Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kehva potentsiga mees mures naiste kaalu pärast
 
naene 10. mai 2014, kl 13.38
Mul on mulje jäänud, et kõige rohkem kritiseerivad naiste ümaraid vorme kas sisimas kapihomod, kes tahavad teismelisi poisse tegelikult või siis kehva potentsiga mehed, kellel erutumiseks on "ei tea ise ka mida" vaja. Seksikas ja norm mees armastab oma naist sellisena nagu ta hetkel on, kilod siia ega sinna pole küll tema jaoks eluteema. aga kui tegemist on näiteks laisa, lolli ja paksu või kapihomoga, kes naiste ümaramaid kumerusi kritiseerivad, siis selliseid tuleks lihtsalt ignoreerida ehk välja naerda.
 
' 10. mai 2014, kl 13.45
mind isiklikult ei huvita meeste arvamus. ja kedagi teist ka ei peaks huvitama.
 
mingit paksu lehmakest 10. mai 2014, kl 15.12
loomulikult ei huvita meeste arvamus... :DDD
 
Lehmale 10. mai 2014, kl 15.19
pane ikka oma pilt ka üles siia siis tänaval saab ära tunda ?
 
punapea 10. mai 2014, kl 15.34
naene Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mul on mulje jäänud, et kõige rohkem kritiseerivad
> naiste ümaraid vorme kas sisimas kapihomod, kes t
> ahavad teismelisi poisse tegelikult või siis kehva
> potentsiga mehed, kellel erutumiseks on "ei tea i
> se ka mida" vaja. Seksikas ja norm mees armastab o
> ma naist sellisena nagu ta hetkel on, kilod siia e
> ga sinna pole küll tema jaoks eluteema. aga kui te
> gemist on näiteks laisa, lolli ja paksu või kapiho
> moga, kes naiste ümaramaid kumerusi kritiseerivad,
> siis selliseid tuleks lihtsalt ignoreerida ehk vä
> lja naerda.
--------------

ütleme siis nii, et kui naine on kooselu jooksul tunduvalt tüsenenud, siis võib mehe potents langeda küll. kui abielludes oli naine ilus sale pilbas, on mehele paras katsumus (paneb armastuse proovile) naist edaspidigi atraktiivseks pidada, kui ta on näiteks väga palju juurde võtnud. tegelikult on see mehe suhtes ebaaus, nagu ka näiteks pikajuukseline tuleb ükspäev koju juuksurist poisipeaga. mehed siiski armastavad silmadega, midagi pole parata:P
aga mis puutub nendesse, kel kehakaal pidevalt hammaste vahel, neil on lihtsalt hirm, et naine on suurem kui tema näiteks:D ja ega sellise mehega polegi midagi peale hakata, kes pidevalt su kehakaalu jälgib. kuid kui sa esmatutvud, siis ära loodagi, et kehakaalu ei jälgita - vähemalt esimesed aastad võiks naine sale olla:D
 
' 10. mai 2014, kl 16.23
mingit paksu lehmakest Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> loomulikult ei huvita meeste arvamus... :DDD


EI SAAND ARU VÄ VÄNT ???????????????????
 
; ) 10. mai 2014, kl 16.26
Miks peaks üldse olema koos mehega, kes sinu välimusega rahul ei ole? Arvaku mida tahes, alati leidub neid, kes sind hindavad nii nagu oled. Kui kulubki rohkem aega sellise partneriga kohtumiseks tasub see igal juhul ära.
Elul on üllatusi varuks isegi siis kui sa midagi enam ei oota.
 
naene 10. mai 2014, kl 17.22
Pole selles potentsi languses midagi süüdi aastate jooksul tüsenenud naine, mehe enda peas on asi kinni, mehel on ju probleem, mitte naisel. Seega pole see mingi põhjus naise jaoks ennast muuta.
 
vildakas 10. mai 2014, kl 17.22
no siin esinevad kolm igerikku meest ei esinda veel meessugu, minu mõistes nagu lapsmehed kõik, nii kasvult, kehaehituselt kui mõsituselt,need ju siin arengupeetusega ma ütleks.
 
loodus 10. mai 2014, kl 17.27
no loodus sedasi ju sedanud, et igaerikud mehed nii välimuselt kui olemuselt tekitavad tülgastust. loodus nii sättinud, et sellise geneetikaga mehed ei paljuneks. vanadus toob iseloomu puudujäägid rohkem välja, keha juba laguneb, elu pole neile ju kasuks tulnud,ükski naine pole neid rohkem kui korra nooruses laste isaks tahtnud..ja needki tahtmised osutsusid vigadeks, hea et naistel mõistust oli ja nad need mehed, kui kõlbmatud paarissuhteks, ära viskasid.
 
