Feministi nurgake
Küpsed mehed on paremad, igas mõttes!
kärsale 12. november 2014, kl 14.43 |
Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 14.49 |
Tegelikult võib naistest ikka aru saada ka. Kui ikka oled mingi poolesaja vanune vetruva kehaga pakkjalg, ka siis tahaks ju millegile loota, et kedagi veel erutab. Võib ka olla, et muidu tipptopp väljanägemisega tädi, aga meestega õnne pole, ikka loodab ju. Ja mõtleb, et aint mehed vanaks jäänud.
See on aga liiga tundlik teema, et pole koledat naist, on vaid vähe viina. Või siis noori naisi :-)
See on aga liiga tundlik teema, et pole koledat naist, on vaid vähe viina. Või siis noori naisi :-)
kivike 12. november 2014, kl 15.02 |
Selleks, et olla vetruva kehaga pakkjalg pole ju vaja viienda kumbi kukkumist oodata, kohtab ka palju nooremate hulgas. Ja üldse andke nüüd andeks kõigile neile 5-kümbistele ometi, kui neil seisab ja täitsa lõpp ja isegi mitte tipptopp väljanägemise peale. :) Neile andke ka andeks, kellel teie peale ei seisa. :)
PV 12. november 2014, kl 15.10 |
kärsale Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Päris elus käib asi ikka lä
> bi mehe enda võimekuse ja võimekus aastatega lange
> b. Lepi sellega.
Kurat no ei saa enam vait olla. Mina saan küll va augustatust aru.
Plikad, krt, kas see, mida ei mõista, tuleb tingimata maha teha? Misasja te tümitate mehest ahh?
Nooremast peast oli muidugi rohkem suts ja valmis.
Vanemad võtavad mõnuga ja läheb rohkem aega.
Kas see aga on tingitud sellest, milles neid süüdistatakse - potentsiprobleemist, või hoopis selles, et nad aastatega on õppinud oma keha paremini tundma?
Paremini tundmine et tähenda automaatselt seksitahtmise/iha vägisi tekitamist. Kui seda ei ole, siis ei ole. See võib alguses olla, kuid kohe/hiljem ka kaduda, kuid võib ka läbi aastate säilida. Jah, on ka nii.
Aastatega võimekus loomulikult langeb, selle vastu ei vaidle. Küll aga rääkides vanusegruppidest, julgeks küll väita, et TEGELIKULT langus ei toimu 40-50 vahel ega varem.
Ilmselt selle vanuse peale jõudnudna toimib hoopis rutiin ja vastastikuse pandavuse, iha kadumine.
Last but not least - kui kaua ei saa, siis ei oska enam tahta ja toimub taandareng ka selles vallas. Ka meestel.
Päris elus käib asi ikka lä
> bi mehe enda võimekuse ja võimekus aastatega lange
> b. Lepi sellega.
Kurat no ei saa enam vait olla. Mina saan küll va augustatust aru.
Plikad, krt, kas see, mida ei mõista, tuleb tingimata maha teha? Misasja te tümitate mehest ahh?
Nooremast peast oli muidugi rohkem suts ja valmis.
Vanemad võtavad mõnuga ja läheb rohkem aega.
Kas see aga on tingitud sellest, milles neid süüdistatakse - potentsiprobleemist, või hoopis selles, et nad aastatega on õppinud oma keha paremini tundma?
Paremini tundmine et tähenda automaatselt seksitahtmise/iha vägisi tekitamist. Kui seda ei ole, siis ei ole. See võib alguses olla, kuid kohe/hiljem ka kaduda, kuid võib ka läbi aastate säilida. Jah, on ka nii.
Aastatega võimekus loomulikult langeb, selle vastu ei vaidle. Küll aga rääkides vanusegruppidest, julgeks küll väita, et TEGELIKULT langus ei toimu 40-50 vahel ega varem.
Ilmselt selle vanuse peale jõudnudna toimib hoopis rutiin ja vastastikuse pandavuse, iha kadumine.
Last but not least - kui kaua ei saa, siis ei oska enam tahta ja toimub taandareng ka selles vallas. Ka meestel.
