Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Eks uues suhtes ja ma ei saa seda peast välja.
 
jelena 05. september 2012, kl 19.43
Olin 5aastat oma eksiga koos olnud kui ilmus minu ellu "prints valgel hobusel".
Kuna olin pidevalt mõelnud lahku minemisele siis see otsus lõplikult lahku kolida tuli minule pigem kergelt.
Suhte algul ehk esimesed 7kuud ei mõelnud ma eks-mehele üldse, vahel suhtlesime ja rääkisime tühjast-tähjast.Rääkis ,et leidis endale uue kallima kellega jagab sarnaseid maailmavaateid ja mina olin tema üle lihtsalt õnnelik KUNI päevani millal sain teada kes see naine on.See salajane naine oli minu üks väga kena sõbranna kellega polnud ammu suhelnud ,enamasti sellepärast ,et eks ei arvanud temast hästi ja soovitas mul temast eemale hoida.Ja nüüd siis selline lugu...
Ma võtsin seda uudist aga millegi pärast jube raskelt ja siiani tunnen ,et see mõte neist kahest käib mul liiga tihti peas ringi.Mitte ,et ma igatseks eksi vaid pigem seostub mul iga asjaga see naine.
Olen proovinud end analüüsida ja seletust leida sest mind juba väga häirib see olukord.. aga tulemuseta.


(Armukade võin ma olla vaid eksi peale ,sest see naine on tõesti lahe ja eksi ma tagasi ei taha mingi hinna eest:D)
Sai nüüd südamelt ära!
 
Sama meelt 05. september 2012, kl 21.15
Parim sex on exiga.
 
aga 06. september 2012, kl 12.44
äkki tahtiski selleks eemale hoida, et meeldis talle? :D
 
mis vana suppi soojendada 06. september 2012, kl 13.12
ega midagi pole teha, kui häirib. mind häirib, et eksil on uus elukaaslane, kuigi ta teatas, et ei hakka nii peagi kellegagi enam koos elama. ja häirib, et see elukaaslane on inetumapoolne ja koleda vene perenimega, naeratus nagu mingil kummimaksil, nagu grimass. aga no eks tuleb leppida, et eks jumaldab nüüd teda.
Karl Kindermacher 06. september 2012, kl 13.20
Tead, inimesed muutuvad. Või õigupoolest muuvad nende arvamused ja suhtumised. Selles, kes enne ei meeldinud, hakatakse leidma meeldivaid jooni, siis veel meeldivamaid ja siis ongi äkki mõtte- jne kaaslased. Niisama lihtne ongi.
(Reeglina on esimene arvamus õige)
 
muigab 06. september 2012, kl 20.20
Loogiline,et talle meeldis su sõbranna juba ammu. Kartis olla truudusetu ja seepärast ei soovinudki teda sinu (teie) lähedal näha.
Mul endal sama kogemus: minu poissõbra sõber kogu aeg mustas mind kuni läksimegi lahku ja siis hakkas see sama sõber mind piirama: saatis sõnumeid, kutsus välja ja ujus seltskonna kogu aeg külje alla et rääkida kui tore ma olen.
Mehed on kummalised.
 
Annemai 06. september 2012, kl 20.50
võta paratsetamooli, pidi aitama, keegi siin delfis soovitas
Karl Kindermacher 06. september 2012, kl 22.44
Annemai, paratsetamool aitab kõige paremini rasestumise vastu. Aga seda pole veel kuulnud, et eksi (kelle ise maha jätsid) peast välja ajaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!