Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Lapsed ja naised ja mehed
 
mõhk 18. juuni 2014, kl 12.28
Miks te naised kujutate ette, et mees peaks kiinduma teie eelmise elu ihuvilja? Mina ei hakka kunagi suhtlema sellel eesmärgil, et saaksin võõraid lapsi kasvatada ja alguses on need lapsed oleksid ju puruvõõrad minu jaoks. Mina tahan naisega koos olla, vallatusi teha ja vaba aega veeta, mitte tema lapsi hoida ja nende rumalusi taluda. Suhtleks enne ikka mõned aastad naise enesega ja siis alles lapsed. Naiivne lootus, et uue suhtega leitakse kohe ka uus isa lapsele. Üleüldse pole olemasolevaid lapsi vaja enne suhtesse vedada kui ei plaanita kooselu ja kooselu ikka mõne kohtumise järel normaalsed inimesed plaanima ei hakka. Leidke oma lastele hoidjad ja jätke meid, lasteta mehi sellest jamast eemale, täitsa tõsiselt kohe.
 
maali75 18. juuni 2014, kl 12.38
Sina ei taha midagi siin.Mina ja mu laps ütlevad mida sa tahad.Kui ei taha siis tômba uttu.Sa oled eelkôige rahakott(muidugi alati on see tühi)ja siis vaatame saad n.i.k.k.u ka kunagi.
 
Mann 18. juuni 2014, kl 12.42
1. Vaata lasteta naisi.
2. Kui sul pole midagi anda punkt 1 elluviimiseks siis ära vingu nii palju, sest kui naisel on lapsed siis on sul valida ainult kahe asja vahel. Kas kogu kupatus või astu minema!
3. Ajumaht võiks muidugi võimaldada mõista, et lapsega naise elu ei ole enam pidu ja pillerkaar, sest kohustus olla lapsevanem on 24/7.
 
piripiiga 18. juuni 2014, kl 12.57
miks sa kujutad ette, et ma soovin enda ellu meest, kes ei aktsepteeri minu lapsi?

milleks selline hädakisa. sa vali see, mis sulle sobib ja ole rahul.
 
ingrid 18. juuni 2014, kl 13.05
Aga sa suhtle siis nende ilma lasteta naistega, peaks ju neidki olema. Variant on see, et sellised kipuvad olema kaunis valivad ja naised ise on liiga haritud ja heal elujärjel, et nad peaks ennast materiaalsetel põhjustel ühele mehele madratsiks olema.
See on meelepete kõigest. Ükski naine ei kujuta omale midagi ette. Mees kujutab ette. Mees on loomult nii edev, et ta peab ennast laadima taoliste mõtetega. Kui vastupandamatu ja erakordne isaeksemplar ta juhtumisi on. Iseenesest on see suurim kiitus, millest võib mõelda. Ega igatühte ju oma lapse lähedale ei laseks või mis?
Kui mees nii vägev on, küllap leiab selle lapseta tussukesegi omale mängimiseks.
 
nussike 18. juuni 2014, kl 13.23
üksikemasid võib ju põrutada aga kui jutt hakkab kooselust käima tuleb udu panna. Teise mehe põnne küll kasvatada ei kavatseks.
 
killu 18. juuni 2014, kl 13.23
mu meelest paraku on nii, et kui juhtub, et valitakse kogemata lapsega kaasa, siis kuigi lapsega kaasa ei ole vastuvõetav, lahku ei minda, hakkab ajukepp teemal: äkki saadad lapse ema juurde. ja nii aastaid. kusjuures ega naine ka kinga ei anna mehele, saadabki lapse ema juurde või siis niisama taluvad koos lapsega leitud uue issu pröökamist.
 
mõhk 18. juuni 2014, kl 13.25
Mina ikka leian enesele pagasita naise, alla selle ei mängi väljagi. Lihtsalt juhtusin lugema siin teemasid ja naised ei saa vist aru, et nende laps pole automaatselt mingi positiivne lisa suhtele, vaid ikka pigem segav ja takistav suhte arenemise juures. Paraku see nii on, pole midagi teha. Seda kogevad üksikud lastega naised pidevalt ega ilmaasjata tehta teemasid. Jubedamatel juhtudel lasevad suures mehenäljas olevad naised isegi oma tütreid kasuisadel pruukida, peaasi, et mees majas oleks.
 
