Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
paksud kintsud ja kuum suvi
 
õnnetuke 08. juuli 2012, kl 15.57
Lugu selline, et sooja ilmaga on kole raske kanda seelikut, sest paksud kintsud hõõruvad üksteise vastu ja pärast on väääääääga valus. sooja ilmaga ei saa ju sukkpükse alla panna. Muidu talvel ikka saan seelikut kanda, sest siis saab sukad alla panna. Probleem polegi otseselt kaalus, kui just paksudes kintsudes
Äkki on keegi leiutanud mõne hea nipi, kuidas seda muret kuidagi leevendada või parandad, sest KINDLASTI on ju veel naisi, kellel soojade ilmade tulles seeliku kandmine probleemiks muutub? :(
 
vinguvale autorile 08. juuli 2012, kl 16.16
suvi on nii ilus aeg, et vinguda sooja ilma üle on lihtsalt lambist rumal, seda enam kui kere on suur ja lai.
suvel tulebki ilmsiks kes talv läbi hoolsalt spordisaalis käinud ja kes ööd-päevad läbi ainult pakse kintse külmakapi ukse vahel hoidnud.
 
kahh 08. juuli 2012, kl 16.29
-lõika sukkpükstel sääred parajalt kõrguselt ära, et reiteosa jääb alles.

-kanna seeliku all lühikeste säärtega liibukaid pükse. vt. ülemisel real 4 paari,neist kahed veniva pitsäärega
http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/ccollection-p1.html#category_102500

-puuderda beebipuudriga. see on ajutine ja tuleb aeg-ajalt värskendada.
 
kahh 08. juuli 2012, kl 16.37
lisan veel, et helsingi ginatricotis oli päris palju soodsa hinnaga eri värve ja eri materjalidest sarnaseid pükse. (need ei ole päris need, mis käiks sõna alla korrigeeriv pesu)
http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/ccollection-p1.html#category_102500
 
Q 08. juuli 2012, kl 16.41
Ehk hakkaks rohkem oma kehakaaluga tegelema ja jätaks rämpsu menüüst välja. Sina selle asemel tuled ilma kiruma. Aplaus!
 
kahh 08. juuli 2012, kl 17.06
beebipuudrist on suvel abi ka siis kui king hõõrub.
 
teile parastajad 08. juuli 2012, kl 17.11
kas te ei kujuta ette, et paksud kintsud ei pruugi absoluutselt ülekaaluga seotud olla. lihtsalt on halvad geenid ja selline kehaehitus. tean seda, üks klassiõde oli selline ja ka TÜ ühikaaegne toanaaber. ülakeha ideaalses vormis, aga millegipärast puusad ja eriti altpoolt reied paksud. ei aita siin mingi eritrenn ega näljutamine. piinlik on siinsete parastajate pärast. ega muud kui loota, et teie kibedus tuleb teile endile tagasi, vaadake peeglisse, kas olete tõesti ideaalsed.
teemaalgatajale - ega see ju lohuta, aga vanasti öeldi, et tõeline daam kannab ka kõige palavama ilmaga sukki :)
 
keppjalg 08. juuli 2012, kl 17.23
vinguvale autorile
no tõepoolest, mis te õiendate kogu aeg.
mina pole eluseeski trenni teinud ja söön ka mida ja millal tahan. olen juba ligi 50. mul pole pakse kintse ja üleüldse olen sale ja vormis.
nii et jätke see pidev trennidest soigumine. kui midagi öelda pole, olge vait!
kusjuures inimene ei vingunud, vaid küsis nõu.
 
Marika 08. juuli 2012, kl 17.42
Ma ka ei saa aru, kuidas teema autorile kraesse lennatakse. Ise olen beebiootel ja ka hädas liigse higistamise ja ülekilodega. Tänud nõuande eest, peab ka need püksikud muretsema, sest puudrist jääb üksi väheks. Kellel midagi öelda pole omadest kogemustest, kes ei tea, millest jutt käib, olgu vait..
 
väga hea 08. juuli 2012, kl 17.46
sukkpükse küll ei paneks, aga heledad retuusid, või lühemad püksid on ideaalne ja peale mingi õhuke tuunikas.
 
ka selline 08. juuli 2012, kl 17.53
Jah, lühikesed püksid või retuusid alla.
 
A 08. juuli 2012, kl 18.09
Ma kannan lühikesi kleite legginsitega. Sellised lühemad. Võis siis on lühikesed püksid ja tuunika. Ka paksud kintsud. Aga need variandid sobivad mulle.:)
 
keppjalg 08. juuli 2012, kl 18.19
ma arvan ka, et pigem lühiksed liibukad. sukkpükse küll ei kujutaks ette palava ilmaga.
 
kahh 08. juuli 2012, kl 18.20
see teine link läks valesti, see pidi olema:
http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/ccollection-p1.html#product_145324
 
Määri 08. juuli 2012, kl 18.28
tsinksalvi sinna kintsude peale,kui valus on.
 
njaht 08. juuli 2012, kl 19.07
jama jah, ma olen ka sellise asjaga hädas olnud. olin siis muide, 58 kilo kaaluv ja sale. õnneks tulid moodi liibukad ja tuunikad jms. vabal ajal lühikesed teksad ja elu läheb edasi.

äralõigatud säärtega sukkpüksid on parim variant kleidikandjatele.

eelmisel aastal oli siin sama teema, kui viitsid või üles otsida.

seal läks lõpuks ikka päris jaburaks, sest keegi soovitas kalapasteegiga kintsud kokku määrida....
 
