Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Geid, lesbid...
 
ang 20. oktoober 2014, kl 00.00
No las siis vihatakse, vihkamine teadupärast teeb kurja vihkajale ja mind ei kõiguta. Annan abikaasale ka teada, et tegelikult on ta naine.

Sellest muidugi teatud grupp aru ei saa, et võib olla ka millegi poolt nii, et pole samas millegi vastu. Mul pole heterode vastu midagi, seni arvasin ennastki nende sekka kuuluvaks, aga keegi siin läbi arvutikuvari näeb- teab paremini.

Kusjuures ma ei tunne ühtegi homo, kes heterosid vihkaks. Mitte, et neid seetõttu kindlasti pole, aga mina pole nendega tuttav.

Niipalju siis vihkamisest.
 
propaganda valed 20. oktoober 2014, kl 01.47
valeri eelmisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mida sa kiusad noormeest, Jumal löi ta selliseks,
> nagu ta on

Kas Jumala peale on meil kõigil õigus valetada? Et siis kõik, mis on maailmas kehvasti, on Jumal loonud? EI OLE ÜHTEGI TEADUSLIKKU KINNITUST SELLEST, ET HOMOSEKSUAALSEKS SÜNNITAKSE. Kas see kiiks käib teismeliselt inimesel psüühikas läbi või hiljem omasoolisega seksides, see on OMANDATUD elu jooksul. Aitab siin moraali kõrgel hoidmine ja see kui inimesed seda ebamoraalseks peavad, mida ju suurem osa rahvast ka teeb. Jumal ei salli valet. Ma ei pea õigeks seda kui lapsed on kellegi suhtes vägivaldsed, olgu tegemist ükskõik mis põhjusega, aga kas sallivust peaks rahvale peale suruma valedega? Kas sina oled kirikuinimene ja usklik, et sa võid väita, et Jumal on teda sellisena loonud? Soovitan inimestel oma pahedega tegeleda, mitte valetada. Kas sulle meeldib kui sinu peale valetatakse?
 
moosimadu 20. oktoober 2014, kl 06.39
Jälle üks, kes arvab, et on jumalalt otsemandaadi saanud inimeste õigeks ja valeks jagamisel.
Häbi võiks olla.

Ja ma ootan vastust oma küsimusele.
 
vastik moosikas 20. oktoober 2014, kl 12.00
Sa moosimadu oled väga vastik inimene, kes arvab, et tema teab kõike, teotad jumalat, annad siin hinnanguid inimestele. Kelleks sa ennast pead? Jumalaks? Väga vastik tüüp! Elus sellistega kokku puutuda küll ei taha. Õnneks ka ei pea. Sina ootad ja sina nõuad ja mida veel. Mine käsuta oma olematuid lapsi või meest. Siin pole sul mingeid õigusi, mida sa taga ajad ja teistelt nõuad kes teab mida. Vastik tüüp!!!! Võiksid veidi puhkust võtta siin foorumis, vaatan et sa ainult siin eladki. Ilmselt oled üksik ja tööl ei käi ja siis käid oma elu siin elamas, ennast siin kehtestamas ja ülemust mängimas. Idioot!!!
 
logimata moosimadu 20. oktoober 2014, kl 12.09
Mõni mõtlev inimene ka mulle vastata oskab või ongi usklikud kõik sellised pooletoobised?
 
vastik moosimadu 20. oktoober 2014, kl 12.16
Juba oledki platsis, ei julge kõiki postitusi sisselogides teha? Jääb jälg järgi ja su postituste arv ulatub päevas 100ni. Haige sõltlane! Võta puhkust ja mine ravile!
 
logimata moosimadu 20. oktoober 2014, kl 12.25
Mõistusega inimese vastust, palun! Ja sina ära häbista kristlasi, piinlik, kuidas inimene enesevalitsuse kaotab.
 
vastik moosimadu 20. oktoober 2014, kl 12.33
Ja sina provotseerid siin teisi oma alatu käitumisega, aga arvad, et see ei ole patt, häbiväärsed on alati teised. kristlane peab olema kivist, alati kannatama välja kui keegi teda provotseerib, jääma rahulikuks, taluma seda kui mõni taavetist pederasti teeb. Ühesõnaga olema jalamatt igasugustele moosimadudele? Ei pea!!! Mul on õigus olla inimene. Tõesti, anna teistele ka võimalus elada ja kommenteerida, ära topi koguaeg oma moosinina siia vahele. kui oled Delfis juba sõltlane, siis võta midagi oma elus ette ja ära koguaeg õelutse ja kamanda siin ja anna hinnanguid. Kui sul on minu pärast häbi, siis on tore, sest mulle ei lähe sa vähimalgi määral korda. Mulle oled sa lihtsalt vastik oma ninatarkusega ja pealetükkivusega ja ei saa sust ka kuskil rahu, igal pool käid kõmmimas, nagu haige.
 
