Feministi nurgake
kas sellisel suhtel on tulevikku?
kirjaklamber 13. november 2014, kl 16.00 |
Algus oli ideaalne - meeletu keemia, kogu aeg ninapidi koos, mind koheldi kui printsessi. Tundsin, et olengi leidnud kaaslase kogu eluks.
Nüüdseks on suhte algusest möödas 2 aastat, koos oleme elanud 1 aasta. Unistame abielust ja lastest, tunded jätkuvalt mõlemapoolselt palavad, kuid samas on minu sisse pugenud kahtlus... Mehel käivad mitmel korral kuus äkkivihahood, tõesti täiesti olematutel ja otsitud põhjustel, ütleb mulle väga pahasti ja õelalt. Kui on maha rahunenud, siis on õnnetu, poeb, ümmardab igatpidi ning kõik on jälle idülliline, kuni järgmise korrani. Viimasel ajal on paha tuju eriti tihedaks läinud, pidevalt mõtlen ja arvestan, et talle meelepäraselt käituda. On ka hästi armukade ja kahtlustav, seda olen siiani võtnud pigem meelitusena sellest, kui palju ta mind kaotada kardab. Tean, et lapsepõlvekodus armastav suhe vanematega puudus ning ta sai iga asja peale pahandada ja tänitada, usun, et tema käitumine on ka lapsepõlveoludega mingitpidi seotud.
Veel olen hakanud tähele panema selliseid asju: kui oleme koos mõnel peol käinud, siis on tal nö rusikad kogu aeg püsti, üritab kaklusi provotseerida, kui keegi talle (või mulle) kogemata vastu läheb, siis läheb kohe ülbitsema jne. Oi kuidas ma ei salli sellist asja, nii matslik minu jaoks :( Peol me käime samas väga harva, aga tõesti IGA KORD tekib sel ajal mitmeid "seise", mis kõik on tema provotseeritud.
Teine asi, mis võibolla pole üldse tähtis või määrav, aga liikluses on ta meganärviline, kogu aeg sajatab ja ropendab, näitab keskmist sõrme jne.
Praegust kirja üle lugedes saan aru, kui inetult see kõik kõlab ja paistab, aga nende inetute stseenide vahele jääv aeg on nagu paradiisis, tõesti. Väga segadusse ajav...
Mida te arvate, kas selline mees võiks tulevikus maha rahuneda, stabiilseks ning heaks meheks ja isaks saada?
Nüüdseks on suhte algusest möödas 2 aastat, koos oleme elanud 1 aasta. Unistame abielust ja lastest, tunded jätkuvalt mõlemapoolselt palavad, kuid samas on minu sisse pugenud kahtlus... Mehel käivad mitmel korral kuus äkkivihahood, tõesti täiesti olematutel ja otsitud põhjustel, ütleb mulle väga pahasti ja õelalt. Kui on maha rahunenud, siis on õnnetu, poeb, ümmardab igatpidi ning kõik on jälle idülliline, kuni järgmise korrani. Viimasel ajal on paha tuju eriti tihedaks läinud, pidevalt mõtlen ja arvestan, et talle meelepäraselt käituda. On ka hästi armukade ja kahtlustav, seda olen siiani võtnud pigem meelitusena sellest, kui palju ta mind kaotada kardab. Tean, et lapsepõlvekodus armastav suhe vanematega puudus ning ta sai iga asja peale pahandada ja tänitada, usun, et tema käitumine on ka lapsepõlveoludega mingitpidi seotud.
Veel olen hakanud tähele panema selliseid asju: kui oleme koos mõnel peol käinud, siis on tal nö rusikad kogu aeg püsti, üritab kaklusi provotseerida, kui keegi talle (või mulle) kogemata vastu läheb, siis läheb kohe ülbitsema jne. Oi kuidas ma ei salli sellist asja, nii matslik minu jaoks :( Peol me käime samas väga harva, aga tõesti IGA KORD tekib sel ajal mitmeid "seise", mis kõik on tema provotseeritud.
Teine asi, mis võibolla pole üldse tähtis või määrav, aga liikluses on ta meganärviline, kogu aeg sajatab ja ropendab, näitab keskmist sõrme jne.
Praegust kirja üle lugedes saan aru, kui inetult see kõik kõlab ja paistab, aga nende inetute stseenide vahele jääv aeg on nagu paradiisis, tõesti. Väga segadusse ajav...
