Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
nii kurb
 
maru 01. juuni 2014, kl 16.27
Minuga juhtus umbes aasta tagasi selline asi, et sain tuttavaks väga toreda mehega. Tuli aga välja, et ta on suhtes ja elab koos oma naisega. Aga mulle ta juba nii meeldis ja ma ei suutnud "asja" lõpetada. Nüüd saame tavaliselt korra nädalas kokku aga suhtleme igapäev. Kirg on meeletu ja meil on koos väga hea olla. Millest ma aga aru ei saa on see, et miks ta oma naist maha ei jäta ja niimoodi kahe vahel jookseb.?? Kas see kunagi lõppeb ka? Kurvaks teeb, et ma ei saa talle iga kell helistada. Aga loobuda ma ka ei taha. Mida ma tegema peaks, et ta otsustaks ja minu kasuks?
 
nii ja naa 01. juuni 2014, kl 16.43
Kuidas sa nii naiivne ikka oled?! Sa ei ole tema jaoks muud kui ajutine mängukann ja kui ta kord jätabki oma kaasa maha, siis sinust ei saa tema haoks ikkagi enamat kui mängukann. Üsna algul saab selgeks, kes on potensiaalne uus elukaaslane ja kes kõigest ajutiselt mängimiseks. Abikaasa seljataha on hea sinu nõudmiste ja ootuste eest peitu pugeda. Kui tal oleks sinu vastu tõsine huvi, oleks juba algul sinu kasuks otsustanud. Tean, sest endal hiljuti sama kogemus. Ma ei tahtnud muud kui vahelduseks mängida kuniks leidsin õigema inimese, kes sobib ka kaaslaseks. Nüüd lõpetan vana suhte, sest sisetunne on õige.
 
dghghjl 01. juuni 2014, kl 16.58
on neil lapsed ka?
 
maru 01. juuni 2014, kl 17.02
Kuidagi ei taha uskuda, et lihtsalt mängukann olen. Lapsi neil pole, abielus nad ka ei ole ja ühist kodulaenu ka mitte.
 
kas nii 01. juuni 2014, kl 17.07
Tahan ja pean saama seda meest, sest seks temaga on jumalik
 
vana naine 01. juuni 2014, kl 17.09
Kuni elab ta oma naisega, siis pole ta vaba mees. Aga mittevabad mehed toovad lõppkokkuvõttes ainult pisaraid
 
milles asi 01. juuni 2014, kl 17.35
Teatud vanusest alates ei viitsi mehed lihtsalt enam seda rada käia (kui neid selleks just mingil moel ei sunnita). Kui kõik toimib, nagu nende heaoluks vajalik, siis pole ju mõtet hakata mingeid muutusi tegema, on ju nii? Elukaaslane hoolitseb puhta pesu ja sooja toidu eest, tõenäoliselt ka teatud koguse seksi eest, sina ülejäänu eest. Püha taevas, mees peaks peast pool seitse olema, kui hakkaks sellist mugavat elukorraldust vabatahtlikult muutma.
 
roosamanna 01. juuni 2014, kl 17.41
soovitan hoolt kanda selle eest, et tema naine või siis elukaaslane esimesel võimalusel teada saaks, et ta mehel on teine :)
 
milles asi 01. juuni 2014, kl 17.46
Vean kihla, et sel juhul leiab mees endale kellegi kolmanda.
 
vn 01. juuni 2014, kl 17.46
Mugavus on selle asja nimi, mitte kuulumine ... Ilmelt talle lihtsalt meeldib nii elada – kodus naudib koduelu mugavusi (ja see jutt suhte hapuksminemisest on tõlgitav lihtsalt abielurutiiniks), sinuga kõike seda „värskust“, mida abielurutiin enam ei paku ...
Ja mida ta sellega saavutaks, kui ta oma naisele kõik ausalt ära räägiks? Olenevalt naisest – alates kiirest lõpust (mida ta ilmselt ei taha) kuni vaikse leppimiseni (mis nende pereelu kvaliteeti kindlasti ei paranda, pigem piinarikkaks vindumiseks muudab). Seega ...
 
teemaautorile 01. juuni 2014, kl 17.54
Ehk lased endale ´veel lapse teha? Siis tere tulemast üksikemade sekka!
 
yyy 01. juuni 2014, kl 18.00
Mehed tahavadki vahel "vaheldust", isegi kui nad kodus armastavad abikaasad ja isad. Tee sellele asjale lõpp, enne kui tema seda teeb, sest teeb niikuinii, muidu oleks ta oma naise maha juba jätnud. Normaalne mees, et jookse kahe naise vahet. Ja normaalne naine ei sebi mehega, kellel on juba keegi olemas. Vaata peeglisse ja mõtle selle üle, kas see ARMASTUS ikka tasub end ära kõike seda, mida selle mehe naine peab enda teadmata taluma. Miks sa võtad teise naise meest endale? Sa ise soosid selle mehe kõrvale tõmbamist. Kas sa tahad, et sinule ka mees nii teeks, et salaja teise juures käib? Sa oled lihtsalt häbematu! Lõpuks saab keegi ikka väga valusalt haiget ja see oled SINA. Ja kui saab selle mehe naine ka teada, siis saab ka tema haiget. Ja kes ütleb, et sellel mehel pole veel mõnda "uut ja huvitavat"...
 