logimata moosimadu 20. oktoober 2014, kl 12.52
Koomik.
Ma tahan teada, mis mu kommentaaris pedofiilide kohta sinu meelest valesti on?
Mida sa lõugad, räägi faktidest.
 
naeran 20. oktoober 2014, kl 12.58
vastik moosimadu
kust sa siis tead, et moosimadu igal pool kommimas käib? käid luuramas järelikult. oled veel haigem.

selline jõuetu vigin suurest vihast, no ei ole täiskasvanulik, lapsik ja tobe on.
 
ang 20. oktoober 2014, kl 16.37
Vahemärkusena ütleks, et ma vabalt puutuks moosimaoga ka elus kokku.

Päris naljakas on lugeda, kuidas keegi sõimbleb ja samas teisi hinnangute andmises süüdistab. :D

"alati kannatama välja kui keegi teda provotseerib, jääma rahulikuks" - põhimõtteliselt küll, jah. Kuidas selle teise põse pööramisega nüüd oligi? Kas Jeesusel ka millalgi viskas üle ja kukkus vastast idioodiks sõimama või jäigi malbeks? Prooviks oma eeskuju järgi käia ehk, närviline kristlane? Või pole usk piisavalt tugev?
 
pesumodell 20. oktoober 2014, kl 17.22
usk ongi nõrkadele, et mingit pidepunkti elus leida. tean mitmeid mutikesi, kes kaaskodanike elu kibedaks teinud, õelutsenud, oma lapsed raskel hetkel hüljanud ja muidu igavesed patukotid olnud. aga elu viimasel kümnendil järsku jumala poole pööranud, no nii igaks juhuks. sest mine tea, äkki ongi kuskil podisevas põrgukatlas neile koht reserveeritud. aga kui usinasti kiriku vahet joosta, risti ette ja taha taguda, äkki saab jala paradiisi ukse vahele. silmakirjalikkus on selle asja nimi, mitte jumalaarmastus.

tõsiusklikke kohtab haruharva. selliseid, kes nii tegude kui sõnadega näitavad, et tõesti ligimesest hoolivad.
ning ärgem unustagem fakti, et läbi aegade on just preestrid ja kirikuisad need kõige suuremad perverdid ja kooripoiste ahistajad olnud. seega usk ei välista omasooiharust, mõnikord isegi soodustab:p
 
v 25. oktoober 2014, kl 23.27
pesumodell Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> homoseksuaalsus on homo jaoks normaalne, aga ei sa
> a eeldada, et terve ühiskond seda tingimusteta akt
> septeeriks, vähemalt mitte praegusel ajahetkel.
>
> ka BDSM-i harrastajaid on alati diskrimineeritud.
> ei saa ametlikult endale võtta orja ja temaga rah
> ulikult pargis jalutada. kindlasti ajaks mõnel har
> ja punaseks, et keegi roomab nahkrihmadesse riieta
> tult, suukorv peas vabatahtlikult ringi ja tunneb
> kannikal plaksuvast piitsast rõõmu.
> nii et on
> väga pikk tee täiuslikult tolerantse maailmani.

Sado-masod ja muud seksuaalfantaasiate nautijad ei korralda paraade, ei käi lasteaedades oma nägemust maailmast kirjeldamas ning ei nõua poliitkorrektsust "vähemuste piinamise" märgi all.

Lisaks veel üks tüüpviga, mida kõik homoseksuaalsete paaride lapsendamisõiguse pooldajad teevad - tuuakse võrdluseks lastekodulaste kurb olukord ja vahel ka heteropaaride abieluinstitutsiooni vasturääkivused (a la kuulsuste iganädalased abiellumised ja lahutused). Esiteks ei päde säärane viide kuidagi, et kas lastekodulapsel on parem olla lastekodus, kui homopere juures, kus ta saab armastust jne. Mina väidan, et jah on - lastekodulaps vajab samuti ema ja isa, mitte kahte ema või kahte isa. See, et saatus on läinud nii nagu on ja laps on sattunud lastekottu, ei ole põhjuseks, miks teda kasutada sotsiaalsetes eksperimentides. Samuti ei saa homopaaride abiellumisest rääkides tuua võrdluseks heteropaaride endi abielu mõiste lörtsimist, sest suund peaks ikkagi olema olukorra parendamise, mitte aga probleemi süvendamise suunas.

