Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Miks naised petavad ehk mida mehed valesti teevad
 
Agnes 23. oktoober 2012, kl 14.51
Lõputult leierdatud miks ja millised mehed petavad - ühed on liiga ilusad ja ahvatlevad, kellel pakkumisi tuleb ustest-akendest, teised on lihtsalt selgrootud, kolmandad on korralikud, kuni esimese süllejooksnud juhuseni jne. jne. jne.
Ja siis need lõputud teemad haruldasest liigist - ausast ja truust mehest, kes on vist väljasurnud.

Aga naised? Kas naised siis tõesti ei peta? Isegi pole mõelnud? Naaatukenegi?
Põhjuse petmiseks leiab alati, eriti kui naisel on puudu 4 väga olulist asja - emotsionaalne side, väärtustamine, romantika ja kuum seks.
Aga millised naised petavad? Ilusad, koledad, enesekindlad, rumalad....
Või ikkagi naised pole kunagi petnud, ega hakkagi petma?

http://suhtesiim.wordpress.com/2011/12/11/miks-naised-petavad-ehk-mida-mehed-valesti-teevad/
 
armuke 23. oktoober 2012, kl 15.01
kust sul nüüd king pigistab? sellest teemast on siin ju jahutud küll. loe neid. ei midagi uut siin päikese all.
 
Gabriel 23. oktoober 2012, kl 15.10
Mis lällad siin?
 
Agnes 23. oktoober 2012, kl 15.11
Minul ei pigista midagi ja kui seda jahu aetakse teki all, siis sinna ma satun tõesti üliharva.
Petvatest meestest jahutakse kordades rohkem, kui naistest.
 
Agnes 23. oktoober 2012, kl 15.12
Ja Gabriel, kes meenub Viimsest reliikviast, käitus mehe moodi, mitte lõhverdava eidena.
 
P 23. oktoober 2012, kl 15.23
Petavad need naised, kellele see meeldib. Samuti, kui mehe vastu pole erilisi tundeid. Eriti alatu, kui laps ka kõrvalsuhtes tehakse. Petavad nii ilusad kui koledad.
 
Vana Karu 23. oktoober 2012, kl 15.35
Samas on naistel üks oluline eelis: kõik on näinud seriaali "Vaprad ja ilusad" Ja selles seriaalis on truudusel umbes selline tähendus:

 
abielus 23. oktoober 2012, kl 15.37
pole need mehed ja naised erinevad midagi, põhjused ühed mõlematel.
 
petis 23. oktoober 2012, kl 15.41
Eks igal on omad põhjused, mina petsin üksindusest ja aastaid kestnud kroonilisest seksipuudusest, mees teadis, et ma temaga kokku ei jää, see asi oli juba räägitud, vormistamise küsimus ainult.
 
patsidega 23. oktoober 2012, kl 15.44
Põhjused petmiseks on erinevad, aga petja poolt vaadates ilmselt alati äärmiselt olulised.

Põhjuseid olla truu on ka mitmeid, aga kui see on inimese enda soov ja valik, siis on see normaalne seisund.
 
Agnes 23. oktoober 2012, kl 15.54
Njaa, tea kas sarvekandjad ka suudavad oma sarvi uhkusega kanda ja neisse mõistvalt suhtuda. Naised neelavad selle paremini alla...mehed vist enda süüd selles ei näe.
Igaks juhuks mainin veel, et mul ikkagi midagi ei jalas ega seljas miski ei pigista :) aga mine tea, mis tulevik toob :)
Karl Kindermacher 23. oktoober 2012, kl 16.06
Agnes, siin oled Sa taas naisteka stampides kinni. "Põhjuse petmiseks leiab alati, eriti kui naisel on puudu 4 väga olulist asja ..." Tüüpiline selle foorumi jutt: petab mees ja kui naine petabki, siis on selles ikkagi mees süüdi (=ei suuda neid nelja asja pakkuda).