Mida te arvate, kas selline mees võiks tulevikus maha rahuneda, stabiilseks ning heaks meheks ja isaks saada?
ahzooloog 13. november 2014, kl 16.06 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 172 |
Urmo Karusoo 13. november 2014, kl 16.22 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 64 |
Praegu oled temale uus ja huvitav. Sellest hetkest, kui sa temale juba tavaliseks muutud hakkab ta suhtuma sinusse nagu ülejäänud maailma. Kõik märgid näitavad, et midagi ilusat tulemas ei ole.
Ka ei ole asi vast (ainult) alkoholis sest autoroolis on ta eeldatavalt kaine. Kuigi joomine võib agressiivsuse taga olla ka avaldumisel kainetel perioodidel.
Soovitan sellest rääkida tema endaga, et soovid temaga peret aga kardad tema iseloomu. Kui ei ole võimalik kõrvaldada argessiooni põhjust, milleks võibki olla alkoholi tarvitamine, siis ei ole võimalik, et iseloom muutub. Alko piiramine on alati variant, et kui paar kuud kaine suudab olla ilma tilkagi võtmata, siis on suur tõenäosus, et muutub olek ka kainena. Kui joomata ei suuda olla, siis jookse... Vastasel juhul võid tulevikus jääda "mööda nööri" elama.
Ka ei ole asi vast (ainult) alkoholis sest autoroolis on ta eeldatavalt kaine. Kuigi joomine võib agressiivsuse taga olla ka avaldumisel kainetel perioodidel.
Soovitan sellest rääkida tema endaga, et soovid temaga peret aga kardad tema iseloomu. Kui ei ole võimalik kõrvaldada argessiooni põhjust, milleks võibki olla alkoholi tarvitamine, siis ei ole võimalik, et iseloom muutub. Alko piiramine on alati variant, et kui paar kuud kaine suudab olla ilma tilkagi võtmata, siis on suur tõenäosus, et muutub olek ka kainena. Kui joomata ei suuda olla, siis jookse... Vastasel juhul võid tulevikus jääda "mööda nööri" elama.
no 13. november 2014, kl 16.36 |
suure tõenäosusega läheb asi halvemaks kui tuleb abielu ja lapsed. aga sul ei oleks vaja nuputada niiväga mis saab või ei saa temast, sul tuleks mõelda, et need tema praegusedki tegemised on ju küllalt ebameeldivad. tegelikult oled ju ise ka tema armukadedusele toitu andnud, sellega, et võtad seda meelitusena. tegelikult on armukadedus väga ohtlik märk
laura 13. november 2014, kl 16.37 |
Minul on täpselt sama situatsioon ja kestnud juba kuid. Ei ole midagi muutunud, olen ainult kaugenenud temast ja tema poolt täheldanud sama. Olen jõudnud arusaamale, et elama peab enda jaoks, mitte sättima ennast kellegi teise närvilisuse ja tujude järgi. Võib olla ei ole ta inimene minu jaoks kuna harmoonia, mida suhtelt eeldan, on olematu...ainus võimalus ennast õnnelikuks teha on oma eluga edasi liikumine.
Karusoo jutu täienduseks 13. november 2014, kl 16.44 |
johhaidii 13. november 2014, kl 16.55 |
Sõnn 13. november 2014, kl 17.01 |
Oh ei, sellest mehest küll asja ei saa. See kirjeldus vastab täpselt agressiivsele kontrollfriigist tulevasele naisepeksjale. Kõik naistepeksjad on alguses suhtes väga hoolitsevad, tähelepanelikud, teevad kingitusi ja toovad lilli, millega üritatakse kähku naise usaldus võita. Siis hakatakse armukadetsema a la: "ära mine täna sõbrannadega välja, oleme hoopis ainult sina ja mina teineteise kaisus" - nii romantiline, eksole? Naine muidugi õhkab sellepeale, et näed, kus ikka hoolib minust ja tahab mind! Alguses võib see ju kena tunduda, aga tegelikkuses on see suur ohumärk! See, et ta koguaeg tühistest asjadest tüli provotseerib ja liikluses närvitseb, näitab, et ta on agressiivne ja peab sind enda omandiks mitte võrdseks iseseisvaks partneriks.
