Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Homoliikumise valed
 
voobikud rääkige 24. oktoober 2014, kl 14.33
Kas on mingit fakte sisi tuua või pole?
 
ang 24. oktoober 2014, kl 16.26
"Valitsus on täitevorgan, igasugune seaduste loome toimub riigikogus. Valitsuse ei hääletata seaduste üle, see pole nende töö."

Ma ise arvasin ka nii. Minu küsimus oli inimesele, kes valitsust sõimas. Kuna antud teemas esinevad homovastased teisi lollideks nimetavad, siis ma tahtsin teada, miks nad valitsust sõimavad, kui ometi Riigikogu hääletas seaduse poolt.

"Perekond on mehe ja naise vaheline liit."

No tule taevas appi. Siis ema lastega poegi perekond? Mis nad siis on?
 
foobikutele 24. oktoober 2014, kl 16.28
Miks siis inimvaenulik seltskond ei tea pere ja valitsuse tähendust?
 
piibli fantaasia 24. oktoober 2014, kl 16.36
Mitu last oli jumalal?
 
tõde 24. oktoober 2014, kl 17.31
vahemusi puudutavaid kysimusi pole motet panna rahvahaaletusele.
 
internetist arvamusi 24. oktoober 2014, kl 17.50
Õige kah, et rahvahääletust ei tehtud. Teatud küsimustes on valitsuse ülesanne panna inimeste lühinägelikkusele ning sallimatusele VETO peale ning riiki tuleviku suunas juhtida. Kui jätta valitsemine rahva hooleks, siis oleks kõik pudru ja kapsad. Demokraatia on üks halvimaid valituse vorme mis kunagi loodud. Kahjuks ei ole midagi paremat ka välja suudetud mõelda.

Täiesti ajuvaba poleemika selle seaduse üle.

Inimene on inimene. See kas inimene suvatseb koos elada vastassoolise või samasoolisega on tema enda valik ja ei peaks teistele inimestele mitte korda minema. Loodetavasti saavad inimesed aru, et kooselu ei tähenda ilmtingimata mingeid lõpmatuid homode seksirallisid, mis heterotes vastumeelt tekitavad. Kui inimene soovib koos elada samast soost inimesega, sest tunneb end nii mugavamalt ning saab erinevates õigustlikes küsimustes seda ka märkida, siis mis paganat on sellel viga?


Heterote jaoks ei muutu absoluutselt mitte midagi. Milleks asjast probleemi teha, kui probleemi pole? Ei saa toimuma mingit homode levikut - ega inimene seadust kuuldes homoks järsku ei hakka või seaduse kadudes heteroks. Need asjad juba sünnist saati paigas, muutub ainult see kui paljud julgevad avalikult tõe välja öelda ja õnnelikult oma elu elada. Võiks lausa öelda, et heterote jaoks muutub asi paremaks kuna enam ei pea niiväga arvama, kes on homo ja kes mitte. Suure tõenäosusega tulevad need nüüd kapist välja. Võimalik, et nii mõnigi teie sõber helistab teile ükspäev ja annab teada, et toakaaslane kellega aastaid koos elanud on tegelikult elu-partner ja mitte rentnik.


Loen uudiste kommentaare ja loen, kuid ei saa aru kuidas saab Eestis niipalju homofoobe olla. Ja nii paljud on mehed ning peavad ainult mehi homodeks. Veel absurdsem. Pakun, et nais-homosid/bisid on kordades rohkem, kui mehi. See aga kaob justkui tõlkes ära. Ikka peded ja peded ning nokud kakased ja see jubedalt häirib. Kui aga näiteks tuua, et kaks kaunist näitsikut amelevad kuskil korteris siis on kohe thumbs_up.gif. Till kõva ja homofoobia kadunud.

Kaks naist kasvatavad last, siis pole nagu häda väga midagi. Kui aga kaks meest, siis on vastik, kole, jube ja lapsed garanteeritult lillad tulevikus?