Miks petvatest meestest rohkem räägitakse? Pole ju usutav,et nad kõik on sellise lillaka varjundiga ja naised on kõik süütud inglikesed.
Võrdle mehe ja naise suhtlusstiili. Saavad kaks võhivõõrast eite kokku ja poole tunni pärast nad juba heietavad, milline siga ta mees on. Leiab keegi oma mehe telefonist võõra naisterahva numbri ja juba tormab seda perekooli või naisteka kaudu kuulutama, kuidas ta mees ikka teda petab.
Meeste puhul on ligilähedanegi käitumine üsna kujuteldamatu. Suudad Sa kujutleda meest, kes igale vastutulijale kurdaks, milline l*ts ta naine on? Kui midagi sellist peaks juhtuma, siis on asi ikka väga ülekäte läinud või mees ennast ebaadekvaatseks joonud. Aga et esimese kahtluse puhul ja võhivõõrastele .. no ei!
 
Agnes 23. oktoober 2012, kl 16.23
Karl Kindermacher, ilma kedagi hukka mõistmata annan naistele võimaluse mitte kurta oma litsist mehe üle, vaid sama aktiivselt lehekülgede kaupa sõna võtta teemal miks naised ise seda teevad.
Kahtlustan, et arvamusi saab olema vähe - meeste uhkus ei luba ja naiste jaoks piinlik teema, isegi anonüümselt.
Ei kujuta ette meest oma litsist naise üle kurtmas, küll aga huvitaks mind, kas neil, meestel, tuleb vääähekenegi pähe mõte, et pisikenegi osas süüst lasub neil.
Mina küll mõtlen, et kui mees mind petab, siis ma olen kas midagi valesti teinud või tegemata jätnud.

"Taas naisteka stampides kinni" ?! mismoodi taas?
 
khm 23. oktoober 2012, kl 16.52
Mina näiteks ei peta põhimõtteliselt. Kui ma tunneksin, et suhtes minu jaoks midagi väga olulist puudu jääb, siis väga hea põhjuse olemasolul (nt laste turvatunne) ma kas õpiksin sellega elama ja kompenseeriks selle asja enda jaoks kuidagi teisiti või läheksin lahku, aga selja taga hiilimine ja oma abikaasa tema enda teadmata suguhaiguste riski panemine pole minu jaoks.
 
Nneka 23. oktoober 2012, kl 17.58
Appi, no lugesin seda artiklit ja nii pealiskaudset iba annab ikka lugeda.
Mina olen alati arvanud ja ilmselt ka jään sellele arvamusele, et petmine on petjas endas kinni. Peaaegu kõik petmised taanduvad kodusele kasvatusele, väljakujunenud põhimõtetele ja enesest lugupidamisele. Kui need kolm alustala on paigas, siis inimene ei kipu petma.
Need neli asja suhtes on küll olulised, aga kui midagi viltu on, siis peab ju partnerit nii palju austama, et temaga sellest rääkida!
Ja kui asjad ikka muudkui viltu veavad, siis saab öelda, et tahad lahku minna.
Sama kehtib minu meelest nii naiste kui ka meeste puhul.
Mina ka ei peta põhimõtteliselt. Truudus ei ole juhuse puudus, kes iseennast ei austa, see ei oska kaaslase suhtes ka austavalt käituda.
 
P 23. oktoober 2012, kl 19.32
Eriliselt nõme on petmist mehe süüks ajada. Kuidas on keegi teine selles süüdi, mida ma teen ? Kas endal ei ole mõistust peas ?

