Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kas oli lihtsalt vaja lahti sellest saada või ehk ta tunneb sama mida mina?
 
Lillekimp 02. november 2012, kl 09.43
Tere,
Paar päeva tagasi osalesin üritusel, kus osales üks meesterahvas, kes on minust 11 aastat vanem, kuid meie vahel pole vist päris kõik nii rahulik. Ta oli sellel üritusel esinejaks ja oma kõne lõppedes kingiti talle ürituste organiseerijate poolt lillekimp. Hiljem sattus see lillekimp juba mulle kätte suure kallistusega ja sõnadega, et oled väga ilus ja pole sind väga ammu näinud. Ei tea kellega seda tunnet jagada, kuid see oli nii meeldiv tol hetkel.. Arusaamatuks jäi vaid see, mis ta sellgea öelda tahtis :)
Karl Kindermacher 02. november 2012, kl 09.46
Oot, on ta Sind varem näinud või?
 
Lillekimp 02. november 2012, kl 09.51
Eks juba 5 aastat tunneme teineteist, vahepeal oli ta minu ülemus, kuid kuna tegutseme ikka ühes valdkonnas siis aega ajalt näeme :)
 
t 02. november 2012, kl 09.53
Mis sa lohutad siin ennast nende teemadega, lilled kingiti ikka sellele, kes pidigi need saama.
Karl Kindermacher 02. november 2012, kl 09.55
Selge siis ... Esimesest postitusest jäi mulje, et te ei pruugi sugugi tuttavad olla.

Ma pakun kaht varianti:
- Ta ongi siiralt rõõmus Sind nähes. Ja ära otsi mingit tagamõtet.

- Tal polnud tollel päeval võimalik seda lillekimpu värskena koju viia (pikk päev, palju sõitu jne) Niisama närtsida lasta või ära visata ka ei tahtnud. Ühesõnaga: vabanes kimbust.

Usu, mehed on palju otsekohesemad kui naised ja salajaste tagamõtete otsimine on üsna sageli (loomulikult mitte alati) sama, mis täie hooga bambusesse põrutada.
 
Lillekimp 02. november 2012, kl 09.58
Seda küll jah :) Aga eks ta ole siis nii kuidas on, eelmise päeva lõppu tegi see kordades paremaks! :)
Karl Kindermacher 02. november 2012, kl 09.59
Vaieldamatult! Küllap Sa mitte ei läinud, vaid hõljusid koju ;)
 
:D 03. november 2012, kl 05.30
Mis kuradi haige maltsa kinkimine see jällegi on!
Ah et mehed kingivad lilli? Ennem tasuks ikka uurida ja aru saada, kust ja kuidas see kimp sinuni jõudnud on.
Paistab, et sellel isasel on plaanis ainult sulle vaikselt saba alla ujuda, muud ei midagi.
Lilled ja naised käivad kokku. Ei usu nüüd, et mõni naine mehele rohkem meeldida tahtes talle esimese kättejuhtuva asja, näiteks uue paari kollaseid kummikindaid kaasa haaraks ja nendega siis meest rõõmustama jookseks.
See mees on lihtsalt kerge suli. Kingitud asja reeglina edasi ei kingita, mees aga kasutas seda võimalust alatult ära. Tuli sinu nina alla lilledega vehkima, tegelikult oli eesmärk aga teine - kuidas aga saaks ainult sinuga kallistada ja segast ajada.
Pealegi see "oled väga kaunis ja pole sind ammu näinud" tähendab meeste slängis "no mis ootad, võta riidest lahti juba" ja ei midagi enamat.

Aga teate mis.. mul meenus üks teema, kus üks kutt tuli minuga kohtama, ise elevusest hinge heitmas ning kinkis assortiikarbi mingeid komme. Kuna pakend jäi tookord avamata ja kommide peale ma sugugi maias ei ole, siis sai need kommid umbes paar päeva hiljem oma teisele armukesele sünnipäevaks kingitud! :D
Nii et jah, see oli küll üks päris naljakas lugu, nii et ma naersin ikka päris korralikult, siis kui seda alguses kinkija kutile ütlesin, et ahh, ei tahagi neid, aga ma viin vist oma sõbrale sünnipäevaks ja siis peolisele endale, kes alguses oli nii eufoorias oma kingist, aga hiljem vajus näost ära kui kuulis mis ringiga need kommid temani jõudsid! Ahahahahaa :D
Mõlemad mehed kindlasti armastasid ka mind väga palavalt, aga mul on suures plaanis suht savi meestest kui on näha, mis on nende tõelise pale taga!
 
ei ni jah 03. november 2012, kl 09.58
Ega siis k6igile sedasi lilli ei kingita, on ikka ka hoolega valitud ja siirate soovidega kindlale inimesele valitud lillesyle Minu meelest p@ris armas
 
ei ni jah 03. november 2012, kl 10.03
.....lillesylemid. Kuigi v@ga tihti neid saades v6ib selline efekt kaduma minna ja lilled, need pole j@@davad, armas siiski.
 
ha 07. november 2012, kl 17.08
Ta on oma naisest lahku läinud ja nyyd otsib teiste naiste hulgas lohutust ja kuna Sina olid talle eelnevalt tuttav, mõtleski ta ehk õnnestub midagi :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!