Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Geid, lesbid...
 
Malle 02. oktoober 2014, kl 23.17
Geid, lesbid...mis neil juhtus, et nii juhtus? Rusikas pikas võitlevad oma õiguste eest, aga no tegelikult on nad ikka ok...ka või? Mis te aravate?
 
Kuidas? 03. oktoober 2014, kl 00.15
Juhtus ja juhtus... Aga küsimus on selles et mis vahet sel on ? Mina arvan et igaühel on oma lugu. Ma ei saa kellegi teise poolest välja öelda, aga ma võin natukene endast rääkida. Ma olin umbes 10. aastane kui märgasin et nüüd kõik ei ole nagu teistel. Teised klassivennad olid huvitatud tüdrukutest ja nad olid koos, mängivad et oleks püsisuhtes jne. Mul ei lihtsalt olnud huvi. Lapsepõlv oli möödunud täiesti ilma internetita, ega telekas olnud iga päev mingit gei-programmi. Ja vaatamata sellele ma olen gei. Ma ei olnud ühtki geit näinudki, ei ole võimalik et oleks võinud seda "õppida" nagu teised arvavad.

No minu jaoks see ei ole oluline, ma tean kes ma olen ja mida ma tahan. Ütlen et mul on väga väga kurb ja halb meel, mitte sellepärast kes ma olen vaid sellepärast et teised inimesed mängivad minuga. Linna peal ma kuulen et üks tahab mind solvata, teine ütleb sõbrale et oi vaata see on ju väga gei ja siis veel tuleb juurde näiteks "sa oled haige, ma loodan et saad surma". Eelmine kord oli tund aega tagasi Helsingi Raudteejaama juures, eestlaste meeste poolt minu kohta midagi sellist öeldud.

Mina õpin, vahel käin tööl, ei ole kriminaal. Mul on kõik asjad elus väga normaalsed. Aga inimesed vaatavad ahsoo sa oled gei, sa ei ole normaalne ega midagi muut kui lihtsalt gei.

Minu kõige suurim soov on see et saaks rahulikult oma elu edasi elada. Ükskõik mis teie minust arvate, aga ma ei taha seda kuulda.
 
eee... 03. oktoober 2014, kl 04.29
see kl 00.15 on küll igati ok enamuse delfi debiilikutega võrreldes. minu jaoks on üks esimesi idioodi tunnuseid, kui inimene ei oska peale koma tühikut panna, tema nagu näha oskab. jutt on tal igati normaalne ja loogiline. niikaua kuni ta mulle ei tule kätt püksi ajama ja lapsi ei tülita ei näe ma küll põhjust miks ma peaks teda elu eest materdama, solvama või hukka mõistma.
ole tugev kl 00.15, niikaua kuni sa pedepropagandat ei tee ja rahulikult enda elu elad on kõik ok.
 
00.15le 03. oktoober 2014, kl 14.45
No jah, kuidagi imelik on mõelda, et see nii tõesti on. Aga 00.15 palun hari mind ja seleta ära järgmine väide: Jumal lõi maaima ja loodus tühja kohta ei salli. Naise keha kumerused ja mehe omadused moodustavad ühtse terviku, ühte sulanduv keha ja hingamine, mis on uue elu alus. Kuidas teie puhul see seletatav on..? Loodan, et saad aru mida mõtlen ja palun mitte kalduda filosoofiasse vaid hetkel võtame teemaks mehe ja naise keha, mis moodustab koos terviku, mis homode suhtes on välistatud! Seega loodus on meid loonud ja kõrvalekalle on justkui puue või ma eksin....
 
valeri eelmisele 03. oktoober 2014, kl 19.25
Mida sa kiusad noormeest, Jumal löi ta selliseks, nagu ta on ja sinul ei ole absoluutselt öigus talt mingeid seletusi nöuda. Nimetad siin teda puudeliseks. Ma arvan, et sul on mingi puue, nimelt empaatiavöime puudus. See tähendab, et sul on ajus vähe peegelrakke, mis aitavad inimestel aru saada teiste tunnetest. Kahjuks vaimset terrorit, nagu sa praegu siin harrastad, mööta ei saa- mil määral sa seda noormeest kahjustad oma yleoleva hetero suhtumisega. Ha, sa peaksid seletama, kuidas ikka mehe ja naise keha teineteist täiustavad, kas anatoomilises möttes vöi? Vöi kuidagi teisiti? Ehk seletad lähemalt, mida sa sellega mötled? Tegelikult ei soovikski sinuga edasi vestelda, sest sa oled homofoob ja tähenärija.
 