Sid 12. november 2014, kl 15.28 |
PV Kirjutas:
> Last but not least - kui kaua ei saa, s
> iis ei oska enam tahta ja toimub taandareng ka sel
> les vallas. Ka meestel.
Ma juba eelnevalt siin kommenteerisin, et minu "raskemad" aastad olid seal 30+, 40+ on elu ja võimekus aina paremaks läinud. Ilmselt on ka võimalust särada rohkem olnud :D
Seega võib Perdi jutuga nõusse jääda küll.
> Last but not least - kui kaua ei saa, s
> iis ei oska enam tahta ja toimub taandareng ka sel
> les vallas. Ka meestel.
Ma juba eelnevalt siin kommenteerisin, et minu "raskemad" aastad olid seal 30+, 40+ on elu ja võimekus aina paremaks läinud. Ilmselt on ka võimalust särada rohkem olnud :D
Seega võib Perdi jutuga nõusse jääda küll.
neljakümbine 12. november 2014, kl 15.44 |
funktsionaalse lugemisoskuse guru 12. november 2014, kl 15.53 |
Sid 12. november 2014, kl 15.53 |
naine38DD 12. november 2014, kl 16.02 |
PV 12. november 2014, kl 16.02 |
Sid Kirjutas:
> Meeste võimekus on siiski seotud ka partneriga. Ku
> i viimane on miskis osas vastuvõetamatu, siis on p
> otentsiprobleemid kerged tulema. Õige partneri puh
> ul segavad sümptomid vähenevad või kaovad üldse, v
> anusega on seos vaid osaline.
Nojah, seesama oli ka minu jutu mõte. Aga vahel ongi teisiti ka vaja öelda, ehk paremini ka kohale läheb
FLG - tänud. Tubli poiss/tüdruk :)
> Meeste võimekus on siiski seotud ka partneriga. Ku
> i viimane on miskis osas vastuvõetamatu, siis on p
> otentsiprobleemid kerged tulema. Õige partneri puh
> ul segavad sümptomid vähenevad või kaovad üldse, v
> anusega on seos vaid osaline.
Nojah, seesama oli ka minu jutu mõte. Aga vahel ongi teisiti ka vaja öelda, ehk paremini ka kohale läheb
FLG - tänud. Tubli poiss/tüdruk :)
funktsionaalse lugemisoskuse guru 12. november 2014, kl 16.09 |
Sid 12. november 2014, kl 16.11 |
naine38DD 12. november 2014, kl 16.13 |
Sid 12. november 2014, kl 16.41 |
Lumekuninganna 12. november 2014, kl 17.03 |
suremise mõte 12. november 2014, kl 18.35 |
kui sex on kehva 12. november 2014, kl 18.36 |
n46 13. november 2014, kl 01.53 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 434 |
Sid, avaldan sulle väikse saladuse. seks toimib valuvaigistina vaid nende naiste puhul, kes on võimelised mehega orgasmi saama. kui sinu naine on su peavalu ettekäändel pikalt saatnud, võid järeldused ise teha...
Sid Kirjutas:
> naine38DD Kirjutas:
> > Seks on pari
> m valuvaigisti:)
>
> Seda räägivad vaid vallali
> sed naised. :D
> Abielunaised millegipärast seda
> ei tea ja pole ilmselt sellest kunagi ka kuulnud.
Sid Kirjutas:
> naine38DD Kirjutas:
> > Seks on pari
> m valuvaigisti:)
>
> Seda räägivad vaid vallali
> sed naised. :D
> Abielunaised millegipärast seda
> ei tea ja pole ilmselt sellest kunagi ka kuulnud.
