Feministi nurgake
Mis teeb mehe häirivaks, nii et igasugune soov suhelda kaob?
.. 18. november 2014, kl 14.37 |
Sid 18. november 2014, kl 14.46 |
.., selles selle foorumi võlu ongi, et kui mu tekst sind ei kõneta ja suisa tülgastav on, siis järelikult jääb me suhe pelgalt siin hammaste teritamiseks. Kui sul aga miskipärast peaks huvi tekkima ja sa selles väljakutset näeksid, siis asuksid sa tutvuma (sest põhiliselt ma ikka seal rubriigris tegev). Kuna minu tutvumised jäävad aastate taha, siis ausalt öeldes on mul ka täiesti ükskõik, mis must siin arvatakse. Nii, nagu mina kujundan omi arvamusi siin teiste kohta, nii võivad ka teised teha seda minu kohta ja mu meelest on see OK.
Meeldima ja sobima ei pea siin foorumis kohe mitte üks raas. Mina vähemalt selle nimel ei pinguta.
Meeldima ja sobima ei pea siin foorumis kohe mitte üks raas. Mina vähemalt selle nimel ei pinguta.
.. 18. november 2014, kl 15.41 |
irw 18. november 2014, kl 15.50 |
Sid, sa vaata end nüüd kõrvalt:D sa tõmbasidki end käima, nagu ennist sinu kohta ju öeldi. ja vahutad ja vahutad ja vahutad, ning enne rahu ei saa, kui saad ikka veel oma sõna öeldud, enne vaikseks ei jää, kuni keegi ei viitsi sinu vahule enam vastata:DD Kokkuvõtted diagnoositi sind ikka päris täpselt. Sa ei suudagi ju rahuneda, vaid ajad oma mulli sees oma õigust taga, mis iganes vahendeid kasutades.
kahekümpine 18. november 2014, kl 16.08 |
Sid 18. november 2014, kl 16.14 |
irw, sind mäletan ma sellest ajast, kui ma umbes kuus aastat tagasi siia esmakordselt sattusin. Ausalt öeldes ei tule küll ühtegi konstruktiivset mõtet meelde, mida sa oleks suutnud kirja panna selle aja jooksul. Seega, üks mõttetühjemaid kasutajaid üldse. Vabandan, kui ennast puudutatuna tundsid, aga kahjuks nii see on.
irwwwwwww 18. november 2014, kl 16.16 |
Sid Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> irw, sind mäletan ma sellest ajast, kui ma umbes k
> uus aastat tagasi siia esmakordselt sattusin. Ausa
> lt öeldes ei tule küll ühtegi konstruktiivset mõte
> t meelde, mida sa oleks suutnud kirja panna selle
> aja jooksul. Seega, üks mõttetühjemaid kasutajaid
> üldse. Vabandan, kui ennast puudutatuna tundsid, a
> ga kahjuks nii see on.
:DD MOTT
-------------------------------------------------------
> irw, sind mäletan ma sellest ajast, kui ma umbes k
> uus aastat tagasi siia esmakordselt sattusin. Ausa
> lt öeldes ei tule küll ühtegi konstruktiivset mõte
> t meelde, mida sa oleks suutnud kirja panna selle
> aja jooksul. Seega, üks mõttetühjemaid kasutajaid
> üldse. Vabandan, kui ennast puudutatuna tundsid, a
> ga kahjuks nii see on.
:DD MOTT
aga muidu? Tom-sid 18. november 2014, kl 18.11 |
Sid 19. november 2014, kl 12.24 |
punapea 19. november 2014, kl 14.11 |
ohjah, paned siia ühe kommi ja kohe see teine punapea kraaksub sellist jama et... ah, las igal lollil ole oma lõbu:D
ja mis on veel mehe puhul häiriv, kui ta abielumehena mulle näiteks külhe ajab. see kohe eriliselt eemaletõukav. ja muidugi kullakaevajad ehk naise sabapeal istujad n-ö. ja ka meesfeministid, kes kõike poolitada tahavad. nüüd vist sai kõik - rohkem siin teemas ei kommenteeri.
ja mis on veel mehe puhul häiriv, kui ta abielumehena mulle näiteks külhe ajab. see kohe eriliselt eemaletõukav. ja muidugi kullakaevajad ehk naise sabapeal istujad n-ö. ja ka meesfeministid, kes kõike poolitada tahavad. nüüd vist sai kõik - rohkem siin teemas ei kommenteeri.
ei kohtuks 19. november 2014, kl 18.25 |
ei kohtuks kindlasti 20. november 2014, kl 07.24 |
eks 20. november 2014, kl 08.42 |
ahzooloog 20. november 2014, kl 11.21 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 172 |
Agnes 20. november 2014, kl 15.41 |
hihii 20. november 2014, kl 17.12 |
Orochimaru 20. november 2014, kl 22.54 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 38 |
tiiuke 20. november 2014, kl 23.00 |
Grete 21. november 2014, kl 00.14 |
kiilakas jeebimees 21. november 2014, kl 09.09 |
Kui kiilaspäisus hakkas kunagi ohustama, lasin pea täitsa puhtaks ja lasen siiani, sest juuste väljalangemise vastu võidelda ei saa. Parem siis juba päris karvutu kui mingi lollakas poolik. Vahel hoian ka mõnepäevast habet, vahel sedagi mitte.
Ausalt öeldes lasen kõrge kaarega teie arvamuste peale seksikusest.
Ausalt öeldes lasen kõrge kaarega teie arvamuste peale seksikusest.
:)) 21. november 2014, kl 10.04 |
keegi 23. november 2014, kl 16.58 |
Ei ole kunagi seda kiilasuse asja nii kriitiliseks pidanud, aegajalt ajavad paljud mehed ennast kiilaks ja mõni jääbki kiilast soengut kandma, sest nii on mugavam. Lõpuks ei tee song kedagi paremaks inimeseks. Inimese teevad vastuvõetamatuks hoolimatus, ülbus, valelikkus, reeturlikkus, alkoholism, ei ole vahet, kas tegu mehe või naisega.
Orochimaru 25. november 2014, kl 16.53 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 38 |
Oh, tänapäeval pole enam võimalik leida meest, kes normaalselt ehk siis vähe jooks. Mulle aga alkohoolikud ei meeldi. Sellised tegelased on suht tihti eelmise naise poolt välja visatud ja otsivad uut, kelle seljas liugu lasta. Agnesega läheb mu maitse täiesti lahku, aga vahet pole. Ülbus on samuti jah, ebameeldiv. Kust üldse võtab mingi isane endale õiguse kedagi tänaval kommenteerida või tüli norida?
valetaja metsateel 25. november 2014, kl 19.10 |
juustega naine 26. november 2014, kl 01.11 |
Lisa postitus