Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kas eesti mehed on nüüd keskendunud välismaa naistele tutvumisportaalides?

Noormees24 14. detsember 2014, kl 13.38
Allpool tsiteeritud postides tehakse kenasti selgeks, et eestlannad mind kohe sugugi ei soovi, seega isegi parima tahtmise juures neid jahtides ei õnnestu ühegagi suhtesse astuda, mistõttu pean leppima venelannadest prostituutidega. Millest selline kisa? Potentsiaalset partnerit minust pole, siis peab olema mingi muu funktsioon, mida ma täidan. Mõne Liina või Maali ego upitamine stiilis "näe, see tont ajas ligi, andsin rämedalt korvi :DDDDD" ?

"millal mõni ilus seksikas eestlanna oli sinust konkreetselt huvitatud või lausa ära armunud? ei tulegi meelde sellist asja, eks."

"... muidu passiksid päris kuival."

"mis teha kui ilusad oma rahvusest naised kätte ei anna, isegi raha eest vist mitte."

kadakatupp 14. detsember 2014, kl 13.49
arusaadav, et peale teatud hulka korve tekib kibestumus. aga kas on mõtet liinasid-maalisid süüdistada kui nad sinus väärilist partnerist ei näe ja ilusama seksikama mehe valivad? äkki peaksid enda juures midagi muutma, oma rahvusest naiste kirumise asemel.
mine jõusaali, osta normaalne parfüüm, käis stilisti, kosmeetiku ja juuksuri juures, tee ennast väliselt meeldivamaks ja sisemiselt huvitavamaks. mine kasvõi keele- või tantsukursusele kui tantrakluppi ei julge. pane end korralikult riidesse ja kutsu mõni meeldiv naine kasvõi ooperisse. nii vähendad korvisaamise võimalust tunduvalt.
mõtle ise, eestis on mitusada tuhat naist, kellele üks 24-aastane mees mingil põhjusel huvi ei paku. kas ikka viga kõigis nendes naistes või äkki tasuks korraks enesekriitiliselt peeglisse vaadata?

Noormees24 14. detsember 2014, kl 14.00
Ainukene iseloomustus, mida ma eestlannade suhtes väljendasin oli "printsess". Ülejäänud oli lihtsalt konstanteerimine, et nendega ma suhet luua ei soovi. Ärge pange mulle sõnu suhu, ma pole kedagi kirunud.

Te eeldate, et justkui rahvus ja selle kestmine on minu silmis määrav, lapsi vorbin kohustusest Ingsoci partei ees. ;) Oletame, et on kaks identset naist, üks on eestlanna ja teine venelanna. Ühe puhul, kes Teie sõnul on mulle ainult korvi andnud, olen sunnitud olema keegi teine stilisti ja mõne disainerbrändi abil, teine võtab mind sellisena nagu ma olen, koos kõigi heade ja halbade omadustega. Miks ma peaksin valima esimese variandi?

kadakatupp 14. detsember 2014, kl 14.28
loomulikult, kui üks naine lepib lontis dressipükste, haisva hingeõhu ja õllepudeliga diivanil lösutajaga, on see mugavam valik.
aga kuhu jääb siis enesearendus? kas tõesti vaimne ja füüsiline laiskus on nii ületamatu, et lastakse pigem latt alla kui end käsile võetakse. disaineririietest pole keegi rääkinud, ära pane mulle sõnu suhu.
stilist aitab riideid kokku sobitada, et moodustuks silmale meeldiv tervik ja tuhandeid selleks välja käima ei pea.
pole kohustust oma rahvusest naisega lapsi vorpida. aga väita, et teatud rahvusest naised on kõik ebahuvitavad printsessid, on natuke üldistav kui mitte lausa rumal.
vähemalt sai selgeks, et noormees24 printsi tasemele üheski kategoorias ei küüni ja on selle faktiga leppinud.
head väikeste slaavaste vorpimist! aga ehk saaks seda tegevust sooritada ilma rahvuskaaslasi maha tegemata?
printsess polnud ju komplimendina mõeldud.

Noormees24 14. detsember 2014, kl 14.44
Kuidagi kahepalgeline on niiviisi käituda - kisada, et mina siin kirun naisi ja hetk hiljem võtta ette naistefoorumi ja Delfi kommentaariumi stereotüüp eesti meestest - diivanil lösutav õllejoodik. Mainisin, et naudin kodutööde tegemist ja parasjagu õpin, mis praagib välja näilise laiskuse ja diivanikaunistuseks olemise. Üritan riietuda võrdlemisi viisakalt (triiksärgid, kampsunid, tumedad kingad jms). Füüsis on OK, kuigi võiks pisut rohkem lihast olla, et kehamassiindeksi järgi normaalkaalu keskpunkti jõuda.
Disainerbrändi all pidasin silmas mõnd parfüümi, aga see selleks, lihtsalt pisike möödarääkivus. Lisan, et alkoholi pruukida ma ei armasta, kui siis harva mõnd huvitavat punast veini.

