Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Suhte lõpetamine kuna naine nõuab liiga palju seksi?
 
mees 13. mai 2014, kl 11.31
Tundub veider teema mehe poolt, aga mul läheb kohe tuju nulli, kui hakkab järjekordne vihjete tegemine seksi teemal. No ei jõua, ei taha, ei viitsi. Küsimus pole ka selles, et naine ei meeldiks, aga lihtsalt ei soovi nii palju seksida. Õnneks me koos ei ela kuna ta on abielunaine, aga siiski igakord kui ka telefonis räägime hakkab pihta, et võiks enamat teha kui niisama koos olla. Ausalt õeldes on lausa masendus peal. Suhet lõpetada ka ei suuda kuna tundub, et vastaspool ei suudaks seda kergelt võtta. Ei saa aru miks naised seksi nii kõrgelt hindavad
 
teine mees 13. mai 2014, kl 11.44
mul sama jama, muudkui tahavad ja tahavad. mul on neid kolm.
raskeks läheb. kaks juba hommikupoole helistasid...
 
valed valikud 13. mai 2014, kl 11.46
Sinu jaoks oleks hea valik emaga koos elamine. Söök laual, sokid puhtad ja seksima ei pea.
 
oskar 13. mai 2014, kl 11.46
i love turtles
 
to valed valikud 13. mai 2014, kl 11.48
Naiste relv ongi see, et kui aru millestki ei saa siis teise alandamine ikka aitab
 
valed valikud 13. mai 2014, kl 12.04
Poleks mitte oodanudki. 10 punkti ka asi tänasesse vihmasesse päeva. Aga kuidas muidu endale tundub? Kas selline naist kiruv teema ei ole mitte tema alandamine? Paistab, et sul on palkidega silmas üksjagu tegemist. Ma põhimõtteliselt ei austa ühtegi meest, kes seljataga naist kommenteerib või kirub. On asju, mille puhul vaadatakse meeste osas läbi sõrmede ja on asju, mille puhul naiste osas. Kiruv mees on midagi eriti madalat ja labast. Võid vaielda kui ei meeldi, ega see minu arvamust selles osas kuidagi ei muuda.
 
naine 13. mai 2014, kl 12.18
äkki sa meeldid sellele naisele ja naisel on juhtumisi lihtsalt libiido sinu omast erinev.ei pea selleks ju kohe migi seksi "nõudmine" olema. kui koos olete on intiimsus loomulik osa.
räägi naisele ära, et ta sind lihtsalt ei ahvatle naisena ja lase tal minna.
 
;) 13. mai 2014, kl 12.23
Kui palju see palju on? Mitu korda päevas või? Siis on küll maniakk.
 
to valed valikud 13. mai 2014, kl 12.54
Kui sinu teksti lugeda siis sa kirud juba esimest postist saati mehi.
Teema algataja seda ei teinud kuna on probleem ja ta otsib sellele lahendust. midagi isiklikku ju avaldatud polnud. Aga sina ei saanud ilma nähvamata ja tõid kohe lagedale mustad sokid ja ema. Muideks, üksi elavate meeste kodud on sageli puhtamad kui kooselus elavate meeste kodud
 
valed valikud 13. mai 2014, kl 13.36
Nojust, sest kooselus elavad mehed on harjunud, et naine nende järelt koristab, kokkab majandab. Loomulikult saabki üksi elav mees vaidbiseendaga arvestada ja pole ju raske enda järelt asju ära panna. Kooselus elav naine koristab aga laste ja mehe järelt, mis teebki olukorra keerukamaks, sest mitme järelt koriatamine on pallju enam aega ja varvanõudev tegevus. Samas ei saagi iidata, et vanapoiss sellistest asjadest aru saaks, sest temal puudub pereelu kogemus.
 
to valed valikud 13. mai 2014, kl 13.59
Vanade naiste komme rääkida mingitest mustadest sokkidest. Tänapäeval on uued sokid mehe jalas igapäevane nähe ja kui oled märganud on sokimajandus niivõrd arenenud, et pakis, mida mees ostab on korraga 20 ja isegi 50 paari sokke, mida enam polegi vaja pesta vaid päevase määrdumise korral nad vistakse lihtsalt ära. Mis aga emasse puutub, siis ka mehele on emaga läbisaamine ja austav suhtumine eluaegne, kui ema on hästi oma last kasvatanud ja selle austusega tuleb harjuda, et lapsed peavad oma vananenud vanematest ka lugu ja suhtlevad nendega eluaeg.See, kui sinul on olnud joodikust isa ja ema ning sina ei kujuta häid vanemate ja laste suhteid ettegi, on sinu probleem. Sinu haige probleem ja ära enam roni kuhugi meeste mustade sokkide pesemisest rääkima või halvustama mehe ema, kellega on mehel eluaegne hea läbisaamine.
 
kivike 13. mai 2014, kl 14.25
Provvad, provvad, ülearu rohkest seksist oli teema, mitte koristamisest. Esteks on tõeste huvitav, kui palju on plaju ja mis vormis naispool ennast väljendab, et asi tundub "nõudmisena". Mehel võivad ju olla libiidot pärssivad asjaolud - stressirohke töö näiteks või mingite ebaõnnestumiste jada või lihtsalt kõht ülearu tühi või täis, tal võib olla joove. Asi, mida arutada oleks siiski, kas suhet alal hoida või mitte. Kui hoida, siis muid alternatiive ju suurt pole, kui leida lahendusi - lubada naisele armukest, käia ära sekspoes ja rahuldada naist mehe jaoks vähem kurnaval viisil, kui aktiivne ja metsik vahekord. Võib ju ka eluviisid tervislikumaks muuta, veits sporti teha - terves kehas terve vaim on täitsa tõene ütlemine. Terve ja tugev mees reeglina nagu ei ütle seksist ära, kui just 24/7 lõikes iga päev mitmneid kordi sooritust ei nõuta. Treenitud füüsis peab kauem vastu ka. :) Aga, no lödipüksist võib ka aru saada ... :) Lõppeks, väike sinine tablett on ka olemas, kui viitsi "kõvaks ajada". Ja kolmandaks - mida sa üldse suudad, mees? :)
 
to kivike 13. mai 2014, kl 14.44
meeste elus on ka muud tähtsat kui naisi karata:)
 
