Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
paks naine vs paks mees
 
arutlen 11. november 2012, kl 01.47
Paksud mehed tahavad üldiselt peenikesi naisi- naised olgu vormis ja olgu "hoolitsetud". Mehepojad ise seda muidugi ei pea olema. Piisab heal juhul kui rahakott olemas.
Kui paks mees nõuab naiselt peeneks olemist, miks ei või siis paks naine nõuda mehelt vormis olemist???
Ja nüüd tahakski ausat vastust "MIKS?".
Miks mehed võivad nõuda "ilusat pakendit", aga naised just kui peaks leppima kõigega, peaasi, et vastav rippuv mehhanism küljes on (size does not matter- ou yes it does).
 
ahoi 11. november 2012, kl 01.58
sest mees teab mis mees teeb
 
alu 11. november 2012, kl 02.04
ilusat pakendit saab nõuda myygiks pakutavale kaubale, mida tahetakse omale osta. ilus pakend omale rippuvat mehhanismi ju ei osta vaid tahab ise selle ligi pääseda hyvesid kasutama? pole tal prääksuda midagi ja mingeid mikse pole.

nii lihtne see ongi.
 
Vaidlen. 11. november 2012, kl 02.15
Paksudele meeldivad ka kobedamad naised.
Nimelt on turskemad minult pärinud,miks nii kõhn oled?
Kaalun normaalselt nii 50+
 
haukuv mehhanism 11. november 2012, kl 07.51
sa alu oled ikka puhta sooda! mine trenni, rippuv mehhanism.
 
Agnes 11. november 2012, kl 08.07
Kaks paksu ei sobi ju kokku, nagu kaks kilugi. Üks võiks ikka pehmem ja kobedam olla ja selleks olgu mees :) Nii armas on selline juba ümaramaid vorme võttev mehepunu, mis ilusasti nõgusasse selga ära mahub :)
 
Miski vend 11. november 2012, kl 08.44
Mis see alu siis valesti ütles? Mõte on ju selles, et vaest ja koledat meest ei taheta. Koledat naist ei taheta. Samas kuna naistejaoks on esmatähtis mehejuures rahakott siis sellenimel vaatavad naised kõigest muust mööda ehk siis mees võib olla 50 aastane õllekaga rasvatölakas, võib alkoholiga liialdada, olla ülbik, sopsus olles armukadetseda ning tibil ka tuutut siledaks sõita, võib kuskil prassides ringi nu$sida jne. aga nää ikka on äärmiselt tore ja vinge mees seni kuni tibil kuutsimuutsi seljas, kulda karda täis, uus mersu per$eall, saab elada mehe viimsi villas ja visataksse igakuu kopsakat taskuraha. Tulge nüüd ütlema, et 99% naistest pole selliseid vaid enamus naisi vaatavad ja hindavad hoopis Oskarit või Antsu kes tilkuvat toru parandama tuli, kes oma hädapärast keskmise palgaga kahetoalist kuskil üürib ja vana opeliga sõidab...aga silmad on tal nii lahked...

Kuna 99,9% mehi naise majanduslik seis ei koti siis naistel pole peale välimuse mehele suurt midagi ka pakkuda. Nagu klassikud :))) on öelnud siis naine vajab meeste loodud hüvesid - mehe raha, mehe koobast, mehe positsiooni aga mees vajab naiselt vaid nus$i.
 
nojahh 11. november 2012, kl 10.03
paks mees = edukas ja rahakas ärimees või poliitik, kes saab osta ja omale suhu toppida just seda, mida hing igatseb.

paks naine = laisk ja lohakas, rumal ja võimeline vaid lihttöödeks, sest kui ta ei viitsi kaalust alla võtta, siis on ta ka töös laisk ja lohakas.
 
Agnes 11. november 2012, kl 10.12
Sellise pika loetelu põhjal nagu Miski vend siin maha sai, võib järeldusi teha, et tegemist on veic kõrgemat palka omava paksu tigeda mehega, kelle üks ilus maitsekaid riideid ja turvalist autot tahtev naine tühjaks tõmbas :)
Huvitav, et rahakotiga mehed on kõik sisutühjad idikad, aga vaesed rotid tõelised Mehed?