Tom 10. mai 2014, kl 17.32
kehakaal ei ole jah esmane põhjus, miks oma naine enam atraktiivne ei ole. esmane põhjus on loomulikult s itt iseloom, mille väljenduseks on lihtsalt kasvanud kehakaal :D
kapiomondusega ei ole sel miskit pistmist, võta või jäta. see paljalt su enda õigustus oma s itale iseloomule :D
 
naene 10. mai 2014, kl 17.39
Minul pole isiklikku muret aga ma pigem üldistan ja kuulan, vaatan ringi. Ikka suht ajudeta kukk kargab vaid ülisaledaid kanu. Aga ega loodus on ka lollidele oma koha määranud ju.
 
onanismus 10. mai 2014, kl 17.51
aga muidu si...tt sex on nagu väljapakkumisel vä? tomike- mulle vanade keredega mehed ei meeldi.. igerikud ka mitte.niisiis jääb ära, vaatamata su lahkele iseloomule...ei saa sinuga inimeste ette minna, ma häbeneks silmad peast, et paremat polegi saanud.
 
sale kana 10. mai 2014, kl 20.30
mina ei saa aru, miks te kogu aeg meeste kallal võtate?
minul oli nooruses peika - ilus pikk, ilusate hammastega seksikas, lõbus kutt.
nüüd on temast saanud vuntsidega, hambutu viinanina.
mitte ükski jõud ei sunniks mind temaga voodisse minema.
järelikult olen ma frigiidne kapilesbi?:)))
mees nimelt ütles mulle sedasi, kui keeldusin temaga suhet nö värskendamast:))
 
troll 10. mai 2014, kl 20.38
Mis moodi saab erutada seksuaalselt naine, kes pole atraktiivne? Kui ikka paksu, koleda või haisva vanamoori peale ei tõuse, siis see ei tähenda impotentsust vaid on normaalne. Perversne on siis kui sellise peale tõuseb.
 
sale kana 10. mai 2014, kl 21.17
trolliga nõus.
ja ei tasu hakata jahuma "sisemisest ilust":))
 
naene 10. mai 2014, kl 22.39
Ülisale naine ei saa olla naiselik, sest tal loomulikult pole ei rinda ega puusa. Seega mehed, kes erutuvad selliste peale, soovivadki poisi kehaga partnerit, naiseliku iluga pole siin midagi pistmist. Tänapäeva modellid pole ju naised, need on homode silmarõõmud, pikad kõhnad käed ja jalad, no teismeline poiss ju. Seega naise kaaluprobleem ongi homogeeniga meeste probleem, pärisnaised võivad ikka väga rahulikud olla.
 
sale kana 10. mai 2014, kl 23.06
naene
mis tees see on, et saledusega ei kaasne rinda?
kas sinu meelest polnudki marylin monroe sale siis või?
kas nimetad monroed äkki paksuks?
sa ära aja segamini saledust kõhnuse ja lahjusega.
 
tõsi on 10. mai 2014, kl 23.23
tänapäeva riidepuudekõrval oligi marlyn Monroe paks.
lisaks oli talle tehtud lõualuu operastioon, mine tea mis ja kuskohast veel..
 
naene 10. mai 2014, kl 23.23
Jutt oli ikka tänapäeva ülisaledatest naistest ja Monroe oli oma kehakaaluga pidevalt sõjajalal, kahjuks ümbruse survel, sest loomulikult ongi naiselik naine lopsakas, mitte kõhna modellikõrend.
 
õde 10. mai 2014, kl 23.33
Muide Monroe kandis suurusnumbrit 44-46, aga tal kaal kõikus vastavalt enesetundele. Mingil eluetapil +30 kg, mille ta siis taas dieediga kaotas.
 
ülekaaluline naine 11. mai 2014, kl 11.44
Õelge palun, mis asja on teil minu seksuaalelu ja partneritega? Miks te arvate, et ma üldse pean tahtma teile meeldida?
Teisi inimesi alandavaid ja naeruvääristavaid mehi ei ole ma elus kunagi hinnanud, isegi kui ma normkaalu uuesti tagasi jõuan ei hakka ma iialgi kaaslasena psühhoterroriste hindama, te olete inimestena mulle täielikult vastuvõetamatud.
Kui mehel on potentsiprobleem siis ei anna see talle õigust naist vaimselt terroriseerida, vaimne vägivaldsus, sh naise paksuks nimetamine, on tegelikult peamine põhjus, miks potentsiprobleemiga mehed maha jäetakse. Kui sul ei seisa mine arsti juurde, sest naiste kehade kallal õiendamine ei aita sind absoluutselt mitte kuidagi, tekitad naistes ainult vastikust.
 
sale kana 11. mai 2014, kl 15.41
ülekaaluline naine
loomulikult on nii.
aga kellega me siin üldse vaidleme? kas siin teemas on mõni mees ka või arutleme niisama isekeskis?:)
 
Tom 11. mai 2014, kl 19.16
ülekaaluline naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Õelge palun, mis asja on teil minu seksuaalelu ja
> partneritega? Miks te arvate, et ma üldse pean tah
> tma teile meeldida?

