Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Homoliikumise valed
 
Kuidas neid ära tunda 21. oktoober 2014, kl 22.44
http://issuu.com/saptk/docs/buklett_a5_ek_issuu

Lugege kogu tõde homopropaganda valedest ja ajupesust inimeste suhtes.
 
talumatu olukord 22. oktoober 2014, kl 01.14
Tuleb algatada partnerlussseaduse tühistamine. Ei mingeid järeleandmisi, kuna rahvale tehti halastamatult ära. Endine olukord tuleb taastada ja kui mõned homoseksuaalid kannavad kahjusid, maksku 40 Riigikogu saadikut omast taskust.

Juba minnakse alaealiste anonüümabortidega peale.

Taastage endine olukord!

Valimised ei pruugi kerged olla, esinumbriteks pannakse rahvale sülitavad isikud ja nad ei soostu Riigikogus rahva tahet ellu viima. Valimisnimekirjasid kasutatakse rahva ületrumpamiseks, võim ei muutu!
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 01.24
Kuidas on alaealiste anonüümabordid seotud partnerlusseadusega?

Ja muide- alaealistel oli viis aastat tagasi need õigused, mida praegu taastada tahetakse, alates 2009. aasta algusest said nad abordiloa juhul kui lapsevanem seda ei lubanud ainult kohtu kaudu. Nüüd soovitaksegi taaastada endine olukord.
Mitte, et rasedad alaealised muidugi midagi toredat oleks, seda mitte.
 
to talumatu olukord 22. oktoober 2014, kl 01.48
Ära muretse! IRL oli enamuses vastu sellele. See seadus ei võeta maha, vaid viiakse sisse muutus, kus homosuhted võetakse välja sellest. Seega jääb see seadus toetama ainult heterosuhteid, kes pole abielus. Olen selles täiesti kindel. Ei maksa ka Varro Vooglaiu ja tema seljataga olevaid inimesi alahinnata. tegemist on väga haritud ja targa inimesega, kes teab täselt mida ta teeb. meie aga ei anna alla, vaid avaldame oma esindajatele riigikogus survet. Siiamaani on meil ikka veel kõrgemaks võimuks rahvas. Ja need valitud hakkavad veel vastutama oma valikute eest! Küll sa näed! Nii need asjad ikka demokraatlikus riigis ei käi. Meie poolt on rahva enamus!
 
simpel 22. oktoober 2014, kl 01.49
Kooseluseadus ja alaealiste anonüümabordid on otseselt seotud ühiskondliku perepoliitikaga. Suund on perede nõrgestamisele ning igasuguste piiride hajutamisele. Nii avalikku sihilikku põhiseaduse väärtõlgendamist pole varem kunagi olnud.
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 02.04
Kas alaealised sünnitajad on mingil moel perekonda tugevdava moega?

Probleem on pigem selles, et riigil puudub igasugune perepoliitika. Noorte väljaränne, eluasemepoliitika olematus, regionaalpoliitika nõrkus, tööhõivepoliitika Tallinnakesksus...
Kooseluseadus ei ole seda kõike põhjustanud. Kui see energia, mis praegu on selle peaaegu mitte midagi muutva seaduse vastu suunata hoopis poliitikute survestamiseks, et siin maal oleks tööd ja kodusid igal pool ja igaühele.. siis oleks lootust.
Praegu on kooseluseaduse vastased teinud poliitikute elu enne valimisi imekergeks. Luba ainult kas kooseluseadus tühistada või vastu võtta ja kohe on vastav elektoraat ta taga. Pole vaja vaeva näha lubades töökohti luua või regionaalpoliitikaga tegeleda või muud sellist. Anna üksainus lubadus ja inimesed jooksevad, saba rõngas.
Jälgige parem seda, mida selle seadusega rahvast tülli ajades peita püütakse!
 
moosimaole 22. oktoober 2014, kl 08.07
Kusjuures ma mõtlesin sedasama - kelle huvides on rahvas tülli pöörata ja miks?