Traditsiooniline pere kaitse? Mis paganama absurdsus see veel on. See, et miski on traditsiooniline ei tee seda vajalikuks või heaks. Traditsiooniline pere on lihtsalt üldlevinud mugavus. Tänapäeva ühiskonnas aga ebavajalik, kuna pere loomine ja laste kasvatamine ei vaja enam ammu traditsioonilist trukkimist. Samuti pole enam mingit vajadust ainult naistel laste kasvatamisele pühenduda või ainult meestel raha teenimisele. Tänapäeva ühiskonnas on piirid kadumas. Juba praegu jäävad mehed isapuhkusele ja naised rügavad tööd teha. See ju samuti traditsioonilise peremudeli vastane? Naine ja peab pere üleval - jubedus, eksole? Nii mõeldi veel mõned kümned aastad tagasi. Ühiskond areneb - tuleb ajaga kaasas käia.

Viidatakse mingitele loodusseadustele, et loomariigis nii ja naa... nahhui nada pagan küll. oleme lollid loomad või arenenud intelligentsiga inimesed, kes on toitumisahela tipus? Loomadel on vaja liigi ellujäämiseks traditsioonilist mudelit kasutada, ei muud. Homoseksuaalsus on ka nende seas levinud ning isegi liikide vaheline kooselu on loomade seas korduvalt täheldatud. Loomadel pole foobiad ja vihkamisi. Loom elab koos kellega tahes, lihtsalt hormoonide tõttu on vaja vastassugu vahest trukkida ning poegade olemasolu tekitab kasvatamisrefleksi. Kuid see ka kõik. Pooled liigid söövad üldse oma pojad ära või kasvatab neid üles ainult üks osapool. Mõttetud loomariigi näited, mis ei oma mingit tähtsust tänapäeva inimeste elu korraldamises.


Siis tuuakse mingeid vastuväiteid, et mis järgmiseks - pedofiilia, zoofiilia, nekrod jms. Lollid olete või? Pole absoluutselt võrreldavad homoseksuaalsusega.

Homoseksuaalsuse toetamine on samasooliste täiskasvanud inimeste, omavaheliselt kokkulepitud ning kahepoolsel austusel põhineva kooselu toetamine. Homoseksuaalsus ei ole võrreldav teiste seksuaalhälvetega mis on ühepoolsed või tekitavad teisele osapoolele kahju - moraalset või füüsilist. Pedofiilia on laste ärakasutamine - hoopis teine asi. Loomade või surnute ärakasutamine sama. Pole mingit kahepoolset austust ja mõistmist ning kokkulepitud suhet. Seega pole võrreldav.
Mingid Furryd vms on ka hoopis teine asi, kuna tegemist pm. magamistoa "role-playing" teemaga, mitte soolise kooselu teemaga.

Homofoobidel pole mingeid adekvaatseid vastuväiteid sellel teemal tuua, lihtsalt viha ja sallimatus selle suunas mis ei meeldi ja millest aru ei saada.

Paljud mehed on argpüksid lihtsalt. Kardavad, et nüüd hakkavad tänavatel pedepoisid külge lööma ning seega peab hakkama oma uhkust kaitsma vms. Midagi lollimat annab välja mõelda. Kas mõned mehed tõesti kardavad, et mingi paar protsenti ühiskonnast hakkab mingi seaduse põhjal tänaval niisama heast peast urruauku pugema... absurdsus.


Oeh, see teema on ikka tobeduse tipp küll. Vähemalt läks seadus läbi ja loodetavasti on paari aasta pärast asi unustatud ning elu läheb edasi nagu ikka ning kedagi ei huvita eriti, kas naabri Mann ja Kristi on elukaaslased või niisama toakaaslased.
 
prohvet 24. oktoober 2014, kl 20.57
internetist arvamusi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Vähemal
> t läks seadus läbi ja loodetavasti on paari aasta
> pärast asi unustatud ning elu läheb edasi nagu ikk
> a ning kedagi ei huvita eriti, kas naabri Mann ja
> Kristi on elukaaslased või niisama toakaaslased.