Ehk on kasu sellest kui temaga avameelselt sellest räägid. Ütle talle ausalt, et selline käitumine on nõme, matslik ja sinu jaoks solvav. Rääkigu ära, miks ta nii teeb - ehk on tal abi vaja ja psühholoogi juurde minna? Kui sa teda armastad, siis ürita põhjuseid teada saada ja proovi teda aidata. Kui ta ei taha end aidata ja ei ürita end ka muuta, siis ütle talle, et ütled temast lahti, sest sa juba kardad teda kui ta nii käitub ja sa ei soovi olla tulevikus koos lastega mehe peksualune.
Ehk on kasu sellest kui temaga avameelselt sellest räägid. Ütle talle ausalt, et selline käitumine on nõme, matslik ja sinu jaoks solvav. Rääkigu ära, miks ta nii teeb - ehk on tal abi vaja ja psühholoogi juurde minna? Kui sa teda armastad, siis ürita põhjuseid teada saada ja proovi teda aidata. Kui ta ei taha end aidata ja ei ürita end ka muuta, siis ütle talle, et ütled temast lahti, sest sa juba kardad teda kui ta nii käitub ja sa ei soovi olla tulevikus koos lastega mehe peksualune.
kriit 13. november 2014, kl 19.31 |
see on vägivaldsus ja sa oled juba kogeda saanud,mida tähendavad ameerika mäed. on ainult aja küsimus, mil seesama kõik sinuni jõuab.
vägivald on algusest saadik näha, aga seda ei peeta miskiks või püütakse leida tõlgendusi ja asju enda jaoks parajaks mõelda.
mida seotumaks muutub suhe, seda enam avaldub vägivaldsus. ega ilmaasjata ei ole nimetuski lähisutevägivald. see on tema kiindumise viis ja muud tal ei ole.
aidata saab ainult ta ise. sina saad kõrval toeks olla ses mõttes, et oled tavaline ja ennast normaalselt kehtestav.
kuidas ta ise olukordi tajub on tähtis- kas süüdistab teisi või ikka mõistab ka, et ise läks üle piiri?
kui tavaliselt inimesed aduvad, et nad maailma ei muuda siis sellised kiiksuga kujud just seda loodavad: kui tema poleks, siis mina ei oleks.. see on nagu tähtis läbi näha.
mina koos ei oleks, aga mul on elukogemus.
vägivald on algusest saadik näha, aga seda ei peeta miskiks või püütakse leida tõlgendusi ja asju enda jaoks parajaks mõelda.
mida seotumaks muutub suhe, seda enam avaldub vägivaldsus. ega ilmaasjata ei ole nimetuski lähisutevägivald. see on tema kiindumise viis ja muud tal ei ole.
aidata saab ainult ta ise. sina saad kõrval toeks olla ses mõttes, et oled tavaline ja ennast normaalselt kehtestav.
kuidas ta ise olukordi tajub on tähtis- kas süüdistab teisi või ikka mõistab ka, et ise läks üle piiri?
kui tavaliselt inimesed aduvad, et nad maailma ei muuda siis sellised kiiksuga kujud just seda loodavad: kui tema poleks, siis mina ei oleks.. see on nagu tähtis läbi näha.
mina koos ei oleks, aga mul on elukogemus.
vanem naine 13. november 2014, kl 21.38 |
sa võid temaga rääkida, tõmbab hetkeks tagasi (kuu-kaks-kolm) ja asi hakkab otsast peale. kahjuks ei saa meie kedagi muuta ja isegi kui see inimene ise tahab ennast muuta, siis õnnestub see üliharva, kahjuks.
ahzooloogil on õigus ;)
sa võid temaga rääkida, tõmbab hetkeks tagasi (kuu-kaks-kolm) ja asi hakkab otsast peale. kahjuks ei saa meie kedagi muuta ja isegi kui see inimene ise tahab ennast muuta, siis õnnestub see üliharva, kahjuks.
ahzooloogil on õigus ;)
Sõnn 13. november 2014, kl 22.20 |
Proovida ju ikka võib. Vähemalt tead, et oled ise kõik selleks teinud ja üritanud. Ja kui ika asja ei saa ja asi kordub, siis tuleb edasi liikuda ja kõik. Niisama lihtsalt ei tasu kunagi alla anda, vaid teha kõik endast olenev. Ütleme nii, et tuleb kehtestada sanktsioonid: räägid rahulikult asjad selgeks ja ütled, et kui asi veel kordub, siis olen ma sunnitud sinust lahkuma.
Ma sain jutust aru, et naine pole mehele kunagi midagi ette heitnud sel teemal ja võibolla mees arvabki, et naisele läheb selline käitumne peale ja kõik on okei. Enne kui kindlaid samme teha tuleks ka ennem suu lahti teha ja asjad selgeks rääkida.
