Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
ja jälle mehed
 
ELENA 10. august 2012, kl 15.24
Mehed on imelikud õudsad elukad , armastavad krõhvasid aga elada tahavad hiirekesega. Lähevad leili mini peale aga oma naisele oleksid valmis parandžaa selga ajama . Kep.ivad lõbunaisi , ise otsivad süütuid.,. Armastavad aga petavad ikkagi ,
JA ISE RÄÄGIVAD , ET MEIE NAISED OLEME IMELIKUD
 
. 10. august 2012, kl 15.46
Eks nii mehi kui naisi ole igasuguseid.
Mul mees näiteks lõbunaisi ei kepi (olen selles jummala kindel, sest talle käiks au pihta olla nö peale eelmist järjekorras järmine), mini meeldib nii teiste kui minu seljas, mul ei käsi üleni kaetult või kartulikotis ringi käia jne. Mina küll ei pea mehi üldises mõttes mingiteks imelikeks elukateks, vaid mõned eksemplarid on põrgu poole kiivas.
 
alu 10. august 2012, kl 21.41
"parandžaa" mis imeasi see veel on? ..aga ok, kui kannad taolisi, misiganes see ka on, ju siis oled seda ja neid sulle selga ajavaid mehi ka väärt. pole siin midagi imelikku, et mees mini näeb nende seljas, kellele see sobib..
 
ELENA 11. august 2012, kl 11.43
alu ja sinule sobib kilt, mida sa oled väärt ka
 
Kass 11. august 2012, kl 11.53
alu on nii vana mees juba, et kilti pole enam vaja. mähisest aitab kyll ja veel. seda muide v6ib kasutama hakata siis kui ilmnevad teatud keskea iseärasused.
 
mnjah 11. august 2012, kl 12.45
alu platsis, teema p....s
 
poiss1 11. august 2012, kl 16.09
Milles probleem, võta elukaaslaseks naine. Lahendatud!
Karl Kindermacher 11. august 2012, kl 17.40
ELENA Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mehed on imelikud õudsad elukad , armastavad krõ
> hvasid aga elada tahavad hiirekesega.

Mis mõttes? Me vist mõistame krõhva tähendust erinevalt. Selgita palun.

> Lähevad leili mini peale aga oma naisele oleksid valmis para
> ndžaa selga ajama . Kep.ivad lõbunaisi , ise ots
> ivad süütuid.,.

Noh, see on lihtne. Evolutsioonilistel põhjustel erutub mees üsna kiiresti ja kergesti. Aga see ei tähenda, et ta litsakaid (või litsaka välimusega) naisi eriti hindaks. Sestap' ei peakski oma naine selline olema.

> Armastavad aga petavad ikkagi ,

No kuule, nimeta siis teine pool ka ära. Ega mehed üksi peta. Või oled Sa ainult homodega seni tegemist teinud?

> JA ISE RÄÄGIVAD , ET MEIE NAISED OLEME IMELIKUD

Aga on ju!
 
mees@40 14. august 2012, kl 14.00
Mis need naised siis paremad on? :
-- ise räägivad, et neile neeldivad nohikud, aga süütuse kingivad koolipeol joomase peaga suvaliele bemmi-jorhile;
-- teevad lapsed mingi elumehega ja siis otsivad meeleheitlikult oma lapsele 'issit' - mida vaiksemat, seda parem;
-- elavad oma 'vaikse mehega' väites et ta on neil parim, mis elus on juhtunud, samal ajal suvalisel peol purjuspäi võtavad suvalisel elumehel vetsu ees lihtsalt suhu;
-- jne
-- jne
 
to Mees@40 15. august 2012, kl 13.15
Täiesti kümnesse!

Elumehed rapivad neid, hea ja nohik rahakas peab neid tolereerima ja lastekarjaga üle võtma. Elumees annab abielunaistele suhu, oma mees peab kuival istuma. Mingid liblikaid kõhtu toppiv mees võib naisega teha ükskõik mida, oma mees saab ainult sõimata. Abielu on hea mehega rutiin, tahaks särtsu ja elevust abiellu - elumehed pakuvad. Hea mees on vastik tossike, elumees on äge ja vaimustav hingesugulane.

Eriti masendav on trend teha kari lapsi ja hakata meeleheitlikult rikast tossikest otsima, kes seda karja ülesse kasvataks.
 
irw viimastele kibestunutele 16. august 2012, kl 10.16
Aga ära siis vaata selliseid naisi. Tõenäoliselt eluvendadega tited teinud naised on ka ise parajad mimmud. Nohkar aga salaja tahab ka sellist mimmu endale. Aga arvab, et see mimm tuleb tasuta ja kohustusteta. Kohe läheb mimmu pimpimise (pardon my french) kohustus nohikule üle- see on loogiline. Kui sa näed naises objekti, siis objekti tulebki investeerida ja seda just sinul. Siis teised nohkarid imestavad ja kadestavad ja pingutavad. Objekt tahab aga ka lõbutseda, kuigi ma ei taipa mis lõbu peaks isegi mimmule olema suhuvõtmine. Ma olen jah kuulnud, et mõnedele naistele see pidavat meeldima- enamikule siiski ei ole see orgasmi vääriline tegevus.
Ja kui oled tossike nagu sa väidad, siis kelle süü see on, et sa naiste silmis pole atraktiivne- tee siis midagi- raha on, pimbi ennast ise üles.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!