Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Homoliikumise valed
 
Kle 22. oktoober 2014, kl 21.39
Igasugune arutlus ja uurimine on kasulik, kel raha see toetagu, kel pole, see arutlegu tasuta ajakirjanduses, raadios, foorumis.

Ilmselgelt peab olema igal täiskasvanud inimesel õigus olla õnnelik. Nii hetero kooselu kui ka homo kooselu juures tunnevad inimesed õnne. Seadused ega muu seda õnne piirata ei tohiks ja peaks võrdselt kohtlema nagu Põhiseaduse mõte oli. Homofoobikute poolt tulenev vaen on seaduse vastane ja alusetu.
 
mida sa ajad 22. oktoober 2014, kl 21.46
Aga teie alatud valed ja seaduse alatute võtetega läbisurumine ei olnud teerulliga üle sõitmine seaduse vastaste suhtes? Neil on kõik võrdväärsed inimõigused võrreldes teistega olemas. Ja seda seadust ei kasuta neist keegi, võib-olla kümne aasta jooksul üks paar. Seda näitab välismaal tehtud uuringud.
 
Lk 18, 22. oktoober 2014, kl 21.50
>> Homoliikumise tegelikuks eesmärgiks on meie ühiskonna...

Lk 18 kirjutab homofoobne tekst, et homod soovivad pikemas eesmärgis ühiskonna ära lõhkuda, tekib kaos ja maailmalõpp.
Naljakas vandenõuteooria. Võib-olla siis fantaseeriks et kuu pealt tulevad natsid maa peale ja vallutavad maakera ära? Või on paremaid fantaasiaid?
 
Arvan, 22. oktoober 2014, kl 21.53
mida sa ajad Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aga teie alatud valed ja seaduse alatute võtetega
> läbisurumine ei olnud teerulliga üle sõitmine sead
> use vastaste suhtes?

Seaduse teerullid ei tundu õiged, aga neid on ennegi tehtud. Antud juhul oli tegu euroopa liidus ammu läbitöötatud teemaga, sisi võeti see lihtsalt vastu nagu ka valuuta "euro". Siin pole mõtet küsitleda, kas Eesti vajab eurosid või kroone, tuleb lihtsalt võtta euro ja küsitlus tegemata jätta.
 
moosimadu 22. oktoober 2014, kl 21.57
@kuula ise saadet, moosimadu: ma olen kuulanud seda saadet ja ka teisi, lugenud rohkem kui ainult sihtasutuse väljaandeid, leidnud infot ka mujalt kui Eestist.
Nende sõna päris suure hulga muu info vastu ja hoolimata kõigi apologeetide õndsast usust kahtlen sihtasutuse rahastamise läbipaistvuses.

Vahemärkus.
Mina sind ei sõima ja ei kasuta lapsikuid tampimisvõtteid sinuga väideldes, miks sina ennast nii rumalana näitad ja nõmetsed? Jagad maailma "meie ja teie" maailmaks. Maailmasid on üks ja ka edaspidi jagame sama maad, kooseluseaduse pooldajad ja vastased. Millist maailma sina tahad?


Peeter Rebane kasutas oma raha, eksole? Mis sinu jaoks probleem on, Varro lipikuid ja pamflette oli vist igas postkastis, kas see pole massiivne kampaania?
 
Lk 18, 22. oktoober 2014, kl 22.00
>> mehelikkus ja naiselikkus on väljamõeldised

Lk 18 imestatakse, et tänapäeval mehelikkus ja naiselikkus on teistsugusemad kui nad olid sajandeid tagasi. Imelik tekst et imestab, et elu muutub. Loomulikult on tegu ajas muutuvate mõistetega. Näiteks naiselik oli vanasti rasvunud ülekaalukas naine, tänapäeval see aga pole naiselik, vaid naiselik on kondine naine. Seega on mõisted muutuvad ja midagi pole teha- elu muutub ja foobiliselt karta pole mõtet.
Karta on mõtet siis, kui miski asi tõesti midagi suurt muudaks. Näiteks mingi viirus läheb lahti, mis miljardeid hakkab tapma. Või siis Hiina rahvas hakkab käskima teisi rahvaid kümnist maksma Hiinale ja põlvitama hiinlast nähes tänaval. Siis see mõjutab suuri inimhulki ja seda tasub karta. Homosid ja tühiseid nendega seonduvaid seadusi aga karta ei ole alust.
 
