Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kas seks on kõikidele meestele tähtis?
 
kahekümpine 15. august 2012, kl 10.47
Karl, aga mida sina üritad? Pead end mingisuguseks seksperdiks või? Jaga siis oma üüratuid teadmisi ometigi, teised tahavad ka targaks saada!
 
kahekümpine 15. august 2012, kl 11.01
aga peab ennast nohiku unistuseks- insenääääriikks :)) Ma nüüd lähen ja naeran natuke nurgas :) kahekümpine on alu alterego, mis muud :)
Karl Kindermacher 15. august 2012, kl 12.05
Haa, no lõpuks ütlesid välja, mida silmas pead. Oli siis vaja keerutada nii pikalt? Rääkinud kohe asjast.
Selgitan siis puust ja punaselt. Ma ei ole kuskil väitnud, et olen ekspert. Ma ei ole ka kuskil väitnud, et tean kedagi, kes teaks seksist absoluutselt kõike.

Lihtsalt küsimus "miks te siis seksite??" oli sedavõrd jabur, et ei suutnud selle üle ironiseerimata jätta. ("Noh, tundub et Sa pole piisavalt kursis mis väärtused seksimisel on ja kuidas toimivad inimkehas hormoonid.")
Praeguseni suudad jälgida? Selgitan veel: Küsimus oli äärmisel rumal ja minu vastus oli mõeldud pilkena.

Ok, katsume nüüd koos edasi liikuda. Kohe läheb keerulisemaks, sest järgnes selline vastus: "võib-olla kõige targem onu seletab siis rumalale lapsele ära, mis see seks üldse on, kuidas seda tehakse ja mis see annab?;)"
Ma ei hellita lootust, et kedagi, kes on suuteline miskit sedavõrd lolli küsima, oleks võimalik foorumis harida. Seda suudaks teha vaid tõeline ekspert ja siis ka üks-ühele. Sestap' vastasin eitavalt.

Kõik ülejäänud on vaid Sinu fantaasia. Aitäh, ma sain enda kohta jälle midagi sellist lugeda, mida minust mitte keegi veel teadnud pole.
 
poiss4 15. august 2012, kl 12.12
Suhe võib alata seksita ja kesta veidi seksita, aga ilma selleta see ei püsi. ilma seksita võib üürida kahe peale korterit kui korterinaabrid, või olla lihtsalt sõbrad ja kõik on ok. Aga mõista end vabatahtlikult väljasuremisele armastuse nimel, mis tegelikult peaks olema ju garantiiks elu jätkumisele... ei mängi välja.
Karl Kindermacher 15. august 2012, kl 12.52
Aasta jooksul 5 vahekorda. Rasestumiseks piisab ka ühest. Kus see väljasuremine on?
 
jura 15. august 2012, kl 13.01
suhet pole ju noorel inimesel ilma seksita vaja.
milleks peaks mees ennast koormama mingi naisega, kui ta seksi ei taha?
vanadel inimestel võibolla küll ilma seksita, siis on tähtis vaid, et keegigi kosserdab su kõrval.
 
Agnes 15. august 2012, kl 13.14
Hiljuti tuli telekast "Avameelselt" kordus, jäin kuulama jällegi ja mõtlesin, et taolisel koolitusel võiks iga mees mõne aja tagant käia.
Suhtumine sexi ju ajaga muutub ja see pole vaid seljale-näkku sirtsutamine.
Kunagi oli siin teema võtmetest..lukkudest..avamisest...

«Naine on värav taevasse ja mehed kannavad kaasas värava võtmeid. Need võtmed peaksid naise avama.
Meestel on aga komme pista võtit sisse ja välja, aga nad peaksid minema sisse ja n-ö keerama võtit»iseks ja mälu värskendamiseks:

http://www.elu24.ee/805260/seksikoolitaja-enamik-inimesi-kasutab-partneri-keha-masturbeerimiseks/

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?15,11276001
 
jabajaba 15. august 2012, kl 13.25
Pole need naised midagi nii süütukesed. Paljud abielumehed peavad taluma naise pidurdamist korraliku seksi tegemisel. Vähe sellest, naine on nooruses igasuguseid trikke teinud, aga oma abielumehega ei taha teha, kardavad sattuda liigse kahtluse alla.