See aga, et homovastased on ise oma seksuaalsuses ebakindlad, on suurim pseudoväide üldse. Selle kohta pole viiteid, pole uuringuid, pole reaalset alust seda üldse väita.

Kooseluseadusevastasus ei ole antud juhul homovastasus, vaid homodele abiellumis- ja lapsendamisõiguse andmise vastasus. Kui homod ei suuda nendel kahel lihtsal põhitõel vahet teha, ongi tegemist psüühilise puudega.
 
moosimadu 25. oktoober 2014, kl 23.40
Kas kooseluseadus annab samasoolistele paaridele õiguse abielluda?
Kas kooseluseadus annab samasoolistele paaridele õiguse lapsendada lapsi lastekodust?
Kui laps vajab isa ja ema, siis mida teha üksikvanematega, neid on leibkondadest ligi 8%?
 
ang 26. oktoober 2014, kl 06.37
Moosimadu, eelkõneleja väite põhjal peaks üksikvanemate lapsed lastekodusse paigutama, seal, tundub, on neil nii ema kui isa...
 
uhtõ 26. oktoober 2014, kl 08.18
Küll on kõvad tiureetikud siin. Miskipärast pole paberitega teoreetikud midagi sellist suutnud tõestada, mida te siin sonite.
 
jõudu tööle 26. oktoober 2014, kl 08.23
Kõige toredam on ju asja juures see, et need vihkajad hoiavad teema kogu aeg kuuma, kuniks kõigil nii siiber ja täitsa kama. Kogu foorum on nüüd mingeid homoteemasid täis tehtud. Ja seda mitte homode endi poolt. Totukesed, te vastased ise ju teetegi homopropagandat. Kui mingi teema on kogu aeg kuum, siis seda kiiremini sellega harjutakse ja seda vähem vastuseisu tekitab.
 
no vaata 26. oktoober 2014, kl 09.56
http://www.tv7.ee/vod/player/?program=40301
http://www.tv7.ee/vod/player/?program=38771

Kes peaksid sellest õppima?
 
moosimadu 26. oktoober 2014, kl 10.10
Sellest peaksid õppima kõik, kes oma lihase lapse jätavad ainult teise vanema kasvatada, kõik, kelle lapsed on kas vanavanemate kasvatada või lastekodudes.
Aga see pole paraku õppimisvõimeline seltskond.
Kuidas on see seotud kooseluseaduse §15-ga?
 
Eesti laste kaitseks 26. oktoober 2014, kl 10.17
oh sa õnnetu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mida sa hädaldad. Mine välismaale, meil ei ole vaj
> a sellist Eestit, kus homod on nii tähtsad, tähtsa
> mad kui perekond. Pidage endid pealegi ajudeks ja
> neid, kes teid normaalseteks ei pea, vihkajateks.
> Meie ei põe teie pirisemise pärast. Kui tahad siin
> elada, siis austa ka siinse elanikkonna väärtushi
> nnanguid ja seda, et nende perekonnaideaal koosneb
> mehest ja naisest. Kui sulle see ei sobi ja meeld
> ib välismaal rohkem - mine ära, ära hakka siin tei
> si vägistama oma perverssustega !

Jah,just nii peame meie omal maal oma peresid kaitsma !!!
 
proovige tekst ümber lükata 26. oktoober 2014, kl 10.34
Õige kah, et rahvahääletust ei tehtud. Teatud küsimustes on valitsuse ülesanne panna inimeste lühinägelikkusele ning sallimatusele VETO peale ning riiki tuleviku suunas juhtida. Kui jätta valitsemine rahva hooleks, siis oleks kõik pudru ja kapsad. Demokraatia on üks halvimaid valituse vorme mis kunagi loodud. Kahjuks ei ole midagi paremat ka välja suudetud mõelda.

Täiesti ajuvaba poleemika selle seaduse üle.

Inimene on inimene. See kas inimene suvatseb koos elada vastassoolise või samasoolisega on tema enda valik ja ei peaks teistele inimestele mitte korda minema. Loodetavasti saavad inimesed aru, et kooselu ei tähenda ilmtingimata mingeid lõpmatuid homode seksirallisid, mis heterotes vastumeelt tekitavad. Kui inimene soovib koos elada samast soost inimesega, sest tunneb end nii mugavamalt ning saab erinevates õigustlikes küsimustes seda ka märkida, siis mis paganat on sellel viga?