00:15 04. oktoober 2014, kl 01.36
Ma ei ütleks et see on mingi pedepropaganda. Kas teie saate aru et kuna inimesed käituvad nii halvasti sellepärast et kuskil keegi on gei, nii kaua on vaja seda "propaganda" teha.

Mina usun et kui oleks niimoodi et kõik täiskasvanud inimesed saaks koos olla rahulikult nii kui sooviks, ei ole vaja selle teema äärel nii tihti käia. Põhimõte on just nimelt see.
 
õnnetu gei 04. oktoober 2014, kl 01.52
Mina ei taha et keegi teine oleks samamoodi kiusatud oma seksuaalsuse pärast. Usu mind! Ja ei taha et mul oleks laps, ja ma tean väga hästi et teise mehega nii ei toimu.
 
to valeri 04. oktoober 2014, kl 11.42
kuule Valeri ära erutu, ma lihtsalt küsisisn! Igast tähest midagi väja imeda tundub olevat Sinu anne, mul on muudki teha.
 
Onyx 04. oktoober 2014, kl 12.20
Eeldan, et siin on ikkagi müstika nurgake ja vaimsete asjadega tegelevad inimesed ning lähenen teemale selle nurga alt. Kellele ei meeldi, ärgu lugegu ja vahetagu foorumit omale sobivama vastu.

Inimese vaim teatavasti ei sure ja on igavene ning kehastub palju kordi. Kord mehe kord naisena. Vaim ei ole sooline. Arenenud vaimul on harmoonias nii mees- kui naispool isiksusest. Kui nüüd üks vaim kehastub liiga palju (me valime kehastused omale ise) ühest soost kehas (näiteks naisena), siis areneb tema naispool edasi, aga meespool jääb arenemata. Ja vastupidi. Millalgi taipab vaim (ta on vaimuilmas muide palju arusaavam kui siin), et nii edasi ei saa, et nii jääb areng liiga ühekülgseks ja vaja on arendada endas ka teist poolt. Ta kehastub vastavalt sellele vajadusele. Ehk siis palju naisena kehastunud ja arenenud vaim kehastub mehe kehasse ja palju mehena kehastunud vaim valib arenemiseks naise keha. Tulemus on tihti see, et inimene tunneb end olevat nagu võõras kehas ja kaldub käituma vastupidiselt oma soole. Selline vaim peaks tegelikult teadlikult arendama oma teist poolt (millesse on kehastunud), aga kahjuks me näeme, mis selle asemel toimub ja mida taotletakse...
 
eelmisele 04. oktoober 2014, kl 16.26
kuidas Sa tead seda nii täpselt..?
 
valeri 04. oktoober 2014, kl 20.17
No igatahes parem vastus Onyksilt, kui uurida ja puurida teemaalgatajalt, kas ta on ikka normaalne vöi puudega...jobud
 
muhha 14. oktoober 2014, kl 11.15
üks asi on pederastia või zoofiilia või isegi nekrofiilia aktsepteerimine, sootuks teine asi on aga nende seksuaalhälvete ülistamine. ülistamine näiteks on see tänapäeva nn. trendipedendus, kus iga jumala päev juratakse, et oi kui normaalne ja lahe see on. arvata on, et keskmine homo on (või vähemalt müüb ennast nii) tegelikult hoopis biseksuaal, sest see on IN, läheb kõigile hästi peale jne.
eks see normaalsuse defineerimine on igal inimesel erinev, kust algab normaalsus või kust alates see juba jälgiks muutub
 
