Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
mehed ja usklikud on lollid
 
ilus naine 22. detsember 2014, kl 22.37
On täitsa arusaamatu, kuidas inimesed saavad tänapäeva Eestis vaesed olla. Kõik on ettevõtlikkuse asi. Ma töötan päevasel ajal veebikujundajana, kliendid on lauslollid, mingid USA kogudused, kes maksavad lihtsa lehe eest 10-20k ja veel igakuiselt hoolduse ja serveri rentimise eest. Kui midagi aeganõudvat on vaja teha, oursourcin kuhugi Aasiasse ja maksan neile kuni 100 dollarit töö eest. Põhimõtteliselt löön aega surnuks, mängin, loen, reisin, käin väljas söömas, sel ajal, kui hindud minu eest töötavad. Õhtusel ajal olen domina, sest mulle ise ei viitsi koristada ja panen tuntud ja rikkad mehed enda heaks tööle. Piitsutan neid muidugi ka. Tavaliselt on mul päevaselgi ajal mõni ori, eriti, kui on välismaa klient, kkes maksab öö eest 3000eurot, teeb tööd, saab piitsa ja elab kuuris. Enamasti on küll klientideks 200eurose tunnihinna alusel Eesti kuulsused, küll riigikogust, küll Äripäeva top100st, kuid hiljuti oli üks naljakas juhtum, kus välismaa ori rääkis, et ta tellis Eestist endale 50 tonni eest veebilehe, sest kogudus peab ajaga kaasas käima. Oi, teil on siin maru odav! Ja noh, oligi, see sama mormoonist klient, tõmbasin talle miski wordpressi blogi üles, ilus lasin hindudel tekstid copida ja kujundust natuke mõõta, nüüd plekibki iga kuu 2000 USD veel lisaks, et seda serveris hoiaks. Ma nüüd loodan, et talle liiga palju tarkust tagumiku kaudu sisse nüpelda
Karl Kindermacher 22. detsember 2014, kl 23.42
Tead, kõigile meeldib vahel pisut fantaseerida. Aga enamus ei pasunda sellest, sest teavad: kuulajad (lugejad) panevad üsna kähku diagnoosi.
 
m. 23. detsember 2014, kl 00.08
Vaata, naine. Selleks et rikkaks saada, selleks ei pea olema ei ilus, tark ega andekas. Peab olema lihtsalt jõle ülbe. Valeta, varasta, skeemita ja ära oma südametunnistust kuula ( kui see muidugi üldse on olemas) ning sa saad materjaalselt rikkaks.
Tegelikult, osad peavadki rikkaks saama, sest neil läheb ka seda mammonat palju vaja. Materjalist teadupärast igavesti ju ei ela, see elab ju ainult ühe korra. Samuti on ka tema nooruse aeg piiratud. Ja kui materjalist on ükskord vana, kortsus, küüniline, vigisev vanainimene on, siis on tal vaja suurt rahahunnikut et endale armastust, lojaalsust, hoolivust ja mida kõike muud osta. Tasuta ta neid väärtuseid lihtsalt ei saa, sest ta on ju terve elu teisi otseselt või kaudselt huianud. Kes huiarile tasuta head annab/teeb? Palju pappi on selleks vaja välja käija! Kristliku moraali puudujäägid korvab ainult suur rahahunnik. Vähemalt selles elus. Mis materjalist-huiarist peale surma saab, selle kohapealt mina sõna enam edasi ei võta. See otsustatakse kõrgemal.
moosimadu 23. detsember 2014, kl 04.35
Loen ja kurvastan. Ei ole tänapäeva muinasjutuvestjad enam need mis kunagi, ei ole. Bardide kutseoskused on mürinal maha käinud, muinasjutulised õhulossid on asendunud virtuaallobudikega ja isegi kurjad nõiad ei ähvarda enam ärasöömisega vaid haleda ''küll sa pärast surma näed!''-susinaga.
Kahvatu vari olnust....
 
timukas 23. detsember 2014, kl 10.01
Tubli oled. Koori neilt pappi nagu koort piima pealt. Loodan, et lolle jagub pikemaks ajaks ja Su töö otsa ei saa.
 
materjalist 23. detsember 2014, kl 18.25
krt küll.
MATERIALIST.
 
Täitsa Shrek 25. detsember 2014, kl 16.00
Selle loo lasid ka siia mõnel rikkal mehel või hindul kirjutada?
 
Kont 05. jaanuar 2015, kl 15.51
Küsiks täiesti ükskõikselt.
No ja siis, mis sellest??
 
kahtlen sügavalt 05. jaanuar 2015, kl 19.45
Sellist sõnavara nagu teemategijal ei saa mitte kusagilt otsast liigitada tarkade või tõeliselt äri tegeva inimese keeleks. Need kes tõeliselt rikkad, neil pole siia "suu puhtaks" asja, neile on aeg -iga minut suur raha.
 
g 07. jaanuar 2015, kl 21.33
Juhtusin just AK-st, kuidas Varro Vooglaid võttis taas sõna, seekord alaealiste aborti puudutava seaduse vastu. Rrrrrrr.
Sellistele meeldiks ilmselt elada pimedal keskajal, kus inimese heaolu või õnne ei peeta miskiks, vaid valitseb vaimupimedus ja usumehed ohjavad inimesi hirmu abil. Samas teevad ise oma musti tegusid, katoliku preestrite jt sääraste pedofiilia muidugi see kõige-kõige mustem. Enne võiks ikka oma tagatoas asjad korda teha, alles siis saab hakata maailmale eeskujuks.
Jah, kuna Varro Vooglaid ja mõned teised temataolised on olemas ja võtavad sõna asjus, mis neisse tegelikult ei puutu ja millest nad isegi adekvaatselt ei suuda aru saada, olen täiesti nõus, et mõned usklikud mehed on küll lollid mis lollid.
 
slappahoeee 08. jaanuar 2015, kl 00.36
Kuidas see siis meisse ei puutu kui kahaneva iibega riigis propageeritakse homondust ja aborte? Nii sureb ju meie kultuur ja rahvas lõpuks välja. Kuskil ameerikas, hiinas või indias võivad nad kõike seda lausa südame rahuga teha. Kõik lääne kombed pole ida-euroopa kultuuriruumis siiski sobilikud ja vice versa. Teavad ju homod isegi et 80-90% Eesti rahvast seda homoasja ei pooldanud. See suruti meile peale sest suuremad onud läänest käsutasid. Homod ei saanud oma õiguseid demokraatklikul teel vaid läbi kavaluse ja räige propaganda mis kõige tuimemalgi eestlasel makse üle kopsu ajas.
 
g to eelmine 08. jaanuar 2015, kl 21.53
Lihtsalt jutujätkuks... Sulle vist hirmsasti meeldib, et kui 15-aastane peaaegu laps (või peaaegu täiskasvanu, sest noored on erinevad) oma rumala vea tõttu rasedaks jääb ja tema (võib-olla lihtsalt rumalal) isal on õigus käskida tal laps sünnitada või käsib aborti teha?
Või jääb teine laps mõne lähisugulasest pedofiili ohvrina rasedaks, ja sel pedofiilil endal on õigus otsustada, kas tüdruk teeb aborti või sünnitab selle lapse? Võib-olla teeb korduvalt aborte, kuni saab täisealiseks?
See on kindlasti mõnele meeltmööda, aga lubage kahelda nende inimeste endi normaalsuses, sest ega lastepilastajad muidugi ka ei rõõmustaks, kui neilt see õigus ära võetakse.
Sest iga normaalselt mõtlev inimene saaks aru.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!