Heterote jaoks ei muutu absoluutselt mitte midagi. Milleks asjast probleemi teha, kui probleemi pole? Ei saa toimuma mingit homode levikut - ega inimene seadust kuuldes homoks järsku ei hakka või seaduse kadudes heteroks. Need asjad juba sünnist saati paigas, muutub ainult see kui paljud julgevad avalikult tõe välja öelda ja õnnelikult oma elu elada. Võiks lausa öelda, et heterote jaoks muutub asi paremaks kuna enam ei pea niiväga arvama, kes on homo ja kes mitte. Suure tõenäosusega tulevad need nüüd kapist välja. Võimalik, et nii mõnigi teie sõber helistab teile ükspäev ja annab teada, et toakaaslane kellega aastaid koos elanud on tegelikult elu-partner ja mitte rentnik.


Loen uudiste kommentaare ja loen, kuid ei saa aru kuidas saab Eestis niipalju homofoobe olla. Ja nii paljud on mehed ning peavad ainult mehi homodeks. Veel absurdsem. Pakun, et nais-homosid/bisid on kordades rohkem, kui mehi. See aga kaob justkui tõlkes ära. Ikka peded ja peded ning nokud kakased ja see jubedalt häirib. Kui aga näiteks tuua, et kaks kaunist näitsikut amelevad kuskil korteris siis on kohe thumbs_up.gif. Till kõva ja homofoobia kadunud.

Kaks naist kasvatavad last, siis pole nagu häda väga midagi. Kui aga kaks meest, siis on vastik, kole, jube ja lapsed garanteeritult lillad tulevikus?


Traditsiooniline pere kaitse? Mis paganama absurdsus see veel on. See, et miski on traditsiooniline ei tee seda vajalikuks või heaks. Traditsiooniline pere on lihtsalt üldlevinud mugavus. Tänapäeva ühiskonnas aga ebavajalik, kuna pere loomine ja laste kasvatamine ei vaja enam ammu traditsioonilist trukkimist. Samuti pole enam mingit vajadust ainult naistel laste kasvatamisele pühenduda või ainult meestel raha teenimisele. Tänapäeva ühiskonnas on piirid kadumas. Juba praegu jäävad mehed isapuhkusele ja naised rügavad tööd teha. See ju samuti traditsioonilise peremudeli vastane? Naine ja peab pere üleval - jubedus, eksole? Nii mõeldi veel mõned kümned aastad tagasi. Ühiskond areneb - tuleb ajaga kaasas käia.

Viidatakse mingitele loodusseadustele, et loomariigis nii ja naa... nahhui nada pagan küll. oleme lollid loomad või arenenud intelligentsiga inimesed, kes on toitumisahela tipus? Loomadel on vaja liigi ellujäämiseks traditsioonilist mudelit kasutada, ei muud. Homoseksuaalsus on ka nende seas levinud ning isegi liikide vaheline kooselu on loomade seas korduvalt täheldatud. Loomadel pole foobiad ja vihkamisi. Loom elab koos kellega tahes, lihtsalt hormoonide tõttu on vaja vastassugu vahest trukkida ning poegade olemasolu tekitab kasvatamisrefleksi. Kuid see ka kõik. Pooled liigid söövad üldse oma pojad ära või kasvatab neid üles ainult üks osapool. Mõttetud loomariigi näited, mis ei oma mingit tähtsust tänapäeva inimeste elu korraldamises.


Siis tuuakse mingeid vastuväiteid, et mis järgmiseks - pedofiilia, zoofiilia, nekrod jms. Lollid olete või? Pole absoluutselt võrreldavad homoseksuaalsusega.

Homoseksuaalsuse toetamine on samasooliste täiskasvanud inimeste, omavaheliselt kokkulepitud ning kahepoolsel austusel põhineva kooselu toetamine. Homoseksuaalsus ei ole võrreldav teiste seksuaalhälvetega mis on ühepoolsed või tekitavad teisele osapoolele kahju - moraalset või füüsilist. Pedofiilia on laste ärakasutamine - hoopis teine asi. Loomade või surnute ärakasutamine sama. Pole mingit kahepoolset austust ja mõistmist ning kokkulepitud suhet. Seega pole võrreldav.
Mingid Furryd vms on ka hoopis teine asi, kuna tegemist pm. magamistoa "role-playing" teemaga, mitte soolise kooselu teemaga.

