Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kas seks on kõikidele meestele tähtis?
 
Kersti 14. august 2012, kl 17.22
Tere.
Küsimus on pealkirjas. Aga mind huvitab asi natuke teises võtmes, kui siin tavaliselt arutletud on. Esmapilgul ütleks muidugi peaaegu iga üks selle küsimuse vastuseks JAH, aga tahaks teada, kas Teie arvates on olemas (kas tunnete) mehi, kes oleksid oma armastatud naisega koos ka pea täieliku seksi puudumise korral (või siis nt. seks sagedusega kord kuus).

Vastus, et seks on oluline aga mitte kõige olulisem, on mõttetu (vabandust), sest põhimõtteliselt on see siis ikkagi oluline. See tähendab seda, et mingi perioodi elaks vajadusel seksita üle aga pikemat perioodi ikkagi mitte.

Kui mees TÕSISELT naist armastab (st. et armastabki, mitte ei ole algusest peale pidanud teda teenindaja-koristaja-iluesemena vms), kas ta siis ikkagi jätab selle naise seksi puudumise tõttu tuimalt maha?

Tahaks kuulda ka meeste mõtteid kes on sellises olukorras olnud ja kui jätsitegi naise maha, kas tegite seda suure südamevaluga või läks asi kergelt (a la kas olite veendunud, et seksita ei saa suhet nagunii olla ja ei põdenud või kaalusite tõsiselt isegi temaga kokkujäämist).

Ja naised kes te olete sellises seksiväheses suhtes, kas olete mehega asjast rääkinud, mida ta arvab, kuidas ta teie arvates käitub, kas usute et tal on kindlasti armuke või pigem ei ole.

Loodan, et tekst liiga segane ei saanud. Mingeid solvanguid pole mõtet loopida, neist ma ei tee välja ja see asi pole üldse minu enesega seotud, lihtsalt väike statistika.. mu vend on leidnud väga toreda tüdruku, neil on "sebinud" pea aasta aega, aga maganud selle aja sees umbes 5 korda. Hiljuti nad rääkisid sellest ja tüdruk ütles et ega tal pole selle järgi isu (pole kunagi olnudki) ja võib vahel teha, aga harva, kindasti ei suudaks ta seda iga nädal kohustuslikus korras teha. Minu venda see ei häiri, ütles, et tema usub et see tüdruk on õige ja seksi sageduse järgi kedagi valima ei hakka. minu arvates täitsa normaalne, aga saan aru küll, et paljud mehed oleks vastupidi käitunud ...niiet lihtsalt huvitab :)
 
A 14. august 2012, kl 17.28
Mina mehena ei näe kirjeldatud suhtel absoluutselt mingit potentsiaali. Küllap su vend saab kõrvalt ja ehk on isegi naisega kokku lepitud - kodus käib ja naise ning lapse eest hoolitseb, aga ihuvajadusi käib rahuldamas külapeal.
 
Seks 14. august 2012, kl 17.28
Seks on tervise indikaator!
Kui mees ei taha seksi, siis peab miskit katki olema.
Sama reegel kehtib naiste puhul.
 
Talib 14. august 2012, kl 17.30
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Talib 29.04.2013 10.38.
 
Pedro 14. august 2012, kl 17.34
Kullake! Sexi saamine, seximine, seximise järgi vajadus on kumulatiivne arusaam. Seal on nii palju faktoreid, et anna olla.Keemilised reaktsioonid organismis, hormonaalne talitlus, toitumine, vanuselised statistikad, elulised protsessid koos pingete ja terviseriskidega. Kõik nüüd ühele pulgale riputada, siis ooo-jaaaa, anna olla. Tulgem tagasi seksuaalsuse grammatika juurde, siis võite kindel olla, et inimesel nagu loomadel on ikka, kui kuskil midagi üle, siis teises kohas on puudu.

Võtame nii lihtsalt, kui saab - mida primitiivsema mõistusega inimene (raamatuid ei loe, haridust ei ole, teeb rohkem füüsilist tööd, siis loomulikult on sellisteel juba kodeeritud sisse, et peab rohkem paljunema, et saaks rohkem töötavat produkti)

Normaalne on ka see, et intelligentsil on vähem lapsi, sest neil on eelistatud ajutöö ning energia suundub pigem sinna, kui seksuaalsusesse ja nii edasi.