Aga eks naisedki tahavad, et mees märkaks nende suurt südant, mitte suuri kehavorme.

Ma ütlen ka, et loeb armastus ja ainult armastus. Suurus ja paksus ei oma mingit tähtsust :))
 
viimasele 11. november 2012, kl 10.25
jah, kuid selleks, et armastama üldse hakata, peab ikka midagi ENNE olema. enne armastust.
armastad ikka seda, keda tahad.
 
Johanna 11. november 2012, kl 10.37
Mina armastan ikka meest, mitte tema rahakotti. Ja siis pole küll vahet kas mees on paks või mitte.
 
Agnes 11. november 2012, kl 10.47
Rahakott ja mees kuuluvad kokku. Lihtsalt kena on öelda, et raha ei loe. Loomulikult pole vähetähtis ka kõik muu.
Kipuvad mehedki ju ennast tutvustama, et nad postsiooniga ja on pälvinud paljude naiste tähelepanu ;) Järelikult peavad nad seda isegi tähtsaks.
Ainult saamtu käprad hakkab rõhuma sisemisele ilule nagu paks nainegi.
 
Johanna 11. november 2012, kl 11.05
Olen ka tähele pannud, kui saan mõne mehega jutule, siis mainib ta kindlasti, et teenib hästi. Nagu ma oleks seda küsinud. Nii et mehed arvavad ka, et naisi huvitab rohkem ikka nende rahaline seis.
 
arutlen 11. november 2012, kl 11.49
mitte ükski siin toodud "põhjus" ei vasta siiski minu küsimusele.
Kindlasti on mingi grupp naisi, keda huvitab rahakott. Juhtub, samasuguseid mehi on ka liikvel. Enamikul juhul on aga rahateema sees, seetõttu, et
1) eestis teenivad naised vähem kui mehed
2) kui püsisuhe on ja lapsi tahetakse, siis on raha oluline.
Kuid see ei vasta minu küsimusele. Jutt, et peenike ja paks käivad kokku- aga seda muidugi juhul paks mees ja peenike naine- no ei usu. Kindlasti on siin "nn müstiline armastus" lugusid ja lugusid, kus mehepoeg on aastate jooksul endale päästerõnga ümberkasvatanud. Aga siis võib naine ju sama teha?
Et paksus näitab mehe edukust? No tere talv- kindlasti jama- Ansip vs Savisaar (jätame poliitiliselt eelistused eemale)- mõlemad edukad. Ahjah, see paksuke sureb kiiresti ära- see muidugi boonus- kui naine raha peale ainult väljas on.
 
a. 11. november 2012, kl 12.23
Agnes Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Kipuvad mehedki ju ennast tutvust
> ama, et nad postsiooniga ja on pälvinud paljude na
> iste tähelepanu ;) Järelikult peavad nad seda iseg
> i tähtsaks.

Või teavad, et selline reklaam müüb kõige paremini.
 
Agnes 11. november 2012, kl 12.32
Olen teovõimetu peletis - ei kutsu ju kuidagi :)

Usun, et mõnel õnnestub ennast lõpuks maha ka müüa :)
Väikse summa eest võiks endalegi osta ja panna raha teenima :)) Etnoetkui hakkaks hammas peale :)
 
naine 11. november 2012, kl 12.39
Mina olen ikka valinud omale saledama mehe, paksud mehed on viletsad seksis, keha ei võimalda liikumist,tema suur kõht jääb ette, mis on üldteatud seksipooside puhul naise kehale survena väga valus ja nii nad ongi endast heal arva,ise nad ei tea, et naisele täielikku heaolutunnet ja voodirõõmu saab vaid peenikesem mees pakkuda.
 