Homofoobidel pole mingeid adekvaatseid vastuväiteid sellel teemal tuua, lihtsalt viha ja sallimatus selle suunas mis ei meeldi ja millest aru ei saada.

Paljud mehed on argpüksid lihtsalt. Kardavad, et nüüd hakkavad tänavatel pedepoisid külge lööma ning seega peab hakkama oma uhkust kaitsma vms. Midagi lollimat annab välja mõelda. Kas mõned mehed tõesti kardavad, et mingi paar protsenti ühiskonnast hakkab mingi seaduse põhjal tänaval niisama heast peast urruauku pugema... absurdsus.


Oeh, see teema on ikka tobeduse tipp küll. Vähemalt läks seadus läbi ja loodetavasti on paari aasta pärast asi unustatud ning elu läheb edasi nagu ikka ning kedagi ei huvita eriti, kas naabri Mann ja Kristi on elukaaslased või niisama toakaaslased.
 
preestrile 26. oktoober 2014, kl 10.48
propaganda valed Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Et siis kõik, mis on maailmas kehvas
> ti, on Jumal loonud?

pole ühtegi kinnitust, et jumal on olemas. pole mingit tähtsust, mida piibel kirjutab.

> EI OLE ÜHTEGI TEADUSLIKKU KIN
> NITUST SELLEST, ET HOMOSEKSUAALSEKS SÜNNITAKSE.

On uuringuid, mis kinnitavad geneetilist soodumust, kas googeldad ise või soovid et teised sinu eest siia googeldaks need? Lisaks, geeniteadus pole nii arenenud, seetõttu ei saa nõuda täpseid tõestus viise. Näiteks ei saa ka nõuda skisofreenia pärikkuse tõestamist täpselt, see on keerukas ja teadus pole isegi 500a pärast veel kompetnente et seda tõestada. Kuid see tõestus ei tähenda, et täna väited pärilikkuse kohta ei kehtiks.

While genes do contribute to sexual orientation, other multiple factors play a greater role, perhaps including the levels of hormones a baby is exposed to in the womb. "Sexual orientation has nothing to do with choice," said Bailey. "We found evidence for two sets [of genes] that affect whether a man is gay or straight.

http://www.theguardian.com/science/2014/feb/14/genes-influence-male-sexual-orientation-study

> Ka
> s see kiiks käib teismeliselt inimesel psüühikas l
> äbi või hiljem omasoolisega seksides, see on OMAND
> ATUD elu jooksul.

Isegi kui sul on õigus, et osaliselt mõjutab kasvatus, siis ei muuda see olukorda. Ümberkasvatamine orientatsiooni osas tundub võimatu. Kas selge mõistus seda ei ütle, või leiad mõne uuringu, et lihtne on ümber kasvatada? Kui isik on "kasvanud" sellsieks ,et tunneb õnne omasooliste vastu, siis kas on õige keelata ja piirata seda õnne?

> Aitab siin moraali kõrgel hoidmi
> ne ja see kui inimesed seda ebamoraalseks peavad,
> mida ju suurem osa rahvast ka teeb.

Kas on ka mingeid tõendeid, et kasvatus ja moraal muudab homode hulka vähemaks või pöörab lausa teistpidiseks nende orientatsiooni?
 
kõiketeadjale....... 26. oktoober 2014, kl 10.59
preestrile Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> propaganda valed Kirjutas:
> --------------------
> -----------------------------------
> > Et siis k
> õik, mis on maailmas kehvas
> > ti, on Jumal loon
> ud?
>
> pole ühtegi kinnitust, et jumal on ole
> mas. pole mingit tähtsust, mida piibel kirjutab.