ei ole normaalne 17. oktoober 2014, kl 02.18
Homoseksuaalsus ei ole normaalne ja kindlasti ei tohi seda aktsepteerida normaalsusena ja trendikana või rääkida lastele, et see on normaalne ja tervislik. Kui sa oled homo, siis selle asemel, et teise omasoolisega seksuaalvahekorda astuda, jää lihtsalt üksikuks. Praegusel ajal on väga palju üksikuid inimesi ja kui sa valid selle tee, siis oled sa minu silmis austatud. Sa kannatad, sa oled toonud ohvri ja sa oled õige isegi Jumala silmis. Kui sa aga hakkad endale neid õigusi taga ajama, nagu praegu homoaktivistid teevad, siis oled sa minu jaoks jälestusväärne ja vastik. Mõtle sellele, et haiged inimesed peavad leppima oma haigusega, mis võtab neilt võib-olla igaveseks võimaluse olla armastatud või olla suhtes. Ja nad on veel optimistlikud ka, sageli trööstivad ja toetavad terveid.
 
pesumodell 17. oktoober 2014, kl 13.18
homoseksuaalsus on homo jaoks normaalne, aga ei saa eeldada, et terve ühiskond seda tingimusteta aktsepteeriks, vähemalt mitte praegusel ajahetkel.
ka BDSM-i harrastajaid on alati diskrimineeritud. ei saa ametlikult endale võtta orja ja temaga rahulikult pargis jalutada. kindlasti ajaks mõnel harja punaseks, et keegi roomab nahkrihmadesse riietatult, suukorv peas vabatahtlikult ringi ja tunneb kannikal plaksuvast piitsast rõõmu.
nii et on väga pikk tee täiuslikult tolerantse maailmani.
 
gege 18. oktoober 2014, kl 10.18
Kui naruväärsed argumendid. Igahtas tahaks öelda, et paras sellistele luulutajatele. Võeti vastu ja elu läheb edasi. Vigisega end haigeks kui tahate.
 
viimasele 18. oktoober 2014, kl 15.45
Kust ta siis võeti kui rakendussätted ju lükati kõik tagasi, sest koos nendega oleks vaja läinud 51 häält, mitte 40. See seaduse vastuvõtmine oli pettus ka homodele, sest rakendussätetega peab hakkama tegelema uus riigikogu koosseis ja seal on neid nii palju, mõni nõuab ka enamushääli st 51 poolt häält. Vaevalt see läbi läheb, sest kui praegu ei saadud üle 40 hääle, siis on väga suur tõenäosus, et seda ei saa ka need rakendussätted, mis seda nõuavad. Seadus pidi ju alles jõustuma 2016.a., aga see on väga kahtlane, et need rakendussätted siis kõik seal olemas on ja enamushäältega vastu võetud - seega said homod hea tillika. Rõõmupisarad olid anektoot! Elage oma elu, aga ärge nõudke, et pere koosneb mehest ja mehest või kahest mehest ja kahest naisest ja lapsest, nagu seda intsidenti juba oma elus suutis rakendada Reimo Mets. Lastega te manipuleerite, et oma perverssustele õigusi saada. Kas pole alatu oma lastega endile teed rajada?
 
to to viimasele 18. oktoober 2014, kl 16.49
Ma pole homo, mis sa röögid.

Tänapäeva heteroperede hulgas on ka valdavaks, et mõni laps on eelmisest suhtes, mitte abikaasade ühine. Seega selliste laste pere koosneb ka kahest mehest ja kahes naisest. Emme uus mees ja issi uus naine. Ma ei näe mitte mingit erinevust homoperega.
 
Tatarr 18. oktoober 2014, kl 17.03
See, et nad oma kooselu paberil vormistada ei saa, ei tähenda, et nad lapsi muretseda ei saa. Lapsed saadakse nii või teisiti, kui on tahtmist. Igatahes on sel juhul lapse huvides, et teda koos kasvatavad täiskasvanud on kuskil ka ametlikult kirjas.