õde 13. mai 2014, kl 15.25
Ütlen seda üliharva, aga - see teema peab küll liba olema.
 
mees50 13. mai 2014, kl 16.24
Mul oli kogemus ühe vanema naisega, kes oli parajalt pikalt olnud kuival. Pealegi oli tal olnud mees, kes teda orgasmi üldse ei viinud. Ja juhtus see, et talle hakkss seksimine hullupööra meeldima. Ma lihtsalt polnud võimeline teda mitu korda päevas orgasmini viima. Kui lahku läksime, siis tunnistas ta, et oleks pidanud enda tahtmisi rohkem tagasi hoidma. Nüüd landib ta portaalidest endast tublisti nooremaid mehi.
 
pets 13. mai 2014, kl 16.51
See on nii, et naised tahavad rikkaid mehi, aga rikkad mehed seksivad vähe. Ma ei tea kusagilt lugesin just äsja mingit sellist uuringut:)
 
jah 13. mai 2014, kl 18.30
ega see rikkus taevast alla saja, küllap rikkaks saamine on ka omamoodi rahuldust pakkuv. sinna see aur ja võhm läheb :)
 
ei saa aru 13. mai 2014, kl 20.29
kas inimestel ei ole suud peas ,et asi omavahel selgeks rääkida,kokku leppida jne!
Kui piisavalt arusaadavaks teha äkki jõuab kohale ka!
 
mees50 13. mai 2014, kl 20.35
Kuidas saab rääkimise teel seksi sobivaks? Rääkimise tulemuse saab nine orgasmi?
 
tule, ansip, appi 13. mai 2014, kl 20.50
no mida sa selle naise sebisid, kui sa teda kuidagi ei taha.
eks see ole nüüd sinu elukool, kuidas tast viisakalt lahti saada. ja vaata, et siis ise sellest ilusti õpid ja naisi enam lihtsalt niisama ei näpi kui nendega miskit peale ei taha hakata.
 
kivike 14. mai 2014, kl 08.01
Kardetavasti loobub pigem naine, sest mida pointi on abielust kõrvalekäimiseks lödipüksi vaja, kes isegi telefoniseksi hästi pakkuda "ei viitsi" - tal on üks selline arvatavasti kodus juba ees olemas.
 
lihcalt 14. mai 2014, kl 13.12
kingi naisele vibraator.
 
mhmh 14. mai 2014, kl 14.37
Pole veel kohanud kallistavat, suudlevat ja ilusaid sõnu rääkivat vibraatorit.
 
kivike 14. mai 2014, kl 15.07
Nohjah, vibraator ei tee "vihjeid seksi teemal", mida teemaautor niiväga näib mittesallivat, et tal on "ausalt öeldes lausa masendus peal", vaid ajab lihtsalt asja korda. :) Naispool teemautori jutu järgi olivat abielus ja seega vist päris igapäev topicstarterit tüüdata ei saagi. Seega mingist seksuaalsest gigandist, keda on ilgelt "ruunatud", mistõttu ta on üleväsinud ka nagu rääkida ei saa või ... Seks olevat ka üle hinnatud, vai, vai ... :) Mis puudutab ilusasti rääkivaid, suudlevaid ja kallistavaid vibraatoreid - neid ju terve ilm täis, patareidega tooted lihtsalt emotsionaalselt mugavamad.
 
Nojanoh 14. mai 2014, kl 19.51
Mille üle sa mees kurdad, aru ma ei saa...kümnest naisest on kaks sellist kes korralikult seksi tahavad ja sellest ka midagi saada oskavad ja neist kahest on ainult 1, kes seejuures ka kompleksivaba on.. ja sajast naisest on umbes kümme sellist keda ka ise tahaks. Sa mees oled ju õnneseen kui sellise naise oled leidnud :). Mulle just kiideti ühes portaalis, et miks naised kõik seksiga kinni peavad maksma ja et mehed mõtlevad ainult alumise peaga ja et otsigu ma siis endale selline litsist seksiori, sest korralikud naised hindavad muid asju.. :)
 
mees 14. mai 2014, kl 20.54
Tutvuks mitteseksiva naisega.
 
Nojanoh 14. mai 2014, kl 21.20
Tutvuks seksi nautiva naisega :)
 
autorile 15. mai 2014, kl 00.22
Miks sellise suhte lõpetamine teistsugune on kui ükskõik missuguse suhte lõpetamine? Kui partner ei sobi siis ei sobi, pealegi ei ole autoril hirmu, et naine üksi jääks ja päris segi keeraks kui tal mees nagunii olemas. Kes ütles, et armuke olla on kerge, kui sinult nõutakse kõike seda, millega oma mees tegeleda ei viitsi? Kiimas naine kahe mehega, kes kumbki teda päriselt ei taha, see on tõeliselt närune olukord!
Tegelikult teed sa naisele teene, kui sellisest ebaausast suhtest lahkud ja lased tal tema abielu probleemid lõpuni lahendada, sa ei taha teda ju nagunii endale.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!