> >
> > EI OLE ÜHTEGI TEADUSLIKKU KIN
> > NITUST
> SELLEST, ET HOMOSEKSUAALSEKS SÜNNITAKSE.
>
> O
> n uuringuid, mis kinnitavad geneetilist soodumust,
> kas googeldad ise või soovid et teised sinu eest
> siia googeldaks need? Lisaks, geeniteadus pole nii
> arenenud, seetõttu ei saa nõuda täpseid tõestus v
> iise. Näiteks ei saa ka nõuda skisofreenia pärikku
> se tõestamist täpselt, see on keerukas ja teadus p
> ole isegi 500a pärast veel kompetnente et seda tõe
> stada. Kuid see tõestus ei tähenda, et täna väited
> pärilikkuse kohta ei kehtiks.
>
> While genes
> do contribute to sexual orientation, other multipl
> e factors play a greater role, perhaps including t
> he levels of hormones a baby is exposed to in the
> womb. "Sexual orientation has nothing to do with c
> hoice," said Bailey. "We found evidence for two se
> ts that affect whether a man is gay or straight.
>
>
> http://www.theguardian.com/science/2014/feb
> /14/genes-influence-male-sexual-orientation-study
>
>
> > Ka
> > s see kiiks käib teismeliselt ini
> mesel psüühikas l
> > äbi või hiljem omasoolisega
> seksides, see on OMAND
> > ATUD elu jooksul.
>
>
> Isegi kui sul on õigus, et osaliselt mõjutab
> kasvatus, siis ei muuda see olukorda. Ümberkasvata
> mine orientatsiooni osas tundub võimatu. Kas selge
> mõistus seda ei ütle, või leiad mõne uuringu, et
> lihtne on ümber kasvatada? Kui isik on "kasvanud"
> sellsieks ,et tunneb õnne omasooliste vastu, siis
> kas on õige keelata ja piirata seda õnne?
>
>
> > Aitab siin moraali kõrgel hoidmi
> > ne ja see
> kui inimesed seda ebamoraalseks peavad,
> > mida
> ju suurem osa rahvast ka teeb.
>
> Kas on ka
> mingeid tõendeid, et kasvatus ja moraal muudab hom
> ode hulka vähemaks või pöörab lausa teistpidiseks
> nende orientatsiooni?

pole ühtegi kinnitust, et jumal on olemas. pole mingit tähtsust, mida piibel kirjutab................................................
TEADUSES POLE KA TÕESTATUD, ET TEDA POLE OLEMAS.
Uuri rohkem, siis tõesta siin, et oled kõiketeadja.!
 
preestrile 26. oktoober 2014, kl 11.03
kõiketeadjale....... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
>
> ...................................
> TEADUSES PO
> LE KA TÕESTATUD, ET TEDA POLE OLEMAS.
> Uuri rohk
> em, siis tõesta siin, et oled kõiketeadja.!

Miks sa siis vastuoluliselt kord toetad teaduslikku tõestust ja kord ei toeta. Näiteks:

> > EI OLE ÜHTEGI TEADUSLIKKU KIN
> > NITUST
> SELLEST, ET HOMOSEKSUAALSEKS SÜNNITAKSE.

Siin vastad ju ise endale ise:


> TEADUSES PO
> LE KA TÕESTATUD, ET TEDA POLE OLEMAS.
> Uuri rohk
> em, siis tõesta siin, et oled kõiketeadja.!

Miks sa siis ei uuri rohkem?
 