nii kürb 01. juuni 2014, kl 18.02
on see lugu.kürb mis allub su diktaadile,seda ei saa käest lasta.
 
mari 01. juuni 2014, kl 18.10
mina olin 20 aastat samasuguses rollis.keegi ei jätnud kedagi maha.nüüd on nainegi tal ammugi surnud.mind on maha jäetud juba 3 aastat tagasi ja naudib vaba mees vabal maal elu.
 
eyr 01. juuni 2014, kl 18.48
mees ju petis. petab oma naist sinuga ja kui saadki omale ole kindel et petab ka sind kellegi teisega.
 
aga 01. juuni 2014, kl 18.50
seks selle mehega on nii mõnus
 
Eestis elavat... 01. juuni 2014, kl 20.23
..õnnetuimad inimesed.
Nagu lugeda-päris tõsi.Aina petetud ja mängukanniks peetud naised.Keegi mees siin eespool kirjutab tõsimeeli,et mängis kuni ikka õigema leidis.
Minu meelest tõbraste meeste mentaliteet.Mees olemine tähendab-võtta vastutus.Kui oled kellegi enda omaks teinud,siis ka vastutad.Kui oled teise inimese elu muutnud,siis vastutad.
Eesti mees ei suuda vastutada oma tegude eest.Aina uusi ja õigemaid otsides.Eelmisi sobimatuteks pidades.
Ja aina samasuguseid poegi sigitades,rasedaid kaaslasi maha jättes.
Ma pole feminist.Olen poja ema ja ARMASTUSE usku...
 
maru 01. juuni 2014, kl 20.37
Ma tean ise ka et käitun valesti ja tean ka seda et suure tõenäosusega lõppeb see pisaratega. Asi on täiesti kontrolli alt väljunud ja sealt minema kõndida on juba väga raske.
 
õde 01. juuni 2014, kl 21.23
Mis sa ikka niiväga valesti käitud. Sina ju ei peta kedagi, erinevalt sellest su kaabakast litsmehest.

Raske on muidugi, aga mis parata. Ega kergemaks ei lähegi. Otsusta, mis on sinu jaoks õige ja käitu sellel vastavalt. Kui mees su ise ühel hetkel maha jätab, siis pääsed otsustamisest. Kui ise mehe maha jätad, siis pääsed alandusest. Lihtne see kõik pole, kaugeltki mitte.
 
tean 01. juuni 2014, kl 23.56
Olen olnud suhtekolmnurga kõigis nurkades. Erinevail eluetappidel. Nii armuke, petja, kui petetu.
Sinu lohutuseks võin öelda, et armmukese roll neist on kõige kergem. Vahel kibe küll, kuid siiski kergem kui teistel. Sa oled vaba ja ei pea kellelegi valetama, tead kui oluline see on.
Samas ega kolmnurga pinge enne järgi ei anna, kui keegi mängust välja ei astu. Samas osa suhtekolmnurki lagunevad nii, et kõik osapooled jäävad üksikuks. Naine on pettunud, et mees teda pettis, armuke on pettunud, et mees tema kasuks ei otsustanud ja mees on pettunud, et naised nii palju nõuavad. :) C'est la vie
 
mida? 02. juuni 2014, kl 07.06
Mees on juba aasta oma elukaaslast petnud ja sa tahad sellist meest endale? Sa ei mõtle,et sa ise oled järgmine petetud elukaaslane? Kui juba terve aasta jagu sind ära on kasutatud, siis ilmselt ju ei ole plaanis midagi tõsisemat. Oled ikka lammas.
 
Kuss 02. juuni 2014, kl 22.57
Ühes asjast ei saa ma aru.
Kallis autor,kui su mehel oleks armuke ja temaga kohtub(teades seda) ja seksib, siis see sulle ju ei meeldiks?
Aga hetkel oled armuke ja tead,et mees kohtub,lausa elab teise naisega, ja sekisib, siis on ok ?
 
Kuss 02. juuni 2014, kl 23.02
Lõhna koledasti enda alanduse järgi,et jumala eest mind valiks. Võin väänelda ja veidi alla suruda AGA VALI MIND! Ja siis kui valituks saad,siis ei taha enam väänelda? Miks:) ?
 
mees UK's 03. juuni 2014, kl 09.43
No selge, mees kodus seksi ei saa, hea et appi tulid.

Kui ta sinu valiks ja eelmise maha j4taks, siis ei annaks sina ka enam. Jagas matsu v4lja et pysisuhe on seksi aeglane surm.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!