Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Naisepeksuteema jatkuks
 
pesumodell 18. oktoober 2014, kl 22.18
madu, kui sul isiklik kokkupuude BDSM-ga puudub, millest siis tingitud nii ümberlükkamatud veendumused? miks nii raske uskuda, et praktika võib erineda teooriatest?

jõhker pealesunnitud vahekord tundmatuga võib olla erutav kui ajus tekib vastav impulss. aju on teatavasti kõige erogeensem tsoon....
on sind kunagi vägistatud? jälle teooriad ja raamatust loetud teesid?
aga kui ei teki vaginismi? ja erutus muutub ühel hetkel tõeliseks, kuigi pole vähimatki soovi selle ebameeldiva tüübiga seksida.
gangbangi-videosid ei vaata muide ainult mehed...
mu ainus tõeliselt õõvastav kogemus sel teemal oli kui 4 meest üritasid mind õhtupimeduses autosse lükata, nuga kõril hoides. õnneks saatis kaitseingel just sel hetkel sinna politseiauto.
 
moosimadu 18. oktoober 2014, kl 22.56
"perekondlik ja ametialane" Sugulane ja töö.
Pesumodell, ma olen nende teemadega palju rohkem kokku puutunud kui arvad. Ei pea SMiga isiklikult tegelenud olema, ei pea ise prostituut olema, ei pea olema vägistamise ohver, ei pea isegi ise vägistaja olema, et teada, milline on subi, domina, ohvri, ründaja või ärakasutatu profiil ja kuidas asjaosaliste mõtlemine toimib. Minu kasutada on sadade inimeste kogemused ja läbielamised, sina ei ole esimene. Enamikuga neist olen ma ise kohtunud ja need vestlused on olnud pikad.
Sinu teadmised ja kogemused on ühe inimese omad. Osalt samalaadsed kui teistel, osalt teistsugused. Iga inimene on unikaalne, sellepärast ei saagi ühe inimese kogemuste põhjal teha kõikihaaravaid üldistusi. Mõnesaja inimese kogemustest näeb juba natuke kindlamat mustrit ja samas on näha ka üksikud unikaalsed hälbed. Mõned neist hälvetest on tõesed, mõned tuleb paraku üldpildist välja jätta, kuna taustauuringut tehes selgub, et kõneleja on faktidesse üsna loominguliselt suhtunud. Valetanud või eksinud.
Niipalju siis "raamatust loetud teesidest".
Ah, ma ei viitsi enam sellel teemal jätkata. See ei vii kuhugi.
Ilusat õhtut!
 
pesumodell 18. oktoober 2014, kl 23.13
üks asi on sadade orjadega seansse läbi viia, tungides aastate jooksul inimfantaasiate kõige hämaramatesse soppidesse. teine asi niisama juttu puhuda ja üritada mõista seda, mida ise kunagi ei teeks.
üks asi ise vägistamist üle elada ja mõnikord isegi orgasmi saada, vastu tahtmist. ka tundidepikkune vestlus ei asendaks siin isiklikku kogemust.
ega see jutt vii tõesti kuhugi- selles on sul õigus, madu:p
buenas noches.
 
piripiiga 18. oktoober 2014, kl 23.19
naised, ma imetlen teid! nagu buldogid.
 
hehe 18. oktoober 2014, kl 23.23
vhatevä, piripiiga :)
kuidagi ju peab ennast lõbustama
 
moosimadu 18. oktoober 2014, kl 23.28
Jep. Kuidagi peab ju ennast lõbustama.
Kas ma buldogi asemel väike vastik taksikoer tohiks olla, palun? Buldogid on tatised...:(
 
piripiiga 18. oktoober 2014, kl 23.30
ei, madu! buldog on õige sõna. neil pidi teadupärast surmahaare olema. kumbi lahti ei lase teise kõrist. ka mitte enesealalhoiuinstinkti pärast. kuni mõttetu lõpuni...
 
moosimadu 18. oktoober 2014, kl 23.38
Muig.. mina lõpetasin, muide. :D
Vähemalt selle teemaga, muu loba on bonus track.
Tõenäoliselt oleks siiski pidanud varem loobuma, nüüd näen, et tulemust ju pole. Aga savi sellest, ega siin kaarte mängita.

No aga kui buldog, siis buldog. (lörisen hingata ja nõristan ila vaibale)

Teemaalgataja ees vabandust, ei olnud just kena teemat kohe alguses võssa keerata :)



Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 19.10.2014 01.27.
 