Lihtsalt, kui inimene on seksivajadusest üle, siis on ta intelligentsem, kes jälle ei ole - see on lihtsalt primitiivsem ja lihtsamate vajadustega - kui mõni, kelle põhieluks on seksimine ja näituseks see talt ära võtta, siis tal aseainet pole ja ta võib muutuda hulluks
 
Primaat 14. august 2012, kl 17.59
Mina olen primaat, pole seksi ei ole ka armastust.
Rahuldamatus muutub varem või hiljem frustratsiooniks ning elatakse ümbritsevate peal välja.
Intelligents teeb iseendale ajukeppi ja peab ennast sellepärast teistest paremaks.
 
no 14. august 2012, kl 18.10
ilma seksita saab elada vaid kõrges vanuses, kui libiido on juba tugevasti langenud. seksimine ei päädi lastetegemisega alati. seks on armastuse füüsiline väljendus.
 
alu 14. august 2012, kl 18.15
niipalju, kui sest kysimusest aru võib saada, siis mees ei jäta naist sel juhul TUIMALT maha. kahetsustundega jätab. või laguneb see suhe nagunii koost, kui ei suhelda enam, kaob lähedus ja osapooltel tekib kysimus, et milleks yldse koos ollakse. sellele omakorda vastus ongi, et minnakse laiali või tekivad kõrvale uued suhted, sest igayks alateadlikult ikkagi otsib lähedust ja lähedast.
 
naine 14. august 2012, kl 18.34
to Seks:
"Seks on tervise indikaator!
Kui mees ei taha seksi, siis peab miskit katki olema.
Sama reegel kehtib naiste puhul."

Kas ikka peab alati mingi probleem olema? Leidub ju lihtsalt väga madala libiidoga inimesi, kes võivad elada aastakümneid muretult ilma seksita.
 
hmh 14. august 2012, kl 18.41
Kui on kaks väga vähese seksivajadusega inimest kokku sattunud, siis on see ju puhas vedamine. Muidu arvan, et (praktiliselt) ilma seksita eluaeg truu olla suudaks ehk vaid väga sügavalt usklik mees.
 
hähh 14. august 2012, kl 18.43
Kas ka minu libiido on sellisel juhul madal, kui naist ei saa ja pean mitu korda nädalas pihku taguma??
Karl Kindermacher 14. august 2012, kl 18.49
Samal teemal on mitu nalja, aga noh näiteks üks neist.

Mees ajab öösel naise üles. Naine lööb silmad lahti ja näeb, et abikaasa seisab voodi kõrval, veeklaas ühes ja aspiriin teise käes.
- Mis lahti on?
- Sul ju pea valutab...
- Ei valuta!
- No lõpuks ometi!

Nonii, ja nüüd ma küsin teema autorilt, kas ta arvab, et kõik sellised paarid lähevad ruttu lahku?
Jah, seks on vajalik, aga terve mõistusega inimene saab ka aru, et erinevatel eluperioodidel on see vajadus erinev. (Põhjusi vaata Pedro positusest.) See pole põhjus lahkuminekuks. Või on, aga ainult sel juhul, kui koos elatakse ainult suguelu nimel.
Omavahelisi suhteid kindlasti mõjutab. Kui varem sensuaalsel naisel hakkab millegipärast oma mehega pea alati valutama; kui ta muutub tujukaks ja koduste vastu pirtsakaks, noh, siis tekivad kahtlused küll. Aga Sinu juhtumis on algusest peale vähene seksuaalne aktiivsus olnud ja las ta siis ollagi.
 
anne 14. august 2012, kl 19.14
kui mõlemil on väiksem või olematu seksivajadus, siis pole väga suurt probleemi. aga kui alguses suurest armastusest (loe: armumisest) tegelikkuse ees silmad suletakse, siis lõppeb asi ikka kas lahkuminekuga või ühe poole kannatuste/kannatamisega. nii on ka igasugu muude ihadega, mida endas maha surutakse. elu lõpuni endale ei valeta. kas põed ja kannatad või petad. aga kui kokku on sattunud kaks ühesugust väikse seksuaalsusega inimest, siis on see loterii peavõit ja palju õnne. puhtast südamest ja mõnitamata.
 
muide 14. august 2012, kl 19.16
parim ravim peavalu vastu on seks. kontrollitud.;)
Karl Kindermacher 14. august 2012, kl 19.18
muide Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> parim ravim peavalu vastu on seks. kontrollitud.;)

Muide: see on meestel ja naistel täiesti vastupidine.
 
muide 14. august 2012, kl 19.20
ah et meestel põhjustab seks peavalu? miks te siis seksite??
Karl Kindermacher 14. august 2012, kl 19.27
Mitte alati, aga võib põhjustada. See on sedavõrd energiakulukas tegevus, et kurnab päris tublisti. Kui nüüd piiri mitte pidada, siis võib päris korraliku peavalu saada.
"miks te siis seksite??" Noh, tundub et Sa pole piisavalt kursis mis väärtused seksimisel on ja kuidas toimivad inimkehas hormoonid. Kui suuremaks saad, ehk avastad veel ja ei esita enam nii tobedaid küsimusi.
 
muide 14. august 2012, kl 19.33
võib-olla kõige targem onu seletab siis rumalale lapsele ära, mis see seks üldse on, kuidas seda tehakse ja mis see annab?;)
Karl Kindermacher 14. august 2012, kl 19.35
 
suurte rindadega väike mukk 14. august 2012, kl 19.55
 
teadlik naine 14. august 2012, kl 22.00
See on täiesti individuaalne. Kes vajab rohkem,kes vajab vähem ,kes rohkem kehalist armastust nimega seks aga regulaarselt vajab mees küll võimalust spermast lahti saada,( see pole seks) kuidas ja mil moel ta sellest vabaneb, on tema asi ja tema isiklik teema.
 