Ma ise olin selle seaduse vastu, kuigi homodesse suhtun sama sallivalt kui mistahes inimesesse.
Aga ma imestan, miks tegeleti ja kavatsetakse hakata põhjalikumalt tegelema seadusega, mis tegelikult ei ole elulise tähtsusega ja ei korrigeeri sisuliselt midagi. V.a. annab homopaaridele võimaluse saada riigilt kvaliteedimärk oma kooselule.
Samas on ripakil ja korrigeerimata kogu perepoliitika, lastesse puutuv, vaesuse ja töötuse teema...
Kogu energia on suunatud valesti.
 
logimata moosimadu 22. oktoober 2014, kl 08.31
Tüli õhutajad valisid kahjuks vale asja, mille peale end üles keerata, nad lasid endaga julmalt manipuleerida.
Ma ise olen pigem seaduse poolt, aga siis olgu see korrektne. Keegi ei saa ju privileege, mingi loll tont on lahti lastud
 
tont 22. oktoober 2014, kl 10.01
määrigu seda jura araabia maadele peale, vaadaku mis need asjast arvavad
 
alaealiste kaitseks 22. oktoober 2014, kl 10.05
moosimadu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas alaealised sünnitajad on mingil moel perekonda
> tugevdava moega?

Mitte alaealised sünnitajad, vaid riiklikul tasemel laste eemaldamine lapsevanemate vaateväljast. Alaealise tütre rasedus on asi, mida ei tohiks vanemate eest mitte mingil juhul varjata, va juhul, kui on vanemlikud õigused juba ära võetud (lapsevanemad on kohtu silmis asjassepuutumatud).

Tugevdada tuleb traditsioonilisi peresuhteid, mitte reformida asi iseeneses stiilis ultramoodsaks, sedagi vaid tühise vähemuse silmis.

Praegu minnakse õigustama kooseluseaduse stiilis, et on marginaalne hulk õnnetuid alaealisi sünnitajaid, kuid jäetakse rääkimata, kui paljud vanavanemad on lapselapse enda kasvatada võtnud. Inimesi muudetakse uute inimelude suhtes tuimaks, et minna edasistele etappidele.
 
oh issand 22. oktoober 2014, kl 10.15
Saage üle juba!! Kaua võib...
 
infoks 22. oktoober 2014, kl 12.08
Siia siis sobib jätkuks väga hästi info sellest, kuidas kooseluseadus muudab täiesti absurdseks heteropaaride laste olukorra.

http://podcast.kuku.ee/2014/10/10/nadalategija-2014-10-10/

Saate tutvustus:
Riigikogu võttis vastu küll kooseluseaduse, kuid selle rakendamine nõuab veel hulgaliselt muudatusi, mille vastuvõtmise peab otsustama parlamendi järgmine, kevadel valitav koosseis. Millises seisus oleme vastuvõetud kooseluseaduse valguses täna, mis saab edasi ning kuidas ikkagi ühiskonnas tekkinud lõhet vähendada ja eri pooltel olevaid inimesi lepitada, arutlevad Nädala Tegija stuudios seaduse vastuvõtmise poolt olnud Riigikogu esimees Eiki Nestor ning seaduse vastu hääletanud Liisa Pakosta.

(Kärt Anvelt.)
 
mõistus 22. oktoober 2014, kl 12.38
Kooseluseadust polnud vaja, selleks oli juba varem valik olla abielus või mitte olla abielus.

Kõik muu on inimeste isiklikud kapriisid.
 
logimata moosimadu 22. oktoober 2014, kl 13.10
Ole viisakas, roppsuu-röökur :) Sina räuskad, aga kas sul fakte ka on?
 
moosimaole 22. oktoober 2014, kl 14.40
Terve faktiraamat on siin üleval.
 
logimata moosimadu 22. oktoober 2014, kl 14.55
Kulla inimene, see on teiepoolne arvamus, et need faktid on 100protsenti tõesed. Kui ma toon mõne omapoolse näite, on vastuargumendid samas stiilis nagu see eespool olev ropendamine. Tuletage kasvõi meelde pedofiiliaalast statistikat, mida välja tõin ja mille vastuargumentideks oli ropp sõim minu aadressil. Niisugune argumentatsioon ei põhine faktidel.
 
