Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
a tglt ka nag :)
 
beib 07. mai 2014, kl 15.49
Olen väga kena ja ma olen pmt kahemehepidaja. Nimelt mul on üks mees Tallinnas teine Pärnus. Pean kahte meest just sellepärast, et ühega on kuidagi jube igav. Tallinna mehel on palju raha ja tänu sellele on mul hea temaga aega koos veeta. Ta ostab mulle igasuguseid uusi asju, käime kallites restoranides, teatrites ja kinodes jne jne. Aga Pärnu mees on palju vaesem aga tema vastu on mul tunded palju suuremad kui Tallinna omaga. Temaga ma saan palju naerda, saan kõigest rääkida ja ta on voodis ülihea. Aga jutu kirjutasin siia selleks et teilt abi küsida. Ma juba pikemat aega mõtlen kumba maha jätta kuna mõlemad mehed arvavad et ma olen neil ainus ja ma ei suuda enam seda saladuses hoida et mul on veeel tema kõrvalt keegi teine. Kumb siis rikas mees või vaene armastus? :)
 
nips 07. mai 2014, kl 15.56
/Mõtlikult ja isalikult toonil.
*armastus on hea, aga seda ei saa süüa.
*raha on hea ja seda saab armastada.
Soovitus: tutvusta neid üksteisele - ehk üks annab teisele raha ja teine vastu armastust ja siis elade kui tuikesed Tallinna ja Pärnu vahel Märjamaal. :)
 
Tom 07. mai 2014, kl 15.59
ikka jeebimees vali :)
 
beib 07. mai 2014, kl 16.02
mismõttesnag?
 
nips 07. mai 2014, kl 16.08
Niiviisi. See poistest, kes teise peale vähem solvub võtagi. Sest siis Saad teine kord kah andeks, kui veidi jalutada vaja.
 
Tuttava stiiliga 07. mai 2014, kl 16.47
kirjaneitsi tundub olevat - kas tõesti siinne loju liikumine tahab abistavat tagant-tõukamist?
 
õde 07. mai 2014, kl 17.43
Ära ole rumal - miks peaksid valima üldse. Hoia aga mõlemad südamerahuga endale ja võta mõlemast parim. Mehed teevad kogu aeg nii.
 
Tagant-tõuge 07. mai 2014, kl 19.41
Ma arvann sama- tekitatud teema, kas siis Delfi professionaalse provokaatori või mõne igavleja poolt.

Muidu aga pakun, et eks sa kepsuta rahus mõlemaga. Mingil hetkel, kui jalgealune kuumaks hakkab minema, vat siis vali.
 
ingrid 08. mai 2014, kl 08.41
Kahemehepidaja...irw. Mehed peavad sind, sa sooda.
Tegelikult on seisud nõrgad ja ilmselgelt rikkuri kasuks, sest tema naha peal kestab ka see vaene armastus. Nagu see Tallinna rikas nui su ajalukku saadab, hakkab ka teine armastus kokku kuivama.
 
noja 08. mai 2014, kl 11.54
kus sa ise elad? sõidadki kogu aeg kahe mehe vahet või? pärnu mees ju tallinna ei jaksa sõita, siis sõidad voodirõõmude pärast tallinna-pärnu vahet? või elad hoopis ise pärnus, nahistad vaikselt vaese pärnakaga ja tallinna rikkur sõidutab sind aeg-ajalt tallinna restorani?
 
Vali see kellel on 09. mai 2014, kl 10.11
maastur:)
 
valllatu vaimulik 09. mai 2014, kl 12.17
mina olin sama dilemma ees kunagi noore mehena usuteaduskonnas. Üks oli tore ja naljakas naine ja ilus ka aga vaesem, teine aga rikas kuid palju vanem samas totaalselt pandav. Sain vanema naise käest sponsorlust ja selle eest tegin vaesemale naisele ka välja:)
 
polt 09. mai 2014, kl 15.02
Aga võta kolmas ka sekka, siis saad veel rohkem erinevat seksimõnu maitsta. Ja äkki on see kolmas hoopis kõige sobivam kandidaat? Ega enne ju ei tea kui pole proovinud. Pealegi nii on rohkematel poistel ka keda trukkida. Win-win olukord.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!