Lootus on lollide lohutus. Tegelikkus on paari aasta pärast selline, et see seadus on kas ara kaotatud või muudetud ainult heteroseksuaalsete kooseluseaduseks. Kaotatakse sooneutraalsus sealt ära. Nii on see Rootsis ja enamuses EL riikides, kus ta on vastu võetud. Seega sellega parandatakse lõhe ehk kuristik meie ühiskonnas, mida selle seaduse jõhkra läbisurumisega löödi. Mingi muu lahendus ei ole rahva enamusele vastuvõetav ja selle nimel me võitleme lõpuni välja. ME EI UNUSTA, VALIMISTEL NÄEME!
 
prohvetile 24. oktoober 2014, kl 21.13
prohvet Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Lootus on lollide l
> ohutus. Tegelikkus on paari aasta pärast selline,

kas jeesus tuleb ka varsti taevast alla?
 
angile 24. oktoober 2014, kl 21.52
ang Kirjutas:
> "Perekond on mehe ja
> naise vaheline liit."
>
> No tule taevas appi.
> Siis ema lastega poegi perekond? Mis nad siis on?

Ema lapsega on purunenud perekond, terve perekond on mees ja naine (+lapsed).
 
kesse 24. oktoober 2014, kl 22.25
prohvet Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> me võitleme lõpuni välja.

kesse "me" ?
 
huvitav huvitav 25. oktoober 2014, kl 08.04
Kas keegi saab palka selliste teemade ja kommide kirjutamise eest?? Minu arvates tuleks ta vangi panna, sest õhutab ühiskonnas vihkamist, vaenu ja piinamist.

Ära kasuta meie stiili. Mina ei ole sinugi põrmugi nõus. Mina pole sind valinud oma hääletoruks. Räägi ainult ja ainult enda nimel, mitte meie, rahva, heterode või eestlaste nimel.
 
maiu 25. oktoober 2014, kl 11.06
Täpselt, ärge meietage siin.
vahemusi puudutavaid kysimusi pole motet panna rahvahaaletusele.
 
ufo uurija 25. oktoober 2014, kl 11.13
huvitav huvitav Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Räägi ainult ja ainult enda nimel, mi
> tte meie, rahva, heterode või eestlaste nimel.

homod pole meie rahvas? :D
sinu poeg ja tööandja on homo kulla preester.

kas vähemalt ühe fakti saate sisi tuua, et alustame arutlust? jumala ja inglite fakte ärge taas tooge. saate ju isegi aru, et võiks ikka reaalsusesse jääda.
 
räusikud 25. oktoober 2014, kl 12.08
Homofoobikud ei suuda argumenteerida ja oskavad ainult emotsionaalselt räusata. Aga sel juhul tuleks neid aidata. Näiteks annaks siis mõtlemiseks neile sellise mõtte, et proovige konstrueerida sellsit väided oma rahva homode vastu, et nende geenid rikuvad ära kogu rahva geenipanga. Et võtke see mõte aluseks, ja proovige formuleerida selel baasil oma esimene argument, fakt.

Seejärel siis alustame selel baasil arutlust ja aitame arutleda.

Ja siis aitame uue argumendi vihjetega.

Kas sobib räusikutele nii?
 
kassitädi 25. oktoober 2014, kl 22.16
angile Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ang Kirjutas:
> > "Perekond on mehe ja
> > nais
> e vaheline liit."
> >
> > No tule taevas appi.
>
> > Siis ema lastega poegi perekond? Mis nad sii
> s on?
>
> Ema lapsega on purunenud perekond, te
> rve perekond on mees ja naine (+lapsed).