piripiiga 18. juuni 2014, kl 13.36
inimesi on igasuguseid. pole vaja üldistada. mina näiteks pole hetkekski mõelnud, et minu lapsed võiksid saada mu suhtele uue mehega takistuseks. nii nagu ma ei pea takistuseks uue mehe olemasolevaid lapsi. sellised ebakõlad ilmnevad juba "käimise faasis". pole mingit vajadust hakata oma lapsi traumeerima neid tõrjuva meesisendiga.

kas sa tegidki siis selle teema naiste manitsemiseks? et vaadake te pagasiga naised, teie ei kõlba enam muuks, kui põrutamiseks. ma aktespteerin sinu arvamus, aga see ei pretendeeri absoluutsele tõele.
 
nussike 18. juuni 2014, kl 13.47
Jah piripiiga aga mehe lapsed eelmisest kooselust elavad reeglina nende emade juures mitte ei tilbenda sinu silma all pidevalt. Ma ei kujuta ette et täiesti normaalne ilma lasteta naine oleks nõus tormama suhhtesse mingi üksikisaga kelle üks või rohkem lapsi kui ta võiks rajada omaenda pere. Üksikemad pole ise olnud teiselpool nööri mehe saabastes. Aga noh kellele ema kellele tütar, keegi ei käsi ju neid lapsega naisi kosida endale sest kalu meres küll. Lapsega üksivanemad peavad olema lihtsalt natukene leplikumad uue paretneri valikul sest lapsed on pigem miinus kui pluss.
 
piripiiga 18. juuni 2014, kl 14.02
mitte midagi ei pea üksikvanemad olema, mida nad ei taha olla. ma olen ennem üldse ilma meheta, kui laseksin end nu**ida mingil nu**ikesel, kelle ainus pluss paistab olevat lastetus? muudab see sind minu silmis atraktiivsemaks? sa ei pea valima endale lastega naist, aga sa ei saa ka lastega naiste kohta öelda, et need peavad leplikud olema.

mees, kes kohtub oma enda lihaste lastega sünnipäevade, jõulude ja koolilõpupidude puhul, ei kuuluks niikuinii minu jaoks võimalike kooselupartnerite hulka. normaalne isa veedab oma lastega palju rohkem aega ja otse loomulikult teeb ta seda ka meie ühises kodus. täiesti normaalne oleks ka see, kui mehe laps või lapsed otsustavad mingil hetkel, et soovivad hoopis koos isaga elada.
 
lilleline kleit 18. juuni 2014, kl 14.06
see, kuidas valik tehakse, võib ka juhus olla. näiteks ise elasin ka paar aastat lapsega mehega. enne kui ise ära proovitud, ei tulnud selle pealegi, et laps on takistus ikka küll, no ei osanud nii mõelda. aga reaalses elus eks laps ei soovi võistlejat omale ja hakkab tujutsema, lollusi tegema, solvama uut kaaslast. ma suutsin küll lapse paika panna, et siis peale aastat ta enam suud pruukida ei julgenud mu suhtes, aga selle aja peale muutus mees ja elu temaga vastikuks. lapse ema on muide väga range ja tema keelas otsekohe lapsel labasused ära, seega ei ole mõtet sõimata mind, et tibukest peksin vms, ema oli vägagi nõus, et laps vajab distsipliini. isa oli nõrgem lüli :)
 
irooniapõõsas 18. juuni 2014, kl 14.36
No ma saan siia tuua ühe vist täitsa positiivse näite ühest ühe lapsega üksikemast, kes on kooselus kahe lapsega üksikisaga:) Ja kõrvaltvaadates tundub, et kõik toimib, lapsed saavad omavahel hästi läbi, kraaklevad ja lepivad omavahel nagu olekski sünnipärased õed:)
Siin on muidugi see nüanss, et üksikema lapsel on oma isa olemas, kellega tihe ja hea suhe. Üksikisa lastel on ka ema olemas.
Nii et kõik on ikkagi inimestes kinni, nende iseloomus, paindlikusses ja kompromisside tegemise oskuses. Seda nii üksikemade puhul, kui ka neid kosivate meeste puhul.
 
ehee to mõhk 18. juuni 2014, kl 14.43
Rumal teemaalgatus, ükski üksikema ei saa sind vägisi suhtesse sundida. Vali lasteta naisi, ja tee nendega siis, mida tahad.
 