Samas väga naiselik joon oma süüd mitte iial tunnistada ja mehi süüdistada. Kaval naistest mu arust.
 
petis 23. oktoober 2012, kl 19.54
muidugi on petja süüdi, et mees õnnetuke on aseksuaalne, aga rabas endale naise, kes päris ilma seksita elada ei soovi. Õigupoolest oli see mehe ettepanek, et mine võta mujalt, aga lahutada ta mingil juhul ei soovinud.
Mida siis naisel teha on, kas peaks ennast oksa tõmbama mehe au nimel? Või on muid ettepanekuid ennast hävitada, sh on seksuaalvajaduse mahasurumine samasugune enesehävitamine nagu enese näljutamine, lõikumine, vmt tegevused.
 
räägin kaasa 23. oktoober 2012, kl 20.47
Petsin, sest kodust paraku ei saa seda, mis meeldib ja olen korduvalt küsinud(seega ei aitanud rääkimine) + igasugused muud emotsionaalsed suhte puudujäägid.
 
Agnes 23. oktoober 2012, kl 21.16
Just, seda oleme me juba harjunud kuulma/lugema, et naine on kodus tänitav fuuria, voodis tuim ja elutu, kirg ja lähedus kadusid koos laste sünniga. Mees va õnnetu loomake kannatab ja kannatab. Põhjuseid kuipalju, kaasatundjaid veelgi rohkem.
Naine, kes julgeb midagi tahta on suur L ja pigem leidku oma probleemile psühholoogi juures lahendus või muu väljund, kui et.
Kui palju suhtutakse mõistvalt naistesse, kes oma apaatse (või dikteeriva, võimuka) mehe kõrvalt otsivad lähedust teise mehe käte vahelt.
Ma ei propageeri, olen tolerantne.
 
Nneka 23. oktoober 2012, kl 23.03
No kui mees ise teeb ettepaneku, et mine võta mujalt, siis ei ole ju tegu petmisega selle sõna otseses tähenduses. Kui selline suhe kõiki osapooli rahuldab, siis lasku käia...
Point ongi selles, et kui seks mehega ei rahulda, siis saab talle seda öelda. Ja kui midagi ei parane ja seks on tähtis, siis saab ka seda öelda ja saab alati mehe juurest ära minna.
Miks peaks sellesse mõistvalt suhtuma, kui naine võtab ühelt raha, teisega seksib (no sellelt võtab mõni ka raha ja kingitusi vastu) ja kolmandaga otsustab lapse saada, sest too tundub olevat hea kandidaat. On jah L, olen seejuures ka tolerantne
Kui tekib armastus teisega, no siis on teine asi. Vana tuleb ikka maha jätta ju.
Sama on mehega. Üks teeb süüa, teisega magatakse, kolmas juba puhtalt ego tõstmiseks või reisideks kõrvale pandud. L-mees, ongi kõik.
L-d jäävad L-ks....
 
Aksel 23. oktoober 2012, kl 23.15
Sa paneks inimese jala alla nagu limuka ja lömastaks kuni peale märja pleki midagi ei jää, eks ole nii, paks alma-thela läppund pe.rse?
 
nu 23. oktoober 2012, kl 23.19
naised petavad, kuna kõik mehed on sead, keda peabki petma.
 
Vana Karu 24. oktoober 2012, kl 13.00
Ehk siis kokkuvõtteks: mehed petavad naisi, sest nende arvates ei ole naised nende truudust väärt. Ja naised petavad mehi...vt eelmist kommentaari.

See on siis eestlaste olevik. Mis tulevikku puutub siis 50a jooksul on riik sujuvalt üle läinud balti venelastele (kuhu sealt edasi, pole vist raske ette kujutada), noored on välismaal ja vanad on hauas. Ja igaüks võib endale nüüd uhkelt rinnale patsutada: ma tegin nüüd olevikus kõik selleks et just nii lähekski.