Paljudes riikides asi juba kehtinud aastaid ja pole mingit katastroofi nagu meil aktivistid maalida tahavad. Küll aga tikuvad eestlased kangesti välismaale elama, et seal olla kõik sõbralikud, lahked ja tolerantsed ning lapsed palju paremini kaitstud. Teeks siis ise ka omal maal vastavad seadused, et inimesed saaks olla õnnelikud ja sõbralikud. Ei, nui neljaks, meie riigis peab olema vastik, õeluskottide paradiis ja tagakiusamine.
 
oh sa õnnetu 18. oktoober 2014, kl 17.11
Mida sa hädaldad. Mine välismaale, meil ei ole vaja sellist Eestit, kus homod on nii tähtsad, tähtsamad kui perekond. Pidage endid pealegi ajudeks ja neid, kes teid normaalseteks ei pea, vihkajateks. Meie ei põe teie pirisemise pärast. Kui tahad siin elada, siis austa ka siinse elanikkonna väärtushinnanguid ja seda, et nende perekonnaideaal koosneb mehest ja naisest. Kui sulle see ei sobi ja meeldib välismaal rohkem - mine ära, ära hakka siin teisi vägistama oma perverssustega!
 
ang to oh sa õnnetu 18. oktoober 2014, kl 18.37
"perekonnaideaal koosneb mehest ja naisest"

Ideaalne küll, aga palju siis Eestis neid ideaalseid perekondi on ka? Üksikemadus paistab lokkavat, ja pole haruldane kahe-kolme (või enama) mehega lapsed samas kodus kasvamas, abielus pole ema ühegagi neist isadest olnud, aga see on normaalne?

Elu ei ole ideaal.

Ma tean isiklikult gei-abielupaari (justjust, mujal maailmas on see juba jupp aega võimalik ja maailm pole kokku kukkunud), kes adopteerisid kaks last, vennakesed, kes oma ideaalses peres nii hullusti koheldud olid, et nende ideaalsed vanemad neile õigused kaotasid. Poisid on hoitud ja armastatud, rõõmsad ja igati normaalsed. Ka sinu mõõdupuu järgi.

Mina muuseas olen hetero ja mehega abielus. Ehk siis elan oma ideaalset elu ja teiste inimeste magamistoad ei lähe mulle korda. Sina mõtle ise välja, miks sa nii õnnetu ja kibestunud oled.
 
angile 18. oktoober 2014, kl 19.05
ang to oh sa õnnetu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> "perekonnaideaal koosneb mehest ja naisest"
>
>
> Ideaalne küll, aga palju siis Eestis neid ideaals
> eid perekondi on ka? Üksikemadus paistab lokkavat,
> ja pole haruldane kahe-kolme (või enama) mehega l
> apsed samas kodus kasvamas, abielus pole ema ühega
> gi neist isadest olnud, aga see on normaalne?
>
>
> Elu ei ole ideaal.
>
> Ma tean isiklikult g
> ei-abielupaari (justjust, mujal maailmas on see ju
> ba jupp aega võimalik ja maailm pole kokku kukkunu
> d), kes adopteerisid kaks last, vennakesed, kes om
> a ideaalses peres nii hullusti koheldud olid, et n
> ende ideaalsed vanemad neile õigused kaotasid. Poi
> sid on hoitud ja armastatud, rõõmsad ja igati norm
> aalsed. Ka sinu mõõdupuu järgi.
>
> Mina muuse
> as olen hetero ja mehega abielus. Ehk siis elan om
> a ideaalset elu ja teiste inimeste magamistoad ei
> lähe mulle korda. Sina mõtle ise välja, miks sa ni
> i õnnetu ja kibestunud oled.