Ajuvaba? 26. oktoober 2014, kl 11.05
proovige tekst ümber lükata Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Õige kah, et rahvahääletust ei tehtud. Teatud küsi
> mustes on valitsuse ülesanne panna inimeste lühinä
> gelikkusele ning sallimatusele VETO peale ning rii
> ki tuleviku suunas juhtida. Kui jätta valitsemine
> rahva hooleks, siis oleks kõik pudru ja kapsad. De
> mokraatia on üks halvimaid valituse vorme mis kuna
> gi loodud. Kahjuks ei ole midagi paremat ka välja
> suudetud mõelda.
>
> Täiesti ajuvaba poleemika
> selle seaduse üle.
>
> Inimene on inimene. See
> kas inimene suvatseb koos elada vastassoolise või
> samasoolisega on tema enda valik ja ei peaks teist
> ele inimestele mitte korda minema. Loodetavasti sa
> avad inimesed aru, et kooselu ei tähenda ilmtingim
> ata mingeid lõpmatuid homode seksirallisid, mis he
> terotes vastumeelt tekitavad. Kui inimene soovib k
> oos elada samast soost inimesega, sest tunneb end
> nii mugavamalt ning saab erinevates õigustlikes kü
> simustes seda ka märkida, siis mis paganat on sell
> el viga?
>
>
> Heterote jaoks ei muutu absolu
> utselt mitte midagi. Milleks asjast probleemi teha
> , kui probleemi pole? Ei saa toimuma mingit homode
> levikut - ega inimene seadust kuuldes homoks järs
> ku ei hakka või seaduse kadudes heteroks. Need asj
> ad juba sünnist saati paigas, muutub ainult see ku
> i paljud julgevad avalikult tõe välja öelda ja õnn
> elikult oma elu elada. Võiks lausa öelda, et heter
> ote jaoks muutub asi paremaks kuna enam ei pea nii
> väga arvama, kes on homo ja kes mitte. Suure tõenä
> osusega tulevad need nüüd kapist välja. Võimalik,
> et nii mõnigi teie sõber helistab teile ükspäev ja
> annab teada, et toakaaslane kellega aastaid koos
> elanud on tegelikult elu-partner ja mitte rentnik.
>
>
>
> Loen uudiste kommentaare ja loen, kuid
> ei saa aru kuidas saab Eestis niipalju homofoobe
> olla. Ja nii paljud on mehed ning peavad ainult me
> hi homodeks. Veel absurdsem. Pakun, et nais-homosi
> d/bisid on kordades rohkem, kui mehi. See aga kaob
> justkui tõlkes ära. Ikka peded ja peded ning noku
> d kakased ja see jubedalt häirib. Kui aga näiteks
> tuua, et kaks kaunist näitsikut amelevad kuskil ko
> rteris siis on kohe thumbs_up.gif. Till kõva ja ho
> mofoobia kadunud.
>
> Kaks naist kasvatavad las
> t, siis pole nagu häda väga midagi. Kui aga kaks m
> eest, siis on vastik, kole, jube ja lapsed garante
> eritult lillad tulevikus?
>
>
> Traditsioonil
> ine pere kaitse? Mis paganama absurdsus see veel o
> n. See, et miski on traditsiooniline ei tee seda v
> ajalikuks või heaks. Traditsiooniline pere on liht
> salt üldlevinud mugavus. Tänapäeva ühiskonnas aga
> ebavajalik, kuna pere loomine ja laste kasvatamine
> ei vaja enam ammu traditsioonilist trukkimist. Sa
> muti pole enam mingit vajadust ainult naistel last
> e kasvatamisele pühenduda või ainult meestel raha
> teenimisele. Tänapäeva ühiskonnas on piirid kaduma
> s. Juba praegu jäävad mehed isapuhkusele ja naised
> rügavad tööd teha. See ju samuti traditsioonilise
> peremudeli vastane? Naine ja peab pere üleval - j
> ubedus, eksole? Nii mõeldi veel mõned kümned aasta
> d tagasi. Ühiskond areneb - tuleb ajaga kaasas käi
> a.
>
> Viidatakse mingitele loodusseadustele, e
> t loomariigis nii ja naa... nahhui nada pagan küll
> . oleme lollid loomad või arenenud intelligentsiga
> inimesed, kes on toitumisahela tipus? Loomadel on
> vaja liigi ellujäämiseks traditsioonilist mudelit
> kasutada, ei muud. Homoseksuaalsus on ka nende se
> as levinud ning isegi liikide vaheline kooselu on
> loomade seas korduvalt täheldatud. Loomadel pole f
> oobiad ja vihkamisi. Loom elab koos kellega tahes,
> lihtsalt hormoonide tõttu on vaja vastassugu vahe
> st trukkida ning poegade olemasolu tekitab kasvata
> misrefleksi. Kuid see ka kõik. Pooled liigid sööva
> d üldse oma pojad ära või kasvatab neid üles ainul
> t üks osapool. Mõttetud loomariigi näited, mis ei
> oma mingit tähtsust tänapäeva inimeste elu korrald
> amises.
>
>
> Siis tuuakse mingeid vastuväite
> id, et mis järgmiseks - pedofiilia, zoofiilia, nek
> rod jms. Lollid olete või? Pole absoluutselt võrre
> ldavad homoseksuaalsusega.
>
> Homoseksuaalsuse
> toetamine on samasooliste täiskasvanud inimeste,
> omavaheliselt kokkulepitud ning kahepoolsel austus
> el põhineva kooselu toetamine. Homoseksuaalsus ei
> ole võrreldav teiste seksuaalhälvetega mis on ühep
> oolsed või tekitavad teisele osapoolele kahju - mo
> raalset või füüsilist. Pedofiilia on laste ärakasu
> tamine - hoopis teine asi. Loomade või surnute ära
> kasutamine sama. Pole mingit kahepoolset austust j
> a mõistmist ning kokkulepitud suhet. Seega pole võ
> rreldav.
> Mingid Furryd vms on ka hoopis teine a
> si, kuna tegemist pm. magamistoa "role-playing" te
> emaga, mitte soolise kooselu teemaga.
>
> Homof
> oobidel pole mingeid adekvaatseid vastuväiteid sel
> lel teemal tuua, lihtsalt viha ja sallimatus selle
> suunas mis ei meeldi ja millest aru ei saada.
>
>
> Paljud mehed on argpüksid lihtsalt. Kardavad,
> et nüüd hakkavad tänavatel pedepoisid külge lööma
> ning seega peab hakkama oma uhkust kaitsma vms. Mi
> dagi lollimat annab välja mõelda. Kas mõned mehed
> tõesti kardavad, et mingi paar protsenti ühiskonna
> st hakkab mingi seaduse põhjal tänaval niisama hea
> st peast urruauku pugema... absurdsus.
>
>
>
> Oeh, see teema on ikka tobeduse tipp küll. Vähemal
> t läks seadus läbi ja loodetavasti on paari aasta
> pärast asi unustatud ning elu läheb edasi nagu ikk
> a ning kedagi ei huvita eriti, kas naabri Mann ja
> Kristi on elukaaslased või niisama toakaaslased.

