegi sellist last, kes pärast ema uut perevalikut õnnest ogar oleks. Mäletan hästi veel oma koolikaaslasi, 36 õpilasest pooltel olid purunenud pered, kõige õnnetumad ja katkisema hingega lapsed olid need, kellele uus vanem oli olude sunnil tekkinud.
 
Erna Retk 23. jaanuar 2018, kl 19.35
Uue vanema tekkimisest saab siis rääkida, kui see ka on vanema eeskuju lapsele. Võtab aga emme omale lapse jaoks mingi uue onu, kelle eesmärgiks on ema panna ja vingumine ära kuulata, pole lapse jaoks mingit uut vanemat, vaid võõras omas kodus. Emmedel on sellest aga poogen, sest laste pärast ei hakka nad valima mingit isa ega isast, lapsed on juba synnitatud, loomulikust olemas ega kao kuhugi. Kaob ainult naise väljanägemine ja esmatähtis on enda kylge köita isane, kes kuidagigi jaksab ära kannatada võimatu iseloomu ja kahaneva välimuse. Pole siis ime, et laste hing on katkine ja seda hullem, kui nende oma isa on yldse kaugemale jalga lasnud või lastest ära tõrjutud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!