Muidugi, muidugi! Homod on kõik nii korralikud, eks ole? Mine anna oma lapsed ka neile kasvatada, sest ehk siis õpivad lapsed iseenese kogemuste põhjal mõistma, et ainus õige perekond on heteroinimestest koosnev perekond või kasvõi üksik inimene, aga mitte kaks ühesoolist - nende psüühika on haige. Ja homoseksuaalsete meeste suhetes on mitukümmend korda rohkem partnerite vahetusi ja juhuseksi kui heterode seas. Peale selle hakkavad kõik pedofiilid ka õigeteks homodeks ja saavad lapsi lapsendada. Ja nii me jõuame oma seksuaalperverssustega ikka väga abitute olendite ärakasutamiseni. Aga see sind ei puuduta, sest sul pole ajusid ja sa ei mõtle kunagi ühte sammu ette. Ei sa ole midagi ideaalses peresuhtes, mis sa siis pidevalt siin delfi foorumis istud, mitte ei tegele oma pereasjadega? Hea on muidugi süüdistada heterosid, aga kui homod ka jääksid rasedaks, milline siis oleks see nende perede pilt? Sa oled väga ülekohtune heteroseksuaalsete suhtes ja lühinägelik.
 
moosimadu 18. oktoober 2014, kl 19.12
"Peale selle hakkavad kõik pedofiilid ka õigeteks homodeks ja saavad lapsi lapsendada."

Väga lihtsameelne jutt. Suurem osa pedofiilidest elab ideaalperekonnas, mis koosneb mehest ja naisest ja seal on neil praegugi lapsed kohe käepärast võtta, ilusasti isetehtud ja puha.
 
ang 18. oktoober 2014, kl 21.08
"Ei sa ole midagi ideaalses peresuhtes, mis sa siis pidevalt siin delfi foorumis istud, mitte ei tegele oma pereasjadega? Hea on muidugi süüdistada heterosid, aga kui homod ka jääksid rasedaks, milline siis oleks see nende perede pilt? Sa oled väga ülekohtune heteroseksuaalsete suhtes ja lühinägelik."

No SINA ütled ju, et minu elu on ideaalne, eks. Naine mehega abielus. Lisaks ei istu ma sugugi pidevalt siin, aga kui istungi, siis äkki on mul selleks omad põhjused.

Miks homod sasedaks ei või jääda? Lesbid, kas tead, on ka homod.

"Ja homoseksuaalsete meeste suhetes on mitukümmend korda rohkem partnerite vahetusi ja juhuseksi kui heterode seas."

Näita usaldusväärset statistikat. Ja siis, kuna sulle meeldib isiklikuks minna, räägime sinust. Kas oled mees või naine? Kas oled abielus?

Ja tõepoolest, ma leian et lapsel on parem kasvada stabiilses ja armastavas kodus kui vägivaldsete joodikute heteroperekonnas. Sina ilmselt nii ei leia. Paigutame siis sinu lapse ideaalsesse heteroperekonda, kus ema tõmbab vasakult ja isa profülaktilises mõttes kolm korda nädalas kõigile peksa annab. Ideaalne ju.
 
seadus 19. oktoober 2014, kl 12.39
Mitte ei ole aru saanud, mis see tegelik hirm on selle seadusega, et
"Peale selle hakkavad kõik pedofiilid ka õigeteks homodeks ja saavad lapsi lapsendada."

Kas midagi arutamisväärset ka on, see pedehirm on nii jabur, et siin ei ole midagi arutada.
Taotleda saavad kõik lapsendamist, ka täna ja ka sadistid, mitte ainult peded (kuigi raske on mõista mis on pededel homodega pistmist või vastupidi)
Aga lapsendamisõiguse üle otsustab päris bürokraatlik komisjon, ka täna ja ka peale selle seaduse vastuvõtmist.
 
imestan 19. oktoober 2014, kl 19.11
Ei saa aru inimestest, kes toetavad perverssusi. Kas nad on ärapöörand või kaotand selge mõistuse? Või kardavad kramplikult, et äkki nende lapsed otsustavad hakata homoks ja siis juba praegu igaks juhuks muudkui õigustavad siin seda seadust. Kuidas saab inimene nii alla käia oma moraaliga ja sallida sellist perverssust. Vaatasin ühte pilti ühest homost, kes ka seal Sinilinnu kohvikus (vist oli selline nimi) tähistas seda olemata võitu. Esiteks oli ta näost ärajoonud parm, teiseks oli tal seljas särk koos vikerkaarega ja üksteisele selga kargavate kabjalistega. Vähe sellest, et eraeluliselt tegeleb inimene rõvedustega, ta veel peab seda demonstreerima oma riietusega. Mis paneb ühte korralikke elukombeid pooldavat inimest (kes peab end heteroks) selliste lapsendamisõiguste eest seisma ja siin tuliselt nende kritiseerijaid ründama? Andke mulle teada, miks te seda teete "ang" ja "moosimadu". Kas te ei adu üldse reaalsust või armastate valet, mida nad oma propagandaga kogu rahvale jagavad? Ma ei ole suuremaid valetajaid näinud kui homod seda on.
 
