Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Veider suhe
 
Epp 03. mai 2014, kl 13.37
Elus esimest korda olen sellises suhtes, et ei oskagi enam midagi arvata. Mõlemad oleme 30+ ja enne ka suhetes olnud. Koos me ei ela ja ma vist ei tahagi hakata selle mehega koos elama. Telefonis ja netis on meil alati millestki rääkida, aga kui kokku saame, siis on meie vahel nagu sein. Äkitselt nagu pole millestki rääkida. Pingutame, et kuidagi olla. Vale suhe siis kahjuks ilmselt. Elame üksteisest kaugel ja kohtume kuus paar korda. Naljakas, et ta samal ajal räägib, et armastab mind ja tahab minuga koos elada jne. Ma ju tunnen, et see ei ole tegelikult nii. Kahju.
 
no 03. mai 2014, kl 13.50
liiga vähe kohtute, sellepärast ei oska olla
 
anna kätte 03. mai 2014, kl 14.02
kord kuus on vaja keppida
mida sa ikka räägid ja räägid ning räägid
 
oskar 03. mai 2014, kl 15.22
anna kätte 03. mai 2014, kl 14.02
kord kuus on vaja keppida
mida sa ikka räägid ja räägid ning räägid




word up
 
JJ 03. mai 2014, kl 15.45
Mul on hetkel midagi taolist, kuid erinevus on selles, et meie otseselt suhtes pole.

Nimelt oleme kaua aega sõbrad olnud ning nüüd on meist saamas midagi enamat kui sõbrad. Kuna me aga sellest omavahel rääkinud ei ole, kuigi teame mõlemad, et see nii on, siis on kokkusaades alati selline kummaline tunne, et justkui ei oska olla. Oleme vist liiga häbelikud, et edasi liikuda... Samas ei taha ju ka olemasolevat sõprust kuidagimoodi rikkuda....
 
paunik 03. mai 2014, kl 16.18
Mõnel inimesel on end kirjalikult kergem väljendada kui suuliselt. Nii lihtne see ongi.
 
ang to JJ 03. mai 2014, kl 21.25
"Kuna me aga sellest omavahel rääkinud ei ole, kuigi teame mõlemad, et see nii on..."

Tõsine küsimus - kui omavahel rääkinud pole, siis kuidas sa tead, mida teine teab?
 
J 04. mai 2014, kl 10.21
Kui telefonis on mida rääkida ja kokkusaades ei ole, siis on mõtetu üritus, kuna ei ole päriselt klappi. On vaid selline tahe rääkida ja olla see, kes sa tegelikult ei ole. Ehk siis olla see, kes sa tahaks olla. Reaalis see välja ei tule. Tegelikult raske on seda seletada...
 
selge 04. mai 2014, kl 12.01
on see, et selline "suhe" ei vii kuhugile välja. te ei sobi omavahel.
 
õde 04. mai 2014, kl 12.11
JJ Kirjutas:
----------------------------------------------------

> Kuna me aga sellest omavahel rääkinud ei ole,
> kuigi teame mõlemad, etsee nii on, siis on
> kokkusaades alati selline kummaline tunne, et
> justkui ei oska olla. Oleme vist liiga häbelikud,
> et edasi liikuda... Samas ei tahaju ka
> olemasolevat sõprust kuidagimoodi rikkuda..


Kahjuks elad fantaasiamaailmades ja oled midagi hakanud enda jaoks välja mõtlema, mida ei pruugi olemas olla. Soovitan sul see asi selgeks teha, kas teie vahel ikka on midagi enamat, enne kui väga haiget saad.
 
eh 04. mai 2014, kl 22.53
Oluline on ikka see, kuidas kulgeb reaalne suhtlus päriselt koos olles. Nagu siin keegi mainis, võib kirjateel või telefonis tekkida lihtsalt tahe oma mõtteid kellegagi jagada. Paraku lives jhakkab midagi häirima, olgu selleks siis teise reaktsioon, emotsioonid, miimika jne., mis bloki ette lööb. Mõne inimesega on lihtsam suhelda kui teisega ja alati ei oskagi seletada põhjust.
 
ja 05. mai 2014, kl 12.13
mõne inimesega jookseb jutt ainult telefonis...
 
jeah 05. mai 2014, kl 14.35
sellised suhted kipuvadki tekkima kui kohtutakse netis, jutt jookseb, kõik tundub vahva, aga kui kokku saadakse - keemiat netu! Peale kokkusaamist püütakse uuesti erkasalt juttu veeretada nagu kõik oleks ok. Aga pole ju! Tegeliku on selline suhtelmine ajaraisk. Juhul kui otsid partnerit. Niisama võib sõpru kellega lobiseda olla muidugi hulgim.
 
jaana 07. mai 2014, kl 12.33
Mul ka selline suhe hetkel. Helistame, saadame sõnumeid, vahel harva kohtume. Olen armuke. Tundub, et mees elab mingites unistustes ja ilmselt mina ka.Kui kokku saame, tahaks kiiresti lahkuda ja siis jälle helistada. See vist miski haigus....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!