Maailma mastaabis pole see mingi õnnetus: väikerahvad on ilmunud ja kadunud maailma ravaste areenilt kogu aeg. Seegi on saavutus et eestlased üldse oma riigini jõudsid. Aga see oli ka võimete tipp. Nüüd on aeg hääbuda. Seda ei pea tegelikult tegema aga...me nii kangesti tahame ju? Tahtsime head elu aga IKKA võtsime laenu. Tahtsime head valitsust aga ikka valisime reformarid. Tahame tasakaalus eelarvet aga ikka osaleme euroopa ülikallitel rahapildumisvõistlustel. Tahtsime jõukat riiki aga üheainsa aastaga (2009) lasime maksuametil hävitada tuhandeid raskustes firmasid, isegi rootslased polnud 1992 enda omadega nii julmad.

Tahtsime riigikaitset aga meie poisid surevad hoopis võõrsil aga oma piir... meil pole ju piirilepetki.

Tagasi Agnese teema juurde. Väga õige muidugi süüdistagem mehi ja muidugi süüdistagem naisi. Peaasi et austust ei tekiks sest muidu võib ka armastus tulla! Ja seda õnnetust veel vaja- lootus on ju lollide lohutus!
 
arvamus 24. oktoober 2012, kl 14.14
Naiste puhul petavad need naised, kes pette tahavad. Harva on põhjuseks mehe aseksuaalsus, kas sellest enne kooselu aru ei saadud?
Naiste puhul on teisiti. Naine on enne kooselu nümfomaan, aga kooselu käigus ei viitsi ühe ja sama mehega. Kõik muud põhjendused on ettekääne.
 
ä 24. oktoober 2012, kl 14.29
Naised/mehed petavad kuna puudu jääb emotsionaalsus, hellus, õrnus yksteise vastu, mis paraku hääbub laste kasvatamise kõrvalt aastatega.
 
Mila 24. oktoober 2012, kl 14.30
alati ei peagi olema petmine füüsiline.
minul oli kodus voodielu korras, aga kõik muu kiskus metsa poole. polnud inimest, kellega suhelda, maailma asju arutada, kellega koos teatris või reisil käia. abielu algusaastatel härrale see kõik sobis, aga hiljem enam ei viitsinud. teatriõhtu asemel valis sauna ja õlled, reisi asemel sõprade suvilad, kodused asjad tehti ära vägisi ja üleüldse oleks parem olnud tal, kui ma töölkäimise asemel oleksin täiskohaga aednik- majahoidja olnud.
no ja kaua sa ainult annad midagi vastu saamata? 20 aastat pidasin vastu, siis leidsin vestluskaaslase, kellega oli mõnus lihtsalt maailma asju arutada, koos teatris käia ja ka reisimas. inimest HUVITAS miski muu ka peale lebotamise :)
 
petis 24. oktoober 2012, kl 15.38
Kokkulepet ei olnud mingisugust, sest üldjuhul ei pakkunud mulle võõrad mehed mingit huvi, mees muidugi teadis seda, ning soovitus armuke leida oli täiega solvav. Õigupoolest ma isegi kolisin siis mehe juurest minema, aga enne läks palju aastid kui ma temast päriselt lahti sain.
Peale lahutust hakkas mees omakorda mulle petmist ette heitma, st ei ole need asjad päris nii nagu inimesed räägivad, räägitakse ühte, mõeldakse teist ja tehakse hoopis kolmandat, täpselt nii kuidas parasjagu kasulikum tundub.
 
khm 24. oktoober 2012, kl 20.17
petis: ma ei saa siiski aru, miks sa nii kaua sellise mehega elasid? Seks on nii oluline osa suhtest, et ma lihtsalt ei oleks nõus ennast niiviisi piinama ja lõpetaksin eos asja ära, enne kui suhe liiga kaugele areneb, et see juba keeruline on.
 
tavaliselt 24. oktoober 2012, kl 20.41
Mees ei pruugi mitte midagi valesti teha. Naine lihtsalt tahab teisi mehi proovida või kirg hakkab kustuma. See meeste süüdistamine on õigustuse leidmine.
 
:) 25. oktoober 2012, kl 20.14
nii on!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!