moosimadu 19. oktoober 2014, kl 19.40
Vikerkaar suveks taevast maha, jah? Perverssus, ma ütlen...

Võta rahulikult, ma ei saa praegusest hüsteeriast üldse aru. Kuidas ja keda ma rünnanud olen?
Pedofiiliakuritegudes on enam kui neljakümnel protsendil juhtudest kurjategija lähisugulane, enamasti isa. Üle kolmekümne protsendi kurjategijaist on teised lähisugulased, lapsehoidjad või peretuttavad.
Mis mu kommentaaris valesti oli?
Kas sa arvad, et peresisesed pedofiiliajuhtumid jõuavad kõik kohtu ette? Ole realist, kõige tõesem on pedofiiliakuritegude statistika neil kordadel, kui tegemist on väljaspool perekonda toimunud kuriteoga.
"Ausad pereinimesed", heteroperede(!) liikmed näivad tihti kui perekonna etalonid, räpaseid saladusi pereringist välja ei lasta.
 
ang 19. oktoober 2014, kl 20.36
Ma ei ole kindlasti mitte soovinud rünnata kritiseerijaid, küll aga arvamust, et 100% juhtudest on heteropere parem, kui homopere.

Ma ei saa sellest homodevastasest loogikast aru. Millal enne on lapsevanemate voodielu olnud lastekasvatuse osa? Kui heteropered ei kutsu lapsi vanemate voodi äärde õppima, miks arvatakse, et samasooliste paaride voodielu kuidagi lapsi puudutab?

Ja loll jutt, et geimehed poistele ohtlikud on vaid seetõttu, et nende tunded samasooliste vastu on. Selle loogika põhjal ei peaks tütred ju ka isadega koos elama või kuidas? Emad poegadega?
 
pesumodell 19. oktoober 2014, kl 22.54
see oli päris hea:D
aga enamus pedofiile on jah tublid heteroissid või ontlikud naabrionud. just nagu sarimõrvaridki, kes elavad tihti näiliselt tavapärast pereelu ja näevad täitsa silmatorkamatult ülitavalised välja.

moosimadu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vikerkaar suveks taevast maha, jah? Perverssus, ma
> ütlen...
 
teada värk 19. oktoober 2014, kl 23.13
Eks te ikka ise homod ole, lesbid siis õigemini, egas muidu niiväga neid õigusta ja heterosid ründqa ja süüdista. Tunnen teile kaasa. Milline tulihingelised "heterod". Miks te kardate öelda välja tõde? Homoaktivistid olete! Aga nagu üks lesbi juba ütles, siis nüüd vihatakse teid rohkem kui eales varem ja ise olete te endale selle supi kokku keetnud. Head isu!!! Rahvast te üle ei sõida oma perversse ajuga!
 
moosimadu 19. oktoober 2014, kl 23.23
Oi milline selgeltnägija sa oled, muidugi lesbid, kui teada tahad, siis on mul lausa lesbidest koosnev haarem ja ma olen palganud pundi kohimehi neid kaunitare valvama. Üks vavuri koht on veel vaba, tahad, võtan sind tööle?
Sa ikka tead, mida tähendab sõna "sarkasm"?

Ja kui sa oled oma kiljumisega ühele poole saanud, siis tahan ma KONKREETSET vastust küsimusele, mis mu eelmises kommentaaris sinu meelest valesti on? Kuni sa pole mulle täpset ja pädevat vastust andnud, oled mu jaoks lihtsalt üks tühine klähviv troll, kes ei ole oma seksuaalsuses kindel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!