Kuna lemmikloom on pereliige, siis naine kassiga on perekond!
 
to kassitädi 25. oktoober 2014, kl 22.49
Ja neil läheb vaja kooseluseadust? On vaja sõlmida seaduslik leping? Milline see siis peaks välja nägema? Kass jätab oma surma korral oma järglased oma perenaise hooleks? Eks see homode "perekond" ole sama idiootlik. Tegelikult hullem, sest see on rõve ja loomuvastane. Vähemalt loodame, et tädi kassiga vahekorda ei astu.
 
skisole 26. oktoober 2014, kl 15.34
to kassitädi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ja neil läheb vaja kooseluseadust? On vaja sõlmida
> seaduslik leping? Milline see siis peaks välja nä
> gema?

kui 2 inimest armastavad teineteist, ja soovivad oma kooselu kuidagi seadusega kinnitada, siis peab see võiamlus neil olema.
 
reforminoorte tase 28. oktoober 2014, kl 01.19
REPLIIK: Täiskäigul edasi vabasse ja avatud ühiskonda!
Tallinna Reforminoorte juhatuse esimees Gaspar Šabad peab kooselu­seaduse vastu­võtmist oluliseks sammuks, sest «meie riiklik suund on taas­iseseisvumisest saadik sihtinud vaba, õiglase ja avatud ühiskonna poole». Noore liberaali arvamus­artiklile väljaandes Postimees lisab sügav­mõttelisust lähi­ajaloo alal jätkuvaks diskussiooniks ärgitav märkus kuuekümne­aastasest okupatsioonist, mis seab lugeja ette põneva küsimuse: millal siis ikkagi toimus Eesti taas­iseseisvumine ning millised on selle kriteeriumid.

Eesti ühiskonnas toimuvaid positiivseid arenguid kirjeldades sedastab Šabad: «Liberaalsema ja vabama ühiskonna poole liikumine on olnud meie siht ja peab selleks ka jääma. Juba on arutelu all nii valimisea langetamine kui prostitutsiooni legaliseerimine. Ma loodan südamest, et tulevikus suudab Eesti ühiskond liikuda ka eutanaasia ja kanepi legaliseerimise juurde. Et kaoksid ära tabud, millest rääkimine tundub just selle sama post­sovetliku mõtlemise pärast valena.»

Meie Kiriku toimetus soovitab Reformi­erakonnal, mis edumeelse parteina teeb panuse noortele ja tulevikule, ees­seisvatel riigi­kogu valimistel oma unistused arenenud ja tõeliselt vabast Eestist jõuliselt välja tuua: eutanaasia tagurlikele, ajast ja arust vanadele, legaalsed pordu­majad identiteedi­kriisis vaevlevatele keskealistele ja piiramatult kanepit vabaduse­otsinguil mäslevatele noortele. Et kaoksid ära tabud.

Valimisplakati näidis oleks siis järgmine:

Eutanaasia
Prostitutsioon
Kanep
REFORMIERAKOND
PAREM EESTI KÕIGILE! (oravakese pilt muidugi ka)
VÕID KINDEL OLLA!
 
moosimadu 28. oktoober 2014, kl 01.43
Alaealise põngerja isiklik seisukoht.
Kahjuks teeb ta oma lollusega suure teene nii mõnelegi.
 
reforminoortest 28. oktoober 2014, kl 15.21
Need noored aktivistid on täpselt sama ajupestud kui omal ajal olid kom. noored. Nad tahavad olla tähtsad, targad, võimukad. Aga tegelikult on l..... ja agressiivsed. Loodetavati saavad elus omad õppetunnid kätte, et mitte päris südametunnistust kaotada.
 
vaatamiseks 29. oktoober 2014, kl 00.55
Sooneutraalne abieluseadus riivab laste inimõigusi.

http://www.tv7.ee/vod/player/?program=38771

Imestama paneb kuidas maailm on läinud pimedaks ja kaotanud täiesti kaine mõtlemise.
 
moosimadu 29. oktoober 2014, kl 01.06
Sooneutraalne abieluseadus ei ole Eestis kehtiv seadus.
Kas järgmisena tulevad lingid selle kohta, kuidas šariaadiseadused inimõigusi riivavad?
 