Ma sain jutust aru, et naine pole mehele kunagi midagi ette heitnud sel teemal ja võibolla mees arvabki, et naisele läheb selline käitumne peale ja kõik on okei. Enne kui kindlaid samme teha tuleks ka ennem suu lahti teha ja asjad selgeks rääkida.
Siiri 13. november 2014, kl 22.28 |
Mina ka arvan, et ära sellise mehega küll end seo. Siin selgelt tegu närvilise persooniga, kes võib ka täiesti kontrolli kaotada ja lõpuks tuleb veel kallale ka. Ja ropendamine? Kas tõesti viisakaid mehi siis pole enam ilmas, kelle poole vaadata. Jäta ta kindlasti, kui tahad elada veel kunagi õnnelikult.
??????????????? 14. november 2014, kl 00.29 |
hmm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kaalud?
Tahtsin just sedasama küsida, et kas ta on Kaalud?! Täpselt nagu minu poega kirjeldaks. Kuigi tal pruuti pole, aga ka temal käivad põhjendamatud vihahood (minu vastu) ning kõrtsis kipub võhivõõrastega kaklema, mitu korda juba kulm rulli löödud.
-------------------------------------------------------
> Kaalud?
Tahtsin just sedasama küsida, et kas ta on Kaalud?! Täpselt nagu minu poega kirjeldaks. Kuigi tal pruuti pole, aga ka temal käivad põhjendamatud vihahood (minu vastu) ning kõrtsis kipub võhivõõrastega kaklema, mitu korda juba kulm rulli löödud.
hahaa 14. november 2014, kl 01.20 |
eks 14. november 2014, kl 08.28 |
Kõlab natuke jälle loona sellest sarjast, kus vägivaldse alkohooliku naine elab nende paradiislike päevade nimel, mis jooma- ja vägivallahogude vahele juhtuvad jääma. Ülejäänud aja peadpidi liiva all.
Üldiselt oleks mõistlikum elada selle teadmisega, et inimesed ei muutu ja eriti, et neid ei ole võimalik muuta. Pigem need negatiivsed küljed süvenevad.
Üldiselt oleks mõistlikum elada selle teadmisega, et inimesed ei muutu ja eriti, et neid ei ole võimalik muuta. Pigem need negatiivsed küljed süvenevad.
kirjaklamber 14. november 2014, kl 09.43 |
Ei ole kaalud või kaljukits, skorpion on hoopis. Ja alkoholiga probleeme pole, hood käivad kaine peaga samamoodi :( Rääkinud oleme palju-palju, et tema käitumine pole normaalne, siis ongi mingit aega rahulikum, aga tunda on, et tegelikult on ta kogu aeg plahvatusohtlik, lihtsalt suudab end mõnda aega tagasi hoida. Olen ka paar korda öelnud, et selline suhe ei rahulda mind ning ähvardanud suhtest lahkuda, selle peale on mees langenud suurimasse ahastusse ja mind tagasi palunud, lubades muutuda, mis peale olen jälle lootnud, et ehk seekord...Sest ma ju tegelikult armastan teda :(
Liina 14. november 2014, kl 10.08 |
Ma usun et sa pead olema vabam ja rahulikum..Isegi kui sulle tundub et oled..Meestele ei meeldib kui naine k2sutab v6i opetab,see toob kaasa et mees tahab 2ra kaduda..Mul oli sama asi.K6ik mida tegin ajas mehe n2rvi,viskas taldrikuid puruks,karjus mu peale.Me r22kisime omavahel et mis teda siis h2irib.Asi oli selles et ma ei kuulanud teda,mina olin veel hullemini k2itunud aga ei n2inud end k6rvalt.Mehed tahavad olla peremehed ,JUHTIDA.Kui mees tunneb et naine on juht ajab see teda marru,ning tylid on kerged tulema..Anna oma mehele paljudes situatsioonides j2rgi,v6ta huumoriga lase tal ka yksi olla..Tean,see on raske aga aitab.