Lk 19, 22. oktoober 2014, kl 22.08
>> ei valitse Eesti ühiskonnas mitte mingisugust homofoobiat ega homoviha

Paraku ikka on viha selgelt olemas, ja hirm, siinse tähtsusetu pisifoorumi ja delfi kommentaaride kinnitusel. Teksti autor sooviks vist juriidilist/teaduslikku dokumenti näha, mis kinnitaks, et viha/foobiat ikka on. Et muidu ei usu ja sisi väidame et pole eestis homoviha. Väga lapsik retoorika, tehke silmad lahti, siinsamas foorumis külvatakse vaenu iga päev kopipasteedi poolt.

Tuletame meelde veelkord Phiseaduse mõtte, mida tekst nimetab, et vaenu seadus ei soosi, ja sosoib võrdsust. Lisaks tuletame meelde siin et igal inimesel on võrdne õigus olla õnnelik ja seda võrdsetel alustel. Näiteks neeger või olla valgega õnnelikus abielus juba mitukümmend aastat meie planeedil, sest saadakse aru, et kõigil o nvõrdne õigus õnnele.
 
Vandenõu teooria 22. oktoober 2014, kl 22.18
Kogu homode kartjate tekst väidab pidevalt, et homodel on mingi plaan ühiskonnaga, et kuidagi mingi vallutus teha ja võit saada planeedil.
Selline fantaasia tundub eriti haige, et kuidas saab mingi väike hulk ühiskonnast kuidagi kasumit paarist seaduse paragrahvist. Et mingit nimetamisväärset kasu homod omale ei saa, nad saavad täpselt selle, mis on seni heterotele olnud lubatud ja see pole mingi kasu. Et midagi nagu ei varatsata ega võideta ega muudeta nimetamisväärselt.
Ei ole olemas mingit vandenõu teooriat.
Lihtsalt elu on arenenud ja tuleb muuta natuke mõnda arusaama ja ongi kõik, maailm selelst ei muutuüldises plaanis.

Naljakas näha foobiat ja vandenõu teoorijaid.
 
aga nii ongi 22. oktoober 2014, kl 22.51
Vandenõu on täitsa olemas. Kui ei taha uskuda, ei pea. Aga see on olemas. Kui ei oleks, siis nad nii tugevalt niite ühiskonnas ei tõmbaks. Tänu SAPTKi vastuseisule, nägime me kõik mis hakkas toimuma. See oli lausa saatana enda deemonite tants. See kuidas käitus meedia, see kuidas valitsus kõik selleks tegi, et seadust läbi suruda. No ükskõik millise teise asja eest ei ole ei meedia, kes peab olema erapooletu ja sõna andma mõlemale poolele, ega ka valitsus, käitunud nii hullunult. Nagu oleks see neile elu ja surma küsimus. Võideldi selle seaduse poolt, justkui oleks iga päev meie riigis homodel päid maha raiutud või neid piinatud. Kusjuures keegi homodest tegelikult ei vaja seda seadust. Kui keegi ei usu Jumalat, siis see on isegi mõistetav. Aga kui keegi veel pärast sellist uskumatut võitlust ja alatut käitumist ei usu saatana ja deemonite olemasolu, siis ilmselt ta vähemalt oli tükk aega nõutu ja mõtles, mis toimub! Oli sõnatu ja ei uskunud oma silmi, et midagi sellist üldse võimalik oleks.
 