vaadake ikka 29. oktoober 2014, kl 02.00
Veel ei ole, küllap see on järgmine samm homoliikumise eesmärkidest. Ent samasoolistel paaridel on lapsed ja "Pealtnägijas" üks "Frank" ostis lapsed endale, seega on see igal juhul aktuaalne ka Eestis. Head vaatamist sulle ka!
 
moosimadu 29. oktoober 2014, kl 02.33
Vaata, hea inimene, see link ei ole selles foorumis esimest korda ja ma olen vaadanud nii seda saadet kui ka muid asju, mida siia pandud on, sest ma ei pea debatis heaks tooniks rapsida ilma oponendi argumente teadmata.
Selles saates räägitakse õiget juttu ses osas, et iga laps vajab terviklikku ja tugevat peret, milles kasvada. Vastu vaidlen ma sellele, et samasoolised vanemad ei moodusta terviklikku ja tugevat peret. Ma olen kindel, et samasooliste tasakaalukate ja teineteist armastavate partnerite liit on lapsele hea kasvukeskkond, igal juhul parem kui lastekodu või (see võib sulle tunduda radikaalse võrdlusena) narkomaanidest heteropere.
Kooseluseadus võimaldab lapsendada last samasooliste partnerite kooselus juhul, kui üks partnereist on lapse lihane vanem.
Eestis on surrogaatemade kasutamine keelatud, nii, et Franki näide on taas üks olukirjeldus meile kaugest maailmast. Eesti seadusi ta rikkus, kuid seaduse käsi ei saa teda kätte, kuna ta ei ela siin. Seaduserikkumine jääb siiski seaduserikkumiseks. Surrogaatemade abi, ei raha eest ega tasuta ei saa siin kasutada ka heteropered ja seda isegi siis, kui näiteks viljatut tütart soovib emakssaamisel abistada tema lihane ema.
Lapsendamine lastekodudest ei ole kooseluseaduse järgi võimalik. Lapsendamine välismaalt ei ole Eestis üldse võimalik, erand tehakse juhul, kui üks partnereist (ka heteroperedes) on lapse lihane vanem.
Ma ei saa aru mõtteviisist, et "keelame selle seaduse ära, sest küllap järgmine samm on neil..misiganes".
See on demagoogiasse kalduv väide. Kui ma tahaksin samaga vastata, siis võiksin öelda, et kooseluseadust ei tohi mingil juhul tagasi võtta, sest "küllap järgmine samm on neil täielik abordikeeld". Ära võta mu näidet kohe enda kasuks pöörata, ma ei pea aborti pereplaneerimisvahendiks, vaid õnnetuseks. Lihtsalt tahan öelda, et "küllap" ei ole tõestusvahend millegi vastu ega ka poolt.



Toimetatud 2 kord(a). Viimati moosimadu 29.10.2014 02.46.
 
vaata 29. oktoober 2014, kl 03.08
Abordikeeldu ei ole kusagil läbi surutud vastu rahva tahtmist, eriti veel riigikogu poolt. Isegi niisugust hirmu pole. Seepärast on see täiesti kohatu võrdlus ja demagoogia. Kindlasti on lapsele üksikvanem parem kui samasoost paar, sest see on loomulik, mitte ebaloomulik. Kui sa siin omasoolist paari võrdled narkomaanidega, siis on nad ka minu silmis midagi enam-vähem võrdset. Lastekodud, arvan, et on paremad kui samasoolised paarid. Olla orb ei ole häbiasi, aga olla omasooiharate laps, tähendab seda, et ma ei saa enam toimivast maailmast midagi aru. See on umbes sama traumeeriv lapse psüühikale kui seksuaalne väärkohtlemine. Laps kistakse perverssesse maailma ja ta kaotab oma turvalisuse.
 
lingist 29. oktoober 2014, kl 03.15
Muideks see link on selles foorumis esimest korda. Mina ei ole siin seda varem näinud, avastasin selle alles äsja. Kahtlustan, et sa valetad. Sama lingi panin kahte kohta ühekorraga, sest see kindlasti puudutab ka perekonda. Aga kui see on siin ka varem olnud, siis ehk tood ära kus, et sa näiksid usaldusväärne.
 