Täitsa Bond 19. oktoober 2014, kl 10.50
Kui naine kodus laamendab ja peksab nõusid puruks..kas siin ei või mitte tegemist olla nt asjaoluga, et ta pole rahul oma sisemise sunni peale tehtud valikutega?
Et läks nt mehele, keda ta tegelikult ei tahtnud, elab sellega koos ja armastab tegelikult teist. Umbes nagu lapselgi jonn enda väljendusviisiks?
Taolisi, saatusega leppinud naisi, on ilmselt küll ja veel..
 
pesumodell 19. oktoober 2014, kl 11.39
no parem võitlushimuline buldog kui mõttetu kiibitsev puudel:D

bondu, kõik võib olla. (kas sinu naine on kunagi sind pulmakingiks saadud kohviserviisiga pommitanud?)
nõusid purustada on ju lihtsam kui mehele kere peale anda.
pettunud abielunaise jonni saab ka teisiti väljendada, näiteks võõraid riistu hobi korras degusteerides. aga jah, igaühele oma.
 
punapea 19. oktoober 2014, kl 11.44
bond, sisemise sunni peale tehtud valikud on ikka need õiged valikud, ma arvan. selline olukord võib tekkida siis, kui inimene armastab kedagi, aga mingid välised faktorid või temast olenemata sunni ajel pole ta rahul valikuga - näiteks armastab seda inimest, aga mingid häirivad tegurid ei kase tal seda mõista ning ta arvab armastavat kedagi teist, kes tegelikult võibolla talle ainult meeldib. ehk sellisel moel võib see asi mõeldav olla. noor inimene ei pruugi teada armastusest suurt midagi.
ei usu, et sellised naised seepärast laamendama kukuvad. pigem jalutavad nad suhtest minema, kui armastust pole. mõni loll lahutabki armastusest, sest ta pole rahul oma sisemise sunni valikuga ja tahab midagi sellist, mis meeldib rohkem ja paistab parem.
sisemine sund ongi see, mis täiskasvanud küpse inimese õigeid valikuid tegema paneb.
 
Täitsa Bond 19. oktoober 2014, kl 12.32
Punapea,

Et sisemine sund on vaba valik? Kui nt naisel süda ütleb üht ja mòistus ei pea seda õigeks ning otsustab teise kasuks, siis on ju tegelikult tegemist sundvalikuga, mis paljud naised mässama ja protestima on ajanud ning millest midagi head loota pole. Tunded jäävad möllama ja rahuldatud mõistus neid ei koti.
 
punapea 19. oktoober 2014, kl 12.46
bond, juat täpselt nii. aga see on äärmuslik valik. kaldub pigem sinna patoloogia valdkonda, sest naine teeb reeglina valiku südame järgi - valib mehe, keda armastab (ja armastus tekib naisel mehe armastusest, muul juhul on see sundvalik, mida mõistus dikteerib).
 
Täitsa Bond 19. oktoober 2014, kl 13.11
Klassikalisel naisel see võib nii olla. Aga need tänapäeva mehistunud amatsoonid on pisut teine lugu. Mehele lennatakse oma armastusega kasvõi selle nimel peale, et mõne teise omale ära teha. Ja peksa saavad kõik, kes sellele teele ette jäävad. Kuradi tiigrid.
 
punapea 19. oktoober 2014, kl 13.23
mitte tiigrid, vaid friigid. ära solva tiigrit - ilusat ja arukat metsikut looma:D
 
Täitsa Bond 19. oktoober 2014, kl 13.31
Tiigril metsas on sest pohhhui. kui keegi arvab end tiiger olevat ja seda mustris pesu nt kannab:-)
 
Piri Billy Liisu 19. oktoober 2014, kl 13.44
Mina olen ühe korra elus meesterahvast löönud. See juhtus siis, kui ma käisin kaheksandas klassis. Eellugu sellele on selline, et sel ajal, kui klassiõed olid veel AA rinnaga, oli mul juba korralik B. No ja mõned jobudest klassivennad ei suutnud oma käsi kontrollida. Otseselt rindu käperdama ei tuldud, küll aga näperdati selja tagant ja üritati seelikusaba tirida jne. Väga vastik oli. Nojahh, päädis see sellega, et ma enesevalitsuse kaotasin ja kõige aktiivsemale jobule vastu vahtimist virutasin ja klassist välja marssisin.
Peale seda oli mul rahulik olla kuni põhikooli lõpuni, see kellele ma virutasin, ei julgenud minuga isegi mitte enam rääkidagi:)
Hiljem pole mul põhjust olnud kedagi lüüa, mind pole ka löödud. Mõned nõud on küll ära lõhkunud. Aga mitte niiviisi laamendades, et keegi peab lendavate nõude eest pakku jooksma. Vihaselt nõusid pestes lihtsalt juhtub, et nõud annavad alla:)
 
Täitsa Bond 19. oktoober 2014, kl 13.50
Punapea ja piribilli liisu näitel kaldun siiski arvama, et vägivald ühisvarale on pigem sisemise rahulolematuse väljund. Ja seda oma valikute osas, sest süda kisendab sees. Komplektis olev mees polegi milleski süüdi ja kuna ta on "hea valik", siis tema kolakat ei saa:-)
 