moosimaole 22. oktoober 2014, kl 15.09
Siin oled sa lihtsalt omale kindlalt poole valinud ja otsid õigustusi, aga see raamat on targema inimese koostatud, kui seda sina oled, ja ei kaldu nii palju teemast kõrvale kui sina. Seega igal juhul soovitan neil lugeda, kes hindavad ratsionaalset mõtlemist.
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 17.42
@alaealiste kaitseks - ma olen nõus, et laste rasedust ei tohiks vanemate eest salajas hoida, kuid siin tekib eetiline dilemma - kui vana laps on veel laps?
Paistab, et Eesti vabariigis ei ole 14. aastane enam vähemalt 2006. aastast alates laps, sest vahekorras tohib ta olla kasvõi viiekümneaastasega (vot see on küll pedofiilia!) Kui ta tohib elada seksuaalelu, siis tohib ta seda teha koos kõigi tagajärgedega, kuid rasedana otsustab ta keha eest lapsevanem, keelates või lubades aborti. Kui lapseealine (kuni 17. aastane) tahab aborti , kuid lapsevanem mitte, siis peab ta oma vanemate vastu oma keha üle otsustusõiguse saamiseks kohtusse minema. Sama tee peab ta läbi käima ka siis, kui tema tahab sünnitada ja lapsevanem nõuab aborti!
Midagi on selles valesti, kas te ei leia?
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 18.11
Jah, Varro Vooglaid on haritud mees ja ta tunneb, et tal on missioon. Ma olen ta üllitist lugenud ja paraku pean mainima, et selle koostamisel on üsna mitmel juhul toodud tõde missiooni ohvriks. Mitmed viited uurimustele ja artikitele, mis selles on, ei tõesta seda, mille tõestamiseks autorid on ta pannud. Häirivalt tihti algallikast tulenevad järeldused teistsugused kui autorid pakuvad.
Väga palju on kasutatud klassikalist hirmutamistaktikat . "Kui seadus vastu võetakse, hakkavad juhtuma nii- ja naasugused asjad". See on hämamine.
Tema ideedega mittenõustujate väidetest valis ta ümberlükkamiseks sellised, mida oli kerge vaidlustada, seejärel lõpetas ta debati ja ei andnud teisele poolele enam võimalust, käitudes samas, nagu oleks ta just välja öelnud absoluutse tõe. Juristina valdab ta retoorikakunsti hästi, ei salga. Iseasi, kas nii ka tõde leitakse.
Samuti on siiani mõnevõrra hägused selle kampaania rahastamise allikad.
Vooglaid kurdab tsiviliseerituse kadumise ja totalitarismi tõusu üle. Kooseluseaduse kraavilaskmine oleks samas olnud kivi totalitarismi seina.
See noormees on karismaga mees. Oma karismaga on ta tekitanud terve vihkajate armee, millest on kohutavalt kahju, sest kasvõi sedasama foorumit näiteks tuues - kes siin tunduvad vägivaldsemad ja rõvedamad oma argumentide esitamisel ja oponentidega vaidlemisel?
"moosimao demagoogia" - tänan sind suurepärase näite eest, kuigi kahju et sa nii nilbelt käitud.
 
qw 22. oktoober 2014, kl 18.40
küll see varsti selgub kelle dirigeerimisel ja mis eesmärgil Varro viha õhutas
Ei ole võimalik, et haritud mees sellist jura ise ka usuks, mida viha õhutab

traditsiooniline pere ja veel mingite kristlike väärtustega? moslemis ei olegi siis inimesed või?

huvitav, kui vana see imelik asi on, kas 200 või 300 aastat, või koguni 1000 aastat.
Isegi see 1000 on mikroskoopiline ajaskaalal, mil inimene on tegutsenud ilma kristliku pereväärtuseta
ja nagu näha, väga edukalt, arenes mis mühises, isegi kristuse mõtles välja
 
77 22. oktoober 2014, kl 18.53
Naiivne on proovida kellegi aastatepikkust harjumust muuta. Kui homo on 10a koos elanud teiste homodega, siiis ei muuda seda ei jumal ega raamat. Mingit ohtu nende kooselus pole tänaseni olnud ja on naiivne arvata, et hakkab olema.
 