haiged 29. oktoober 2014, kl 03.26
inimesed arvavad, et teistele õigust andes jääb sul endal seda vähemaks. pede ei võta heterol midagi käest ära, aga igaks juhuks anname talle lõuga, ta pole ju minusugune.
 
moosimadu 29. oktoober 2014, kl 03.47
Usun, et taipasid ka ise, et ma ei pidanud riigikogu silmas, kooseluseaduse vastaste vedur Varro Vooglaid on põhimõtteline abordivastane. Mu väites oli demagoogiat täpselt sama palju kui sinu pakutud "küllap"-argumendis, see oligi toodud kui näide demagoogiast, mis ka sinu jutus sisaldus.
Ma arvan, et maailm ei kaota midagi, kui me jäämegi selles suhtes eriarvamusele, kuid oma seisukohti võime ju ikkagi väljendada.
Mis puutub narkomaanide ja samasooliste paaride vahele võrdusmärgi tõmbamisse, siis on see inetu ja sihilikult pahatahtlik. Sinu jaoks kirjeldab sõna "perverssus" (sinu jaoks) lubamatuid seksuaalseid kalduvusi, kuid minu mõtteviisi kohaselt on pervessed pered, kus pertnerid ei tule iseendagagi toime ja nad ikkagi sigitavad siia ilma hingesid, kelle eest nad pole võimelised ei hoolitsema ega vastutama. Need on narkopered, mitte samasoolised paarid.
Kuidas saab lapse jaks olla traumeeriv pere, milles on kaks ühest soost liiget ja tema? Üksikema ja vanaema on ka seega traumeeriv kooslus? Leskmehest isa koos oma isaga? Traumeerib?
Ärge alahinnake lapsi. Neile on oluline, et neid armastatakse, et neil oleks turvaline kasvada. Kahe samast soost inimese kasvatus pole vähem turvaline kui üksikvanema või ema ja isa tugi. Loomulikkuse ja ebaloomulikkuse määrame meie, täiskasvanud. Kui keegi ütleb, et neid lapsi hakatakse koolis narrima, siis peab see inimene tõsiselt mõtlema, kuidas on ta oma lapsi kasvatnud, et need teiste narrimist normaalseks peavad.
Lapsi ei huvita, mida vanemad magamistoas teevad, vanemate intiimsuhe ei tähenda lapse jaoks mitte midagi. Tuleta oma lapsepõlbve meelde - vaevalt, et sind huvitas su vanemate voodielu isegi vanuses, mil sellised teemad juba uudishimu äratasid.
Nii, et.. kummalgi oma arusaam.


See link ei ole siin foorumis esimest korda. "Kahtlustan, et sa valetad" on ausalt öelda üsna vastikult öeldud, väga jäme.

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?83,132...
 
ebakõlbeline kirik 07. november 2014, kl 00.22
Täna kirik meid ei põleta, kuna kõlbelisus on arenenud, muutunud:

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/praost-peeter-kaldur-pastor-jurjo-saadetakse-pensionile-hoopis-kogudusele-ule-700-000-euro-suuruse-kahju-tekitamise-tottu?id=70103301
 
Mendelejev 07. november 2014, kl 15.59
Kohalikud homoaktivistid armastavad küll rõhutada sallivust, armastust ja sõnavabadust, kuid millegipärast vaikivad nad sellest, milline terror ja tagakiusamine on lahti läinud just nimelt nendes liberaalsetes lääneriikides, kus seesama kooselu ja geiabielud seadustatud on, suvaline kirikuõpetaja või pulmakorraldaja, kes puht eetilistest põhimõtetest lähtudes keeldub geiabieluga seotud teenusest/tööst, satub ise tagakiusamise ja mõnitamise ohvriks, ja seda kõike tehakse nn. sallivuse nimel..ka minul pole homode vastu midagi, nende valik, ise teavad, aga selline räige riiklikult pealesurutud propaganda ja sunnitud sallivus ajab kopsu üle maksa,
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!