üksikemalt mõhkisugustele 19. juuni 2014, kl 00.18
Mina jälle ei saa aru, miks mehed arvavad, et neid nii hirmsasti tahetakse? Mõni käib mitu aastat pinda ja EI SAAGI aru, et teda ei taheta. Arvab vist, et kuna üksikema, siis peab leppima kõigega. Ega ikka ei ole nii küll. Tee puust ja punaseks, ikka ei saa aru. OTSE ütled, et ma ei taha sind, siis solvutakse, aga paari nädala pärast hakkab jälle peale... Siis üritatakse veel laste kaudu sebida, täiesti haige. Issanda loomaaed on kirju...
 
lapsmehed 19. juuni 2014, kl 01.05
ega siis mõhk mees pole ju? see ju lapsmees kogu oma täiuslikkuses jobuastmes.. milleks sellised üldse arvavad, et neid nagu tahtma peaks? sind ju küll ja veel minema visatud, aga ikka aru ei saa....issand seda lapsmeeste juhmust ja arengupeetust.
 
elis 19. juuni 2014, kl 01.50
Ma mõtlen, et kui inimesel on lapsed, siis normaalse vanemana ta ei lükka neid pidevalt kellegi kolmanda kaela, et ise ringi sebida. Ehk siis teemaalgataja pm soovitab, et üksikema oleks kehv ema, et siis on nagu parem. Minu arust on see absurd. Ma saan täiesti aru, et osad siin ei taha kaaslaseks lastega inimest. Mis sellest, ei taha, siis ei taha. Aga hakata emaks või isaks olemist alavääristama, nõu andma, et võiksite kehvemad vanemad olla, peaksite uuesti pm lastetuks hakkama, et siis oleks nagu teistel parem teid sebida vms - see on veider.

Selge see, et lastega koos pole elu samasugune nagu vallalise ja lastetuna, aga mis siis. Minu arust on loogiline, et kui hakkad kellegagi lähemalt suhtlema, siis tahaks ikka kogu komplekti tundma õppida, tahaks teada, milline ta päriselt on, milline on igapäevaselt jne, mitte ainult tema ühte poolt kaunil rannal päikseloojangul. Laste kasvatamine on tavaliselt suur osa inimese elust ja isiksusest ning kui see suhte alguses kohe kõrvale jätta, siis on see suhe ju ainult ühe väiksema tükikesega, mitte tervikliku inimesega. Milleks selline poolik suhe? Nojah, ma tean küll, milleks poolikud suhted on, aga oletame, et eesmärgiks on midagi enamat, siis pole nagu põhjust lapsevanemalt oodata, et ta ühte väga suurt osa oma elust kiivalt varjaks ja kaaslasest võimalikult kaugele hoiaks. Vähemalt mina küll ei tahaks seda, ei tahaks olla suhtes kellegi "haleda varjuga", tahaks ikka päris inimesega suhtes olla. Selline varajamine ja oma isiksuse nö lõhestamine on suhtele pigem hukatuseks kui eduks. Ja mitte ainult lapsevanemate puhul, vaid ka lastetute puhul pole nagu tervislik teeselda või näidata endast ainult valitud külgi, kui eesmärgiks on püsisuhe.
 
üksikema 19. juuni 2014, kl 11.12
Mina olen see põlatud üksikema, kes peaks oma latti allapoole laskma ja leppima ka selliste "meestega", kes mulle tegelikult väga ei meeldi.
Ei lähe läbi. See, et mul on laps, ei muuda mitte mingit moodi mu eelistusi ja ammugi ei anna see mulle kohustust olla leplikum. Vastupidi - laps seab just uued normid. Ma absoluutselt ei saa aru, miks peaks lapsega naine olema leplikum oma mehevalikutes? Pigem just vastupidi - ta peab veelgi rohkem valima ja veelgi arvestavam olema, et mitte saada veel teise, kolmanda jne lapse üksikvanemaks.
Pealegi on lapsega naisel vaja arvestada ka lapse soovide ja vajadustega. Kui mees, kes mulle isegi meeldiks, on absoluutselt vastukarva mu lapsele siis ei tule ju ka ühisest perest midagi välja.
Meestele aga soovitaks mitte halvustada lapsega naisi vaid olla ka ise natuke rohkem valmis panustama sellele, et nemad ISE ei teeks mõnda "põrutatavat" naist tulevaseks üksikemaks.
Ja kui mees leiab, et üksikemad ei vääri nende tähelepanu, siis palun mitte suheldagi nende üksikemadega. Ei ole veel täheldanud, et üksikvanemad püss käes sunniksid vaeseid lasteta inimesi endiga koosellu astuma.
Üksikemad, kes on valivad oma uutes suhetes, elavadki enamasti üksi. Mina kaasa arvatud. Aga ma vähemalt tean, et elan oma väärtushinnangute järgi, austan end ja oma last ja ei lase end muuta lapse pärast vähemväärtuslikuks. Sama ka üksikisade kohta.