t m 14. august 2012, kl 22.06
uhk uhk, seemnest on vaja lahti saada. Mul on sperma tootmine näiliselt suht intensiivne. Sooviks lõbutseda naisega, küll naine teab kuhu sperma panna
 
alu 14. august 2012, kl 22.12
ok. kui soovin laadungi pritsida oma kaunitari lamedale kõhule ja prinkis rindadele, siis on see seks armastusest. kui aga lasen selle lörts mõnele põrsanäole näkku, siis on see võimalus spermast vabanemiseks.

ja usu mind, teadlik naine, seda viimast "võimalust" ei ole kunagi vaja kasutada olnud. ennem peksan pihku.
 
no 14. august 2012, kl 22.31
sina debiilikust alu peksad aastaid juba pihku siin naisteka foorumis istudes, emane mees, fui
 
Agnes 14. august 2012, kl 23.46
"Seks on tervise indikaator!
Kui mees ei taha seksi, siis peab miskit katki olema.
Sama reegel kehtib naiste puhul."

Justjust. Mees, kes mu maailma veic segi on ajanud, sellega võin igal pool, igas asendis, nii kaua kui jaksan.
Aga, kui sellist meest pole...kas siis võin haige olla? :) Või peaksin ikkagi igaks juhuks mõne suvalisega? :))
 
appi 15. august 2012, kl 00.30
Seks muidugi ei meeldi igaühele, see on tobe ossilik arvamus, et kõik peavad end kogu aeg panna laskma. Kui poisil pole sellega probleemi, siis ei ole seks tema jaoks nii tähtis. Käed on ka küljes, kui noksi on vaja lõdvaks saada.
Samamoodi võiks arvata, et kui minu sõprusringkonnas kõik kuulavad Pitbulli ja David Guettat, siis need, kes seda ei kuula, ainult petavad ennast ja peavad hankima partneri, kes paneb neil juba saja meetri pealt peas Pitbulli tümpsuma.
 
hehh 15. august 2012, kl 00.56
Normaalne on ka see, et intelligentsil on vähem lapsi, sest neil on eelistatud ajutöö ning energia suundub pigem sinna, kui seksuaalsusesse ja nii edasi.

Lihtsalt, kui inimene on seksivajadusest üle, siis on ta intelligentsem, kes jälle ei ole - see on lihtsalt primitiivsem ja lihtsamate vajadustega - kui mõni, kelle põhieluks on seksimine ja näituseks see talt ära võtta, siis tal aseainet pole ja ta võib muutuda hulluks

-
See on küll eksiarvamus, et intelligentsus ja seksiisu vastanduvad teineteisele ja mida intelligentsem mees, seda madalam sekisisu. Laste arvuga seostada on hoopis naljakas, kuna pere suurust piiratakse ju rasestumisvastaste vahenditega, mitte seksi sagedusega.

Tegelikult võib vaimne võimekus ja sekuaalsus esineda igasugu kombinatsioonides - üldse haruldane pole, et ühesse mehesse on kokku juhtunud nii terav mõistus kui ka hea seksiisu.

Väga intelligentne mees on mulle rääkinud, et just peale seda, kui on kõvasti vaimset tööd tehtud ja mingi raske probleem lahendatud ning töömõtted peast peletatud, tekib tal isu seksida.

Vaimne töö koormab ainult osa inimesest, füüsis ja instinktid on sel ajal jõude. Pole siis ime, et neid kahte tegvust tuleb vaheldada - muidu tekib tasakaalustamatus.

Kui vaim on ülekoormatud, instinktid aga rahuldamata, hakkab kannatama vaimsele tööle keskendumise võime. Kui aga instinktid rahuldatud, on inimene rahulikum ja keskendub vaimsele tööle paremini.

Nii et kui kehva seksiisuga naine arutleb nii, et lähen intelligendile mehele, kuna see ju nii madalat asja nagu seksi ei tahagi - täiesti vastu taevast võib lennata selline lootus...
 
kahekümpine 15. august 2012, kl 08.10
Karlike, oled läbi nähtud. Võid siin juttu tagasi loopida palju tahad.
Karl Kindermacher 15. august 2012, kl 08.15
Kahekümpine,
kas Sa nüüd üritad midagi öelda, aga ei saa sellega hakkama? Või üritad provotseerida? Või pole suutnud ise ka veel otsustada?
 
Vinci 15. august 2012, kl 08.47
Ei, on küllalt neid mehi, kelle jaoks seks pole tähtis. Osa ei taha, osa surub teadlikult alla.
Läänes on nende hulgas, kes tahavad ja kes ei suuda mõttejõul maha suruda, kuid kes tunnevad, et see orjastab neid, nende hulgas on kasvavalt leviv munade maha võtmine.

Aga alati on võimalik ka enda vaimu jõuga, oma keha ihad suretada.
Kui pole seksuaalset tõmmet, siis saab pühenduda olulisematele asjadele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!