Printesside kommentaari eest vabandan.

Igatahes, see rebane (hapusid) viinamarju ei armasta ning nosib rõõmuga edasi banaane ja maasikaid. :-)

kadakatupp 14. detsember 2014, kl 14.56
oletame, et noormees24 ongi tegelikult nii imeliselt meeldiv kui siin kirjeldab ja stereotüüpidele mittevastav.
aga miks siis ikkagi printsessidele peale ei lähe? milles üldse printsesslus seisneb? et ei pese nõusid, ei soovi restos arveid maksta ja pesemata riista ei ime? miks on need viinamarjad nii hapud, mis väljamaa maiasmokkadele nii magusad?

Noormees24 14. detsember 2014, kl 15.04
Teie või mõni muu vastaja väitis, et ma kellelegi peale ei lähe, mina lihtsalt läksin asjaga kaasa, et näha, mis toimuma hakkab. Ausalt üteldes ei oska asist hinnangut anda, kellele meeldin ja kellele olen otseselt vastumeelne - "märke" ma kuigi hästi lugeda ei oska ega vaevugi, võtan pigem riski ja lähenen ise mõnele atraktiivsele neiule.

reio 14. detsember 2014, kl 15.10
no mina mäletan hästi kui Levandi naise võttis. Ikka väga paljud eesti naised kirusid, et eesti mees ja võtab vene naise. See oli omal ajal ikkagi üsna suur teema, aga tänu interneti puudumisele omal ajal siis on nüüdseks unustusse vajunud. Kuna siis oli tegemist nn ärkamisajaga, siis ma oletan, et interneti olemasoleku korral oleks see paar kõvasti mutta tambitud. See, et ta sportlane oli ei mängi mingit rolli. Ta oleks sel ajal iga eesti naise saanud piltlikult öeldes. Nii kõva mees oli rahva sees

M31 15. detsember 2014, kl 10.13
Suhtlen samuti pigem slaavi neidudega kuna nende seas leidub rohkem korralikke ja hea lastetoaga kodu ning perekonda hoidvaid. Eesti neiud kipuvad liiga pidutsemishimulised ja rahamaiad olema, vene neiud keskenduvad pigem mehele ja naise toetusel tuleb tavaliselt ka rikkus majja:)

n46 15. detsember 2014, kl 10.40
üks mu piltilus noor venelannast sõbranna jättis peika sinnapaika, sest too polnud piisavalt kena, romantiline ja rikas. iseloomult oli too tüdruk ülimalt malbe ja leebe, aga nagu selgus, polnud temalegi mehe rahakoti sisu tähtsusetu.
üks teine venelannast kolleeg, viiekümnendates särtsakas tädi, ainult sponsoreerimisvõime järgi mehi voodisse valiski- ja elas üsna luksuslikku elu.
mitmeaastase venelannadega koostöötamise kogemuse põhjal võiks teha väikese kokkuvõtte, et 90% üle 30-stest vene daamidest olid ikka tõelised fuuriad. silmakirjalikud, riiakad, labased, kättemaksuhimulised, küünilised ja mõned täiesti jubeda välimusega- kujutlege elevandisuurusi lokirullikestega mutte kindralihäälel käske jagamas, tappev pilk prilliklaaside tagant luuramas.
samas eksisteerivad kusagil ka need toredad ja intelligentsed venelannad, pole kahtlustki.

nii et rahvuse põhjal üldistusi teha on pehmelt öeldes naiivne. aga kui kodumaiste naiste poolt põlatud mehed lahke anniga slaavitaridest haaravad nagu uppuja õlekõrrest, siis edu. ühel hetkel võib eksootika hakata tüütama ja pole ka erootikal enam seda õiget maiku...aga eks kõik tuleb omal nahal ära katsetada.