hmmh 14. november 2014, kl 10.17 |
mis tähtkujust sa ise oled? skorpion mehel peab olema tugev vastane, kes teda paika panna suudab. kui mees tajub, et naine on temast saamatum ja nõrgem ning mees ise väga domineeriv, siis on vaid aja küsimus, millal mees su täielikult endale allutab, nii vaimselt (praegu ta seda juba teinud ongi) kui ka füüsiliselt (peksmine). võimukal ja domineerival mehel peab olema ka samasugune naine. kuid lisaks sellele, peab naine olema tark. muidu pole sellest mingit kasu kui 2 kõva kivi taldrikuid lennutavad. naine peab olema eelkõige tugeva ja kindla natuuriga pluss tark ja kaval, et osata meest paika panna. skorpion on selline, kes ei talu abitust ja nõrkust, ta tahab, et ka naine enda eest seista suudaks. näita talle, et sa suudad ka ise enda eest seista. psühhpaadi kalduvustega mees lähebki närvi kui ta tajub, et ta peab koguaeg ise kõike tegema ja ta ei salli silmaotsaski abitust. skorpionitel on eriti suur kalduvus selleks
kirjaklamber 14. november 2014, kl 10.24 |
Vean kihla 14. november 2014, kl 10.40 |
,et raevuhood tekivad,kui sul hakkavad need naiste mustad päevad.
olen elanud selliste võngetega,need muutuvad aina hullemaks.
pead olema temaga avameelne,kui tal on helge periood,tean,et tahad siis elu nautida ja halva unustada,kuid pead just siis rääkima lahti selle pinge mille seeme võib ka sinus peituda.
kahjuks pole mõõnata tõusu ja stabiilne mees ei paku selliseid jalustrabavaid kõrgusi.
peret niisugusega luua ei soovita,lapse psüühika saab kahjustatud.just raseduse ajal tulevad esile kõige suuremad pinged.
olen elanud selliste võngetega,need muutuvad aina hullemaks.
pead olema temaga avameelne,kui tal on helge periood,tean,et tahad siis elu nautida ja halva unustada,kuid pead just siis rääkima lahti selle pinge mille seeme võib ka sinus peituda.
kahjuks pole mõõnata tõusu ja stabiilne mees ei paku selliseid jalustrabavaid kõrgusi.
peret niisugusega luua ei soovita,lapse psüühika saab kahjustatud.just raseduse ajal tulevad esile kõige suuremad pinged.
to hmmh 14. november 2014, kl 10.45 |
horoskoop 14. november 2014, kl 11.52 |
jama 14. november 2014, kl 12.19 |
minul eks skorpa. Tuttav lugu. Hoidis küll vahepeal vääga, aga..see on tõsi, et tal vaja iseenda eest seisvat naist ja siis ta provotseeris - küll ei olnud nõus mind ära viima kuhugi vahest - et mine ise, kas ise hakkama ei saa. Ta nagu vihkas abitust ja naiselikkust, samas tahtis et oleksin temast sõltuv, samas teinekord tõi ja tegi ette-taha. Lõi ka vahest mitte küll otseselt - viskas või nagu kogemata, kui ette jäin, raputas jne selle hetkeni, kuni vastu panin, ikka mitu lahingut sai..peale seda oli ainult vaimne vägivald. Vihkasin samuti seda, et kippus äprlema ja kõva mees olema igal pool. Ropendamine, närvilisus, ma ei võtnud seda nii tõsiselt kui oleks pidanud - iga kord kui koju läksin oli veits hirm, et mis tuju tal nüüd on. Lõpuks hakkas porri vahtima ja nõudma igast asju, ilma et minuga arvestaks ning siis pettis ka lõpuks. Siis võtsin oma asjad ja läksin ära. Hea et lahti sain, nüüd on normaalne mees, mitte miski närvihaige. Kui juba kahtled, siis sealt enam paremaks ei lähe, ise ajad hullemaks ja ega tema ka paremaks ei muutu. Elu parim otsus oli mul ära minna, praegu super-rahulik mees, kes on seda igal ajal. Kui ta on nõus muutuma, siis minge ja saage kohe abi(sest ega see kerge ei saa olema, mida varem , seda parem ja see jääb kogu elu olema, tal läheb raskeks, kuna ikkagi iseenda iseloomu peab kontrollima), kui ei, siis on parem jalga lasta.
Urmo Karusoo 14. november 2014, kl 12.33 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 64 |
Närvikava võib parandada matuke ka B klassi vitamiinide võtmine.
Kui inimene ei saa oma närvipingeid kuskil välja elada ega kuidagi neid rahustada, siis on jah jama majas.
Ei salga, et ise kanepit kasutan ja ka avalikult propageerin- rahustite, antidepressantide, alkoholi, unerohu, migreeniravimi jms asemel. Ja närvikava on oluliselt stabiilsem. Kõigile loomulikult ei sobi. Sorti peab ka valima, sest indica ja sativa mõjuvad erinevalt.