Ja niiöelda väikeseks ääremärkuseks neile meestele, kes arvavad, et üksikemad on kerge saak vaid üheöösuheteks - mis te arvate, kas need üksikemad teid ka päriselt endile koju tahaksid? Ma kaldun arvama, et nemad kasutavad samuti ära võimalust lihtsalt korra kohustustevabaks seksiks ja ei plaanigi teid kodustama hakata.
 
mõhk 19. juuni 2014, kl 15.01
See kooselu ja laste kasvatamine võiks ikka tulla mõneaastase tutvuse järel. Kui aga naisel on juba laps, siis kiputakse segama teda suhtesse liiga vara minu arust. Igast suhtest ei arene ega peagi kooselu arenema ja seepärast oleks ikka mõistlik küll laps või lapsed suhte alguses eemal hoida. Neile ja ka suhtele parim variant. Lapseemmed saage sellest ükskord juba aru, et lapsele isa vaides teete te otsuse kogu eluks. Ja see mõjutab paljude elusid kaua kaua.
 
lilleke 19. juuni 2014, kl 15.15
USA-s ongi nii, et algul tutvutakse, käiakse7seksitakse samal ajal mitmetega ja siis miski hetk koos otsustakse, et nüüd hakkame exclusive paariks, ehk siis käime vaid omavahel :D nu mu meelest Eestis on ju kohe suhe ja truudus nõutav, kui on kaks korda väljas käidud. aga niimoodi, et mees veel mõtleb, kas talle lapse tõttu kooselu jm sobib ja uurib ka muud maad ning naine peaks nagu truu olema.. khmm veider. või sa mõhk oleks nõus, et suhe on vaba kuni kokku kolimise või lausa abiellumiseni ja tõesti mõlemal poolel? ei oleks ju
mansion ghost 19. juuni 2014, kl 19.16
´lilleke´, Sa sexuta rõemuga ja vaata mihuke mees Sind hiljem päriseks endale tahab. Üldiselt tundub, et isegi paadunud hoorajääger eelistab kodu mängimiseks kedagi stabiilsemat.
 
lillekesel ju õigus 19. juuni 2014, kl 20.54
mansion ghost on nii kehva mees, et põeb juba ette, kui "süütut" ei saa. nii käpard ja kehva siis, et teiste meeste konkurentsis juba ette kaotaja?
aga muidu ei jõuagi ju mehi tundma õppida, kui neid järgi ei proovi. kas on nagu muid võimalusi vä?
mansion ghost 19. juuni 2014, kl 21.17
Kõva kpnkurens küll :D)

Tõsine mees teiste jääke ei korja!
 
kivike 19. juuni 2014, kl 21.27
Ütles kukk ja nokkis tatti. :)
mansion ghost 19. juuni 2014, kl 21.36
Huvitav kuidas mõnele hinge läheb :D)

No ei taha ja mis siis? Kümned, sajad võibolla tuhanded tahavad ju. Milleks erutuda?
 
kivike 19. juuni 2014, kl 21.38
No tõsi ta on, ära siis tõesti erutu. :):):)
mansion ghost 19. juuni 2014, kl 21.50
Või hoopiski pole neid tuhandeid, sadu või kümneid mehi, kes tungleksid te ümber, teid vaid endale ihates. Või on nad kõik äraproovitud ja juba tuntud omas kõlbmatuses.
 
kivike 19. juuni 2014, kl 22.00
Sul mingi suurusehullustus või? Võta kaks nulli vähemaks, isegi siis on liiga palju ja vaimselt väga väsitav, saati veel ise kõiki proovida. :) Nagu sommeljee, kes peaks kõike jooma, mis ette antakse - mingilt maalt jäädakse lihtsalt täis. :)
mansion ghost 19. juuni 2014, kl 22.36
Aga oma ettekujutustes olete ju nii ihaldusväärsed, kuidas saab siis öelda, et vaid paar tõlli te vastu reaalset huvi tunnebki. Ja needki tahavad vaid proovida. ´kivike´, mõtle ikka suurelt :)
 
lilleke 20. juuni 2014, kl 09.34
no ma vabsee tiiu talutütreke ja kinni ka juba. aga kui mina ringi vaatan, siis ma küll ei ütleks, et nn süütutele miski konkurents on. ei ole ju. konkurents on bimbodele. ja kui liidame keskmise ja keskmise, siis arvata võib, et sama palju kui bimbosi ära põlatakse, on sama palju üksikuid süütuid teiselt poolt, keda keegi ei vaata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!