Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
tänaval
 
foto 19. august 2014, kl 20.42
Kuidas te suhtute, kui tänaval või kusagil ostukeskuses ringi uidates märkate, et teid üritab keegi pildistada? Ehk siis, kui olete jäänud tänavafotograafi objektiivi ette.
 
irooniapõõsas 19. august 2014, kl 21.38
Kui otseselt sabas ei tilbenda vaid eemalt paar klõpsu teeb, siis suhtun üsna ükskõikselt.
 
noh 19. august 2014, kl 21.45
viisakas oleks luba küsida.
 
foto 19. august 2014, kl 22.02
Seda loomulikult, aga statiivi ja kaameraga on üsna võimatu õigeks ajaks inimeseni jõuda ja lisaks läheks kogu loomulikkuse moment, inimene vabas liikumises, kaduma. Seepärast teema tegingi, et inimeste suhtumist teada saada kuna "lahinguväljal" on mõeldamatu igaleühele individuaalselt läheneda.
 
Tom 19. august 2014, kl 22.14
avalikus kohas pildistmisel vist suuri piiranguid ei ole, aga näiteks postimehe fotograaf küsis küll mult luba, kui ta mu last ühel vabaõhu kontserdil pildistas. ilmselt alaealiste kohta on vähe rangemad reeglid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!