Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
mida teha?
 
kurb 02. november 2012, kl 04.09
Molemad alustasime suhet purunenud suhtest. Mees kohe alguses ytles, et kui tema eks on vaba, ta votab ta tagasi. Oleme tänaseks koos olnud umbes 1,5 aastat.Eile mees ytles, et eks oli saatnud sonumi, synnipäevaonnitlusega ja öelnud, et armastab teda igavesti ja ta on alati tema motetes..Hea, et ma seisin , muidu oleks pikali kukkunud. Uskumatu, mis kurat ajab naisi veel selliseid sonumeid saatma? Ise elab teise inimesega koos ja ei anna meil rahus olla. Olen muidugi ise syydi, et seda suhet yldse alustasin, oleksin pidanud seda ette nägema. Nyyd ma siis ootan millal kiri laual on, et läksin eksi juurde tagasi, aitäh raisatud ajast..Nyyd siis on taas suur armastus neil? Ise vandus armastust mulle. Ja miks peab tagasi votma inimese, kes sind on petnud??
 
nyyd 02. november 2012, kl 07.40
nyyd nyyd
jei mammi
eidega kes tähti ei tunne ei saa keegi koos elada
 
to nyyd 02. november 2012, kl 08.06
Karl Kindermacher 02. november 2012, kl 09.41
kurb Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> aitäh raisatud ajast..

Mida Sa sellest suhtes siis otsisid, et aeg on raisku läinud? Puhast omakasu või?
Ma sain Su jutust aru, et mängureeglid pandi kohe alguses paika ja Sa aktsepteerisid neid.

Vastus küsimusele "Mida teha?" on: seista peegli ette ja järgi mõelda.
 
ma 02. november 2012, kl 20.26
Oma ekside järele nutetakse aastaid. Mul läks ka suhe selle tõttu lörri, et mees lootis et kaks aastat tagasi minema jalutanud naine tagasi tuleb.
 
päris kaval mees 02. november 2012, kl 20.35
Nuh et kohe alguses oli mehest ikka väga ettenägelik öelda, et algavas suhtes mingit tagatist ei ole, kuigi muidugi tegelikult ise kah ei teadnud. Vahepeal hea teist naist nautida ja kui ära tüütab, siis hea vana varnast võtta, või pigem siis hoopis uus. Aga ei saa öelda, et ei oleks hoiatanud, eksole...
 
tiina 08. november 2012, kl 13.32
ka minul oli samasugune suhe, kuni lõpuks tundsin, et aitab...! ma väärin paremat!
väärin seda, et mina oleksin see üks ja ainus ja saatsin mehe kuu peale! Lihtsalt tundsin, et mu närvid ei pea sellele vastu ja ma parem jätkan edasi üksi, kui et olen temaga kinni, kes kord tahab ja siis jälle pole kindel ja koguaeg jätab tagaukse lahti, et ÄKKI...

Mis kogu selle loo juures imelik on, on aga see, et nüüd on see mees minu suhtes püha viha töis ja pettunud, et kuidas küll mina teda niiviisi alt sain vedada. ta ju armastab mind AGA...
aga vot justnimelt - ei taha AGA - tahan päriselt!
kahju on, aga tunnen, et käitusin õieti ja kui saatus tahab, et see asi peaks kunagi teistmoodi minema, siis eks seda ole näha.
 
kle 10. november 2012, kl 07.39
Hea, et ma seisin , muidu oleks pikali kukkunud.Irww.See on sama mis-mina olin paugu otsas kui puu käis.:D
 
sama siin 14. november 2012, kl 11.46
Ei saa suhtest asja kui käib pidev kokku-lahku asi. Olin suhtes mehega, kel samuti tagauks pidi lahti olema. Ega see norm ole ja mingit kindlustunnet suhtele anna. Kui mees on selline, siis tekivad endal kõhklused-kahtlused ja ühise elu rajamine on küsitava väärtusega. Suhte ajal küsisin endalt tihti, et kas seda olengi siis väärt. Ei, tahan midagi, mis päris. Hiljuti sai lõplikult lahku mindud ja ma olen osusega rahul. Parem üksi kui elada illusioonis, et ehk äkki midagi muutub. Ei muutu.
Usun, et suhte alguses tajub inimene, et kas teisele saab kindel olla või mitte. Võibolla on see ürgnaiselik tunne ja omadest kogemustest võin öelda, et see töötab ja seda tasub usaldada. Kui midagi on suhte alguses viltu, siis alati jääb see miski, mis ei laste suhtel normaalselt areneda ja on üks pidev võitlus õnnelik olemise nimel. Nüüd - tagantjärele kahetsen aega, mis sellele kõik raisatud sai...aga iga halb asi on millekski hea ja vigadest tuleb õppida.
 
elu 14. november 2012, kl 13.17
see ongi see elukaaslaste jama. kui tahate kedagi kindlat, siis on abielu.

vaatamata sellele, et ka abielud lahutatakse, siis selge see, et see on kindlam värk, on antud lubadus. kooselu puhul ei ole ju tegelikult midagi.
 
patsidega 14. november 2012, kl 14.12
...Molemad alustasime suhet purunenud suhtest. Mees kohe alguses ytles, et kui tema eks on vaba, ta votab ta tagasi...
.....Eile mees ytles, et eks oli saatnud sonumi, synnipäevaonnitlusega ja öelnud, et armastab teda igavesti ja ta on alati tema motete... Uskumatu, mis kurat ajab naisi veel selliseid sonumeid saatma? ...


Kohe algul ütles mees, et /teemaalgajata/ on ainult aseaine, kuna tema ootab ja loodab, et oma naine muudab meelt.
Võiks ju öelda, et uskumatu, mis ajab naisi selliste meestega koos elama?
Läks nii nagu minema pidi.
 
k. 14. november 2012, kl 15.31
ma ei saanud teemaalgatajast aru, et mida siis mees sellest sõnumist arvas, kuidas kommenteeris, kuidas käitus?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!