Ekenberg on demagoogitsenud, naistele kaasatundmine ja nende ainuülistamine on kindlapeale minek. Meestele pannakse ette käsukorras kohustus armastada ja elada ainult naise nimel. Paljud probleemid laheneksid kiiresti, kui naine hakkaks oma meest rahuldama, küll mees rahuldab teda vastu.
 
alu 15. august 2012, kl 13.27
tegelikult. rääkige, mis tahate aga suhe ilma seksita on võrreldav suhtega, mis on loodud puhtalt selle pärast, et aga teistel ju on. naabritele näitamiseks. midaiganeds ka need osapooled endas ei pea alla suruma ja välja kannatama, et näitemängu nimel koos pysida. kui aga mees tahab olla oma kallima juures, siis on tal teda nähes ka pidev tung ja mõtted, et mis poosis võiks teda võtta ja talle anda. piisab juba sygavate silmade sisse vaatamisest, kui tunned, et vot sinna, sygavale silmade taha, salapärasesse mõtte ja tundemaailma tahaks talle kohe pritsida. ja teise pilk muidugi kutsub kavalalt, kelmikalt, et tee seda, korda, uuri elu. kogu ta keha kooldub ja paindub juba mõttest asenditeks, kus saaks teisega enam kokku sulada. ja mingite intellektide jutt, et need armastusest kaa eriti ei seksi koos olles...no, kellel mis huvid on, mõni vbla loeb tõesti teaduslikke artikleid ise näppu pannes ja rahuldust saades-seejuures ongi ju kehade fyysline kontakt tähtsusetu või ei osata seda yldse hinnata isegi elementaarsel läheduse vajadusel.

ja mõni siin räägib suhtest ilma seksita, et kas see on lahendus ja võib toimida. kõik asjad võivad samas kuidagi toimida nagu täpitriinu teooriad mehe naise suhetest ja rollides neis. aga see on kuiv ja tuim nagu kosmonaudi eine, põhjusel, et paremini hetkel pole lihtsalt võimalik või ei kujutata yldse ettegi.
 
kahekümpine 15. august 2012, kl 13.42
Mida rohkem seksi, seda vaguram mees ;)
 
primadonna 15. august 2012, kl 14.30
tõepoolest, kuigi kosmonaudi eine on täpitriinu teooriatest ilmselt kordades mahlakam ja vürtsikam:D

supp ilma soolata, klaver ilma häälestuseta, abielu seksita- miks ka mitte, intelligentsed inimesed ju. keegi tark väitis eespool, et mida suurem ajumaht, seda väiksem suguiha...
mulle isiklikult ainult vaimsest ühtesulamisest ei piisa. pole ka kohanud meest, kes ainult käehoidmisest õndsaks saaks. võimalik, et kusagil sellised isased pesitsevad, aga need vast natuke impotendid- seega naise vajaduste rahuldamiseks kõlbmatud.

alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
kõik asja
> d võivad samas kuidagi toimida nagu täpitriinu teo
> oriad mehe naise suhetest ja rollides neis. aga se
> e on kuiv ja tuim nagu kosmonaudi eine, põhjusel,
> et paremini hetkel pole lihtsalt võimalik või ei k
> ujutata yldse ettegi.
 
katus sõidab 15. august 2012, kl 14.50
primadonna Kirjutas:
------------------------------------------------------ keegi tark väitis eespool, et mida suu
> rem ajumaht, seda väiksem suguiha...
> mulle isik
> likult ainult vaimsest ühtesulamisest ei piisa. po
> le ka kohanud meest, kes ainult käehoidmisest õnds
> aks saaks. võimalik, et kusagil sellised isased pe
> sitsevad, aga need vast natuke impotendid- seega n
> aise vajaduste rahuldamiseks kõlbmatud.
.