homode demagoogia 22. oktoober 2014, kl 19.02
No kuulge, tulge mõistusele! Keegi ei käskinud neid lahku minna. Nad lihtsalt on hälbega ja mitte normaalsed, normaalne on siiski mehe ja naise suhe. Kuidas saab üldse selles kahelda? Õnneks on veel normaalse mõtlemisega inimesi järel. Ja Varro Vooglaid ei valeta, muideks moosimadu ei taha lihtsalt tõde tunnistada. Ja ega sind keegi ei käsi ka. Lihtsalt ära aja oma demagoogiat siin, tõmba uttu juba, tõesti ajad süda pahaks! Mingi häbitunne võiks ikka pederastidel ja lesbidel olla. See on ebaloomulik. Trügida ja sõita kõigist teistest inimestest üle ja nõuda ainult oma hälbe tunnustamist normaalseks, samal ajal kui lapsed on näljas ja rahval pole tööd, sõjaoht on ka suht reaalne. Aga egoismi ja alatust on neis kappaga.
 
valija 22. oktoober 2014, kl 19.04
Olen pettunud homodes ja meie valitsuses. Toetan traditsioonilist perekonda! Valimistel näeme, kes võidab!
 
mina toetan 22. oktoober 2014, kl 19.10
Varro Vooglaid ja Markus Järvi on seda korduvalt välja öelnud, et nende rahastamine toetub ainult rahva annetustele. Kui ikka ei taha uskuda, siis pole ju midagi teha. Mina ise ka annetasin sinna, sest kahjuks riik toetab homopropagandat, EL samuti, ja ka riigikogu hääletas nende homode poolt. Mis meil üle jääb, kui tuleb oma taskust maksta selleks, et keegi ka meie hääle kuuldavalr tooks. Aga noh, ei taheta kuulda.

Soovitan kõigil, kes pole veel annetanud ja kes toetavad traditsioonilist perekonda, seda teha. Kasvõi 5 või 10 eurot.

Andmed leiate saptk.ee lehelt üles.
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 19.32
Ma saan teie solvumisest aru, kuid ei tolereeri endast erinevate inimeste labast sõimamist. Takistada ma teid ei saa, küll aga põlastada.
Meil kõigil on õigus oma arvamusele ja see siin on vaba foorum. Oma argumentides olen kindel ja ka teil pole, nagu näha, peale "tõmba uttu juba" midagi mõistlikku öelda.

Mitte keegi ei oe täiesti selgelt öelnud, kustkohast tuleb raha selle liikumise jaoks. Ma usun, et inimeste annetusi on päris palju, kuid selle asutuse poolne vastus küsimusele rahastamise kohta: "Meil ei ole selleks)rahastajate avalikustamiseks) mitte mingit juriidilist ega ka moraalset õigust, kohustusest rääkimata." jätab palju küsimusi õhku.
 
heterast 22. oktoober 2014, kl 20.16
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 20.39
Sihtasutuse 2012. aasta tulemiaruandest selgub, et sihtotstarbelisi tasusid, annetusi ja toetusi on neil kokku 42 880 euro ulatuses. Sellest ülekaalukalt suurima osa - 40 500 eurot - moodustab "sihttarbelised annetused - EU" ehk väljaspoolt Eestit tulnud annetused.
2013. aastal annetati välismaalt juba 272 044 eurot.
Sellest omakorda 105 779 eurot on Euroopa Liidu liikmesriikide isikute annetused ja 166 265 eurot eraisikute annetused.
Varro Vooglaid keeldus selgitamast, kes on välisriikidest laekunud sihtotstarbeliste annetuste taga.


Annetused, annetused, puha kohalikud, eksole?
 
1. osa, Lk 15, §12, §151-152 22. oktoober 2014, kl 21.03
Kuidas neid ära tunda Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> http://issuu.com/saptk/docs/buklett_a5_ek_issuu
>
>
> Lugege kogu tõde homopropaganda valedest ja a
> jupesust inimeste suhtes.