Ma ei propageeri seaduse rikkumist aga 40% vägivallast on oluliseks mõjutajaks alkohol. Kanepi seadusliku regulatsiooni korral saaks vägivaldsust ühoskonnas tublisti vähendada ja tsivileseeritud maailm teeb sinna suunas jõulisi samme. Teist lahendit pole silmapiiril.
Küsin ka politseilt selle kohta infot-http://www.petitsioon.com/margo_kivila...
Antud juhul aga seda arvatavasti kasutada ei saaks sest kanep on pigem ennetus neile kellele sobib, kui lahendus. Kuigi tean nii mitmeidki inimesi, kes on sarnaselt minuga otsustanud muutuda kanepi kaasabil inimeseks, kes kergelt ei ärritu ega endast välja ei lähe.
Kui inimene ei saa oma närvipingeid kuskil välja elada ega kuidagi neid rahustada, siis on jah jama majas.
Ei salga, et ise kanepit kasutan ja ka avalikult propageerin- rahustite, antidepressantide, alkoholi, unerohu, migreeniravimi jms asemel. Ja närvikava on oluliselt stabiilsem. Kõigile loomulikult ei sobi. Sorti peab ka valima, sest indica ja sativa mõjuvad erinevalt.
Ma ei propageeri seaduse rikkumist aga 40% vägivallast on oluliseks mõjutajaks alkohol. Kanepi seadusliku regulatsiooni korral saaks vägivaldsust ühoskonnas tublisti vähendada ja tsivileseeritud maailm teeb sinna suunas jõulisi samme. Teist lahendit pole silmapiiril.
Küsin ka politseilt selle kohta infot-http://www.petitsioon.com/margo_kivila...
Antud juhul aga seda arvatavasti kasutada ei saaks sest kanep on pigem ennetus neile kellele sobib, kui lahendus. Kuigi tean nii mitmeidki inimesi, kes on sarnaselt minuga otsustanud muutuda kanepi kaasabil inimeseks, kes kergelt ei ärritu ega endast välja ei lähe.
Kogenud 14. november 2014, kl 13.09 |
Jäta maha, jäta maha, jäta maha!!! Siin ei aita mingid rääkimised, andeksandmised ega tähemärgid. Sa pole talle mingi psühhoterapeut. SINUL ja Sinu tulevastel LASTEL on öigus önnelikule elule. Kas ta oleks Su lastele hea ISA? Köige hullem on see, et mida kauem Sa temaga koos elad, seda rohkem Sa HARJUD tema agressiivsusega ära. Ja kui teil lapsed tulevad, on juba liiga hilja... Ta hakkab lööma Sind ja Sinu lapsi. Pögene, vaba laps... On olemas ka stabiilse närvikavaga mehi. Ära haletse teda - haletse iseennast!!! Rebi ennast lahti ja saa önnelikuks!
Täitsa Shrek 14. november 2014, kl 15.07 |
Seda ei tea keegi, mis tast tulevikus saab või ei. Vb saate tite ja paremat isa sellele annab otsida. Kirglik see mees on kõiges, tundub. Vb lüüakse enne maha mõne teise veel kirglikuma poolt.
Küsimus on pigem selles, et kuidas selle tulevikuni jõuda, kui kogu värk juba praegu kannatuse proovile paneb. Midagi head ei tule sest niiehknaa. Selline ärakannatamise lugu rohkem.
Küsimus on pigem selles, et kuidas selle tulevikuni jõuda, kui kogu värk juba praegu kannatuse proovile paneb. Midagi head ei tule sest niiehknaa. Selline ärakannatamise lugu rohkem.
nonoh 14. november 2014, kl 17.43 |
ei nõustu sellega, et mehed tahavd tugeva iseloomuga naist maha tampida. kui naine on ikka tõeliselt tugeva natuuriga, siis pole see lihtslt võimalik - naine saadab sellise mehe kohe pikalt. kui vaadata neid saateid vägivaldsete meeste ohvritest, siis kõik need naised on olnud eranditult nõrga iseloomuga. kõik tugeva iseloomuga naised on ammu ära jooksnud sellise juurest. nõrk ja abitu naine jääb ja kannatab, sest ta nii saamatu, et ei julge vastu iitsatadagi, rääkimata siis muust
Lisa postitus