50 nene mehelontrus 13. november 2014, kl 03.36 |
no tore siis ju 13. november 2014, kl 07.50 |
No eks see ole teada, et 15 aastasele plikatirtsule tundub kolmekümbine ilge muld ja kolmekümbisele viiekümbine samamoodi. :) Reaalse seisuga ja veel üksikindiviidi tasemel pole sellega eriti pistmist. Inimesed seksivad nii kaua kui saavad ja saavad nad ikka tunduvalt kauem kui viis kümpi. See, et 50-selt on mees tingimata paksu kõhuga kiilanev jorss, kes pole elu jooksul päevagi sporti teinud ja väristab seniilset pead on selline tore stereotüüp vähe noorematele. :)
mansion ghost 13. november 2014, kl 07.58 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
"See, et 50-selt on mees tingimata paksu kõhuga kiilanev jorss, kes pole elu jooksul päevagi sporti teinud ja väristab seniilset pead on selline tore stereotüüp vähe noorematele. :)"
Sterotüüp tuleneb millegi kompensatsioonist a´la "viinamarjad on hapud". Ilmselt vaevab mehi mingist vanusest "huvipuudus" omaealiste naiste vastu, enamasti naiste vastu üldse. Kuidagi peab ju neid "motiveerima" :D)
"Sa pole ju ometi üks impotentidest? Ei ole? Tõesta!"
Sterotüüp tuleneb millegi kompensatsioonist a´la "viinamarjad on hapud". Ilmselt vaevab mehi mingist vanusest "huvipuudus" omaealiste naiste vastu, enamasti naiste vastu üldse. Kuidagi peab ju neid "motiveerima" :D)
"Sa pole ju ometi üks impotentidest? Ei ole? Tõesta!"
ahzooloog 13. november 2014, kl 08.37 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 172 |
Sid 13. november 2014, kl 09.22 |
n46 Kirjutas:
> Sid, avaldan sulle väikse saladuse. seks toimib va
> luvaigistina vaid nende naiste puhul, kes on võime
> lised mehega orgasmi saama. kui sinu naine on su p
> eavalu ettekäändel pikalt saatnud, võid järeldused
> ise teha...
Mu eksnaisega olid lood natukese keerulisemad, kui lihtsalt orgasmitus. Aga peale teda pole sellist probleemi naiste puhul täheldanud. Praegu on isegi suisa vastupidi, põetakse selle pärast, et liiga kiiresti ja liiga palju neid orgasme. Aga mina olen rahul... :)
> Sid, avaldan sulle väikse saladuse. seks toimib va
> luvaigistina vaid nende naiste puhul, kes on võime
> lised mehega orgasmi saama. kui sinu naine on su p
> eavalu ettekäändel pikalt saatnud, võid järeldused
> ise teha...
Mu eksnaisega olid lood natukese keerulisemad, kui lihtsalt orgasmitus. Aga peale teda pole sellist probleemi naiste puhul täheldanud. Praegu on isegi suisa vastupidi, põetakse selle pärast, et liiga kiiresti ja liiga palju neid orgasme. Aga mina olen rahul... :)
n46 13. november 2014, kl 11.05 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 434 |
Sid, aga praegu oled sa visiitsuhtes nagu vist kuskil mainisid. abieluranda sõudmise järel hakkaks äkki naisel jälle peavalu vahekorda takistama? naised on ettearvamatud olendid...
meil on nii, et kui peavalu kurdan, on see mehele kindlaks märgiks, et täna "saab". sest tõesti toimib väike kirglik sahmimine vähemalt sama tõhusalt kui ibumax.
meil on nii, et kui peavalu kurdan, on see mehele kindlaks märgiks, et täna "saab". sest tõesti toimib väike kirglik sahmimine vähemalt sama tõhusalt kui ibumax.
hmm 13. november 2014, kl 12.38 |
Sõnn 13. november 2014, kl 13.34 |
Ei ole nõus artikliga, vähemalt mitte eesti meeste puhul. See on fakt, et 50a ei ole üldjuhul enam nii elujõuline kui noorem. Lisaks jäävad eesti mehed palju varem impotendiks kui skandinaavia mehed, mille tingib ebatervislik eluviis: vähe sporti, paks õllekõht ees, suitsetamine, joomine ja rämpstoidu söömine.