Piri Billy Liisu 19. oktoober 2014, kl 14.03
Kusjuures mu eelmine elukaaslane lõhkus ka paar tassi ära, mu lemmiktassid:( ja kui ma nüüd hetke järele mõtlesin, siis totaalselt aus olles...njahh...oli küll sisemine rahulolematus seal taga, aga mehe oma. See Bondi eelnev jutt, sundvalikust ja sisemisest konfliktist...see oli mehe keiss ja mina tunnetasin selle ära ja eks sealt need katkised tassid...ehk siis Bondi 13:50 kommentaaris tuleks sõna "mees" ära vahetada sõnaga "naine". Ka siukseid asju tuleb ette:)
 
punapea 19. oktoober 2014, kl 14.47
bond, sa võid ju jalhratast leiutada ja arvata mida tahad, aga minu puhul oli asi selles, millest ma juba kohe alguses kirjutasin. muu sinna juurde mõeldav on ilmselt su enda kogemustest lähtuv.
 
Täitsa Bond 19. oktoober 2014, kl 14.59
Rusikad sügelevad ja nüüd on pohhui, kelle lambi ma üles löön.Võin ka arvutile tohlaka anda.
 
punapea 19. oktoober 2014, kl 15.07
ja kus sa võtad et see ühisvara oli, millele vägivald suunatud oli, bond? äkki oli see mu enda kaasavara, mis puruks pekstud sai:DD
 
pesumodell 19. oktoober 2014, kl 15.23
paistab jah, et bondu on mõne rahuldamata tiigri käest veidi klohmida saanud. kas armastuse, raha või suguelu puudumise tõttu, eks ta teab ise paremini.
aga minemajalutamise suhtes on sul õigus. minagi kõndisin oma mõistuseabielust lihtsalt minema, tundmata pisimatki soovi taldrikuid loopida või mehele küüned näkku lüüa. tunneteta abiellumine justkui eeldabki mõistlike käitumisreeglite järgimist...

punapea Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> bond, sa võid ju jalhratast leiutada ja arvata mid
> a tahad, aga minu puhul oli asi selles, millest ma
> juba kohe alguses kirjutasin. muu sinna juurde mõ
> eldav on ilmselt su enda kogemustest lähtuv.
 
KingKong 19. oktoober 2014, kl 16.31
14.59 on siiski keegi tissidega blond, kes siin minu maine pärast väga mures on:-)
 
KingKong 19. oktoober 2014, kl 16.32
Punapea,

Et siis läks trumm, mingu pulgad ka?:-)
 
kivike 20. oktoober 2014, kl 10.29
piripiiga Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ei, madu! buldog on õige sõna. neil pidi teadupära
> st surmahaare olema. kumbi lahti ei lase teise kõr
> ist. ka mitte enesealalhoiuinstinkti pärast. kuni
> mõttetu lõpuni...

Mis buldogite surmahaaret puudutab, siis see on müüt. :)
 
buldogi omanik 20. oktoober 2014, kl 11.47
teine müüt on see, et buldog ilastab. bokserid ilastavad, buldogid ei ilasta. üleüldse on buldogil kuldne süda. eh, ei tea te sellest tõust ka s.ttagi.
 
ahzooloog 20. oktoober 2014, kl 12.11
nii äge, oleme jõudnud koerte juurde:) Nüüd arutame paar lehekülge selle üle, kumb on inimese suurem sõber, koer või naine:D
 
KM 20. oktoober 2014, kl 12.32
Kui nüüd loomariigist mingeid võrdlusi otsida, siis teatavasti on seal nõrgema hävitamine üheks osaks nende olelusvõitluses. Vähenenud sulestikuga kana nt nokivad kõik ta kaaslased.
Ehk on naisepeks osaliselt atavistliku iseloomuga nähtus. Kui partner on nõrgestatud olekus, tekib ürgne tung ta hävitada? Sest kuuldavasti saab tõsisem kähmlus alguse pisiasjust ja kui juba on end vastavasse meeleollu viidud (üles ärritatud), löövad tungid välja ning mõistuse häält pole enam kuulda.
 
punapea 20. oktoober 2014, kl 12.50
kui nüüd tuua teemasse koerad, looduslik valik ja muu selline ürgne, siis võib KM-i teoorial alust olla. minu suur ja tugev koer, kes on malbe nagu kõige malbem loom üldse olla saab, kes ei ründa teisi koeri, kes on üliintelligentsest tõust ja suurepärane sõnakuulelik loom, läks ja ründas ükskord täitsa lambist möödajalutavat teist koera. omanik hiljem ütles, et tema koeral on pidevalt selliseid juhuseid et muidu rahulikud koerad tulevad tema koerale kallale. tema koeral pidi olema mingi kaasasündinud viga, täpselt ei mäleta mis. seega loodus kipub tõepoolest vahele haigeid ja nõrku hävitama. ma muidugi sain selle koera päästetud, sekkudes vahele ja tirides jõuga oma looma eemale. siin võib tõesti seost olla. kuid see kehtib loomade seas, inimesel on mõtlemisvõime ja mõistus teha valikuid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!