Kui see teema on ajuvaba, kuidas sattusid seda teemat kommenteerima, ajudega, nagu oled ennast tituleerinud?!
 
preestrile 26. oktoober 2014, kl 11.12
Ajuvaba? Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui see
> teema on ajuvaba, kuidas sattusid seda teemat komm
> enteerima, ajudega, nagu oled ennast tituleerinud?
> !

Ajudega isikud kommenteerivad ajuvabasid teemasid, et anda nende teemade kirjutajatele ajud.

Kas on vähemalt 1 argumenti tuua seaduse vastu?
 
heterovanaema 26. oktoober 2014, kl 11.46
Ei jaksanud kogu seda kaklust siin läbi lugeda. Silma jääb see, et homofoobid on ikka tõelised vihkajad. Kes aga teisiti julgeb mõelda, tuleks risti lüüa, rattale tõmmata jne. Jumala nimega vehkijatele ütlen niipalju, et homoseksuaalsus esineb ka loomariigis. Kes siis selle taga seisab? Kas ka Eesti poliitikud?
 
pesumodell 26. oktoober 2014, kl 12.23
üldiselt nõus kogu su jutuga. erapooletuna arvan, et homode õigusi pole rohkem kitsendatud kui ükskõik millise teise seksuaalvähemuse puhul. mulle meeldivad nii mehed kui naised, aga ei tunne, et peaks seepärast lipuga marssima minema. tegelikult olen ammu tundnud kiusatust oma kassiga abielluda. või mõne kena kirju papagoiga. paar statsionaarset orja võiks ka ametlikult võtta. aga kuidas seda meie kivistunud moraaliga ühiskonnale aktsepteeritavaks muuta? lootusetu, vähemalt lähema paarituhande aasta jooskul. seega ajan vaikselt omi asju. lootuses, et järgmises elus sünnin totaalselt tolerantsesse maailma, kus Kõigil vähemustel on piiranguteta tegutsemisvabadus:p

v Kirjutas:
-------------------------------------------------------> Sa
> do-masod ja muud seksuaalfantaasiate nautijad ei k
> orralda paraade, ei käi lasteaedades oma nägemust
> maailmast kirjeldamas ning ei nõua poliitkorrektsu
> st "vähemuste piinamise" märgi all.
 
Realistlik vanaema 26. oktoober 2014, kl 12.33
Kallis heterovanaema, palun tee omale selgeks mõisted "foobia" ja "vihkamine". Milleks mõttetuid silte välja mõelda ja kleepida?
Ütlen sulle otse, et ma ei vihka ega karda homosid. Tean, et nende seas on palju toredaid ja andekaid inimesi. Ja las nad rahus olla ning elada oma elu. Aga riigi seaduste ringi tegemine homode kiiksude järele on nagu liiast.
Eestlasel on ettevaatlik ja konservatiivne iseloom ning tänu sellele me veel siin maailmas rahvusena eksisteerimegi. Meil on tark vanasõna: annad kuradile sõrme, võtab terve käe. Lugupeetud homoarmastajad, te veel saate lähitulevikus näha, kuidas te ise "teisiti" mõela enam ei tohi, sest kehtestatakse hulk karistusi, mida teile homode poolt rakendama hakatakse. Ja kaebama on nad iga pisiasja (kui neid ahistava ja solvava) peale kanged. Näiteid selle kohta on mujalt maailmast piisavalt palju lugeda olnud.
 
paraadid pole argument 26. oktoober 2014, kl 13.22
pesumodell Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> aga ei tunne, et peak
> s seepärast lipuga marssima minema.

ühiskonnas tehakse mitmeid meele avaldusi, massimisi, paraade. osad neist paraadidest meeldivad ja osad mitte. normaalsele inimese on ükskõik sellest, et osad paraadid ei meeldi, ta vahetab kanalit 5 minutiks lihtsalt sel ajal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!