Erand kinnitab aga reeglit ja ma ei väida, et kõik 50-aastased hädised vanamehed on. Kindlasti on nende seas selliseid, kes annavad endast poole noorematele silmad ette. Ka tänapäeva noored mehed on üsna õblukesteks ja hädisteks jäänud sada haigust ja tervisehäda külge poogitud.
Erand kinnitab aga reeglit ja ma ei väida, et kõik 50-aastased hädised vanamehed on. Kindlasti on nende seas selliseid, kes annavad endast poole noorematele silmad ette. Ka tänapäeva noored mehed on üsna õblukesteks ja hädisteks jäänud sada haigust ja tervisehäda külge poogitud.
paljud mehed ehk ei teagi 13. november 2014, kl 13.39 |
Vanur 13. november 2014, kl 13.56 |
Omast ajast on meeles, milline klaperjaht algas vabadele vanematele (ca 50 +) meestele (üks oli jäänud leseks, üks lahutanud jne.). Mehed olid ka soliidsed tippjuhid ja nad tegid oma valikud, ilmselt poleks nad teisiti rahu saanud, üks näiteks naisterahva kasuks (territoriaalselt) hoopis kaugemalt alalt. Täna just kohtasin kunagise kolleegi ärasaatmisel üht sellist vanahärrat, võiks olla ca 94-aastane, kargukepiga, naine oli rõõmsalt kaasas. Kuidas see naine omal ajal konkursi võitis, ei mäleta, olen vaid täheldanud, et temasse on kõik hästi suhtunud ja ise on ta alati rõõmsa olekuga. Vanahärra ise on muidugi niisugune klassika, mille osas nooremad põlvkonnad ei oska midagi öelda ja hea on, kui nad usuvad neid, kes veel teavad.
On palju asju, millest inimsuhted olenevad ja vaimne tegevus on üks neist. Oleneb varasemast elust, juba olemasolevatest peresuhetest, ühistest tuttavatest, muudest loendamata jäävatest asjadest lisaks sellele ühele.
Kaugest nooruspõlvest on meelde jäänud killuke ühest tšehhi filmist, kus noormees küsis end pakkuvalt neiult: aga mida me päeval tegema hakkame?
Keegi on öelnud, et naine on mõnikord tänulik selle eest, et mees on ta kõrval, olgugi see vaid pool meest.
On mõned naised, kelle pereelu purunes selle tõttu, et mees osutus geiks (kindlasti on ka vastasnäiteid, vt. näiteks seriaal "Viimane tango Halifaxis. Lisaks veel see, et seriaalis vastabiellunud eakat meest mängiv näitleja (D.Jacoby) on wikipedia andmetel avalikult gei.), näiteks Maugham - iga tema raamatu tõlke lõpus on seda kirjutatud. Aga miks mõned naised abielluvad geidega, tulevad meelde näiteks heliloojad Tšaikovski ja C.Porter?
On palju asju, millest inimsuhted olenevad ja vaimne tegevus on üks neist. Oleneb varasemast elust, juba olemasolevatest peresuhetest, ühistest tuttavatest, muudest loendamata jäävatest asjadest lisaks sellele ühele.
Kaugest nooruspõlvest on meelde jäänud killuke ühest tšehhi filmist, kus noormees küsis end pakkuvalt neiult: aga mida me päeval tegema hakkame?
Keegi on öelnud, et naine on mõnikord tänulik selle eest, et mees on ta kõrval, olgugi see vaid pool meest.
On mõned naised, kelle pereelu purunes selle tõttu, et mees osutus geiks (kindlasti on ka vastasnäiteid, vt. näiteks seriaal "Viimane tango Halifaxis. Lisaks veel see, et seriaalis vastabiellunud eakat meest mängiv näitleja (D.Jacoby) on wikipedia andmetel avalikult gei.), näiteks Maugham - iga tema raamatu tõlke lõpus on seda kirjutatud. Aga miks mõned naised abielluvad geidega, tulevad meelde näiteks heliloojad Tšaikovski ja C.Porter?
naine 59 vanurile 13. november 2014, kl 14.17 |
PV 13. november 2014, kl 19.37 |
Lisa postitus