Lk 15 ütleb, et sa õhutad vaenu.
Lisaks öeldakse, et homodele tuleb tagada samad õigused mis ka teistele.

Sinu tekstid siin tähtsusetus foorumis on vaenu tõttu kustutatud, ja mitte ainult vaenu tõttu vaid ka seetõttu, et su tekst ei kohtle homosid võrdselt, vaid kirjutab, et soovid neid tappa ja piinata. Sarnased on enamik homofoobikuid.
 
1. osa, Lk 17 22. oktoober 2014, kl 21.30
>> Kui perekonna ja abielu tähendust....

Lk 17 kirjutatakse, et ühiskond muutumine tundub vale või hirmutav. Samas on tänaseks elu tõesti muutunud paljuski sellega, mis ta oli sajandeid tagasi. Mõisted ja tähendus ja rollid muutuvadki. See on loomulik elu areng. Abielu ja pere mõisted on ammu muutunud- tänapäeval lahutatakse ja kasvatatakse võõraid lapsi, vanasti oli aga see tabu. Vanasti oli ühiskonna mõiste selline, et eesmärgiks oli rahva arvu juurde tekitada, nüüd aga on nälg ülerahvastuse tõttu ja ühiskonna mõiste teiste. Mõisted muutuvad, ja miks see raamat demagoogitseb mõistete muutumatuse pühadusest?

Pole mõtet edasi lugedagi, kõik on vasturääkivusi täis.
 
kuula ise saadet, moosimadu 22. oktoober 2014, kl 21.32
Kuula seda saadet, otsi infot. On väikeannetajad samasugustest organisatsioonidest, kes toetavad perekonda. Võivad olla ka välismaalt, mis selles siis ebaseaduslikku on kui tahab keegi toetada selle sihtasutuse tegevust ja toetada pereväärtuste edendamist Eestis? Suurannetajaid (st üle 5000 euroseid annetusi) pole olnud. Seda ütleb Markus Järvi teie esindajale Tarmo Jüristole täiesti üheselt ja ilma keerutamata välja. Jüristo oli huvitatud nendest, kes on annetanud üle 10 000 euro, Markus Järvi ütles, et isegi üle 5000 annetust ei ole rohkem keegi teinud kui selle sihtasutuse käimalükkamisel üks välismaine täpselt samasuguse tegevusega organisatsioon, kelle nimi on kõikjal nende kodulehel üleval. Mina ei hakka seda nüüd sulle küll üles otsima. Kuula saates seda nimetatakse. Miks ma pean sulle, laisale ja kiuslikule ja pahatahtlikule moosimaole, seda siin lahti kirjutama? Olen ka ise sinna veidi annetanud ja ilmselt teen seda ka edaspidi, kas see on nüüd kuritegu sinu arvates või? Kui seda SA ei oleks, siis peaksime vaikides kannatama homode vaimselt vägivaldset ja pealesurutud terrorit.

SAPTK kogu tegevus on avalik ja aus, millega muidugi moosimadu pole harjund. Vaata, ehk tasub ka ükskord oma tegevusele ja propagandale kriitiline pilk peale lüüa, mitte teiste rahakotti lugeda ja süüdistada süütuid seitsmes surmapatus, vaid tulla meeleparandusele ja tunnistada oma demagoogilisi võtteid ja pahatahtlikkust traditsioonilise perekonna väärtustajate naeruvääristamisel ja alandamisel.

Teie suur ärimees ja miljonär Peeter Rebane ostis kooseluseaduse läbisurumiseks positiivse kampaania, läbi ühe tuntud suhtekorraldusfirma, kõigilt meedia väljaannetelt. Kogu meedia oli kallutatud väga tugevalt ja lõi palli ühte väravasse. Seda tunnistas Terevisioonis ka Priit Hõbemägi. Kui tahad, otsi see lõik üles. Ehk oled sinagi Peeter Rebase või EL palgal, et siin muudkui kribad ja halvustad enamuse Eesti inimeste hoiakuid ja väärtushinnanguid. Aga ega inimesed lollid ole, küll nad näevad läbi sinu demagoogia.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!