õige! ei peagi meeldima, sest sita iseloomuga naist nagunii keegi ei taha. ülekaal iseenesest ei tähenda veel seda, et naine ei oleks särav ja seksuaalne, aa sitt iseloom tähendab alati vaid üht - meestel sind vaja pole. enda õigustuseks võid mõelda mida tahad.

näide säravast ja seksikast paksukesest on siin:

https://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI
 
rahuldamata morsad 11. mai 2014, kl 19.33
tegid emadepäeva teema:DD
 
Agnes 11. mai 2014, kl 19.39
Tomi pandud lugu on muidugimõista ülihea, ja videogi, kus 3 saledat kaunitari libistavad ennast helesinisesse vette, neid saatmas meeste pilgud ja seda vaatepilti saadab basseinikaldal puusi õõtsutava mütaka kena lauluhääl :)
 
Arge 11. mai 2014, kl 21.53
Rasvumine ja ülekaalulisus kas laiskus, lihalikkus ja enesekontrolli puudumine?

Olen ise silmitsi, et peab mõned kilod alla saama, kontoritöö tulemus. Peab rohkem matkamise, vaba aja veetmise ning tervisespordiga uuesti tegelema hakkama. Olen kunagi aastaid käinud jõusaalis, jooksmas ja tegelenud tervisspordiga. Kui juba abielus oldud mingi 10 aastat hakkasid lisakilod tulema.

Jumal pani mulle selle teema südamesse, veidi sel teemal ka jagada õpetust ja jutlustada. meie maal on see TABUTEEMA! Sellest ei taheta kantslites rääkida, kuna solvutaks ja minnakse minema. Me peaks armastuses rääkima tõde, mitte kellelegi näpuga näitama aga TÕDE ei saa varjata! Hea oleks kui selle teemat käsitlevad taktitundega need, kes selles valdkonnas on olnud kinni või võidelnud selle probleemiga.

Ma tean ka et see on teema mis jälle nagu TÕE puhul on mõne siit minema peletab, kuna osad tegelevad asjadega, mis neid ei häiri ja kuulavad vaid selliseid õpetusi ja asju, mis neid ei sega ega torgi! Seega TÕEL on alati hind!
 
naene 11. mai 2014, kl 22.18
Kui Caro Emeraldi nimetada paksukeseks, siis see on ehtne näide tüüpkõrendite mees-naiste kultuuri viljelemisest ja tõelise naiselikkuse devalveerimisest. Need täiesti iseloomutud kolm kõhna hobu-mees-naist ongi tänapäeva iluideaali kurvad näited. Kus see ürgnaine seal enam on?
 
Paksu mehe õigus on paks naine 11. mai 2014, kl 22.29
Mulle tundub, et meestele pole veel kohale jõudnud, et tänapäeva ühiskonnas ei piisa enam ammu sellest, et olla lihtsalt meessoost. Ei piisa, kui sul on püksid jalas ja till küljes. Naised ei vaja enam mehi selleks, et oleks süüa ja peavari. Ka vanatüdruku staatus ei ole enam nii suur häbi nagu vanasti, mis peaks iga paksu ja ennast täis mehe peas häirekella tööle panema: pigem on moodsa aja naine üldse ilma meheta, aga iga peletisega voodisse ikka ei roni küll. Mehed, kes ei viitsi end käsile võtta (või arvavad, et kümme kilo kaalust alla võttes ja juukseid kammides muutuvad nad automaatselt geiks), peaksid saavutama kontakti reaalsusega ja otsima seksi sealt, kust neil on moraalne õigus seda küsida — ülekaalulistelt naistelt. See oleks õiglane ka paksemate naiste suhtes, sest selge, et Ott Leplandi sarnased hoolitsetud metromehed nendega voodisse ei lähe, aga ka tüse naine väärib armastust ja soojust.
 
ants 11. mai 2014, kl 22.32
mina ei lepi sellega! kui kord võtsin omale ilusa saleda naise, siis ta peab jäämagi ilusaks ja saledaks! sest, kui ta läheb paksuks ja koledaks, siis ei eruta ta mind enam ja ma pean teisi naisi hakkama vaatama!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!