Natsid kuu pealt 22. oktoober 2014, kl 22.55
aga nii ongi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vandenõu on täitsa olemas. Kui ei taha uskuda, ei
> pea. Aga see on olemas. Kui ei oleks, siis nad nii
> tugevalt niite ühiskonnas ei tõmbaks.

Ja milline vandenõu see oleks?
 
vastuolu 22. oktoober 2014, kl 23.13
aga nii ongi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vandenõu on täitsa olemas.

> Kusjuures ke
> egi homodest tegelikult ei vaja seda seadust.

Kui keegi ei vaja seadust, siis ei saa olla ka mingit vandenõu teooriat.

Isiklikult ise arvan, et vaja oli seadust seetõttu, et euroopa kultuuri ruum leiab, et igal inimesel on õigus olla õnnelik. Seetõttu ka see seadus.
 
n45 22. oktoober 2014, kl 23.43
Misasi see homoliikumine veel on? Täitsa sassis mõned omadega. Ma kuulan aeg-ajalt kristlikku Pereraadiot, lihtsalt jube, missugused need meie nn kristlased on, puhas natsi-Saksamaa. Need vooglaiud ajaksid homod ja lesbid ilmselt ahju ka, kui lubataks. Enda arvates on neil muidugi igati kõrge moraal. Ptüi, enne läheb kaamel läbi nõelasilma, kui sellistel mingid väärtused on. Kristlased, my ass.
 
homoseksuaalsuse müütidest 22. oktoober 2014, kl 23.48
http://www.pereraadio.ee/uus/index.php?option=com_content&view=article&id=338%3Aelu-kultuur-2011&catid=65%3Aelu-kultuur&Itemid=1

Kuulake siit saadet 2011.11.28 (Maria Joanna madise, Paul Cameron). Pealkirja seal kirjutatud ei ole, aga pealkiri on "Homoseksuaalsus - romantilised müüdid või karm tegelikkus"

Homode kisa siin on väga valjuks läinud. Ilmselt ikka sellised paljastused nende kohta tekitavad neis võitlusvaimu. See siis on hariv neile, kes pole homod ja kes nende propagandat ei armasta. Ilmselt siis neile, kes armastavad rohkem tõde.
 
parandus 22. oktoober 2014, kl 23.51
> Homode kisa siin on väga valj
> uks läinud. Ilmselt ikka sellised paljastused nend
> e kohta tekitavad neis võitlusvaimu. See siis on h
> ariv neile, kes pole homod ja kes nende propaganda
> t ei armasta. Ilmselt siis neile, kes armastavad r
> ohkem tõde.


See siis häirib homosid ja nende pooldajaid. Kes aga pole homod ega armasta ka nende propagandat, siis neile soovitan veel lisaks kuulata saadet 2011.11.28 koos Paul Cameroniga.

http://www.pereraadio.ee/uus/index.php?option=com_content&view=article&id=338%3Aelu-kultuur-2011&catid=65%3Aelu-kultuur&Itemid=1
 
bible-contradictions 22. oktoober 2014, kl 23.52
http://infidels.org/library/modern/jim_meritt/bible-contradictions.html

Pereraadio ja piibel ei ole tõde.
Põhjamaades on olnud kogu käesolev sajand iga päev kuni tänaseni raadiotes ja televisioonis vaba emotsioonideta arutlus homoteemadel. Eestis on hetkel algusfaas ja kohtab vaid emotsionaalset mitte-tsiviliseeritud vaenu kommentaariunmites.
 
vägivald 23. oktoober 2014, kl 00.06
bible-contradictions Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> http://infidels.org/library/modern/jim_meritt/bibl
> e-contradictions.html
>
> Pereraadio ja piibel
> ei ole tõde.
> Põhjamaades on olnud kogu käesolev
> sajand iga päev kuni tänaseni raadiotes ja televi
> sioonis vaba emotsioonideta arutlus homoteemadel.
> Eestis on hetkel algusfaas ja kohtab vaid emotsion
> aalset mitte-tsiviliseeritud vaenu kommentaariunmi
> tes.