XXX 08. juuli 2012, kl 19.18
Ka normaalkaalus inimesel võivad olla sellised kintsud, mis kõndides üksteise vastu käivad. Kui kaal on normis ning looduse poolt on antud selline kehakuju, siis pole mõtet näljutama hakata, et jumala eest peenikesi modellilikke kintse endale saada.
Ja isegi kui teemaalgataja on ülekaaluline, siis ärge hakake tema kaalu kallal õiendama. Inimene on selline nagu on. Ta tahtis vastust küsimusele, kui midagi mõistlikku pole öelda, siis olge üldse vait.

Aga nüüd natuke teemasse ka: beebipuuder aitab hõõrumise vastu, aga mitte terve päev. Teine variant on pika säärega aluspüksid. Muud lahendust sellele kahjuks ei ole.
 
mina 08. juuli 2012, kl 19.32
kannan õhukasest materjalist pikki pükse, lisaks "kintsuprobleemile" on ka päikese talumise probleem, pealegi on praegu päike väga aktiivne ja pikka aega päikese käes olla ei ole kellelegi soovitatav.
 
Makra 08. juuli 2012, kl 23.24
Olen kuulnud,et pannakse seda 24 t toimivat higipulka ka kintsudele,et ei hõõruks. See mis valgeid triipe ei jäta.:)
 
naine44 09. juuli 2012, kl 01.26
Eestis on sooja nii vähe ja liikumist ka vähem.
Aga kunagi reisil hõõrusin reied kõndides ikka nii valusaks.
Teksapükstele hõõruvad reied augud väga kiiresti. Pidevalt tuleb uued teksapüksid osta. Kõige kiiremini hõõrusid 2 nädalaga augud.
 
kõversäär 09. juuli 2012, kl 02.20
:)Neile, kes siin inimesele kaalu ette heidavad tõesti teadmiseks, et teisipidi te ajaksite ka mind trenni, et jalad liiga kõhnad. Olen eluaeg sporti teinud, noorelt eriti, aga jalad on kogu aeg kõhnad olnud ja kõhnaks ka jäävad.
Ilusaks peetakse ikkagi naise sellist säärejooksu, mis sääremarja kohalt ja ka ülevalt kintsude kohalt kokku puutub. Muidu ju naerdakse, et kõversäär.
Seega ongi valida kahe halva vahel: kas oled Looduse poolt saanud kaasa mittenaiselikud peenikesed jalad või siis on Loodus loonud jalad naiselikuks, kuid paraku suvekuumas, nagu lugeda saan, mitte just kõige mugavamaks variandiks. :)
 
Astrid 09. juuli 2012, kl 06.37
Olen loodud toekama reiepiirkonnaga naiseks, kuid ka oma suurima kaalu juures polnud hõõrdumisega probleeme. Samas mu sportlik ja sale abikaasa (saledate reitega samuti) seisab selle probleemiga silmitsi. Igapäevaselt liikudes pole valulik hõõrdumine tunda, kuid joostes (ikka kilomeetreid), eriti lühikestes pükstes, annab tunda küll. Vastavad liibuvad spordipüksid aitavad. Teksapükse kulub ja parandatud nn tööpükse koguneb.
See oli mõistmatutele õelutsejatele mõeldud, kes trenni soovitasid teha ja vähem süüa. Kehakuju, vähemasti kõnealust probleemi tekitavat kehakuju pöle võimalik oluliselt muuta. Aitavad ikkagi vaid liibukad, vahet pole, mis nime all neid müüakse. Samas võiks ju mõni tootja ideele tulla ja taolisi sukkpükse tootma hakata, ilmselt oleks kaubal minekut küll.
 
mariii 09. juuli 2012, kl 11.43
Kanna 8 den sukki, siis pole palav!
 
iluskints 09. juuli 2012, kl 19.59
Osta apteegist Helosan kreem, sinises tuubis. See ennetab hõõrdumist, minu jaoks ainus asi, mis aitab, kui just igavesti liibukates ei taha käia.
 
Agnes 10. juuli 2012, kl 12.01
Kuidas testida on kintsud paksud või mitte?
Kui autos roolis olles saad kintsude vahele pandud 0,5 sel coca pudelil korgi maha, siis on paksud :))))
 
selline trikk paksude kintsude kontrolliks 10. juuli 2012, kl 13.02
kui isegi odavasse sadamabordelli vaadi peale tantsima ei taheta ( rääkimata ameerikamaast ja Selin Dioni tantsutrupist), sest oma rohmakuse/tahumatuse/kohmakusega meenutad sammuvat ekskavaatorit kui tänaval taarudes liigud
 
pomm. 10. juuli 2012, kl 17.40
vat ei ela üle , sest kõik mis on on oma ja läbi raskuste saadud:/ ja ei loovuta grammigi ja ei häbene teps mitte, sest kahe kondi otsas kõndiv hargivahe pole just meeldivam vaatepilt:D rõõmus ja rammus ikka etem olla.
 
padrik 10. juuli 2012, kl 17.54
Kusjuures kõhnade reitega ongi jälle omad probleemid. Näiteks pükstega istudes ei püsi asjad hästi süles, vaid kipuvad reite vahelt maha kukkuma. Päriselt ka.
Karl Kindermacher 10. juuli 2012, kl 18.11
Tähendab sellel on ka praktiline väärtus, lisaks kombelisusele.
http://www.femme.ee/gallery_photos/aluspesuajalu...
 
sama mure 11. juuli 2012, kl 21.28
neile, kes siin paksusest pajatavad - mina kaalun 49 kilo ja ikka kintsud hõõruvad. lihtsalt jala sisekülg on sellise kujuga, midagi pole teha... :(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!