Johanna 11. november 2012, kl 12.41
On endagi tutvusringkonnas paare paks naine ja paks mees. Kui abiellusid, olid mõlemad kõhnad, paksuks on hiljem läinud.
 
irw 11. november 2012, kl 13.19
Agnesel on lihtsalt paksude meeste fetiš ja arvab, et kõigil naistel on see. Kahjuks pole veel BBM pornot loodud. No näe, turgu ei ole.
Üllatavalt kombel aga BBW läheb väga hästi meestele peale.
 
mati 11. november 2012, kl 13.29
kedagi ei koti lirvade lälin - oled paks, siis keri ema juurde elama. kui kvaliteetset nikku ei saa, siis pole sele möliseva biomassiga midagi peale hakata. mina võin ennast ka paksuks süüa, sest ma teen seda oma raha eest. kõik, mis ma raha eest ostan, olgu mulle meele järele. mölisev eit seda ei ole, sellele saen pasunasse. ja kogu jutt. ei meeldi, siis kõnni minema.
 
Nneka 11. november 2012, kl 13.31
Oot, kes üldse ütles, et naine ei või nõuda mehelt saledamat kehaehitust? Suht eelarvamustega oled.

Samuti see, et mehi ei huvita üldse naiste rahakott. Huvitab ikka küll. Üldjuhul otsivad mehed endale enam-vähem sama või siis ainult pisut väiksema staatusega naist, kes ennast ise majanduslikult ülal suudab pidada. Kui naisel tunduvalt väiksem palk, siis tüüpiline mees arvab kohe, et naine ainult raha peal väljas. Nii et loeb ikka küll naise palk ka.
See juba üldtuntud tõde, et naised valivad esmajärjekorras mehe selle järgi, kuidas ta naise ennast tundma paneb. Mehed välimuse järgi, naine peab ligitõmbav ja viljakas välja nägema. Kui mees on paks, aga kohtleb naist kui kuningannat, siis võib ju vähesest ülekaalust mööda vaadata. Kui mehe iluetalon on sale naine, siis ta lihtsalt ei vali endale välimuselt mittemeeldivat naist ja punkt.
Kolmandaks, meie ühiskond ja meedia ei aktsepteeri üldse tüsedamaid naisi. Nii kui mõni kuulsus paar kilogi juurde võtab, tehakse kohe häbistav pealkiri. Meeste suhtes on ikka palju leebemad reeglid.
 
aga miks 11. november 2012, kl 14.25
on meil selline topeltmoraal, et mehed võivad ennast paksuks õgida ja saada südamerabanduse ja selles süüdistada naist, kuid naised, kes üldjuhul nt jäävad rasedaks ja nende keha muutub, peavad modellikaalus olema?
Matile, oh, pole vaja muretseda, õnneks sa varsti südamehaiguse saad. Nagu näha, läks see postitus ka sulle väga hinge ning vererõhk tõusis 200ni, ega kaua niimoodi vastu ei pea, kui päästerõngas aina paisub :)
 
Miski vend 11. november 2012, kl 15.29
To:Agnes

"Sellise pika loetelu põhjal nagu Miski vend siin maha sai, võib järeldusi teha, et tegemist on veic kõrgemat palka omava paksu tigeda mehega kelle üks ilus maitsekaid riideid ja turvalist autot tahtev naine tühjaks tõmbas :)"

Ei saa palka vaid teenin kasumit. Ei ole paks, olen nüüdseks 13 aastat jõutrenni teinud - aastaid tagasi ka kulturismiga tegelenud. Naine ei ole äärmiselt sale vaid siuke 165/60.

"Kipuvad mehedki ju ennast tutvustama, et nad postsiooniga ja on pälvinud paljude naiste tähelepanu ;) Järelikult peavad nad seda isegi tähtsaks."

Mehed peavad seda tähtsaks mis naistele peale läheb mitte vastupidi. Kui naistele ei imponeeriks meeste juures raha siis mehed paljusid kalleid ja kulukaid asju nagu autosid käekelli, kuldkette jne. ehk siis asju mis näitavad ilma midagi ütlemata, et raha on oluliselt rohkem kui igapäevaseks eluks vaja ei ostaks ega eksponeeriks. Kui mehed satuks üksikule saarele kus naisi pole siis visataks sellised asjad kohe minema kuna need kaotavad mõtte.