Vaata need kes seksi ei taha pole impotendid. Impotendid on need kes tahavad aga ei saa.
Need kes ei taha, leiavad lihtsalt teise väljundi ja kindlasti pole nad siis huvitatud ka kellegi käehoidmisest. Hoidku ise oma kätt kui tahab.

Seks ongi mõttetu jäänuk minevikust, loomalikud instinktid. Tühi nühkimine, sest lapsi ju enam keegi ei taha.
 
muide to Karl Kindermacher 15. august 2012, kl 14.50
küsimuse "miks te siis seksite?" esitasin mina, mitte kahekümpine ja see oligi minu poolt iroonia, aga tundub, et sa vaatamata oma kõrgele enesehinnangule elu- ja seksivallas ei jaganud seda ära. ehk õpid veel.;)
Karl Kindermacher 15. august 2012, kl 14.55
Muide, pööra tähelepanu ka funktsionaalsele lugemisoskusele. Või loe eelnevad postitused mõttega läbi.
 
primadonna 15. august 2012, kl 15.02
kui sa isegi käehoidmist ja kallistust loomalikuks instinktiks pead, siis sul tõesti katus sõidab täiskiirusel.
on kindlaks tehtud, et ükski ravim ega muu vahend ei tekita nt. naise organismis sellist võimsat lõõgastust kui korralik orgasm.
ja mitte miski pole võrreldav peale kirglikku keppi armsama kaisus nurrulöömise mõnuga.
tühi nühkimine- jah, see on prostituutide ja frigiidsete naiste pärusmaa. kui sina enda arust nende hulka ei kuulu, siis püüa meenutada, millal said sellise orgasmi, et karjusid ka naabrite kõrvad lukku? ehk polegi kunagi saanud?
aga teoretiseerida on ju tore, isegi kui täisväärtusliku suguelu kogemus on ümmargune Null ja ainsaks partneriks käsi püksis:p


katus sõidab Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Seks ongi mõttetu jäänuk minevikust, loomalikud in
> stinktid. Tühi nühkimine, sest lapsi ju enam keegi
> ei taha.
 
alu 15. august 2012, kl 15.05
"Need kes ei taha, leiavad lihtsalt teise väljundi ja kindlasti pole nad siis huvitatud ka kellegi käehoidmisest. Hoidku ise oma kätt kui tahab."

arumaisaa-ei taha seksi aga leiavad, leiutavad teisi väljundeid. järelikult ikka tahavad aga peavad seda nagu rämpstoiduks või? hamburger ja friikad+coca on ju hea kuid mõne muudab veeretatavaks? mis lapsed siia puutuvad yleyldse..kas "nyhkimine" on ainult laste tegemiseks ette nähtud või? iga paar, kes seksib mõnust ja vastastikusest soovist end jagada kindlasti mõtleb ka natuke kaugemale ja näeb "nyhkimise" vilju sooviga neid koos kasvamas näha.

siin suurelt jaolt vist võtavad sõna tõesti inimesed kes teevad kõike selleks et "normaalsed" välja näha, ja seda teiste järele. kaaslane, kodu, argipäev, sorgus soeng, mossis/tylpinud näod ja mälestus seksist aga "kooselu" (ideaalis abielu) mida näidata kogu eestile eeskujuks.
suurelt jaolt vist kogu eestielu ongi nii krdi silmakirjalik ja võlts seetõttu et esile tooduna leidub niivõrd ebaloomulikke ja kunstlikke näiteid nii õnnest, õigusest kui vastutusest..
 
to alu 15. august 2012, kl 15.10
Vaat, kes nüüd räägib.
 