Langenud on nad, sest neil ei ole kirik eraldatud riigist, nagu meil. Nad olid sunnitud taluma homode võimu, nagu meie praegu näeme oma riigis sündinud olevat. Mis õigusega üks "vähemus" sedasi kõigi inimeste tõekspidamistest ja õigustest üle sõidab?

Ilmselt siis ei ole kaugel märtrite aeg, kus inimesed oma usu ja tõekspidamise nimel on valmis ka vangi minema ja isegi märtrisurma. Pole midagi uut päikese all. Ajastud korduvad.
 
usk on kurjast 23. oktoober 2014, kl 09.14
Vägivald sünnitab vägivalda ja vägivallaga ähvardaja tsitaat: "Ilmselt siis ei ole kaugel märtrite aeg, kus inimesed oma usu ja tõekspidamise nimel on valmis ka vangi minema ja isegi märtrisurma. Pole midagi uut päikese all. Ajastud korduvad."
See lõik toob silmeette islamiäärmuslased, kes oma usu ja tõekspidamiste nimel pommivööga rahvasekka, nn. "märtrisurma" surema lähevad.
Mis on siis parem, kas oma elu elavad homoseksuaalid, või kurjust ja vägivalda külvava usufanaatikud?
 
usuhaigele 23. oktoober 2014, kl 11.12
vägivald Kirjutas:
-------------------------------------------------------
>
> Langenud on nad, sest neil ei ole kirik erald
> atud riigist, nagu meil. Nad olid sunnitud taluma

nad ei ole kuhugile langenud, ega pole neil midagi häda ega pea nad midagi taluma! Ära fantaseeri põhjamaa elanikku sama vaenulikuks haigeks nagu sa ise oled.
 
üllitise tsitaat 23. oktoober 2014, kl 11.32
Kümnes protokoll annab teada, et riigid haigestusid surmahaigusesse - vere lagunemisse pärast seda, kui riigi organismi juhiti liberalismimürk ja, et oodata jääb vaid riikide agoonia lõppu
 
hetero 23. oktoober 2014, kl 13.44
Lühidalt ja selgelt, tänan n45.
n45
22. oktoober 2014, kl 23.43
Misasi see homoliikumine veel on? Täitsa sassis mõned omadega. Ma kuulan aeg-ajalt kristlikku Pereraadiot, lihtsalt jube, missugused need meie nn kristlased on, puhas natsi-Saksamaa. Need vooglaiud ajaksid homod ja lesbid ilmselt ahju ka, kui lubataks. Enda arvates on neil muidugi igati kõrge moraal.
Ptüi, enne läheb kaamel läbi nõelasilma, kui sellistel mingid väärtused on. Kristlased, my ass.


ja mis see on: ei ole võimalik? paluks viidet
Kümnes protokoll annab teada, et riigid haigestusid surmahaigusesse - vere lagunemisse pärast seda, kui riigi organismi juhiti liberalismimürk ja, et oodata jääb vaid riikide agoonia lõppu

sellist asja tahaks kohe lugeda ja siis allkirju koguma hakata, et sellised vihaõhutajad vangi pandaks.
 
inimene, mitte mingi seksuaal 23. oktoober 2014, kl 16.00
Vähemalt on väga tervitatav ka objektiivne info, mida siin homoseksuaalsusega kaasnevatest pahedest on välja toodud. Tõesti täiesti õige! Homopropaganda talumine on viimastel aegadel inimesi murjendanud ja alla surunud.