näm 15. detsember 2014, kl 12.22
teema algatajale nii palju teadmiseks, et okcupidis on mingi loetud arv eesti naisi ja nad ei saakski oma suhtlusnälga eesti naiste peal seal ära leevendada. Samas, kui okcupidis aktiivselt välismaiseid profiile külastad, siis hakatakse kirjutama küll kui just enda profiil tühi blank ei ole. Mõni kirjutaja on lausa piltilus, aga enamasti lõpuks on ikka see vahemaa probleem või siis tõesti sõidate kuhugi sihtpunkti kokku. Nt aafrika, hiina ja üldse nendest nn arengumaadest pärit tüdrukud on enamasti seal ikkagi korraliku haridusega mitte suvalised

Eesti naine 15. detsember 2014, kl 17.55
Oskan nii palju öelda, et minu kogemuste põhjal on Eesti naised need, kes saavad ka üksi hakkama, st nad arvestavad sellega, et vajadusel suudaksid nii iseenda kui oma lapsed ülal pidada, venelannade kohta ei oska sama kahjuks või õnneks öelda. Mõtlen ka seda, et kahju on sellistest rahvuskaaslastest, kes kiruvad vastavalt kas Eesti mehi või naisi, meid on napilt miljon ja ikka oleme üksteise kõri kallal, kurb. Venelastelt võiks õppida ühtehoidmist ja oma rahvuse austamist.
mansion ghost 15. detsember 2014, kl 19.03
"Eesti naine" sünnitab kõigepealt suvalise trolli lapsed ja siis hakkab vaatama kellega koos need üles kasvatada. Enamasti kasvatabki üksi, vahelduseks mõni hulkuv mehe moodi eksemplar.

Eesti naine eelmisele 16. detsember 2014, kl 01.53
Aa, et siis enamik Eesti mehi on suvalised trollid, kah huvitav loogika. Minu senine elukogemus kinnitab seda, et iga pott leiab oma kaane ja kokku juhtuvad ja püsima jäävad pigem sarnaste tõekspidamiste ja elunägemusega inimesed. Kes halbu naisi või halbu mehi igal pool näeb, peaks ilmselt peeglisse vaatama, miks talle paremaid teele ei satu:)

to Eesti naine 16. detsember 2014, kl 03.16
Naine tahab tavaliselt lapsi teha ägeda mehega, kes temaga kooselust ja suhtest üldse huvitatud ei ole.
Hiljem tuleb leida otu, kes üles kasvatada aitab.
Üleeelmine ei öelnud mitte midagi valesti.

räägi enda eest 16. detsember 2014, kl 08.36
Mul naisena on täiesti ükskõik sellest, kui ÄGE mu mees kellegi teise silmis tundub, mulle loeb see, milline isa ja partner ta MULLE on. Teiste inimeste arvamus pole mulle kunagi lugenud. Ja see sinu väide on ikka päris vale, sest vastasel korral oleks meil enamik lapsi ilma isata, õnneks see siiski päris nii ei ole ja paljud Eesti mehed suudavad ka normaalset pereelu elada, las need eriti ÄGEDAD siis peavad end teistest paremaks.

to räägi enda eest 16. detsember 2014, kl 12.22
Äge ongi mees just nimelt SINU silmis. Naised tahavad last mehega, kes nende arust äge ja seksikas on.

eelmisele 16. detsember 2014, kl 13.40
Ma ei tea, kuidas sulle seda veel täpsemalt väljendada, aga ma ei otsi ägedat meest, ma otsin kindlat ja usaldusväärset meest, need paraku ei ole mitte alati sünonüümid. Mida teised inimesed otsivad ja tahavad, see on nende asi, mulle lihtsalt ei meeldi üldistamine, kunagi ei saa rääkida kõikide inimeste eest.

ahzooloog 16. detsember 2014, kl 14.54
Et kui eesti naisele eesti mees ei kõlba ja ülistatakse vaid välismaa mehi, siis samas ei tohi eesti mees ise välismaa piffe ka vaadata?

MCR 16. detsember 2014, kl 15.35
Hmm aga kuidas eesti naiste poole vaadata kui k6ik siiani kogetu viitab sellele, et keegi eelmine oli just talle sellise k4ru keeranud ja nyyd yhtegi meest enam ei usalda. Peale v4ljamaa omade muidugi. Miks pean mina olema see, kes nyyd usaldust kogu meessoo vastu uuesti taastama hakkab? Jama lugu jah aga mind ka ei huvita eriti meessoo advokaadiks hakkamine. Feminism tuli, n4gi ja v6itis- tegi selgeks et mehed on pahad ja ylekohus tahab tasumist. Eks tasuge kellele tahate aga mul ootab ka elu elamist. Ja ma siis vaatangi nende rahvaste tytreid, kus soorollid on veel paigas ja naised mehi (esialgu v4hemalt) veel hoiavad. ja kurat kyll aga kui ma n4en ikka kalleis r6ivastes kontoritibi pakistanlase v6i neegri k4evangus (pea iga p4ev siinkandis) siis tuleb tunnistada, et uus p6lvkond naisi nillib samamoodi omale mehi just nende rahvaste hulgest kus on vanad soorollid veel paigas. Nii et paras jura ikkagi - midagi on siis ikka v4ljamaa meeste juures ka valesti et nende asemele arengumaade meha v6etakse.