Täpitriin 15. august 2012, kl 15.18
See, mis vanameistri arvates on ebaloomulik, ei pruugi reaalis üldse nii olla, aga eks igaüks räägi oma kogemustest lisades unistused.
 
Agnes 15. august 2012, kl 15.42
Tõsi, Ekenbergi ja taoliste lohisevat kuiva juttu ei maksa võtta, kui absoluutset tõde.
Tõsi on ka see, et igaühe kommentaarist kumab kogemusi, soove, eelistusi, millised iganes need ka ei oleks - emotsioonitu tuim nühkimine, käehoidmine või kontrollimatu ja meeletu.
Kui nüüd ette kujutada head füüsilist sobivust, millele lisandub emotsionaalne pool, siis.....ma ei taha isegi mõelda :)
See on ülim tipp on, kui oled Temaga täpselt samal lainel.

Ilma sexita suhteid on küllaga, aga ma ei võrdleks seda "teistel on ju ka" ga. On muud ja piisavalt mõjuvad põhjused, et maha suruda, ära kannatada, optimistlikult homsesse vaadates ja usukudes, et see laheneb.

Unistada võib, täiesti tasuta tegevus :) Parem enne kuivada ja unistada, kui nühkida, loota ja ennast veenda, et äkki tekib tunne ka ja tegelikult on ta niisama ka tore mees :)
 
ma ei või 15. august 2012, kl 15.46
Ekenberg on oma jutus asunud seisukohale, et mehed on süüdi ja vastikud tundetud elukad. Lõpetage jama lugemine.
 
Agnes 15. august 2012, kl 15.52
Märkuste tegemine või tähelepanu juhtimine ei ole süüdistamine....ei maksa kohe puudutatuna ennast tunda ;))
Oled sa mees või naine, aga usu, mõni mees võiks igasugust kirjandust lugeda. Paraku on nii, et mõned mehed lihtsalt sexivad väga halvasti :)
 
võimatu 15. august 2012, kl 17.17
ma olen aluga nõus.
mees muutub suhteliselt loomaks (samas naisega arvestavaks ja õrnaks), kui seda naist tahab ja ta kallis on
 
ade 15. august 2012, kl 20.41
loll, kes vabandust ei leia. a see Karl misiganes võiks endal nime vahetada. Kõige Targem Mees Naistekas sobiks paremini, muidu järsku jääb mõnele kahe silma vahele.
Karl Kindermacher 16. august 2012, kl 15.06
ade Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> muidu järsku jääb mõnele kah
> e silma vahele.

Lollust pole võimalik patsiendi tahte vastaselt ravida.
 
Mees 16. august 2012, kl 15.09
Kui naine seksi enam ei annaks, siis:
a) laste puudumisel jätaks maha
b) laste olemasolul ja muidu normaalse läbisaamise korral elaks koos, aga otsiks fuckbuddy kõrvale.

Ilma seksita elu oleks sama, kui värviteler mustvalgeks keerata ja sealt loodussaateid vaadata... hall ja masendav!
 
.. 17. august 2012, kl 10.02
To a man, a relationship without sex represents a relationship with no love, no affection, and no emotional connection.
 
Meel 17. august 2012, kl 10.17
Söömine on vältimatu, magamine on vältimatu, hingamine on vältimatu, väljalase on vältimatu.
Eneseteostus on tähtis, sõbrad on tähtsad, sugulased on tähtsad.
Nüüd vast tuleb ka seksi järjekord.
 
*** 17. august 2012, kl 10.32
alu ja telhvi daami kohtumine on juba aset leidnud. olin ise jures.
http://ge.tt/3QbCa9M/v/0?c
 
väga hea 17. august 2012, kl 12.07
 
naine 17. august 2012, kl 12.26
mis siin meestest rääkida. mina küll seksita olla ei tahaks. rääkige, mis iganes, seks on tähtis. vägagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!