To:arutlen

"mitte ükski siin toodud "põhjus" ei vasta siiski minu küsimusele."

Su küsimus oligi, et miks mees võib naiselt nõuda mitte rasvamägi olemist aga naine mehelt mitte. Sai ju sulle öeldud, et see on selletõttu, et naisel mehejaoks peale välimuse muud väärtust ju pole. See, et mõlamad on teinteisele toeks ja hoolivad jne. on elementaarne ja mõlemapoolne. Üldjuhul aga rollid peale seda jaotuvadki nii, et mees pakub ulualuse ja rabab sellenimel, et perel kõik olemas oleks ning naine on mehekõrval ilus ja särav.
 
zz 11. november 2012, kl 15.38
Tänavapildis jäävad tõesti silma paksud mehed ja nende kõrval kondised tibid. Kuid samas suurusjärgus on ka paare, kus on paks uhke naine ja tema kõrval kondine vaevatud näoga mees. :D

Nii et kui mehed on rikkad, saavad nad endale lubada head toitu ja ilusat tibi, kui mehed on vaesed, siis peavad söömise asemel füüsilist tööd rebima ja dominantse naise tallaalused olema.
 
Agnes 11. november 2012, kl 16.57
"paksud mehed ja nende kõrval kondised tibid"

Kõlab nagu "kerges" ülekaalus oleva inimese suust, kes peale jõule lubab õhtuse näksimise ära jätta :)))
Mille eest ja mille nimel te võitlete? Et mees sa oled jäme, ma siis olen ka? Enda enesetunne ei loe midagi või? Kes tahab jämmi olla, see olgu, aga ärgu tahtku, et ta peaks teistele (eriti kondistele) meeldima.

Milline on paks mees?
Kmi järgi võtta ei saa, sest lihasmass on erinev ja osadel saledatel (loe: kiitsakatel kilumeestel) ei tekigi seda mitte ii-al-gi.
Karl Kindermacher 11. november 2012, kl 16.59
Kuidas selle Pikasuka Pipiga oligi? Täpset tsitaati ei mäleta, aga mõte oli umbes selles, et ta ei kannatanud tedretähnide all vaid tundis neist rõõmu.
 
naine 11. november 2012, kl 20.45
Mida juttu? Saledal naisel on tahtjaid alati, igatahes piisavalt, et sealthulgast endale vormis norm välimusega mees välja valida. Pekised mehed ajavad mind ka öögatama.
Ja sina Agnes oled ikka imelik... et kaks kena ja vormis inimest ei võigi koos olla? Mis siis naise ilust kasu on, kui ta isegi sportlikku meest ei saa.
Loll laseb endale vaid mõne pekise ligi.
 
xxl 11. november 2012, kl 20.59
> miks ei või siis
> paks naine nõuda mehelt
> vormis olemist?

Keegi ei keela ju nõudmast. Las nõuab. Uhkes üksinduses, kujuteldavatelt meestelt.

Nõudmisi saab esitada see, kellel on valikut.
Karl Kindermacher 11. november 2012, kl 21.00
Nneka Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nii kui mõn
> i kuulsus paar kilogi juurde võtab, tehakse kohe h
> äbistav pealkiri. Meeste suhtes on ikka palju leeb
> emad reeglid.

Noh, neid ajakirju kirjutavad naised ja loevad naised. Muide, nende anorektilise kehaehitusega naistega pole ka voodis mõnus: liiga palju on selliseid teravaid nurki, mille pihta end ära lüüa :)
 
Agnes 11. november 2012, kl 21.03
Ausalt, mul jumala ükskõik, olge koos kellega tahate :)
Ümar on ka vorm :))

Tarkpead, kas maadlusega tegelev mees on paks?
(palun mitte sumoga segi ajada)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!