Mis märtritesse putub, siis märtrid teadupoolest ei tapnud kedagi, nemad vaid ei ütelnud lahti oma uskumustest, hoolimata sellest, et nad selle pärast lõvidele söödeti. Piibel mõistab homoseksuaalsuse üheselt hukka, enamus inimesi peab seda sügavalt ebakõlbeliseks, seda näitas ka enne kooseluseaduse läbisurumist TNS Emori uuring. Seega pole vaja siin inimesi nende õigete väärtushinnangute pärast süüdistada ja sõimata ja alla suruda. Meil kehtib sõnavabadus ja homode poolt pole tulnud muid fakte kui vaid propaganda. On väga tervendav ja kasulik meie ühiskonnale, et veel on säilinud siin inimesi, kes omavad selgroogu ja kes ei kooguta igasuguste võõrisandate ees ja lase endast lihtsalt vaikides üle sõita. Hoidke Eestit kõlbluskriisi eest! Puhtam, helgem ja õigetel väärtushinnangutel rajanevat Eestit! Halastust vajavad hoopis teised inimesed, mitte homod. Neil on kõik võrdsed õigused olemas. Perekonnaks aga nad ei kõlba kuidagi. Kui tahavad perekonda mängida, tehku seda, aga ärgu pilastagu praeguse perekonna mõistet ja väärtust.
 
Faktid 23. oktoober 2014, kl 16.33
inimene, mitte mingi seksuaal Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pii
> bel mõistab

Sel pole tähtsust, mida piibel mõistab.

> enamus
> inimesi peab seda sügavalt ebakõlbeliseks,

Enamus euroopast aktsepteerib ja saab aru.


> ja homode p
> oolt pole tulnud muid fakte kui vaid propaganda.

Siinsamas foorumis on homofoobikutele faktid toodud, ja foobikud ise on ainult kopipasteedi propagandat teinud. Vt siin samas teemas objektiivset arutlust ja fakte.

> Neil on
> kõik võrdsed õigused olemas.

Euroopa nii ei arva. Lisaks, neil on aju sees täpselt sama õnneliku kooselu tunne nagu heterotel, kuid pole õigust sõlmida sellejuurde abielu liitu. Kui ühiskonnas 2 isikut on haigestunud grippi, siis on neil kahel inimesel õigus töölt haigusleht võtta ja ravida. See haiguslehe võtmise hüve käib kõigi kohta, kelle keha sees hetkel o ngripp, olenemata orientatsioonist vms-st. Kes omab gripi või õnne aineid kehas, sel peab olema ka võrdsed õigused gripi raviks ja kooselu registreerimiseks. Seda registreerimist ennem polnud.

> ärgu pilastagu praeguse perekonna m
> õistet ja väärtust.

Mõisted muutuvad ja on muutunud läbi aegade. Eriti viimased aastakümned on loonud rohkelt eeldusi ,et mõisted saaksid hakata rohkem muutuma. Näiteks on avastatud geenid alles nüüd.
 
viimasele 23. oktoober 2014, kl 16.49
Euroopa pole meile kõiges mitte eeskujuks. Meil on omal pea otsas! Sina aga mõtled millegi muuga, mis kohe nii valutab, et käid siin koguaeg sellest rääkimas ja selle eest võitlemas. Kui sulle meeldib Euroopa, siis mine sinna! Enamus, st eestlased, ei taha endale homoriiki.
 
aeg annab 23. oktoober 2014, kl 17.36
viimasele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Enamus, st eestlased, e
> i taha endale homoriiki.