ma 20. detsember 2014, kl 20.08
See kes arvab, et slaavi naised on mittemateriaalsed, on ikka väga valel teel.
Kogu oma tegevuse planeerivadki nad mehe leidmiseks kes neid üleval peaks. Soovid on ka muidugi suuremad kui eestlannadel, mõtleme või kullakilodele.
Sellise kingitusi jagava mehele on nad nurruvad naisukesed küll (no mis viga olla kui saab päevad läbi kodus puhata), aga samal ajal on nad võimelised sind kahe sekundiga rikkama eksemplari vastu vahetama.
Oli üks selline lähikonnas ja tema sõbrannad olid ka kõik samasuguse mõtteviisiga.

ss 21. detsember 2014, kl 12.12
http://svensmartypants.wordpress.com/

gõusti jutt 21. detsember 2014, kl 16.52
"Eesti naine" sünnitab kõigepealt suvalise trolli lapsed ja siis hakkab vaatama kellega koos need üles kasvatada. Enamasti kasvatabki üksi, vahelduseks mõni hulkuv mehe moodi eksemplar.
----------
palju sul neid lapsi, suvalise troll- gõusti sigitatud, siis mööda ilma vaid naiste kasvatada on? häbi nagu pole vä?
mansion ghost 21. detsember 2014, kl 18.53
oh fanaatiline austaja, selle peale sain tõrtsu naeru pugistada.
Tänan küsimast, hästi läheb. Miks peaks häbenema? Ainsa naisega mitu last. Ei saa ju kedagi kinni hoida, kui seiklushimu mõistuse võtab. Ju siis polnud piisavalt hea ning paraku pole ta paremat kah leidnud :(

........ 21. detsember 2014, kl 19.32
Keskendugu kuhu tahes, see ei peaks küll teiste asi olema, kust keegi oma õnne otsib, lõpuks tuleb ikkagi peeglisse vaadata, kui partnerit ei leia.
Praegu on paljud noored mehed juba üksi, sest naised lahkuvad Eestist, tuleviku rahavastik koosnebki peamiselt vanadest inimestest ja siia jäänud meestest, põhjuseks ebasoodsad tingimused naistele enese realiseerimiseks ja elatise teenimiseks.
Ei paista ka kusagilt poliitilist tahet olukorda mõista, rääkimata konkreetsest tegevusest olukorra muutmiseks.

Eelmisele 22. detsember 2014, kl 01.23
Naisi tõmbab mujale pigem seikluse - ja põnevusejanu.
See, millest sina kirjutad, on rohkem ettekääne. Nagunii paljud naised elavad mehe rahakoti peal.

nannaa 22. detsember 2014, kl 08.34
Arvan, et ei tasu kiruda otseselt kumbagi sugu. Nt. selles samas okcupidis kirjutavad meie naistele välismaa mehed ja meie meestele välismaa naised. Milleks muidu seal endale kirjutada inglise keeles tutvustus? See on täiesti sihilik valik, et saada võimalikult suur hulk inimesi kelle vahel valida. Kodumaised üksteisega eriti rääkida ei taha. See piirdub rohkem sellega, et mehed kirjutavad nädalas "kohustusliku" saame kokku, aga eriliselt keegi pingutada ei viitsi. Kuigi mehed on kokkusaamise pakkujad, siis reaalselt valmis kokku saama on naised rohkem. Juhul, kui naine ütleb jah, siis enam aega ei leita. Ajab vihale, kuid samas ma ei saa ka mehi selles otseselt süüdistada, sest ma isegi olen vahel täpselt samasugune. Meeldib mängida täpselt nii kaua kuni keegi vastu tõrgub. Kahju, sest vahel ma ootan ise esimesena kirja mehelt kelle vastu olen olnud pirtsakas või jätnud talle vastamata. Temal on nagu õigus olla solvunud ja mitte kirjutada, aga ise ka ei julge kirjutada ning ootan uuesti, et siis jälle... jälle pirtsutada. Olen süüdi:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!