Tahtmised ja arusaamad muutuvad arutluse käigus. Täna tahavad enamik euroliitu ja eurot, varem ei tahtnud.
Aaastate jooksul saadakse ka homoteemast selgemalt aru.
Hetkel on naljakas vaadata, et arvatakse, et riik ja ühiskond muutus peale seaduse vastuvõtmist. Jääb mulje, nagu Riigist sai üleöö homo riik, kus 99% rahvast on tänaval suudlevad homod.
 
to viimasele ja teistele vihkajatele 23. oktoober 2014, kl 17.50
aga minul on omal pea otsas
ja ma olen eestlane
täiesti hetero
muuseas ka kiriku liige, ristitud ja leeritatud
ja ma IKKAGI usun et kõigil on õigus nii õnnele kui ka oma riigi poolsele seaduslikule kaitsele
hoolimata seksuaalsest orientatsioonist

muide, need kes siin väga muutuste vastu on, oleksite te veidi varem sündinud, oleksite ilmselt ka näiteks naiste valimisõiguse või tööl käimise õiguse vastu halli massina tänavatele läinud, nii või? ja veelgi varem kogunenud ümber teatava tuleriida karjudes "põletage ketser kes julgeb väita et maa ümber Päikese tiirleb mitte vastupidi"

ehjahh...
 
õppige arutlema 23. oktoober 2014, kl 17.58
Veel 15a arutleme sel jt teemadel ja tulebki võtta arutlust normaalse asjana. Eesti riik peab õppima arutlema ja aru saama. Tooge oma faktid rahulikult lagedale ja arutleme.
 
pererastia 23. oktoober 2014, kl 19.43
Liberastid tegelesid seaduserastiaga, luues uued ühiskonnarastlikud hälbed, mida võimurastia abil sunnitakse vägirastia kaasabil peale. Rastia muudeti ülevaks, normaalsus reeriti Riigi rastias mõnekümne rasti poolt ära.

Rastia eesmärgiks oli minutipealt muuta pererastia elu normiks. Rastia peaks ootama oma aega ja alluma rahvahääletuse tulemusele, mitte reerima rastlike petukampaaniatega.

Pererastia pole mitte kunagi olnud eestlaste kultuuriline osa, lugege põhiseaduse preambulat. Pererast võib alati lahkuda mitterahvusriikidesse, kus pererastia on teretulnud ja moodne perearstlik mudel.
 
aruteldi 23. oktoober 2014, kl 19.45
õppige arutlema Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Veel 15a arutleme sel jt teemadel ja tulebki võtta
> arutlust normaalse asjana. Eesti riik peab õppima
> arutlema ja aru saama. Tooge oma faktid rahulikul
> t lagedale ja arutleme.

faktid on toodud, aga need reeritakse täieliku komejandiga vastupidiseks. Kuulake sotside vastuseid raadiosaates. Ainult ünkimine ja ironiseeriv ohkimine, ei ühtegi normaalset vastust, sest ju oli seadus ammu ette ära lubatud ja ei tahetudki laskuda kainesse argumenteeritud arutellu.
 
faktid on ammu ümber lükatud 23. oktoober 2014, kl 19.47
aruteldi Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> faktid on t
> oodud, aga need reeritakse täieliku komejandiga va
> stupidiseks.

foobikute faktid on ammu ümber lükatud.
räusake edasi, peaasi, et ei tapa.
 
moosimadu 23. oktoober 2014, kl 20.01
Väga raske on näiteks siin midagi dispuuditaolist ülal hoda, kui vahele lõikavad sellised pipopääd nagu 19.43. Kahju, et nad ise ei saa aru, et just nende nägu on praeguse vastasseisu juures kooseluseaduse vastaste esireas ja see ei jäta tollest poolest mõtlemisvõimelise seltskonna muljet. Kuigi ma olen veendunud, et leidub ka aruka arutelu võimalus.

Siiani ei ole ma ühestki kohast saanud selgust, mida konkreetselt kardetakse sellest seadusest tõusvat? Piiblikäskude rikkumine ei ole argument! Eestis on usklikke vähem kui kolmandik rahvast, 71% ei tunnista ühtegi religiooni. Seega ei ole mõtet kõnelda "kristlikest pereväärtustest", seda enam, et ei muudetud ju abieluseadust.

Nii, et - mis kahju teeb see seadus?



Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 23.10.2014 20.03.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!